1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Χαίρω πολύΌντως μετά από 10 έτη και χωρίς συντήρηση ικανότητας μπορεί να μην είσαι σε θέση να κάνεις σωματικά αυτά που έκανες στα μικράτα σου. Μπορεί ακόμη να μην θυμάσαι να λύνεις και να δένεις το όπλο σου στο σκοτάδι και αθόρυβα.
αυτό το μαθαίνεις σε 1 λεπτό.Ξέρεις όμως ότι δεν περνάς μπροστά από το όπλο του άλλου ΠΟΤΕ.
υπάρχουν όργανα πλέον γι αυτόΞέρεις να διαβάζεις χάρτη και να προσανατολίζεσαι σε ξένο έδαφος.
αυτό το μαθαίνεις σε μια μέραΞέρεις πώς να φτιάχνεις σωστή θέση μάχης (ταμπούρι).
κι αυτό το μαθαίνεις σε 1 λεπτόΞέρεις ότι δεν επιτίθεσαι με κόντρα τον ήλιο.
αυτό το μαθαίνεις και με 700 ευρώ μισθό μένοντας σε ενοίκιοΕάν τυχόν μείνεις 10-15 ημέρες χωρίς να μπορέσεις να κάνεις μπάνιο κανονικό ή να αλλάξεις πάνω από 2 εσώρουχα δεν θα σε πιάσει και πανικός. Το έχεις ξανακάνει.
ειλικρινά θέλω να σε δω σε μάχη χαρακωμάτων να πέφτουν οι σφαίρες και οι όλμοι βροχή και συ να προσπαθείς να σημαδέψεις τον εχθρό χωρίς να προκαλέσεις θανάσιμο τραυματισμό. Ρε τι ακούω σήμερα.....Ξέρεις ότι καλύτερα να τραυματίζεις εχθρό παρά να τον αφήσεις στον τόπο. Έτσι απασχολείς προσωπικό να τον περιθάλψει. Έτσι κάμπτεται το ηθικό των δίπλα του που τον ακούν.
Βέβαια αυτό το έχω ξαναδεί στον επαναπρογραμματισμό του Σβάρτσενέγκερ στο Τερμινέιτορ 2.
Εχεις δικιο.. Το πρώτο πράγμα που διδάσκεσαι και το χρησιμοποιείς μετά σε όλη σου την υπόλοιπη ζωή είναι να κρύβεσαι, να λουφάρεις, να μην λες τι ξέρεις και γενικά να την περνάς ζάχαρη. Κορυφαία εκπαίδευση που την ενθυμούνται εκατοντάδες χιλιάδες περήφανων ελλήνων.......Μερικά πράγματα που δεν ξεχνιούνται τα διδάσκεσαι εκεί. Μπορεί να αποδειχθούν παρα πολύ χρήσιμα. Μακάρι να μην χρειαστούν ποτέ.
εγώ λέω να ξαναπάς να ζητήσεις να σε εκπαιδεύσουν σε όλα τα χρήσιμα που παραπάνω μας ανέφερες.ΥΓ: Το ότι οι μαλάκες δεν με έχουν καλέσει για μετεκπαίδευση στα νέα όπλα που πήραμε είναι γεγονός πάντως