Νέα

«Σκότωσα δέκα άτομα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όντως μετά από 10 έτη και χωρίς συντήρηση ικανότητας μπορεί να μην είσαι σε θέση να κάνεις σωματικά αυτά που έκανες στα μικράτα σου. Μπορεί ακόμη να μην θυμάσαι να λύνεις και να δένεις το όπλο σου στο σκοτάδι και αθόρυβα.
Χαίρω πολύ

Ξέρεις όμως ότι δεν περνάς μπροστά από το όπλο του άλλου ΠΟΤΕ.
αυτό το μαθαίνεις σε 1 λεπτό.

Ξέρεις να διαβάζεις χάρτη και να προσανατολίζεσαι σε ξένο έδαφος.
υπάρχουν όργανα πλέον γι αυτό

Ξέρεις πώς να φτιάχνεις σωστή θέση μάχης (ταμπούρι).
αυτό το μαθαίνεις σε μια μέρα

Ξέρεις ότι δεν επιτίθεσαι με κόντρα τον ήλιο.
κι αυτό το μαθαίνεις σε 1 λεπτό

Εάν τυχόν μείνεις 10-15 ημέρες χωρίς να μπορέσεις να κάνεις μπάνιο κανονικό ή να αλλάξεις πάνω από 2 εσώρουχα δεν θα σε πιάσει και πανικός. Το έχεις ξανακάνει.
αυτό το μαθαίνεις και με 700 ευρώ μισθό μένοντας σε ενοίκιο

Ξέρεις ότι καλύτερα να τραυματίζεις εχθρό παρά να τον αφήσεις στον τόπο. Έτσι απασχολείς προσωπικό να τον περιθάλψει. Έτσι κάμπτεται το ηθικό των δίπλα του που τον ακούν.
ειλικρινά θέλω να σε δω σε μάχη χαρακωμάτων να πέφτουν οι σφαίρες και οι όλμοι βροχή και συ να προσπαθείς να σημαδέψεις τον εχθρό χωρίς να προκαλέσεις θανάσιμο τραυματισμό. Ρε τι ακούω σήμερα.....
Βέβαια αυτό το έχω ξαναδεί στον επαναπρογραμματισμό του Σβάρτσενέγκερ στο Τερμινέιτορ 2.

Μερικά πράγματα που δεν ξεχνιούνται τα διδάσκεσαι εκεί. Μπορεί να αποδειχθούν παρα πολύ χρήσιμα. Μακάρι να μην χρειαστούν ποτέ.
Εχεις δικιο.. Το πρώτο πράγμα που διδάσκεσαι και το χρησιμοποιείς μετά σε όλη σου την υπόλοιπη ζωή είναι να κρύβεσαι, να λουφάρεις, να μην λες τι ξέρεις και γενικά να την περνάς ζάχαρη. Κορυφαία εκπαίδευση που την ενθυμούνται εκατοντάδες χιλιάδες περήφανων ελλήνων.......

ΥΓ: Το ότι οι μαλάκες δεν με έχουν καλέσει για μετεκπαίδευση στα νέα όπλα που πήραμε είναι γεγονός πάντως
εγώ λέω να ξαναπάς να ζητήσεις να σε εκπαιδεύσουν σε όλα τα χρήσιμα που παραπάνω μας ανέφερες.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
αυτό το μαθαίνεις και με 700 ευρώ μισθό μένοντας σε ενοίκιο
:2funny: :2funny: :2funny:
Παντως εχω καταλαβει οτι στο internet ολοι στρατοκαβλοι το παιζουν.Η δουλεια μου ειναι τετοια που παω συχνα σε πολιτικα γραφεια.Πανικος γινεται για εναν διορισμο και για να μην παει το "παιδι" στρατο η εστω να ειναι κοντα στην μαμα!!!Βρε το 90% των νεων ειναι μαμακιδες και κακομαθημενα, μην πουλατε τσαμπα μουρη.Το 1995  πηγα φανταρος τοτε δεν ειχαμε κινητα και καθε πυροβολαρχια στην Θηβα ειχε ενα καρτοτηλεφωνο της ΟΤΕ που οταν ειχαμε διαλειμμα γινοταν πανικος σε αυτο το τηλ.Εγω μην γνωριζοντας την ελληνικη πραγματικοτητα νομιζα οτι περνανε τις γκομενες τους τηλ. και τους λυπομουν μεχρι να καταλαβω οτι σχεδον ολοι περνανε καθε μερα την μαμα τους.Επαθα πλακα.Μαμα το φαγητο ειναι χαλια,μαμα τα κρεβατια ειναι χαλια,μαμα ειναι βρωμικα,μαμα....Θελουμε και πολεμο :idiot: :idiot: :idiot:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να σε ρωτησω λιγο τι σχεση εχεις/ειχες εσυ με το στρατο και λες αυτα που λες.???
Διαβασα πολλα ποστ και δεν εχω καταλαβει προς τι ολα αυτα που λες.
εσύ γιατί θες να μάθεις τη θέση μου;
Εάν δεν κατάλαβες από που ξεκίνησε η συζήτηση και που κατέληξε τι να λέμε.....

Επισκέπτης
Καλα αυτος ο Αττιλα ειναι ντιπ μαλακας.

Βγαινει τωρα και λεει"Ξερετε,αλλο εννοουσα..μπερδεψα το θεατρο με την πραγματικοτητα"και αλλες τετοιες παπαριες.

Μετα απο αυτην την ΕΜΕΤΙΚΗ σταση,αρχιζει να βγαινει καποια ακρη...Ο Αττιλα ηταν προφανως ο ΜΑΛΑΚΑΣ του Λοχου και ο επικεφαλης τον εβαλε να κανει την βρωμοδουλεια,φοβουμενος μην κλωτσησει καποιος αλλος φανταρος,και του πει:
1)"Η Εκτελεση αιχμαλωτων ειναι εγκλημα πολεμου κυριε Λοχαγε.Αξιζει το ρισκο να βρεθουμε στην μπουζου και ξεφτιλισμενοι?"-Ηπια μεθοδος.

2)"Αντε γαμησου ρε μαλακα"-Σκληρη και ΡΙΣΚΑΔΟΡΙΚΗ μεθοδος,αλλα μπορει και να περασει αμα κρατας G-3.Που ξερεις?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Παραλίμνιε, λες δε γουστάρεις στρατούς και τέτοια. Μαζί σου. ΑΛΛΑ μου έκαναν μια ερώτηση μια φορά και δεν απάντησα. Δεν ήξερα τί να πω... Στην κάνω και εγώ εσένα...
Έστω ότι γίνεται ένας πόλεμος, και φεύγουν με επιστράτευση όλα σου τα φιλαράκια. Αργότερα μαθαίνεις ότι σκοτώθηκαν . Πώς θα αισθανθείς ? Πώς θα κοιτάξεις τις μητέρες τους ? Θα μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ , με τη σκέψη ότι εσύ το έπαιξες τρελός και γλύτωσες ?
Εγώ προσωπικά θα αυτοκτονούσα πάντως...

Το θέμα με το στρατό είναι το εξής. Για να τελειώνουμε. Καταρχήν να καταργηθεί από μια χώρα είναι ανέφικτο, προς το παρόν. Σε άλλες μελλοντικές γενιες το συζητάμε. Επομένως ένας στρατός θα υπάρχει σε κάθε κοινωνία. Το θέμα είναι επαγγελματικός ή κληρωτός? Όσο και να μην αρέσει σε κάποιους, ένας στρατός κληρωτών είναι απείρως προτιμότερος από έναν στρατό επαγγελματιών. Τα όπλα, τα μέσα της ένοπλης βίας είναι απαραίτητο να βρίσκονται στα χέρια του λαού. Και όχι στα χέρια μιας κλειστής επαγγελματικής κάστας. Η οποία μπορεί να καταστεί αναξέλεγκτη. Φυσικά ο καθένας στη βραχυπρόθεσμη σκοποθεσία του, το εκλαβμάνει ως βάρος και έτσι είναι. Ωστόσο μια τυχόν απόσειση του βάρους αυτού που νιώθει ο καθένας ατομικά, θα έχει έκβαση απείρως χειρότερη, δυνητικά τουλάχιστον. Απλά σκεφτείται το πόσο εκφασισμένη είναι η αστυνομία και ανεξέλεγκτη και τι στοιχεία έχουν εισχωρήσει σε αυτήν. Επίσης σκεφτείται σε τι περιπέτειες θα μπορούσε να παρασυρθεί η χώρα αν είχε εναν επαγγελματικό στρατό και έπαιρνε μέρος ασυζητιτί σε οποιαδήποτε αποστολή ανά τον κόσμο. Θα έμπαινε στη μαύρη λίστα τρομοκρατών κλπ.  Γενικά μια κλειστή κάστα που ελέγχει αποκλειστικά την ένοπλη βία σε μια κοινωνία καθίσταται ανεξέλεγκτη και επικίνδυνη.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
εσύ γιατί θες να μάθεις τη θέση μου;
Εάν δεν κατάλαβες από που ξεκίνησε η συζήτηση και που κατέληξε τι να λέμε.....

Η αληθεια ειναι οτι εχω διαβασει πολλες μαλακιες και θελω να δω που πηγαινει.

Βγαζεις τα παντα και τους παντες αχρηστους. Δε λεει κανεις οτι ο στρατος ειναι τελειος αλλα μερικοι εχουν μαθει πραγματα εκει και αλλοι εχουν περασει δυσκολα. Οσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις. Αρα Αν δεν εχεις καμια σχεση με το στρατο καλο θα ηταν να το βουλωσεις.

Επισκέπτης
Παραλίμνιε, λες δε γουστάρεις στρατούς και τέτοια. Μαζί σου. ΑΛΛΑ μου έκαναν μια ερώτηση μια φορά και δεν απάντησα. Δεν ήξερα τί να πω... Στην κάνω και εγώ εσένα...
Έστω ότι γίνεται ένας πόλεμος, και φεύγουν με επιστράτευση όλα σου τα φιλαράκια. Αργότερα μαθαίνεις ότι σκοτώθηκαν . Πώς θα αισθανθείς ? Πώς θα κοιτάξεις τις μητέρες τους ? Θα μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ , με τη σκέψη ότι εσύ το έπαιξες τρελός και γλύτωσες ?
Εγώ προσωπικά θα αυτοκτονούσα πάντως...

Δεν μπορω να απαντησω με σιγουρια σε μια υποθετικη ερωτηση. Θα σου πω ομως πως αισθανομουν το 87 οταν πηγε να γινει το "μπαμ" με το Σισμικ. Ειχα παρει την πρωτη αναβολη και ημουν στο χωριο μου. Ενιωσα την αναγκη να τη σπασω και να ζητησω να παω στα συνορα στην πρωτη γραμμη. Σκεφτομουν καθε μερα καποιους φιλους μου συνομηλικους που υπηρετουσαν ιδιαιτερα εναν που ηταν Μητυλινη. Απο την αλλη ομως ηξερα πως αν γινοταν κατι, αυτοι που θα πληρωναν τη νυφη θα ησαν φωχοπαιδα Ελληνες ή Τουρκοι. Γιατι οι καβατζομενοι, αυτοι που θα επιαναν τα ποστα αργοτερα, ειχαν φροντισει να βρισκονται μακρυα απο τη ζωνη πυρος. Κι αν σ' ενδιαφερει ο υπνος μου...ειναι παντα γαληνιος. Δεν νιωθω ενοχες για τιποτα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ναι, και γω θέλω να το δω! Θέλω να τις δω με 40 βαθμούς να ναι στα βράχια, θέλω να τισ δω να έχουν ηκ-11, 50άρια, εκτοξευτές χειροβομβίδων, θέλω να τις δω σε ασκήσεις με πλωτά, θέλω να τις δω μέσα στο ψωλόκρυο, θέλω να τις δω σε urban fighting και σε ανταρτοπόλεμο. Θέλω να τις δω χωρίς νερο 1,5μέρα και χωρίς φαι. Εχεισ άποψη επί παντώς φαίνεται και γω πέφτω λίγος μπροστά στις γνώσεις, το λέγειν και την επιχειρηματολογία σου.

έλα ρε ξεκολλάτε. Καταρχήν στο Ισραήλ οι άντρες μόνο κάνουν θητεία 3 χρόνια. Οι γυναίκες κάνουν 2. Έπειτα στις μάχιμες μονάδες είναι οι άντρες. Οι γυναίκες στελεχώνουν μονάδες υποστήριξης, εφοδιασμού, διοικητικής μέριμνας, διαβιβάσεων και υγειονομικού.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αντιπαρέρχομαι τις προσπάθειες που κάνεις να σε κυρήξω κι εγώ persona non grata (ανεπιθύμητο δηλαδή) ειρωνευόμενός με, με αναφορές σε Εξολοθρευτή και τα λοιπά. Είναι φανερό ότι είτε δεν έχεις υπηρετήσει, είτε όταν υπηρετούσες έκανες αυτά που γράφεις (λούφαρες, έλεγες ότι δεν ξέρεις, προσπαθούσες να την περάσεις ζάχαρη κτλ). Δεν σε κατηγορώ. Διαφωνώ μεν αλλά δικαίωμά σου.
Απαντώ γενικως δεν είναι τόσο απλά όπως τα λες τα πράγματα. Δεν θα έχεις πάντα τα όργανα που λες ότι ύπάρχουν πια, αλλά και να τα έχεις δεν είναι σίγουρο ότι θα λειτουργούν κτλ κτλ. Δεν θα αντιδικήσω ως Φυλήσυχος Πολίτης που είμαι. Άλλωστε συμφωνούμε ότι πρέπει να μάθεις κάποια πράγματα άρα θητεία πρέπει να υπάρχει, απλά διαφωνείς στη διάρκεια.

Αυτό όμως που με έκανε να απορήσω είναι πως εσύ με το ιδεολογικό υπόβαθρο που έχεις (από ό,τι δημοσίευση δική σου έχω διαβάσει) μιλας για μισθοφορικό στρατό. Η άποψή μου είναι ότι στρατός και και λαός είναι ένα. Ο λαός πρέρχεται από το στρατό και υπηρετεί ΑΥΤΟΝ. Το ίδιο νόμισα ότι πίστευες εσύ.

Ένας Φυλήσυχος Πολίτης

ΥΓ: Όσο την προσπάθειά μου να μην προκαλέσω θανάσιμο τραυματισμό, αυτό εξασφαλίζεται με όπλα μικρότερου διαμετρήματος.

Επισκέπτης
συμφωνώ απόλυτα καί προσθέτω
μέ τί μούτρα θά διεκδικίσεις καί θά ζητήσεις από τό κράτος αυτά πού θά ζητάνε αυτοί πού πολέμησαν ??
μέ τι μούτρα θά πέρνεις σύνταξη από τό κράτος ίδια μέ αυτόν πού πολέμησε??
μέ τί μουτρα θά ζητάς τήν ίδια περίθαλψη μέ αυτόν πού πολέμησε..
γιά μένα προσωπικά οί αντιρισίες συνείδησης θά πρέπει νά είναι πολίτες β κατηγοριας..
θέλω νά εδευκρινίσω όμως ότι γιά μένα αντιρισίας συνείδησης είναι αυτός πού δέν πάει καθόλου στρατό όχι αυτός πού πάει καί κάνει καποιας μορφής έργο καθάρισμα όπλων κλπ,τό ίδιο καί στόν πόλεμο..

Σου απαντησε ο pepe_le_pew. Εγω να συμπληρωσω ότι δεν ειμουν αντιρησιας συνειδησης. Δεν πηγα στρατο ουτε για θρησκευτηκους ουτε για πολιτικους λογους, αλλα γιατι δεν γουσταρω να με πιανουν κοροιδο και να δουλευω τζαμπα για αλλους. Αν εσενα και του Evil Plasma σας αρεσει να σας πιανουν μαλακες ειναι δικαιωμα σας. Οπως κι εμενα ειναι δικαιωμα μου να καθοριζω πως θα ζω. Στο κατω κατω κανεις δε με ρωτησε αν θελω να πεθανω για πατριδες και θρησκειες. Αν εσεις θελετε μαγκια σας. Μαγκια μου κι εμενα να μην σας ακολουθησω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η αληθεια ειναι οτι εχω διαβασει πολλες μαλακιες και θελω να δω που πηγαινει.

Βγαζεις τα παντα και τους παντες αχρηστους. Δε λεει κανεις οτι ο στρατος ειναι τελειος αλλα μερικοι εχουν μαθει πραγματα εκει και αλλοι εχουν περασει δυσκολα. Οσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις. Αρα Αν δεν εχεις καμια σχεση με το στρατο καλο θα ηταν να το βουλωσεις.

κι άλλο φασιστάκι;
κι άλλος μανία με το βούλωμα;
είσαι στρατιωτικός παλλικάρι μου;
εύγε.....
στ αρχίδια μας εάν είσαι ή δεν είσαι.
Εδώ δεν κρίνεται ο καθένας γι αυτό που είναι αλλά για το το μπορεί να προτείνει ως πολίτης να αλλάξουν ορισμένα κακώς κέιμενα.
βεβαίως επειδή θέλω να ακολουθήσω την προτροπή που μου δίνεις σου λέω ευγενικά και απλά να πας να γαμηθείς.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Μονιμως, οτι θρεντ και να ανοιξει θα διαφωνήσουν τσαμπουκαλευτουν και θα τσακωθουν.
Οι τουρκοι λενε οτι οταν οταν ο θεος εφτιαξε 1 ανθρωπο απο καθε φυλη πηγε να ξεκουραστει. Τοτε ο Ελληνας σκοτωσε τον τουρκο. Οι αγγελοι πηγαν και του το σφυριξαν και τοτε εφτιαξε παλι τον τουρκο αλλα εναν ακομα Ελληνα. Ετσι οι Ελληνες ασχολεουνται με μαλακιες μεταξυ τους και αφησαν ησυχο τον τουρκο. ΑΥτο λενε οι τουρκοι για εμας.
Ερωτηση για να σπειρω τη διχόνοια: ποσο κανει 4+9???
Σκοτωθείτε!!!
όχι όλοι οί τούρκοι μήν γενικεύεις
υπάρχει στήν τουρκία όσο καί νά σού φαινετε παράξενο φιλελληνικό λόμπυ από συγγραφείς,διανούμενους ,φοιτητές καί συνταξιούχους στρατιωτικούς ένας από αυτόυς είναι καί ο ποιό γνωστόε τούρκος δημοδιογράφος ό αλι μπιράτ
τό λόμπυ έχει μέλη σέ όλα σχεδόν τά κόματα καί επιδιώκουν τήν σύσφιξη τών σχέσεων τών δύο χωρών.
2.όποτεπήγα στήν τουρκια έτυχα μάλλον προνομιούχος πού ήμουν έλληνας ..καί αυτό νομίζω ότι όλοι όσοι έχετε πάει τό έχετε αντιληφθει.
3,έχω χαρακτηριστεί ακροδεξιος δίοτι πιστεύω στήν αλλαγή τού νόμου περί ασέλγιας στά μνημεία καί πιστεύω ότι πρέπει νά ισχύσει η θανατική ποινή γιά άτομα πού πυρπολουν τό μνημειο τού αγνώστου στρατιώτη δηλαδή τό μνημείο τών εκατομμυρίων πού θυσιάστικαν γιά νά είμαστε εδώ,αλλά θεωρώ ότι δέν είμαι.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
κι άλλο φασιστάκι;
κι άλλος μανία με το βούλωμα;
είσαι στρατιωτικός παλλικάρι μου;
εύγε.....
στ αρχίδια μας εάν είσαι ή δεν είσαι.
Εδώ δεν κρίνεται ο καθένας γι αυτό που είναι αλλά για το το μπορεί να προτείνει ως πολίτης να αλλάξουν ορισμένα κακώς κέιμενα.
βεβαίως επειδή θέλω να ακολουθήσω την προτροπή που μου δίνεις σου λέω ευγενικά και απλά να πας να γαμηθείς.

Οταν καποιος δεν εχει την αναλογη εμπειρια ΔΕΝ εχει γνωμη ειναι κατανοητο?? Επειδη εσυ σαν πολιτης κοκκινος μαυρος δε με νοιαζει στ'αρχιδια μου εχεις αποφυγει ολη αυτη την ιστορια ΔΕΝ εχεισ γνωμη ουτε καν σεβαστη. Οταν τελειωσαν τα επιχειρηματα αρχισες να βριζεις.βεβαίως επειδή ΔΕ θέλω να ακολουθήσω την προτροπή που μου δίνεις σου λέω ευγενικά και απλά να πας να γαμηθείς.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αντιπαρέρχομαι τις προσπάθειες που κάνεις να σε κυρήξω κι εγώ persona non grata (ανεπιθύμητο δηλαδή) ειρωνευόμενός με, με αναφορές σε Εξολοθρευτή και τα λοιπά. Είναι φανερό ότι είτε δεν έχεις υπηρετήσει, είτε όταν υπηρετούσες έκανες αυτά που γράφεις (λούφαρες, έλεγες ότι δεν ξέρεις, προσπαθούσες να την περάσεις ζάχαρη κτλ). Δεν σε κατηγορώ. Διαφωνώ μεν αλλά δικαίωμά σου.
Απαντώ γενικως δεν είναι τόσο απλά όπως τα λες τα πράγματα. Δεν θα έχεις πάντα τα όργανα που λες ότι ύπάρχουν πια, αλλά και να τα έχεις δεν είναι σίγουρο ότι θα λειτουργούν κτλ κτλ. Δεν θα αντιδικήσω ως Φυλήσυχος Πολίτης που είμαι. Άλλωστε συμφωνούμε ότι πρέπει να μάθεις κάποια πράγματα άρα θητεία πρέπει να υπάρχει, απλά διαφωνείς στη διάρκεια.

Αυτό όμως που με έκανε να απορήσω είναι πως εσύ με το ιδεολογικό υπόβαθρο που έχεις (από ό,τι δημοσίευση δική σου έχω διαβάσει) μιλας για μισθοφορικό στρατό. Η άποψή μου είναι ότι στρατός και και λαός είναι ένα. Ο λαός πρέρχεται από το στρατό και υπηρετεί ΑΥΤΟΝ. Το ίδιο νόμισα ότι πίστευες εσύ.

Ένας Φυλήσυχος Πολίτης

ΥΓ: Όσο την προσπάθειά μου να μην προκαλέσω θανάσιμο τραυματισμό, αυτό εξασφαλίζεται με όπλα μικρότερου διαμετρήματος.

εάν θες να μιλήσουμε επί της ουσίας της δομής του στρατού εγώ θεωρώ ότι κάθε υπηρεσία του πολίτη πρέπει να διέπεται από κάποιους κανόνες σωστούς.
Μεγάλη παράγραφος αλλά δεν θα την αναλύσω τώρα.
Ο μόνος κανόνας που θεωρώ ότι πρέπει να ακολουθείται παντού στην κοινψνία είναι απλός.
Οι καλύτεροι αναλαμβάνουν αυτό που αποδεικνύουν ότι μπορούν να κάνουν καλύτερα.
Δεν μπορεί ούτε όλοι να είναι καλοί φαντάροι, ούτε καλοί γιατροί ούτε καλοί καθηγητές κ.ο.κ.
Με το στανιό ΔΕΝ φτιάχνεις τίποτα σωστό. Αρνούμαι να δεχθώ ότι ένας που αρνείται να καταταγεί, ή λουφάρει διαρκώς θα κάνει καλό στον στρατό. Μάλλον συντελεστής αστάθειας είναι. Μάζεψε τους καλύτερους, δοκίμασέ τους, επέλεξέ τους και αντάμοιψέ τους αδρά. Οι άλλοι μπορούν να είναι πιο χρήσιμοι σε όλα τα υπόλοιπα

Υ.Γ
δεν με απασχολεί διόλου να με θεωρήσεις ανεπιθύμητο. για μένα είναι τίτλος τιμής.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οταν καποιος δεν εχει την αναλογη εμπειρια ΔΕΝ εχει γνωμη ειναι κατανοητο?? Επειδη εσυ σαν πολιτης κοκκινος μαυρος δε με νοιαζει στ'αρχιδια μου εχεις αποφυγει ολη αυτη την ιστορια ΔΕΝ εχεισ γνωμη ουτε καν σεβαστη. Οταν τελειωσαν τα επιχειρηματα αρχισες να βριζεις.βεβαίως επειδή ΔΕ θέλω να ακολουθήσω την προτροπή που μου δίνεις σου λέω ευγενικά και απλά να πας να γαμηθείς.

φαντάσου να ψήφιζες μόνο για αυτά που έχεις άποψη...
Αρα βάσει της λογικής σου για την υγεία θα αποφασίζουν μόνο οι γιατροί, για την παιδεία μόνο οι καθηγητές, για την δικαισύνη μόνο οι δικαστές.....
Γαμω τις δημοκρατίες μου ακούγεται.
Εσύ τι ακριβώς εμπειρία έχεις και μας το παίζεις προφέσσσορας;
Επίσης το τι έχω κάνει εγώ πώς το γνωρίζεις; Με ξέρεις προσωπικά;

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
όχι όλοι οί τούρκοι μήν γενικεύεις
υπάρχει στήν τουρκία όσο καί νά σού φαινετε παράξενο φιλελληνικό λόμπυ από συγγραφείς,διανούμενους ,φοιτητές καί συνταξιούχους στρατιωτικούς ένας από αυτόυς είναι καί ο ποιό γνωστόε τούρκος δημοδιογράφος ό αλι μπιράτ
τό λόμπυ έχει μέλη σέ όλα σχεδόν τά κόματα καί επιδιώκουν τήν σύσφιξη τών σχέσεων τών δύο χωρών.
Καλα στην Τουρκια δεν ειναι και οι πλειοψηφια οι διανοουμενοι μην τρελαινεσαι
2.όποτεπήγα στήν τουρκια έτυχα μάλλον προνομιούχος πού ήμουν έλληνας ..καί αυτό νομίζω ότι όλοι όσοι έχετε πάει τό έχετε αντιληφθει.
[/quote]
Σε βλεπανε σαν $$$$
3,έχω χαρακτηριστεί ακροδεξιος δίοτι πιστεύω στήν αλλαγή τού νόμου περί ασέλγιας στά μνημεία καί πιστεύω ότι πρέπει νά ισχύσει η θανατική ποινή γιά άτομα πού πυρπολουν τό μνημειο τού αγνώστου στρατιώτη δηλαδή τό μνημείο τών εκατομμυρίων πού θυσιάστικαν γιά νά είμαστε εδώ,αλλά θεωρώ ότι δέν είμαι.
[/quote]
Τοτε καλα κανανε και οι γκριζοι λυκοι και σκοτωσανε τον Ισαακ και τον Σολωμό???
Επιδη εχω μεγαλωσει με τουρκους πρεπει να πω οτι σχεδον ολοι τους ειναι τελειως καθυστερημενοι.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Σου απαντησε ο pepe_le_pew. Εγω να συμπληρωσω ότι δεν ειμουν αντιρησιας συνειδησης. Δεν πηγα στρατο ουτε για θρησκευτηκους ουτε για πολιτικους λογους, αλλα γιατι δεν γουσταρω να με πιανουν κοροιδο και να δουλευω τζαμπα για αλλους. Αν εσενα και του Evil Plasma σας αρεσει να σας πιανουν μαλακες ειναι δικαιωμα σας. Οπως κι εμενα ειναι δικαιωμα μου να καθοριζω πως θα ζω. Στο κατω κατω κανεις δε με ρωτησε αν θελω να πεθανω για πατριδες και θρησκειες. Αν εσεις θελετε μαγκια σας. Μαγκια μου κι εμενα να μην σας ακολουθησω.
άποψη μου είναι ότι από τήν στιγμή πού δέν πήγες στρατιώτης θά έπρεπε νά είσαι πολίτης β κατηγορίας καί ΄νά μήν απολαμβάνεις τά προνόμια πού έχουν αυτοί πού πάνε καί πού αναφέρω ποιο πάνω
2.άν δέν σού αρέσει νά δουλεύεις τσάμπα γιά λόγους κοινωνικούς η συνόλου τουλάχιστον 3 μήνες.. γιά μένα είσαι πολίτης 3ης κατηγορίας δηλαδή παρτάκιας.συγνώμη φίλε αυτή είναι΄΄η αποψή μου

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
φαντάσου να ψήφιζες μόνο για αυτά που έχεις άποψη...
Αρα βάσει της λογικής σου για την υγεία θα αποφασίζουν μόνο οι γιατροί, για την παιδεία μόνο οι καθηγητές, για την δικαισύνη μόνο οι δικαστές.....
Γαμω τις δημοκρατίες μου ακούγεται.
Εσύ τι ακριβώς εμπειρία έχεις και μας το παίζεις προφέσσσορας;
Επίσης το τι έχω κάνει εγώ πώς το γνωρίζεις; Με ξέρεις προσωπικά;

Απο τα ρωσικα προτυπα σου ναι ειναι και γαμω τις δημοκρατιες.

Αφου εσυ θεωρεις οτι πχ σε ζητηματα υγειας μπορεις να εχεις ισαξια γνωμη με ενα γιατρο τοτε γιατι δεν γινεσαι προθυπουργος... Ελεος δηλαδη τα σκεφτεσαι αυτα η σου ξεφευγουν. :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom