Νέα

Σκοτώνει αδέσποτα και ανεβάζει τις φωτογραφίες στο facebook

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
<<THANATOS SE OLA TA ADESPOTA  DOKSA TIMI XRISI AVGI>>

Αυτο το εγραψε αυτος που εκανε την σελιδα με τις φωτο, λοιπον εχουμε και λεμε φασιστας-αγραμματος-καμμενος-δολοφονος ζωων................. Τυχαιο??? Δε νομιζω

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
ρε μαγκες , στην σελιδα αυτη "διαφημιζουν" και αλλες σελιδες με τον τιτλο ολες "Fuck Greece" και με τουρκικα συμβολα ...
μην ειστε προβατα και ψαρωνετε , απλα καντε ενα report και τελος !
και παρεπιπτοντος , οι φοτο μου φενοντε για μουφα , οχι οτι δεν υπαρχουν αρρωστα μυαλα που θα γουσταραν κατι τετοιο !

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
<<THANATOS SE OLA TA ADESPOTA  DOKSA TIMI XRISI AVGI>>

Αυτο το εγραψε αυτος που εκανε την σελιδα με τις φωτο, λοιπον εχουμε και λεμε φασιστας-αγραμματος-καμμενος-δολοφονος ζωων................. Τυχαιο??? Δε νομιζω

μου χαν δωσει λινκ για ενα φορουμ, το webwar2.org και δεν φανταζεσαι τι εγραφαν μεσα.. :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ειδα τα ατομα που τους αρεσει αυτη η σελιδα [ η γνωστη επιλογη like ktl] και ειναι αναμεσα σε αυτα τα ατομα και η γνωστη σε ολους μας Μαριαννα [αννα μαρια, το γνωστο μοντελο του σιτε]
σοβαρα τυπε?

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγω παλι δεν καταλαβαινω κατι.ξερω οτι θα με κραξετε αλλα θα το πω.καταρχας δεν εχω σκοτωσει ποτε ζωο ποσο μαλλον για πλακα.και τις φωτο τις θεωρω διαστροφη τουλαχιστον.γιατι ομως οταν παιρνουμε το αρνακι η το γουρουνακι για να το ντερλικωσουμε δε φρικαρουμε τοσο και παθαινουμε τσοκομπλοκο οταν βλεπουμε θανατωσεις σκυλιων γατιων κλπ?ειναι το θεμα οτι δεν τρωγωνται και ειναι οικοσιτα?ειναι το θεμα οτι θανατωνωνται για πλακα και για να ικανοποιησουν τις διαστροφες καποιων?η απλα εχουμε συνηθισει να βγαινουμε απο τα ρουχα μας οταν βλεπουμε κατι τετοιο?επαναλαμβανω οτι ειμαι αντιθετος με το σκηνικο απλα ειχα την απορια

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ειδα τα ατομα που τους αρεσει αυτη η σελιδα [ η γνωστη επιλογη like ktl] και ειναι αναμεσα σε αυτα τα ατομα και η γνωστη σε ολους μας Μαριαννα [αννα μαρια, το γνωστο μοντελο του σιτε]

ξεκολλα ρε.
απειροι εχουν κανει λαικ γτ αλλιως δεν μπορεις να μπεις να βρισεις. κοιτα τι γραφουν στις φωτο.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

καλα αυτη ειναι γνωστη ψυχοπαθης

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εγω παλι δεν καταλαβαινω κατι.ξερω οτι θα με κραξετε αλλα θα το πω.καταρχας δεν εχω σκοτωσει ποτε ζωο ποσο μαλλον για πλακα.και τις φωτο τις θεωρω διαστροφη τουλαχιστον.γιατι ομως οταν παιρνουμε το αρνακι η το γουρουνακι για να το ντερλικωσουμε δε φρικαρουμε τοσο και παθαινουμε τσοκομπλοκο οταν βλεπουμε θανατωσεις σκυλιων γατιων κλπ?ειναι το θεμα οτι δεν τρωγωνται και ειναι οικοσιτα?ειναι το θεμα οτι θανατωνωνται για πλακα και για να ικανοποιησουν τις διαστροφες καποιων?η απλα εχουμε συνηθισει να βγαινουμε απο τα ρουχα μας οταν βλεπουμε κατι τετοιο?επαναλαμβανω οτι ειμαι αντιθετος με το σκηνικο απλα ειχα την απορια

θα σου απαντησω εγω κι ας ειμαι χορτοφαγος.
απλα το ενα γινεται για λογους σιτισης και το αλλο για 'διασκεδαση' και μονο. δεν υπαρχει ουτε ενας γαμολογος για να γινει.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
θα σου απαντησω εγω κι ας ειμαι χορτοφαγος.
απλα το ενα γινεται για λογους σιτισης και το αλλο για 'διασκεδαση' και μονο. δεν υπαρχει ουτε ενας γαμολογος για να γινει.
Και τα χορτα αισθανονται νιωθουν...

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ασχετο αλλα η γκομενα ειτε εχει προβλημα ειτε ειναι εντελως γαιδουρι.και εγω νομιζα οτι οι γυναικες δεν κανουν τετοια..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και τα χορτα αισθανονται νιωθουν...

ωιμε. θα ξανακανω αυτη τη συζητηση στις 2?!
ωραια οταν θα κοψεις ενα πορτοκαλακι, βγαλε το φωτογραφια και ποσταρε την να σου κανω ριπορτ.
εναλλακτικα κοψε το ποδι ενος γουρουνιου, βγαλε φωτογραφια και ποσταρε την παλι. τα λεμε τοτε.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ωιμε. θα ξανακανω αυτη τη συζητηση στις 2?!
ωραια οταν θα κοψεις ενα πορτοκαλακι, βγαλε το φωτογραφια και ποσταρε την να σου κανω ριπορτ.
εναλλακτικα κοψε το ποδι ενος γουρουνιου, βγαλε φωτογραφια και ποσταρε την παλι. τα λεμε τοτε.
Και στην τι βι τα βλεπεις τα αρνια και τα κατσικια ξενταριασμενα,και στα χασαπικα οταν κοβει το κρεας ο χασαπακος..Παθαινεις?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και στην τι βι τα βλεπεις τα αρνια και τα κατσικια ξενταριασμενα,και στα χασαπικα οταν κοβει το κρεας ο χασαπακος..Παθαινεις?

ναι. γι αυτο σταματησα να τα τρωω.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
σβηστε την παραθεση που ελεγα για την Μαριαννα. Δικιο ειχε η βελβυ

Gamaomanoules2

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Πραγματικα δεν ξερω τι ειναι ποιο γελοιο στα σημερινα τοπικια του σαιτ..
Ο stam90 που δεν μπορει να γαμησει πουτανα διοτι "εχει στενο μουνι" και ιδιως οταν ειναι Αλβανιδες που τον κοροιδευουν  :2funny:
η οταν καποιος ανεβαζει μια ανωμαλια απο τις αμετρητες που υπαρχουν στο ιντερνετ και θεωρει οτι πρεπει να γινει κουβεντα στην αρρωστημενη διαστροφη "καποιας απο το facebook?".

Οσοι πραγματικα αηδιασατε απο τις φωτο και ανηκετε στην λεζαντα "σοκ στην κοινη γνωμη",sorry αλλα ζειτε σε γυαλα.
Η συνεχεια απο τους ηθικολογους,τιμωρους,κοντοφθαλμους και βλαμμενους που ακομα δεν ξερουν σε τι κοσμο ζουν.

Ζητω τα χρυσοψαρα! :rockon:

Επισκέπτης
Ζητω τα χρυσοψαρα! :rockon:
Ζήτω δεν λες τίποτα!!! :headbang2:

1)Kαλά μην σοκάρεστε κ τόσο πια,λες κ δεν έχουμε όλοι εθιστεί στην βία μέσα από ταίνιες κ ρεπορτάζ ειδήσεων όπου συχνά δείχνουνε κ λίγο αίμα για να πουλήσουνε,εμπορικό το αίμα άλλωστε.

2)Αν είναι αληθινές οι φωτογραφίες η κοπέλα είναι ψυχάκιας όπως πολλής κόσμος....

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
παρεπιπτοντως αυτη ειναι ρωσιδα.
που ειναι ο μεμας τωρα?? :grin: