Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
<<THANATOS SE OLA TA ADESPOTA DOKSA TIMI XRISI AVGI>>
Αυτο το εγραψε αυτος που εκανε την σελιδα με τις φωτο, λοιπον εχουμε και λεμε φασιστας-αγραμματος-καμμενος-δολοφονος ζωων................. Τυχαιο??? Δε νομιζω
σοβαρα τυπε?Ειδα τα ατομα που τους αρεσει αυτη η σελιδα [ η γνωστη επιλογη like ktl] και ειναι αναμεσα σε αυτα τα ατομα και η γνωστη σε ολους μας Μαριαννα [αννα μαρια, το γνωστο μοντελο του σιτε]
Ειδα τα ατομα που τους αρεσει αυτη η σελιδα [ η γνωστη επιλογη like ktl] και ειναι αναμεσα σε αυτα τα ατομα και η γνωστη σε ολους μας Μαριαννα [αννα μαρια, το γνωστο μοντελο του σιτε]
καλα αυτη ειναι γνωστη ψυχοπαθης
Ειδα τα ατομα που τους αρεσει αυτη η σελιδα [ η γνωστη επιλογη like ktl] και ειναι αναμεσα σε αυτα τα ατομα και η γνωστη σε ολους μας Μαριαννα [αννα μαρια, το γνωστο μοντελο του σιτε]
εγω παλι δεν καταλαβαινω κατι.ξερω οτι θα με κραξετε αλλα θα το πω.καταρχας δεν εχω σκοτωσει ποτε ζωο ποσο μαλλον για πλακα.και τις φωτο τις θεωρω διαστροφη τουλαχιστον.γιατι ομως οταν παιρνουμε το αρνακι η το γουρουνακι για να το ντερλικωσουμε δε φρικαρουμε τοσο και παθαινουμε τσοκομπλοκο οταν βλεπουμε θανατωσεις σκυλιων γατιων κλπ?ειναι το θεμα οτι δεν τρωγωνται και ειναι οικοσιτα?ειναι το θεμα οτι θανατωνωνται για πλακα και για να ικανοποιησουν τις διαστροφες καποιων?η απλα εχουμε συνηθισει να βγαινουμε απο τα ρουχα μας οταν βλεπουμε κατι τετοιο?επαναλαμβανω οτι ειμαι αντιθετος με το σκηνικο απλα ειχα την απορια
:o :o :oειμαι χορτοφαγος.
Και τα χορτα αισθανονται νιωθουν...θα σου απαντησω εγω κι ας ειμαι χορτοφαγος.
απλα το ενα γινεται για λογους σιτισης και το αλλο για 'διασκεδαση' και μονο. δεν υπαρχει ουτε ενας γαμολογος για να γινει.
Και τα χορτα αισθανονται νιωθουν...
Και στην τι βι τα βλεπεις τα αρνια και τα κατσικια ξενταριασμενα,και στα χασαπικα οταν κοβει το κρεας ο χασαπακος..Παθαινεις?ωιμε. θα ξανακανω αυτη τη συζητηση στις 2?!
ωραια οταν θα κοψεις ενα πορτοκαλακι, βγαλε το φωτογραφια και ποσταρε την να σου κανω ριπορτ.
εναλλακτικα κοψε το ποδι ενος γουρουνιου, βγαλε φωτογραφια και ποσταρε την παλι. τα λεμε τοτε.
Και στην τι βι τα βλεπεις τα αρνια και τα κατσικια ξενταριασμενα,και στα χασαπικα οταν κοβει το κρεας ο χασαπακος..Παθαινεις?
ααααα....αι σι...ναι. γι αυτο σταματησα να τα τρωω.
Ζήτω δεν λες τίποτα!!!Ζητω τα χρυσοψαρα!