Νέα

Σκοτώνει αδέσποτα και ανεβάζει τις φωτογραφίες στο facebook

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το πιθανοτερο ειναι να ειναι φοιτητρια καποιου Ιατρικου ή Παραιατρικου ινστιτουτου.Και να την πιασουν δεν θα της κανουν ΤΙΠΟΤΑ!Και στην Ελλαδα και στη Ρωσσια και παντου θα ελεγα ο νομος για τη ζωοκτονια προβλεπει πολυ μικρες ποινες το πολυ 6 μηνες φυλακισης.Οι περισσοτερες γκομενες που εχουν σχεση με την ιατρικη ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΕς και της αποφευγω!Αφου στο μαθημα της ανατομιας κωβουνε πτωματα :rockon:Δεν τους ειναι δυσκολο να γδαρουνε ενα ζωο!!!!!!

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
ασχετο αλλα η γκομενα ειτε εχει προβλημα ειτε ειναι εντελως γαιδουρι.και εγω νομιζα οτι οι γυναικες δεν κανουν τετοια..

Υπάρχουν γυναίκες που δεν μπορούμε να φαντασθούμε αυτά που είναι ικανές να κάνουν ... Οι κρατούμενες στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντωσης , που επέζησαν , έλεγαν ότι οι γυναίκες δεσμοφύλακες ήταν πολύ σκληρότερες απο τους άντρες ...

Επισκέπτης
Υπάρχουν γυναίκες που δεν μπορούμε να φαντασθούμε αυτά που είναι ικανές να κάνουν ... Οι κρατούμενες στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντωσης , που επέζησαν , έλεγαν ότι οι γυναίκες δεσμοφύλακες ήταν πολύ σκληρότερες απο τους άντρες ...
Να είναι άραγε κ ανοργασμικιές αυτές οι ''σκληρές'';;;

Επισκέπτης
Ο τιτλος του thread επρεπε να ειναι..."Σκοτωνει την ωρα της στο Photoshop και ανεβαζει τις φωτογραφιες στο facebook".

Ή καποιος τελοσπαντων (κανοντας παραλληλα απλωτες μεσα στα σκατα του), που γουσταρε την τυπισσα(δεν τη λες και ασχημη) και δεν του εκατσε...χα!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Συνήθως όταν είναι μπάζο το λένε αυτό κ εδώ μιλάμε για μουνάρα Ρωσίδα!!! :idiot: :uglystupid:

ρωσσίδα μεν, ψυχοπαθής δε.
εκτος και αν θεωρείς οτι ΟΛΕΣ οι ρωσσίδες εκτος απο μουνάρες ειναι και μορφωμένες, και στεκουν στα καλα τους.

ε, ρε τύφλωση!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.128
Πόντοι
22.785
Μια στροφή μυαλού, μια άπόφαση και το πρώτο βήμα ΕΓΙΝΕ !!!!
Ο άγώνας συνεχίζεται.
και ο έχθρός πάντα ο ίδιος......

Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!

Επισκέπτης
ρωσσίδα μεν, ψυχοπαθής δε.
εκτος και αν θεωρείς οτι ΟΛΕΣ οι ρωσσίδες εκτος απο μουνάρες ειναι και μορφωμένες, και στεκουν στα καλα τους.

ε, ρε τύφλωση!
Αλές μάρες κουκουνάρες πραγματικά ναούμε!!! :2funny:

Απάξ κ είναι μουνάρα έχει σημασία αν θα είναι του πανεπιστημίου κ στα καλά της;;;

Έχει το βασικό προσόν.-

Επισκέπτης
μουνί να ναι κι ό,τι να ναι.
εσυ δεν μπορείς να κάνεις διακρίσεις. Ας ξεπαρθενευτείς πρώτα και μετά αρχίζεις να το παίζεις κι επιλεκτικός.
Κλάαααψεεεε ελλεεινίδα!!! :2funny:

Συνημμένα

• tsepisarima.jpg
    tsepisarima.jpg
    11,8 KB · Εμφανίσεις: 12

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Για πες,για πες,θυμάσαι ακόμα εσύ;;; :grin:

Γιατί πολύ αράχνιασε μου φαίνεται κ βγάζεις χολή λόγω αυτού!!! :2funny:

πουλάκι μου, μάθε πώς γίνεται το σεξ και μετά έλα να μου κάνεις και το μάγκα.
με το να αντιγράφεις τοσο ολοφάνερα τους παλιους γινεσαι το λιγοτερο γελοιος. Δεν εισαι τιποτα παρα συρραφή απο ατάκες των παλιων.

πες κάτι δικο σου ακόμα και μαλακια να ειναι. θα δείξω κατανόηση.
Αλήθεια, είσαι ενήλικος?

Επισκέπτης
πουλάκι μου, μάθε πώς γίνεται το σεξ και μετά έλα να μου κάνεις και το μάγκα.
με το να αντιγράφεις τοσο ολοφάνερα τους παλιους γινεσαι το λιγοτερο γελοιος. Δεν εισαι τιποτα παρα συρραφή απο ατάκες των παλιων.

πες κάτι δικο σου ακόμα και μαλακια να ειναι. θα δείξω κατανόηση.
Αλήθεια, είσαι ενήλικος?
Κλασσικές ατάκες είναι αυτές έτσι κ αλλιώς....

Πάντως ξύνεσαι επειδή σε ξύνει κ δεν έχεις που να το τρίψεις έτσι δεν είναι;;; :cheesy:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Πάντως ξύνεσαι επειδή σε ξύνει κ δεν έχεις που να το τρίψεις έτσι δεν είναι;;; :cheesy:

Για αρχή μπορείς να πάψεις να με φαντασιώνεσαι.
Αιντε τωρα να παιξεις παραπέρα. Βρες μια στην ηλικια σου ή πανε σε στουντιάκι για αρχάριους.

Επισκέπτης
Για αρχή μπορείς να πάψεις να με φαντασιώνεσαι.
Αιντε τωρα να παιξεις παραπέρα. Βρες μια στην ηλικια σου ή πανε σε στουντιάκι για αρχάριους.
Ναι καλά,εκεί στην βάρεσε τώρα;;; :2funny:

Κατί τελευταίο:

Εδώ μέσα γίνεται πεδίο εκτόνωσης των κομπλεξ σου έτσι δεν είναι;;; :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom