apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
www.smilies.4-user.de]παρεπιπτοντως αυτη ειναι ρωσιδα.
που ειναι ο μεμας τωρα??![]()
![](http://www.smilies.4-user.de/include/Frech/smilie_frech_020.gif)
www.smilies.4-user.de]παρεπιπτοντως αυτη ειναι ρωσιδα.
που ειναι ο μεμας τωρα??![]()
ασχετο αλλα η γκομενα ειτε εχει προβλημα ειτε ειναι εντελως γαιδουρι.και εγω νομιζα οτι οι γυναικες δεν κανουν τετοια..
Να είναι άραγε κ ανοργασμικιές αυτές οι ''σκληρές'';;;Υπάρχουν γυναίκες που δεν μπορούμε να φαντασθούμε αυτά που είναι ικανές να κάνουν ... Οι κρατούμενες στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντωσης , που επέζησαν , έλεγαν ότι οι γυναίκες δεσμοφύλακες ήταν πολύ σκληρότερες απο τους άντρες ...
Αντε τωρα να κοιμηθεις μαζι της![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όταν είναι μπάζο το λένε αυτό κ εδώ μιλάμε για μουνάρα Ρωσίδα!!!Φαντάζεσαι ακόμα και αυτή να σου ρίξει χυλόπιτα?
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Συνήθως όταν είναι μπάζο το λένε αυτό κ εδώ μιλάμε για μουνάρα Ρωσίδα!!!![]()
![]()
Αλές μάρες κουκουνάρες πραγματικά ναούμε!!!ρωσσίδα μεν, ψυχοπαθής δε.
εκτος και αν θεωρείς οτι ΟΛΕΣ οι ρωσσίδες εκτος απο μουνάρες ειναι και μορφωμένες, και στεκουν στα καλα τους.
ε, ρε τύφλωση!
Έχει το βασικό προσόν.-
Κλάαααψεεεε ελλεεινίδα!!!μουνί να ναι κι ό,τι να ναι.
εσυ δεν μπορείς να κάνεις διακρίσεις. Ας ξεπαρθενευτείς πρώτα και μετά αρχίζεις να το παίζεις κι επιλεκτικός.
Κλάαααψεεεε ελλεεινίδα!!!![]()
Για πες,για πες,θυμάσαι ακόμα εσύ;;;αυτο ειναι το τρίτο βήμα.
1ο βήμα: ΓΑΜΑΜΕ
Για πες,για πες,θυμάσαι ακόμα εσύ;;;
Γιατί πολύ αράχνιασε μου φαίνεται κ βγάζεις χολή λόγω αυτού!!!![]()
Κλασσικές ατάκες είναι αυτές έτσι κ αλλιώς....πουλάκι μου, μάθε πώς γίνεται το σεξ και μετά έλα να μου κάνεις και το μάγκα.
με το να αντιγράφεις τοσο ολοφάνερα τους παλιους γινεσαι το λιγοτερο γελοιος. Δεν εισαι τιποτα παρα συρραφή απο ατάκες των παλιων.
πες κάτι δικο σου ακόμα και μαλακια να ειναι. θα δείξω κατανόηση.
Αλήθεια, είσαι ενήλικος?
Πάντως ξύνεσαι επειδή σε ξύνει κ δεν έχεις που να το τρίψεις έτσι δεν είναι;;;![]()
Ναι καλά,εκεί στην βάρεσε τώρα;;;Για αρχή μπορείς να πάψεις να με φαντασιώνεσαι.
Αιντε τωρα να παιξεις παραπέρα. Βρες μια στην ηλικια σου ή πανε σε στουντιάκι για αρχάριους.
Εδώ μέσα γίνεται πεδίο εκτόνωσης των κομπλεξ σου έτσι δεν είναι;;;![]()