Νέα

Σκόπια - Μακεδονία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NEKPOTOMEIO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 229
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πώς θα θέλατε να ονομαστεί επίσημα (οριστική λύση) το κράτος της Πρώην

• Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας

Ψήφοι: 2 2,5%
  • Δημοκρατία της Μακεδονίας

Ψήφοι: 4 4,9%
  • Σκόπια - Μακεδονία

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σλαβομακεδονία

Ψήφοι: 11 13,6%
  • Βόρεια Μακεδονία

Ψήφοι: 7 8,6%
  • Νοτιοσλαβία

Ψήφοι: 10 12,3%
  • Βαρντάρ

Ψήφοι: 19 23,5%
  • Δεν χρειάζεται να ονομαστούν κάπως, αρκoύν 1000 τανκς και ένα αποφασισμέν

Ψήφοι: 28 34,6%
  • Δεν ξέρω - Δεν απαντώ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    81

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

Επισκέπτης
σε λάθος thread γράφεις. αυτό το post έπρεπε να είναι στο ''τραβέλια με προσόντα''

Δε μου λες μωρο μου, οι γυναικες που χεις γνωρισει μεχρι τωρα ασχολουνταν μονο με τα παπουτσια και τις τσαντες τους; Καμια δεν ηταν speed addict; Πρεπει ή να ειμαι αντρας ή τραβελα για να μ αρεσουν τα οπλα ή τα γρηγορα αυτοκινητα κλπ; Ελεος...

koutiki

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χαίρετε  :)
Αυτό είναι το πρώτο μου post....αν και παρακολουθώ το site καθημερινά εδω και καιρό.
Θέλω και εγώ να συμβάλλω στην προαγωγή αυτής της συζήτησης μιλώντας όμως με μεγέθη και μέτρα μπουρδελοκατάστασης ..... :-
Λοιποοοον... σε ότι αφορά τους εξοπλισμούς της Ελλάδας και τις δυνατότητες ισχύος που μας δίνουν, ρωτώ : έχει ποτέ κανείς μαμήσει με δανεικά λεφτά και ξένα @ρχιδι@? Και αν ναί για πόσο έκλεισε το....κορίτσι και σε τι ποικιλία παιχνιδιού έπαιξε?  :huh:
Σε ότι αφορά τα Σκόπια.....πάλι ρωτώ  :huh:....το άσχημοκοντοπούτανο τι τσακπινιές θα έκανε αν δεν είχε καβατζομένο τον κακό το νταβατζή της πιάτσας μας?
Και επειδή ο λόγος το πήγε και ανφέρθηκε το θέμα του νταβατζή, εμεις που είμαστε οι παλιώτερες πουτάνες στη πιατσα Βαλκάνια, δεν θα πρέπει να μπορούμε να κάνουμε και τις ανάλογες πουτανιές  :boobies: για να τα φέρουμε βόλτα?
Τώρα όσο για το όνομα.....όλοι αυτοί που τους έχουν αναγνωρίσει είναι σαν να μας λένε ότι πούστης δεν είναι αυτός που κάθετε βαρέλι και τον τρώει αλλά αυτός που ήρθε η σειρά του να κάτσει βαρέλι....και βγήκε ελεύθερος υπηρεσίας... :headbang:

Επισκέπτης
Πατερ μου μ αυτα που μου λες θα αλαξοπιστησω... Τοσο αραχνιλα και σκουριασμενες ιδεες δεν τις περιμενα απο σενα. Τι σημασια εχει αν ειμαι στο μεσο όρο ή συνηθισμενη ή οτιδηποτε; Γιατι "τσινατε" οταν ενα κοριτσακι αγγιζει τα παιχνιδακια σας;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κατα τη γνωμη μυ οι Sidewinder εχουν πιο θεαματικό αποτελεσμα :2funny: Αλλα τι να πει κανεις; Περι ορεξεως...

Ελπίζω οι γνώσεις σου για τα πουλιά να είναι καλύτερες από αυτές για πυραύλους ΑΑ...
Συγκρίνεται ο sidewinder (ο οποίος πάει για αντικατασταση btw) με τον AMRAAM (aim 120), που έχει σχεδόν 15πλάσιο βεληνεκές, ενεργό καθοδήγηση ραντάρ (και είναι επίσης fire & forget μόνο που σε αντίθεση με το sidewinder δεν είναι ανάγκη να πλησιάσεις πολύ τον αντίπαλο) και παρόλα αυτά βάρος σχεδιόν ίδιο με τον aim-9;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Δε μου λες μωρο μου, οι γυναικες που χεις γνωρισει μεχρι τωρα ασχολουνταν μονο με τα παπουτσια και τις τσαντες τους; Καμια δεν ηταν speed addict; Πρεπει ή να ειμαι αντρας ή τραβελα για να μ αρεσουν τα οπλα ή τα γρηγορα αυτοκινητα κλπ; Ελεος...

μωρό μου, δεν κατάλαβες. με την απάντησή μου στον Παπαγιώργο εσένα υποστηρίζω και το δικαίωμά σου να ασχολείσαι με ό,τι σου κάνει κέφι. για ξαναδιάβασέ το με άλλο μάτι να δεις.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Πατερ μου μ αυτα που μου λες θα αλαξοπιστησω... Τοσο αραχνιλα και σκουριασμενες ιδεες δεν τις περιμενα απο σενα. Τι σημασια εχει αν ειμαι στο μεσο όρο ή συνηθισμενη ή οτιδηποτε; Γιατι "τσινατε" οταν ενα κοριτσακι αγγιζει τα παιχνιδακια σας;
δηλαδη βρε συ ιουλια, πιστευεις οτι εχω για παιχνιδι τα οπλα ????

εσεις γιατι τσινατε οταν σας κραζουν που βγαινετε απο τα γυναικωτά παιχνιδια και σας αποκαλουν ανδροειδη ????

Επισκέπτης
Χαίρετε  :)
Αυτό είναι το πρώτο μου post....αν και παρακολουθώ το site καθημερινά εδω και καιρό.
Θέλω και εγώ να συμβάλλω στην προαγωγή αυτής της συζήτησης μιλώντας όμως με μεγέθη και μέτρα μπουρδελοκατάστασης ..... :-
Λοιποοοον... σε ότι αφορά τους εξοπλισμούς της Ελλάδας και τις δυνατότητες ισχύος που μας δίνουν, ρωτώ : έχει ποτέ κανείς μαμήσει με δανεικά λεφτά και ξένα @ρχιδι@? Και αν ναί για πόσο έκλεισε το....κορίτσι και σε τι ποικιλία παιχνιδιού έπαιξε?  :huh:
Σε ότι αφορά τα Σκόπια.....πάλι ρωτώ  :huh:....το άσχημοκοντοπούτανο τι τσακπινιές θα έκανε αν δεν είχε καβατζομένο τον κακό το νταβατζή της πιάτσας μας?
Και επειδή ο λόγος το πήγε και ανφέρθηκε το θέμα του νταβατζή, εμεις που είμαστε οι παλιώτερες πουτάνες στη πιατσα Βαλκάνια, δεν θα πρέπει να μπορούμε να κάνουμε και τις ανάλογες πουτανιές  :boobies: για να τα φέρουμε βόλτα?
Τώρα όσο για το όνομα.....όλοι αυτοί που τους έχουν αναγνωρίσει είναι σαν να μας λένε ότι πούστης δεν είναι αυτός που κάθετε βαρέλι και τον τρώει αλλά αυτός που ήρθε η σειρά του να κάτσει βαρέλι....και βγήκε ελεύθερος υπηρεσίας... :headbang:

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ελπίζω οι γνώσεις σου για τα πουλιά να είναι καλύτερες από αυτές για πυραύλους ΑΑ...
Συγκρίνεται ο sidewinder (ο οποίος πάει για αντικατασταση btw) με τον AMRAAM (aim 120), που έχει σχεδόν 15πλάσιο βεληνεκές, ενεργό καθοδήγηση ραντάρ (και είναι επίσης fire & forget μόνο που σε αντίθεση με το sidewinder δεν είναι ανάγκη να πλησιάσεις πολύ τον αντίπαλο) και παρόλα αυτά βάρος σχεδιόν ίδιο με τον aim-9;
Ευχαριστω για την ενημερωση και τα τεχνικα χαρακτηριστικά, αλλα η κουβεντα με τον φιλο ηταν μεταφορικη. καθότι λοιπον ειμαι παντρεμενη, προτιμω το παλαιοτερο και γνωστο σε μενα μοντελο παρα το καινουριο. Τον δικο μου πυραυλο λοιπον δεν θα τον αντικαταστησω :)

Επισκέπτης
δηλαδη βρε συ ιουλια, πιστευεις οτι εχω για παιχνιδι τα οπλα ????

εσεις γιατι τσινατε οταν σας κραζουν που βγαινετε απο τα γυναικωτά παιχνιδια και σας αποκαλουν ανδροειδη ????

Γυναικωτα παινχιδια; Τι ειναι παλι αυτο;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Λοιποοοον... σε ότι αφορά τους εξοπλισμούς της Ελλάδας και τις δυνατότητες ισχύος που μας δίνουν, ρωτώ : έχει ποτέ κανείς μαμήσει με δανεικά λεφτά και ξένα @ρχιδι@? Και αν ναί για πόσο έκλεισε το....κορίτσι και σε τι ποικιλία παιχνιδιού έπαιξε?  :huh:

για να καταλάβω, αυτοί με τους οποίους έχουμε διαφορές, γαμάνε με δικά τους λεφτά και αρχίδια???

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Βασικα τα εναεριου ανεφοδιασμου τα χρειαζομαστε πιο πολυ εμεις παρα οι μεχμετηδες. Ειναι ζωτικο να μπορει να παραμεινουν τα μαχητικα μας ωρες στον αερα, σε περιπολιες και αλλες περιπτωσεις. Απλα προβλεπεται να πανε για ανεφοδιασμο οταν η περιοχη ειναι καθαρη απο αντιπαλους

koutiki

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
για να καταλάβω, αυτοί με τους οποίους έχουμε διαφορές, γαμάνε με δικά τους λεφτά και αρχίδια???

:) Βασικά αδιαφορώ με τι γαμάνε αυτοί...στο μέτρο του " δεκα πόντους μακρυα απο το κώλο μου και όπου θέλει ας είναι", όμως με ενδιαφέρει πάρα πολύ για τι δική μου ασφάλεια και τις δικές μου καβλοεπιλογές να έχω και κομπόδεμα και ιδιόκτητα αρχίδια....και πάνω απ'όλα όρεξη να ρίξω και κανένα :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
:) Βασικά αδιαφορώ με τι γαμάνε αυτοί...στο μέτρο του " δεκα πόντους μακρυα απο το κώλο μου και όπου θέλει ας είναι", όμως με ενδιαφέρει πάρα πολύ για τι δική μου ασφάλεια και τις δικές μου καβλοεπιλογές να έχω και κομπόδεμα και ιδιόκτητα αρχίδια....και πάνω απ'όλα όρεξη να ρίξω και κανένα :grin:

κάτσε ρε φίλε. τότε τι τον κάνεις τον παραλληλισμό? από τη μια λες ότι η χώρα μας στο θέμα της ισχύος που της προσδίδουν οι εξοπλισμοί είναι σαν αυτόν που γαμάει με δανεικά λεφτά και ξένα αρχίδια, κι από την άλλη δεν σε νοιάζει τι κάνουν αυτοί με τους οποίους έχεις διαφορές? δηλαδή με ποιον συγκρίνεσαι? με τον Αμερικανό που έχει δικά του λεφτά και αρχίδια?

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Παιδες, και λεφτα δικα μας μπορουμε να εχουνε και αρχιδαρες τιγγα στο ψωλοχυμα και παλουκι μπετοβεργα. Μπορουμε να μην ειμαστε ψωροκωσταινα, καταλαβετε το. Μπορουμε να εχουμε ενα στρατο γαματο που να καλυπτει καθε αναγκη μας και φυσικα δε θα εχει καμια σχεση με αυτο που ειδαμε και βιωσαμε. Μπορουμε χαλαροτατα αρκει να γουσταρε μια πολιτικη ηγεσια μας. Αλλα ειναι αδιαφοροι για τετοια πραγματα οι μπαστραδοι λεχριτες που κυβερνανε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom