Νέα

Σκληρο σεξ με απελπισμενη δανειοληπτρια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.240
Πόντοι
2.356
Παιδια να ρωτησω αν μου επιτρεπετε..εχει κοπει κανενος ο χαλινος εδω? ειχα αρκετη αιμορραγια αλλα ευτυχως δεν μολυνθηκα απ οτι φαινεται..εχει κανεις εδω αναλογη εμπειρια?  :helpplea:

Καλό είναι να αποφεύγεις σεξ χωρίς προφύλαξη ειδικά με κοπέλες που δεν σχετίζεσαι. Πολύ επικίνδυνη συμπεριφορά. Και δεν αφορά μόνο εσένα πάει μετά αλυσίδα το πράγμα. Δεν είναι παιχνιδάκι.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Ναι αλλά αυτά δεν είναι αστεία πράγματα, το λέω να το διαβάσουν και όλα τα μέλη αλλά και οι φοβισμένοι επισκέπτες που δεν έχουν γίνει μέλη και μπαίνουν από περιέργεια και δεν σχολιάζουν. Ποτέ σεξ χωρίς προφύλαξη όταν αλλάζουμε συντρόφους κάθε τόσο. Δηλαδή πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι για να παίζεις το κεφάλι σου; Δεν μιλάμε για HIV αλλά και για ένα σωρό άλλες ασθένειες και νοσήματα που υπάρχουν. Όχι να φτάσουμε φυσικά στην άλλη άκρη. Αλλά εδώ ο τύπος μας λέει ότι πήδηξε ακάποτα από πίσω...
ρε τυπε η γυναικα ηταν παντρεμενη και αβγαλτη..εκανε μπαμ απο μακρια..δεν νομιζω ναταν επικινδυνο..

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
τρελα νουμερα το νημα
ψοφαει ο λαος για ληθινες καθημερινες ιστοριες :effemine:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.240
Πόντοι
2.356
ρε τυπε η γυναικα ηταν παντρεμενη και αβγαλτη..εκανε μπαμ απο μακρια..δεν νομιζω ναταν επικινδυνο..

Δεν πας ποτέ με αυτή τη σκεπτική. Άκου άβγαλτη. Είσαι με τα καλά σου ρε Σταρ? Είναι τώρα αυτό αντίληψη ενήλικου ανθρώπου; Ποτέ δεν ξέρεις τι είναι η άλλη φίλε.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
τρελα νουμερα το νημα
ψοφαει ο λαος για ληθινες καθημερινες ιστοριες :effemine:
οι οποιες δυστυχως ειναι καθημερινες τυπε..λεω δυστυχως γιατι σιγουρα αυτες οι φασεις, να βγαινουν δλδ στο κλαρι παντρεμενες γυναικες για λιγα ευρω, σιγουρα ειναι θλιβερες... :S

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
οι οποιες δυστυχως ειναι καθημερινες τυπε..λεω δυστυχως γιατι σιγουρα αυτες οι φασεις, να βγαινουν δλδ στο κλαρι παντρεμενες γυναικες για λιγα ευρω, σιγουρα ειναι θλιβερες... :S

ναι το χε γραψει κ η εσπρεσσο
για ενα κουλουρι ενα φρεντο μια καρτα των 10

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
ναι το χε γραψει κ η εσπρεσσο
για ενα κουλουρι ενα φρεντο μια καρτα των 10
εχω την αγγελια σχεδον ενα χρονο τωρα τυποι..δεν πετυχα καμμια τοσο φτηνη παντως..η πιο φτηνη ηθελε 50 ευρω..τωρα τι λενε για φρεντο και τυροπιτες δεν ξερω.. :think:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.240
Πόντοι
2.356
προβλέπω να πέφτει το account του σταρ στο σάιτ από μηνύματα απελπισμένων που θα ζητάν κινητο δανειολήπτριας.

Δεν ανάγκη, εξάλλου με 100 ευρώ βρίσκει κανείς καλύτερες βίζιτες. Τώρα αν τους καυλώνει το στορι τι να πω...

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Φαντάζεσαι τύπε να'ταν στη θέση της η αδελφή σου ή η κόρη σου ???
τυπε σιγουρα δεν θα μου αρεσε..το λες ομως σε λαθος ανθρωπο..πεςστο σ αυτους που καταντησαν ετσι τον κοσμο..

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Δεν ανάγκη, εξάλλου με 100 ευρώ βρίσκει κανείς καλύτερες βίζιτες. Τώρα αν τους καυλώνει το στορι τι να πω...

μπα το οτι ειναι αματουρι φτιαχνει το λαο φιλε
αλλο η pro κ αλλο η γυναικα της διπλανης πορτας
τουλαχιστον my point of view

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.579
Πόντοι
12.056
Κarma is a bitch φιλε μου....
Ποτε δεν ξερεις πως θα στα φερει η ζωη, ισως σε μερικα χρονια καποιος αλλος να σκιζει το δικο σου κωλαρακι για 100 ευρω.

Βασικα πιστευω πως εισαι μεγαλος σκατοψυχος  :hi:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.240
Πόντοι
2.356
τι λες ρε φιλε; το εφαγες; τη μια με μουγκη-κουτση- και με ειδ. αν. τωρα με πρωταρα παντρεμενη, ακαποτα και παρθενα απο πισω. ελεοοοοοοος με τον ψευτη.  :jerking: :jerking: :jerking:

Πάντως θέλω να ρωτήσω εσένα που δεν το έφαγες - έχαψες το "ψέμα" του χρήστη Σταρ: Για ποιο λόγο κανείς να χαραμίζει το χρόνο του εδώ μέσα για να κάνει ψεύτικα θέματα; Τι παίρνει χρήματα; Διαφημίζει κάτι και δεν το ξέρουμε; Απορία το χω. Πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να λέει τόσα ψέματα; Για εξηγήστε μου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Τυποι καλησπερα και χρονια πολλα σ ολους..οπως εχω ξαναπει εχω μονιμως μια αγγελια που ζητω γνωριμια για ελευθερη σχεση, και ενω για αρκετο δεν επαιρνα κανενα ενδιαφερον τηλεφωνημα, καποια στιγμη με πηρε μια γυναικα που ζητουσε να συναντηθουμε να τα πουμε απο κοντα..τεσπα συναντηθηκαμε καπου στο κεντρο της Αθηνας, και ειδα μια γυναικα απ αυτες που λεμε milf γυρω στα 40..να μην λεω πολλα καταληξαμε στο οτελ με την συμφωνια να της δωσω 100 ευρω..μεχρι εδω τπτ περιεργο..την ωρα που γδυνομασταν στο δωματιο ξαφνικα αρχισε να κλαιει με λυγμους, εκλαιγε τοσο που την λυπηθηκα..τι εχεις την ρωταω..εκανα κατι που σε πειραξε? μηπως θες να φυγουμε? οχι μου λεει κλαιγοντας κατι δικα μου θυμηθηκα..με τα πολλα μου ξεφουρνησε οτι εχει στεγαστικο δανειο , ο αντρας της εχασε την δουλεια του και η τραπεζα της ειχε στειλει μπιλιετακι οτι αν δεν τακτοποιησει το χρεος θα της επαιρνε το απιτι..πραγματικα την λυπηθηκα..τεσπα οταν επαψε να κλαιει, μου ειπε οτι δεν ειχε κανει ποτε ξανα βιζιτα και οτι ειχε πολυ τρακ..την καθησυχασα αρχισα να την φιλαω και σε καποια φαση σηκωθηκε για να βγαλει και τα εσωρουχα, σηκωθηκα και γω και πηρα την αλοιφη που χρησιμοποιω συνηθως στο σεξ,γδυθηκαμε την πηρα αγκαλια και αφου χαμουρευτηκαμε αρκετη ωρα της εσπρωξα το κεφαλι για να τον παρει στο στομα..εκανε καλο τσιμπουκακι και σε καποια φαση την εβαλα στα 4 της εβαλα αλοιφη στον κωλο και μολις την ακουμπησα εκει αντεδρασε λεγοντας μου..οχι εκει σε παρακαλω οχι δεν μ αρεσει ουτε τον αντρα μου δεν αφηνω..την καθυσηχασα ενω συχγρονως της μιλαγα αυστηρα για να καταλαβει οτι δεν ειχε περιθωρια για πολλες αντιρρησεις..αφου της αλοιψα καλα την αλοιφη αρχισα να μπαινω σιγα σιγα μεσα στον κωλο της..μολις μπηκε το κεφαλακι εσπρωξα με δυναμη και αμεσως ενα μακροσυρτο ααααχχχχ ακουστηκε απο την γκομενα..αρχισα να την πηδαω με δυναμη και αυτη συνεχως ελεγε να στααμτησω γιατι δεν αντεχε..το γεγονος οτι ολλα αυτα τα εκανε απο αναγκη με εφτιαχνε πολυ και αρχισα να της μιλαω χυδαια για να τηνν κανω να νιωσει πουτανα..την εσκισα τουλαχιστον για 10 λεπτα απο τον κωλο, αλλα δυστυχως οταν τελειωσα και πηγα να πλυθω διαπιστωσα οτι ειχε κοπει αρκετα η χαλινος απο το πεος μου και ειχα αρκετο αιμα..ανησυχησα γιατι της τον ειχα βαλει χωρις καποτα και ειχε βγαλει αρκετη μερεντα..τεσπα πλυθηκα και μετα καθησαμε και μιλουσαμε για τα προβληματα της..τελικα ρε τυποι που καταντησανε τον κοσμο οι τραπεζες και τα χρεη..γυναικες με οικογενεια να κανουνε βιζιτες για 100 ευρω, κριμα πραγματικα..τελικα φυγαμε την πηγα σε μια σταση μετρο και οδηγωντας προς το σπιτι μου σκεφτομουνα οτι και μεις χασαμε την ανθρωπια μας και εκμεταλλευομαστε δυστυχισμενες γυναικες για να ικανοποιουμε τα βιτσια μας..κριμα που καταντησαμε ετσι.. :S
Τυπε παιζει κανα τηλεφωνακι να μας δωσεις της Γκομενας;εχω ενα κατοσταρικακι ευκαιρο...να κανω και εγω την καλη μου Πραξη Χρονιαρες μερες!! :pipa1:

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
τυπε εχεις δικιο..με 50 οποιος θελει παει με την Μονικα Σερβα που ειναι η γκομενα..εμενα μαρεσει λιγο και η περιπετεια γι αυτο βαζω αγγελιες..τις επαγγελματιες βεβαια δεν τις αλλαζω με τπτ! αλλη φαση..ξεγνοιαστη και ξεκουραστη.. :rockon:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Τυποι καλησπερα και χρονια πολλα σ ολους..οπως εχω ξαναπει εχω μονιμως μια αγγελια που ζητω γνωριμια για ελευθερη σχεση, και ενω για αρκετο δεν επαιρνα κανενα ενδιαφερον τηλεφωνημα, καποια στιγμη με πηρε μια γυναικα που ζητουσε να συναντηθουμε να τα πουμε απο κοντα..τεσπα συναντηθηκαμε καπου στο κεντρο της Αθηνας, και ειδα μια γυναικα απ αυτες που λεμε milf γυρω στα 40..να μην λεω πολλα καταληξαμε στο οτελ με την συμφωνια να της δωσω 100 ευρω..μεχρι εδω τπτ περιεργο..την ωρα που γδυνομασταν στο δωματιο ξαφνικα αρχισε να κλαιει με λυγμους, εκλαιγε τοσο που την λυπηθηκα..τι εχεις την ρωταω..εκανα κατι που σε πειραξε? μηπως θες να φυγουμε? οχι μου λεει κλαιγοντας κατι δικα μου θυμηθηκα..με τα πολλα μου ξεφουρνησε οτι εχει στεγαστικο δανειο , ο αντρας της εχασε την δουλεια του και η τραπεζα της ειχε στειλει μπιλιετακι οτι αν δεν τακτοποιησει το χρεος θα της επαιρνε το απιτι..πραγματικα την λυπηθηκα..τεσπα οταν επαψε να κλαιει, μου ειπε οτι δεν ειχε κανει ποτε ξανα βιζιτα και οτι ειχε πολυ τρακ..την καθησυχασα αρχισα να την φιλαω και σε καποια φαση σηκωθηκε για να βγαλει και τα εσωρουχα, σηκωθηκα και γω και πηρα την αλοιφη που χρησιμοποιω συνηθως στο σεξ,γδυθηκαμε την πηρα αγκαλια και αφου χαμουρευτηκαμε αρκετη ωρα της εσπρωξα το κεφαλι για να τον παρει στο στομα..εκανε καλο τσιμπουκακι και σε καποια φαση την εβαλα στα 4 της εβαλα αλοιφη στον κωλο και μολις την ακουμπησα εκει αντεδρασε λεγοντας μου..οχι εκει σε παρακαλω οχι δεν μ αρεσει ουτε τον αντρα μου δεν αφηνω..την καθυσηχασα ενω συχγρονως της μιλαγα αυστηρα για να καταλαβει οτι δεν ειχε περιθωρια για πολλες αντιρρησεις..αφου της αλοιψα καλα την αλοιφη αρχισα να μπαινω σιγα σιγα μεσα στον κωλο της..μολις μπηκε το κεφαλακι εσπρωξα με δυναμη και αμεσως ενα μακροσυρτο ααααχχχχ ακουστηκε απο την γκομενα..αρχισα να την πηδαω με δυναμη και αυτη συνεχως ελεγε να στααμτησω γιατι δεν αντεχε..το γεγονος οτι ολλα αυτα τα εκανε απο αναγκη με εφτιαχνε πολυ και αρχισα να της μιλαω χυδαια για να τηνν κανω να νιωσει πουτανα..την εσκισα τουλαχιστον για 10 λεπτα απο τον κωλο, αλλα δυστυχως οταν τελειωσα και πηγα να πλυθω διαπιστωσα οτι ειχε κοπει αρκετα η χαλινος απο το πεος μου και ειχα αρκετο αιμα..ανησυχησα γιατι της τον ειχα βαλει χωρις καποτα και ειχε βγαλει αρκετη μερεντα..τεσπα πλυθηκα και μετα καθησαμε και μιλουσαμε για τα προβληματα της..τελικα ρε τυποι που καταντησανε τον κοσμο οι τραπεζες και τα χρεη..γυναικες με οικογενεια να κανουνε βιζιτες για 100 ευρω, κριμα πραγματικα..τελικα φυγαμε την πηγα σε μια σταση μετρο και οδηγωντας προς το σπιτι μου σκεφτομουνα οτι και μεις χασαμε την ανθρωπια μας και εκμεταλλευομαστε δυστυχισμενες γυναικες για να ικανοποιουμε τα βιτσια μας..κριμα που καταντησαμε ετσι.. :S
Ρε δικε μου αφου καθε φορα που κανεις τετοια ψυχικα το μετανιοωνεις μετα,μηπως μην τα κανες καθολου?

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.240
Πόντοι
2.356
μπα το οτι ειναι αματουρι φτιαχνει το λαο φιλε
αλλο η pro κ αλλο η γυναικα της διπλανης πορτας
τουλαχιστον my point of view

Καταλαβαίνω απολύτως τη σκεπτική σου και τη δέχομαι ναι. Ωστόσο σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς καλύτερα είναι να εστιάζει κανείς σε επαγγελματίες που γνωρίζει και εμπιστεύεται. Ναι, σίγουρα καλό το αματούρι αλλά ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να σου βγάλει σε κάθε επίπεδο.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Πάντως θέλω να ρωτήσω εσένα που δεν το έφαγες - έχαψες το "ψέμα" του χρήστη Σταρ: Για ποιο λόγο κανείς να χαραμίζει το χρόνο του εδώ μέσα για να κάνει ψεύτικα θέματα; Τι παίρνει χρήματα; Διαφημίζει κάτι και δεν το ξέρουμε; Απορία το χω. Πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να λέει τόσα ψέματα; Για εξηγήστε μου
αμα ηθελα να πω ψεμματα θα ελεγα οτι τις πηδαω τσαμπα με την μαγκια μου..τι τους φαινεται απιστευτο δεν ξερω..ειναι λιγοι παντως αυτοι που οποιος και να ανοιξει ενα θεμα τον κατηγορυονε για φιδεμπορα..οι πιο πολλοι ειναι οκ τυποι.. :rockon:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.240
Πόντοι
2.356
αμα ηθελα να πω ψεμματα θα ελεγα οτι τις πηδαω τσαμπα με την μαγκια μου..τι τους φαινεται απιστευτο δεν ξερω..ειναι λιγοι παντως αυτοι που οποιος και να ανοιξει ενα θεμα τον κατηγορυονε για φιδεμπορα..οι πιο πολλοι ειναι οκ τυποι.. :rockon:

Κοίτα, εγώ πριν καταλογίσω ή πω για κάποιον κάτι κοιτάζω όσο γίνεται out of the box. Τώρα αν όλα αυτά που μας τσαμπουνάς εδώ είναι αρλούμπες τι να σου πω. Μπράβο για τη πλοκή σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom