Νέα

Σκληρο σεξ με απελπισμενη δανειοληπτρια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Καταλαβαίνω απολύτως τη σκεπτική σου και τη δέχομαι ναι. Ωστόσο σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς καλύτερα είναι να εστιάζει κανείς σε επαγγελματίες που γνωρίζει και εμπιστεύεται. Ναι, σίγουρα καλό το αματούρι αλλά ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να σου βγάλει σε κάθε επίπεδο.

σωστο κ αυτο φιλε :hi:

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Κοίτα, εγώ πριν καταλογίσω ή πω για κάποιον κάτι κοιτάζω όσο γίνεται out of the box. Τώρα αν όλα αυτά που μας τσαμπουνάς εδώ είναι αρλούμπες τι να σου πω. Μπράβο για τη πλοκή σου.
τυπε αν ειχα τοση φαντασια θα με ειχαν προσλαβει στο Μεγα η στον Αντεννα για να αντικαταστησω τον συγχωρεμενο Φωσκολο!  :dancing:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ρεκορ κοινου σημερα εδω :2funny: :rockon:

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
΄

τελικά το μικρό από το φέισμπουκ (από την διαλυμένη οικογένεια) το προσέλαβες με το μήνα;
οχι το βαρεθηκα γρηγορα δεν λεει ολο με την ιδια παιρνουν πολυ θαρρος και ολο και ζητανε πιο πολλα  :s&m_2:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.490
Πόντοι
2.356
ο μονος ειναι νομιζεις; δεν εχει δουλεια να κανει και νομιζει οτι αν κανει ενα νημα και ασχοληθουν μαζι του οτι γινεται καποιος. ριξε μια ματια σε καποιους που πουλανε φερραρι και αγοραζουν μπεντλευ...κλπ

Εσύ μιλάς για ψυχοπαθολογικές περιπτώσεις... Εγώ ο μόνος λόγος που φτιάχνω θέματα είναι να ακούσω γνώμες - απόψεις ιδέες. Τώρα αν αυτός το κάνει για να αυτοικανοποιείται βλέποντας να γίνεται "φίρμα" σε ένα φόρουμ που ντρέπεσαι να πεις στους φίλους σου ότι το παρακολουθείς τι να πω...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εσύ μιλάς για ψυχοπαθολογικές περιπτώσεις... Εγώ ο μόνος λόγος που φτιάχνω θέματα είναι να ακούσω γνώμες - απόψεις ιδέες. Τώρα αν αυτός το κάνει για να αυτοικανοποιείται βλέποντας να γίνεται "φίρμα" σε ένα φόρουμ που ντρέπεσαι να πεις στους φίλους σου ότι το παρακολουθείς τι να πω...

μπα εμενα ολοι το ξερουν οτι ειμαι μελος εδω
δεν με χουν χονια τωρρα σε υποληψη βεβαια :2funny:

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
τι φιρμα λενε ρε τυπε! σαμπως μας βλεπει κανεις εδω? ολοι ανωνυμα μιλαμε..απλα θελουν να κανουν τους πιο εξυπνους οτι ειναι γατονια και δεν τσιμπανε και καλα!  :s&m_3:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
150 κ counting :rockon: :rockon:
χαμος λεμε

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.490
Πόντοι
2.356
Επαναλαμβάνω star86 όταν συνεβρίσκεσαι με γκόμενες κατ αυτόν τον τρόπο να παίρνεις προφύλαξη. Εκεί ζουμάρω εγώ. Μα είναι δυνατόν; ακάποτα απο το κώλο;

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Επαναλαμβάνω star86 όταν συνεβρίσκεσαι με γκόμενες κατ αυτόν τον τρόπο να παίρνεις προφύλαξη. Εκεί ζουμάρω εγώ. Μα είναι δυνατόν; ακάποτα απο το κώλο;

αδερφε εκει κολησες?
μας διαβαζει κ κοσμος :2funny: :2funny:

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
το εχω κανει ξανα και δεν εχω παθει τιποτα..μονο αν ειναι πρεζονι η γκομενα τοτε κινδυνευεις...

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
Τυποι καλησπερα και χρονια πολλα σ ολους..οπως εχω ξαναπει εχω μονιμως μια αγγελια που ζητω γνωριμια για ελευθερη σχεση, και ενω για αρκετο δεν επαιρνα κανενα ενδιαφερον τηλεφωνημα, καποια στιγμη με πηρε μια γυναικα που ζητουσε να συναντηθουμε να τα πουμε απο κοντα..τεσπα συναντηθηκαμε καπου στο κεντρο της Αθηνας, και ειδα μια γυναικα απ αυτες που λεμε milf γυρω στα 40..να μην λεω πολλα καταληξαμε στο οτελ με την συμφωνια να της δωσω 100 ευρω..μεχρι εδω τπτ περιεργο..την ωρα που γδυνομασταν στο δωματιο ξαφνικα αρχισε να κλαιει με λυγμους, εκλαιγε τοσο που την λυπηθηκα..τι εχεις την ρωταω..εκανα κατι που σε πειραξε? μηπως θες να φυγουμε? οχι μου λεει κλαιγοντας κατι δικα μου θυμηθηκα..με τα πολλα μου ξεφουρνησε οτι εχει στεγαστικο δανειο , ο αντρας της εχασε την δουλεια του και η τραπεζα της ειχε στειλει μπιλιετακι οτι αν δεν τακτοποιησει το χρεος θα της επαιρνε το απιτι..πραγματικα την λυπηθηκα..τεσπα οταν επαψε να κλαιει, μου ειπε οτι δεν ειχε κανει ποτε ξανα βιζιτα και οτι ειχε πολυ τρακ..την καθησυχασα αρχισα να την φιλαω και σε καποια φαση σηκωθηκε για να βγαλει και τα εσωρουχα, σηκωθηκα και γω και πηρα την αλοιφη που χρησιμοποιω συνηθως στο σεξ,γδυθηκαμε την πηρα αγκαλια και αφου χαμουρευτηκαμε αρκετη ωρα της εσπρωξα το κεφαλι για να τον παρει στο στομα..εκανε καλο τσιμπουκακι και σε καποια φαση την εβαλα στα 4 της εβαλα αλοιφη στον κωλο και μολις την ακουμπησα εκει αντεδρασε λεγοντας μου..οχι εκει σε παρακαλω οχι δεν μ αρεσει ουτε τον αντρα μου δεν αφηνω..την καθυσηχασα ενω συχγρονως της μιλαγα αυστηρα για να καταλαβει οτι δεν ειχε περιθωρια για πολλες αντιρρησεις..αφου της αλοιψα καλα την αλοιφη αρχισα να μπαινω σιγα σιγα μεσα στον κωλο της..μολις μπηκε το κεφαλακι εσπρωξα με δυναμη και αμεσως ενα μακροσυρτο ααααχχχχ ακουστηκε απο την γκομενα..αρχισα να την πηδαω με δυναμη και αυτη συνεχως ελεγε να στααμτησω γιατι δεν αντεχε..το γεγονος οτι ολλα αυτα τα εκανε απο αναγκη με εφτιαχνε πολυ και αρχισα να της μιλαω χυδαια για να τηνν κανω να νιωσει πουτανα..την εσκισα τουλαχιστον για 10 λεπτα απο τον κωλο, αλλα δυστυχως οταν τελειωσα και πηγα να πλυθω διαπιστωσα οτι ειχε κοπει αρκετα η χαλινος απο το πεος μου και ειχα αρκετο αιμα..ανησυχησα γιατι της τον ειχα βαλει χωρις καποτα και ειχε βγαλει αρκετη μερεντα..τεσπα πλυθηκα και μετα καθησαμε και μιλουσαμε για τα προβληματα της..τελικα ρε τυποι που καταντησανε τον κοσμο οι τραπεζες και τα χρεη..γυναικες με οικογενεια να κανουνε βιζιτες για 100 ευρω, κριμα πραγματικα..τελικα φυγαμε την πηγα σε μια σταση μετρο και οδηγωντας προς το σπιτι μου σκεφτομουνα οτι και μεις χασαμε την ανθρωπια μας και εκμεταλλευομαστε δυστυχισμενες γυναικες για να ικανοποιουμε τα βιτσια μας..κριμα που καταντησαμε ετσι.. :S
και;;; τωρα τι θες να σου πουμε;;; εγω προσωπικα θα σου 'λεγα κατι, αλλα σεβομαι το site.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
αν σου φαινονται περιεργα η απιστευτα ολα αυτα τοτε μαλλον εσυ πρεπει να ξυπνησεις τυπε..ξερεις τι πουτανια υπαρχει εξω? λεφτα και ορεξη ναχεις μονο... :2on1:
Λογω επαγγελματος εχω δει σχεδον τα παντα στην ζωη μου. Αλλα τετοια πραγμα δεν εχω δει. Ισως εισαι ο τυχερος εσυ!
:grin:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ρε μαλκς ελατε κ στο δικο μου με τις live cam :gay: