Νέα

Σκληρο σεξ με απελπισμενη δανειοληπτρια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.490
Πόντοι
2.356
το εχω κανει ξανα και δεν εχω παθει τιποτα..μονο αν ειναι πρεζονι η γκομενα τοτε κινδυνευεις...

Ρε φίλε δεν το κάνεις χωρίς καπότα, καταλαβαίνεις ελληνικά; Δεν πρέπει. Άστα τώρα τα πρεζόνια κλπ. Αυτό είναι μήνυμα και προς όλα τα μέλη και τους επισκέπτες.

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
206
Πόντοι
26
αν σου φαινονται περιεργα η απιστευτα ολα αυτα τοτε μαλλον εσυ πρεπει να ξυπνησεις τυπε..ξερεις τι πουτανια υπαρχει εξω? λεφτα και ορεξη ναχεις μονο... :2on1:

Και φαντασια πανω απο ολα φιλε   :hi: :hi: :hi:

cenobite

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Like
3
Πόντοι
0
Γεια σου ρε τεραστιε  μυθομανη village-star86-rik-...(συνολικος αριθμος κλωνων απροσδιοριστος.. :tooth: :tooth:)...ο παπακαλιατης του μπου :effemine:...

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Η δανειοληπτρια πριν να να βγει στη βιζιτα δεν ειχε ακουσει για το νομο κατσελη; Δεν εχει χασει κάνεις το σπιτι του ακομα στην ελλαδα. Μεχρι και τα λαμογια προστατευονται, οχι εκεινοι που δεν εχουν σε σημειο που να βγαινουν στη βιζιτα. Μπαζει λιγο η ιστορια της ατυχησασας δανειοληπτριας.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Θα σταθώ ιδιαίτερα στο σημείο που αναφέρεις τα περί ακάποτου σεξ. Τα άλλα είναι ένα θέμα αλλά όχι τόσο όσο αυτό. Προσοχή φίλε. Προσοχή. Να βάζεις προφυλακτικό σε τέτοιες περιπτώσεις Μα είναι δυνατόν να κάνεις πρωκτικό σεξ χωρίς καπότα και μάλιστα με κοπέλα που δεν γνωρίζεις καν;

A καλά. Το θέμα ακάποτα εξτραδάκια το έχεις διαβάσει;

σε Μεταξουργείο/Φυλής φέρεται να παίζει ΚΟΛΠΙΚΟ σεξ χωρίς προφύλαξη με πουτάνα του 10-20/ρικου

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Δεν τον θεωρώ ψεύτη πάντως τoν Star86. Για αλήθεια μου φαίνεται. Για ποιο λόγο να κάτσει κάποιος και να γράψει τόσα ψέματα;

Άσχετο: Βλέποντας τον nickname "pantremenos θυμήθηκα το κράξιμο που έφαγε ένας τύπος που έστειλε σε μια φίλη μου στο facebook το "Καλησπέρα από έναν παντρεμένο..." χαχαχα.
Σιγουρα δεν ειμουν εγω!
:grin:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.490
Πόντοι
2.356
ε οκ
θα χουν διαβασει κ χειροτερα εδω μεσα

Αν πάρουμε ως αξίωμα ότι λέει ψέματα και ότι είναι ένα τρολλ που αυτοϊκανοποιείται βλέποντας τους on line επισκέπτες τότε θεωρώ σημαντικό να επισημάνω το σημείο όπου αναφέρει περί ακάποτου πρωκτικού σεξ με γυναίκα που την βλέπει πρώτη φορά στη ζωή του. Αυτή η σκεπτική είναι "φιλοσοφία" που "σέρνει" μαζί της και άλλες συμπεριφορές.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.490
Πόντοι
2.356
Η δανειοληπτρια πριν να να βγει στη βιζιτα δεν ειχε ακουσει για το νομο κατσελη; Δεν εχει χασει κάνεις το σπιτι του ακομα στην ελλαδα. Μεχρι και τα λαμογια προστατευονται, οχι εκεινοι που δεν εχουν σε σημειο που να βγαινουν στη βιζιτα. Μπαζει λιγο η ιστορια της ατυχησασας δανειοληπτριας.

Ο Νόμος Κατσέλη είναι για κάποια χρόνια (1-2) μετά γίνεται δικαστήριο και το δικαστήριο επιδικάζει ένα ποσό μηνιαίως να πληρώνεις. Αν έχουν οικονομικά προβλήματα πολύ σοβαρά ίσως να μη μπορούν να το καλύψουν ούτε αυτό. Γνωρίζω περιπτωσεις τέτοιες.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Αν πάρουμε ως αξίωμα ότι λέει ψέματα και ότι είναι ένα τρολλ που αυτοϊκανοποιείται βλέποντας τους on line επισκέπτες τότε θεωρώ σημαντικό να επισημάνω το σημείο όπου αναφέρει περί ακάποτου πρωκτικού σεξ με γυναίκα που την βλέπει πρώτη φορά στη ζωή του. Αυτή η σκεπτική είναι "φιλοσοφία" που "σέρνει" μαζί της και άλλες συμπεριφορές.
φιλε μενεδημο σου απαντω γιατι εισαι απο τα σοβαρα ατομα εδω μεσα..νομιζεις οτι με καποτα απο κωλο εισαι ασφαλης? ξερεςι τι ευκολα σπαει? μην μου πεις δεν σου εχει τυχει ποτε!!

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
θα ηθελα να μου πεις σε τι εφταιγα εγω στην ολη φαση..την γνωμη σου ελευθερα τυπε!
[/
θα ηθελα να μου πεις σε τι εφταιγα εγω στην ολη φαση..την γνωμη σου ελευθερα τυπε!
ξεχνατο. ο deuka75 εκανε καλη δουλεια. σε αποκαλυψε. αν θες τη βοηθεια μου εχω καλο κονε στο δαφνι. αν σε ενδειαφερει, μου το λες. για καλο σου θα ειναι...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
προφανως και η αναγνωσιμοτητα του θρεντ δεν οφείλεται στο ωραιο παραμυθακι  (από τετοια εχουμε φαει πολλα στη μαπα), αλλα στον ευρηματικο τιτλο  :grin:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

φιλε πιστευω ολοι σχεδον ετσι σκεφτονται
πες οτι βαζαμε μια ωραια γυναικα κ λεγαμε σε 100 αντρες να την παρουν ακαποτα
κ οι 100 πιστευω θα το εκαναν

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Ο Νόμος Κατσέλη είναι για κάποια χρόνια (1-2) μετά γίνεται δικαστήριο και το δικαστήριο επιδικάζει ένα ποσό μηνιαίως να πληρώνεις. Αν έχουν οικονομικά προβλήματα πολύ σοβαρά ίσως να μη μπορούν να το καλύψουν ούτε αυτό. Γνωρίζω περιπτωσεις τέτοιες.
ασε που οι δικηγοροι ζητανε 2500-3000 ευρω για να σε υποστηριξουν..αστους δεν ξερουν εδω μαλλον τι γινεται με ολα αυτα.. :S

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
προφανως και η αναγνωσιμοτητα του θρεντ δεν οφείλεται στο ωραιο παραμυθακι  (από τετοια εχουμε φαει πολλα στη μαπα), αλλα στον ευρηματικο τιτλο  :grin:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ε μπορει σου λεει να παιζει κ τηλ η λινκ ;)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Θα σταθώ ιδιαίτερα στο σημείο που αναφέρεις τα περί ακάποτου σεξ. Τα άλλα είναι ένα θέμα αλλά όχι τόσο όσο αυτό. Προσοχή φίλε. Προσοχή. Να βάζεις προφυλακτικό σε τέτοιες περιπτώσεις Μα είναι δυνατόν να κάνεις πρωκτικό σεξ χωρίς καπότα και μάλιστα με κοπέλα που δεν γνωρίζεις καν;
Δηλαδή εσύ τώρα τα πίστεψες αυτά που έγραψε!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
[size=12pt]"Η γυναικα του νανου! 02/01/15

Μαγκες καλημερα και καλη χρονια! ανοιγω αυτο το θεματακι γιατι θελω την γνωμη σας..Απεναντι απο το διαμερισμα μου εχει ερθει ενα ζευγαρι ηλικιες ο αντρας 40 περιπου και η γυναικα γυρω στα 30..ως εδω τπτ περιεργο..το περιεργο ειναι οτι ο αντρας ειναι το πολυ 1,55 γκριζομαλλης με μουσι!! η γυναικα αλλοδαπη υψος 1.75 ξανθια μουναρα..την εχω συναντησει σε διαφορα μαγαζια της γειτονιας και εχω καταλαβει οτι με χαλβαδιαζει..πιστευω οτι πρεπει απο καθηκον προς την φυση που δεν εξυπηρετειται απο εναν τετοιον "αντρα" πρεπει να επεμβω..λεω να της την πεσω..η φυση το επιβαλλει αφου ο νανος δεν κανει για αναπαραγωγη..τι λετε εσεις αδερφια?"[/size]

α κατα συροη δηλαδη? :orchestra:

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
Παιδια να ρωτησω αν μου επιτρεπετε..εχει κοπει κανενος ο χαλινος εδω? ειχα αρκετη αιμορραγια αλλα ευτυχως δεν μολυνθηκα απ οτι φαινεται..εχει κανεις εδω αναλογη εμπειρια?  :helpplea:
τυπε, δεν σου κοπηκε ο χαλινος... εχεις κοψει χαλιναρια γενικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom