Μπορούμε να μοιραστούμε διάφορες εμπειρίες που έχουμε ζήσει ή που έχουμε δει με πελάτισσες που έχουν ανέβει στο stage και πέταξαν τα ρούχα τους ή να τις έχουμε πετύχει σε prive καταστάσεις. Νομίζω ότι είναι πολύ καυλωτικό να βλέπουμε να σκάει από το πουθενά μια μη επαγγελματίας να θέλει να γίνει θέαμα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σκηνικά με πελάτισσες στο stage ή σε privé
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hunter_30
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 68
- Εμφανίσεις 33K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.412
- Πόντοι
- 27.261
αλλο ενα ουσιαστικο θρεντακι
Και δεν ειναι και Κυριακηαλλο ενα ουσιαστικο θρεντακι
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.412
- Πόντοι
- 27.261
βιαζονται ρε γαμωτηΚαι δεν ειναι και Κυριακη
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.798
- Πόντοι
- 19.795
Για πες τυπε, για πες.Μπορούμε να μοιραστούμε διάφορες εμπειρίες που έχουμε ζήσει ή που έχουμε δει με πελάτισσες που έχουν ανέβει στο stage και πέταξαν τα ρούχα τους ή να τις έχουμε πετύχει σε prive καταστάσεις. Νομίζω ότι είναι πολύ καυλωτικό να βλέπουμε να σκάει από το πουθενά μια μη επαγγελματίας να θέλει να γίνει θέαμα.
Έχω πετύχει σκηνικά στο Le cabaret και στον Caligula. Στο stage Le cabaret είχε ανέβει πελάτισσα τούμπανο και ο στρίπερ της τα έβγαλε όλα και την έβαζε να κάνει βαθειά καθίσματα στην περιστρεφόμενη. Στο Caligula πέτυχα στο πριβέ την Καρολίνα με πελάτισα να την γλύφει.
vitsiozos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 413
- Πόντοι
- 21
Ποια είναι η Καρολίνα;Έχω πετύχει σκηνικά στο Le cabaret και στον Caligula. Στο stage Le cabaret είχε ανέβει πελάτισσα τούμπανο και ο στρίπερ της τα έβγαλε όλα και την έβαζε να κάνει βαθειά καθίσματα στην περιστρεφόμενη. Στο Caligula πέτυχα στο πριβέ την Καρολίνα με πελάτισα να την γλύφει.
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.751
- Πόντοι
- 2.306
Το ρυζι τυπεΠοια είναι η Καρολίνα;
vitsiozos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 413
- Πόντοι
- 21
Είμαι άσχετος από αυτά. Τι εννοείς ρύζι;Το ρυζι τυπε
Αστειεύεται. Υπάρχει τύπος ρυζιού που λέγεται "Καρολίνα"Είμαι άσχετος από αυτά. Τι εννοείς ρύζι;
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.751
- Πόντοι
- 2.306
Σε τρολαρω τυπε. Επειδη το μονο που ξερω με το ονομα Καρολινα ειναι το ειδος ρυζιου.Είμαι άσχετος από αυτά. Τι εννοείς ρύζι;
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Στριπερ γκόμενες από το κοινό;Στο Αλκατράζ παίζει πολύ αυτό. Σηκώνουν οι άντρες στρίπερ γκόμενες απτό κοινό και τις χορεύουν και αν δουν ότι είναι άνετες, θα πιάσουν κάνα βυζί και θα ρίξουν και κάνα κωλοχαστουκο
Δηλαδή λες ότι είναι στημένα;
Γιατί εγώ έχω πάει αρκετές φορές στο μαγαζί αυτό και έχω δει να σηκώνονται πελάτισσες αλλά η συμπεριφορά τους κάθε άλλο από επαγγελματίες του χώρου δεν ήταν.
Δηλαδή εσύ έχεις πετύχει τέτοιες πελάτισσες πολλές φορές;
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Τα πολύ πολύ παλιά χρόνια στο τέσσερα που τραγουδούσε η Κατερίνα Σνάιντερ, ανέβαιναν και τα πέταγαν και οι γκαρσόνες και μια άλλη τραγουδίστρια ? μετά το τραγούδι, ανέβαινε και τα πέταγε κι αυτή ?
Ρε φιλε που με πήγες. 2 ζευγάρια τρέλα όλοι και οι γκόμενες ακόμα ποιο τρέλα. Ντυνόμαστε όλοι τις απόκριες γύφτοι καβαλάμε τα σουπερ ντουπερ dr250 και αρχίζουμε να γυρνάμε τους δρόμους να βρούμε κανένα αποκριατικό πάρτυ να μπούμε. Στην γωνία βλέπουμε τις ποδάρες για ταμπέλα και μια αφίσα αποκριάτικο πάρτι. Μπαίνουμε μέσα σαν τον ταμτάκο και οι 4 και καθόμαστε πρώτο τραπέζι κάτω από τα κλουβιά. ΧΑΜΟΣ πρέπει να ξενέρωσε όλο το μαγαζί. Ακομα το θυμάμαι και κλαίω από τα γέλια!! Από τις ποιο τέλεια αποκριατικα παρτυ που εχω περάσει και έχω πάει σε παααααρα πολλά ακόμα και priveΤα πολύ πολύ παλιά χρόνια στο τέσσερα που τραγουδούσε η Κατερίνα Σνάιντερ, ανέβαιναν και τα πέταγαν και οι γκαρσόνες και μια άλλη τραγουδίστρια ? μετά το τραγούδι, ανέβαινε και τα πέταγε κι αυτή ?
Silent D
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 467
- Πόντοι
- 20
Δεν είπα ότι είναι στημένα. Ούτε ότι είναι στριπερ. Πελάτισσες ειναιΣτριπερ γκόμενες από το κοινό;
Δηλαδή λες ότι είναι στημένα;
Γιατί εγώ έχω πάει αρκετές φορές στο μαγαζί αυτό και έχω δει να σηκώνονται πελάτισσες αλλά η συμπεριφορά τους κάθε άλλο από επαγγελματίες του χώρου δεν ήταν.
Δηλαδή εσύ έχεις πετύχει τέτοιες πελάτισσες πολλές φορές;
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.107
- Πόντοι
- 1.686
Δεν κατάλαβε σωστά την πρόταση,Δεν είπα ότι είναι στημένα. Ούτε ότι είναι στριπερ. Πελάτισσες ειναι
έγραψες " Σηκώνουν οι άντρες στρίπερ γκόμενες απτό κοινό "
και τη λέξη στρίπερ αυτός θεώρησε ότι εννοεί τις γυναίκες
δλδ ότι είναι γυναίκες στρίπερ,
ενώ χρησιμοποιήθηκε για τους άντρες στρίπερ.
Θα καταλάβαινε την πρόταση σωστά, αν την έγραφες
οι άντρες στρίπερ Σηκώνουν γκόμενες απτό κοινό
Έχω παρακολουθ΄ήσει και εγώ φάσεις στο Αλκατράζ με
πελάτισσες που τους κάνουν χορό άντρες στρίπερ
αλλά και γυναίκες που πηγαίνουν να τους κάνουν
χορό γυναίκες στριπτηζούδες.
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Έχει τύχει φίλε μου σε εμένα και να γίνω μέλος ηδονοβλεψίας σε μια τρελή παρτουζαΔεν είπα ότι είναι στημένα. Ούτε ότι είναι στριπερ. Πελάτισσες ειναι
Silent D
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 467
- Πόντοι
- 20
Το πιο ακραίο που έχω δει στο Αλκατράζ, είναι να σηκώνουν μια τύπισσα απτό κοινό ( παίζει να ήταν κάτω από 24) και να την παίζουν μπάλα 2 στρίπερ ντυμένοι πυροσβέστες. Της τα έβγαλαν όλα,εκτός απτό Στρινγκ, την πέταγαν στον αέρα ο ένας στον άλλον και σε κάποια φάση κάπου στο τέλος η τύπισσα τους πήρε πίπα πάνω στην σκηνη... Μέχρι και εκείνοι ξαφνιάστηκανΈχει τύχει φίλε μου σε εμένα και να γίνω μέλος ηδονοβλεψίας σε μια τρελή παρτουζα
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Εγώ έχω γίνει ηδονοβλεψίας σε παρτουζα με μια γκόμενα και μια τρανς στο Γκόλντεν Κουίνς στο Μπουρνάζι στο πριβέ ήταν το η κοπέλα πελάτησα με την τρανς φίλη της και μια γυναίκα από τής γυναίκες τού καταστήματος εγώ είχα πάρει ένα πριβέ και ετιχε να είμαι εκείΤο πιο ακραίο που έχω δει στο Αλκατράζ, είναι να σηκώνουν μια τύπισσα απτό κοινό ( παίζει να ήταν κάτω από 24) και να την παίζουν μπάλα 2 στρίπερ ντυμένοι πυροσβέστες. Της τα έβγαλαν όλα,εκτός απτό Στρινγκ, την πέταγαν στον αέρα ο ένας στον άλλον και σε κάποια φάση κάπου στο τέλος η τύπισσα τους πήρε πίπα πάνω στην σκηνη... Μέχρι και εκείνοι ξαφνιάστηκαν
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις