Νέα

Σκιάθος-Ξέρει κανείς τι παίζει εκεί?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ξερει κανενας ρε τυποι τι γινετε στη σκιαθο?
εχθες γυρισε ενας φιλος απο εκει,και μου ειπε οτι εχει βουλιαξει το νησι απο μουνοπαρεες που ειναι μονες εντελως.το βραδυ λεει βγαινουν οι γκομενες κοπαδι εξω,και γινετε πολυ παιχνιδι.ο φιλος μου ητανε μια εβδομαδα εκει αλλα ητανε με την γκομενα του,και δεν εκανε τιποτα,σκεφτετε να βρει καμια δικαιολογια και να και παει μονος του κανενα 3ημερο.εχουμε κανενα μελος που ειναι απο εκει να μας δωσει καμια πληροφορια?
η κανενας αλλος που να εχει παει φετος?

anestis(1)

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Κριτικές
19
Like
6
Πόντοι
10
Οτι λεει ο φιλος σου αληθευει,εχει πολυ μουνι το νησι,κυριως απο Βορεια Ελλαδα!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
ξερει κανενας ρε τυποι τι γινετε στη σκιαθο?
εχθες γυρισε ενας φιλος απο εκει,και μου ειπε οτι εχει βουλιαξει το νησι απο μουνοπαρεες που ειναι μονες εντελως.το βραδυ λεει βγαινουν οι γκομενες κοπαδι εξω,και γινετε πολυ παιχνιδι.ο φιλος μου ητανε μια εβδομαδα εκει αλλα ητανε με την γκομενα του,και δεν εκανε τιποτα,σκεφτετε να βρει καμια δικαιολογια και να και παει μονος του κανενα 3ημερο.εχουμε κανενα μελος που ειναι απο εκει να μας δωσει καμια πληροφορια?
η κανενας αλλος που να εχει παει φετος?
της πουτανας γινεται...
φιλοι μου ειναι αυτη την στιγνη στο νησι
αλλα δεν ξερω ακομα αν καρφωσαν

OP
OP
arcans80

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
παιζει και πολυ καλο πραμα απο αθηνα
ανερχομενο νησι η σκιαθος...
ρε μαλακα εχει πολλα  νησια που ειναι μουνοφωλιες κανονικες.
απλα εκεινο το μπουρδελο το σταρ δειχνει συνεχεια τη κολομυκονο γιατι τα περνει απο τους μαλακιες τους μπινεδες εκει περα.και αν δεις στα ρεπορταζ που κανει απο μυκονο,εκτος απο τους επωνυμους μαλακες και καλα,οι υπολοιποι ολοι αλβανοφατσες ειναι ρε.

την θασο ρε μαλακα γιατι δεν την δειχνουν καθολου οι μπασταρδοι?
εκει ημουνα το προηγουμενο πσκ,και εκει γεματο μουνια ητανε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παιζει και πολυ καλο πραμα απο αθηνα
ανερχομενο νησι η σκιαθος...
καμια σχεση....η σκιαθος δεν ειναι ανερχομενη.....ειναι ιν προορισμος δεκα χρονια τωρα......αλλα λιγο ακριβη και με καλες αλλα λιγοστες παραλιες οπου σου πιανουν φυσικα τον κωλο για μια ξαπλωστρα....

κατα τα αλλα πολλοι ξενοι,κοσμικοτητα,θαλαμηγοι,νυχτερινη ζωη και μπιτσ παρτυ....

φαι απο μετριο εως και γκουρμε...ακριβο και αυτο

μουνια μπολικα....

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Αναφτε και ενα κερι. Πατε που πατε. Κριμα ειναι.

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Και η Γιαρος ακουσα σε λιγο θα ειναι πηχτρα  :zfuck:

Hollander

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Οτι λεει ο φιλος σου αληθευει,εχει πολυ μουνι το νησι,κυριως απο Βορεια Ελλαδα!

Αυτες δεν μενουν για πολυ στο νησι....
Εφοσον Δεν Βρισκουν Μπουγατσες και Πολιτικα Φαγητα να φουσκωσουν
τις Μαγουλαρες τους... Και το πιο σημαντικο.... Εφοσον Δεν εχουν χρηματα
μιας και οι μισες οικογενειες τους μεταναστευουν Αθηνα-Γερμανια-Αμερικη,
πανε για λιγοτερο απο βδομαδα  :2funny:

Υ.Γ. --- Συνηθως δεν περπατανε πολυ. Θα τις δεις να πιανουν θεσεις απο νωρις
σε ταβερνες, ψητοπωλεια κτλ. Κουνωντας την ανω και την κατω γναθο ακριβως σαν
την Θρασκια  :2funny:

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Σκιαθος, καργα βορειο Ελλαδιτισες που ψαχνονται..(αν εισαι και Αθηναιος παιζεις ανετα..)
προσοχη στα ποτα  :blowup:

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΙΝ ΣΕ  ΑΥΤΟ  ΤΟ  ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΜΠΑΤΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΛΛΕΝ ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΝΕΣ ΑΙΛΕΟΣ ,ΓΥΑΛΙ ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΠΙΤΑΣΗ Η ΜΟΔΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ, Α ΚΑΙ ΠΟΡΤΙΕΡΗ  ΣΤΑ ΚΛΑΠ ,ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΣΙΜΠΙΜΕΝΑ ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΜΑΛΑΚΕΣ

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καμια σχεση....η σκιαθος δεν ειναι ανερχομενη.....ειναι ιν προορισμος δεκα χρονια τωρα......αλλα λιγο ακριβη και με καλες αλλα λιγοστες παραλιες οπου σου πιανουν φυσικα τον κωλο για μια ξαπλωστρα....

κατα τα αλλα πολλοι ξενοι,κοσμικοτητα,θαλαμηγοι,νυχτερινη ζωη και μπιτσ παρτυ....

φαι απο μετριο εως και γκουρμε...ακριβο και αυτο

μουνια μπολικα....
:thumbsup: :thumbsup:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Πήγα περσυ καλοκαίρι Σκιάθο με 3 φιλαράκια. Παίζει πολύ μουνί αλλα πολλές είναι φοιτητοκοριτσοπαρέες 18-19 χρονων μολις τελειωσανε το σχολειο κ πηγαν διακοπές και επισης πολλες βορειοελαδδιτισες. Το πιο πολυ μουνι ειναι εγχωριας παραγωγης με οτι συνεπαγεται αυτο.... κομπλεξισμος,μυξοπαρθενισμος,κουτοπονηρια. Παραδειγμα περσυ διπλα μας μεναν κατι γκομενες λιγο πιο εξω απο την χωρα μεναμε αυτες δεν ειχαν αμαξι εμεις ειχαμε κ μας θελαν για ταριφες. Το μυριστηκαμε νωρις εννοειται και αντε γεια.Απο τιμες τσιμπημενες αν και μπορεις να βρεις κ πιο φθηνα τουλαχιστον ως προς το φαγητο να επιλεξης.Στα μαγαζια τα κεντρικα εξυπηρετηση κατω του μετριου πηρα ενα ποτηρι ουισκι κ δεν φεραν ξηρους καρπους επρεπε να φωναξω το γκαρσονι για να φερη. Στο χωριο μου θα μου ειχαν φερει μια πιατελα μεζεδες και το ουισκι στην μιση τιμη.Σαν φυσικη ομορφια πολυ ωραιο νησι ομορφο πολυ αν και δεν το γυρισαμε και ιδιαιτερα γιατι ολο στα μαγαζια και τις κεντρικες παραλιες πηγαιναμε οπου γινεται ματομουνι.Στην παραλια της "μπανανας" γινοταν της πουτανας . Σε μια αλλη που πηγαμε αγια ελενη αν θυμαμαι καλα ουτε θυμαμαι ειχε να βρεις ξαπλωστρες και ειχε παλι κοσμο και μουνι να περνης ματι ωραια παραλια γενικα εχει ωραιες παραλιες η Σκιαθος. Αυτα απο μενα ουτε ζεστη ουτε κρυο και ενταξη καλα περασαμε για οσο κατσαμε χωρις να ξετρελαθω . Δεν εχω παη και σε πολλα νησια για να συγκρινω βεβαια

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
[move]εχω ειχα παει το 2002 σκιαθο κι ειχα λιωσει στον πουτσο :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:[/move]

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πήγα περσυ καλοκαίρι Σκιάθο με 3 φιλαράκια. Παίζει πολύ μουνί αλλα πολλές είναι φοιτητοκοριτσοπαρέες 18-19 χρονων μολις τελειωσανε το σχολειο κ πηγαν διακοπές και επισης πολλες βορειοελαδδιτισες.
ψαγμενος ο παιχτης.. :rolleyes:

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε μαυρο στα κολονησα ουστ, πηγαινται συμη ηρακλεια σχοινουσα αμοργο κυθηρα ελαφονησοσ φολεγανδρο.και τοσα αλλα,τουσ κανετε μαγκεσ ολουσ

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
αρε τι θυμηθηκα
ειχα παει σκιαθο πριν 10+ χρονια
περασα πολυ καλα
πηδηξα και νορβηγικο μουνι απο οσλο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
... Στο χωριο μου θα μου ειχαν φερει μια πιατελα μεζεδες και το ουισκι στην μιση τιμη...

επρεπε να το πεις αυτο το επιχειρημα με το χωριο σου. να κοιμηθει με βαρος στο στομαχι το γκαρσονι για μια εβδομαδα

kauliaris31

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ηρεμω νησι του παγασητικου με πολυ ωμορφες παραλιες

Stories

Νέο!

Stories