Νέα

Σκιάθος-Ξέρει κανείς τι παίζει εκεί?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
παιδια δεν εχω παει αλλα απο οτι ακουω τα τελευταια 3-5 χρονια εχιε ανεβει πολυ και μαζευει πολλες θεσαλονικιες και φοιτητριες.ειναι κατι σαν την μυκονο της βορειας ελλαδας απο οτι ακουω παλια ηταν τουριστονησο αλλα τωρα εχει αλαλξει εντελως και εχει γινει κοσμικο απο οτι ακουσα και μαζευει πολυ ωραιες γυναικες απο βορεια ελλαδα θεσσαλονικιες.ο τουρισμος ειναι κυριως εγχωριος δηλαδη ελληνες και ελληνιδες πραγμα το οποιο μια χαρα ειναι για μενα καλυτερα ετσι για να εχουμε ενα νησι δικο μας... :)τωρα απο την στιγμη που απεκτησε καποια αιγλη λογω της ταινιας αλλα και λογω του οτι διαφημιζεται απο το σταρ στο οποιο στα πλανα που δειχνει βλεπω κυριως ελληνες και ελληνιδες εγχωριο τουρισμο δηλαδη και κοσμικους ξενους και μη.σε κανα δυο καλοκαιρια λεω να παω η παρο και σαντορινη μαζι η σκιαθο.γενικως συμφωνα με οσα αφουγκραζομαι χωρις να εχω παει ειναι οτι οι κυκλαδες για τους αθηναιους.υποψην οι θεσσαλονικιες εχουν γινει πολυ ντιβες και δυσπροσιτες καια καλα κανουν αν ειναι θεες.αλλωστε ρε μαγκες ολες οι γυναικες σε αυτον τον πλανητη και μαλιστα οι ωραιες το χρημα κοιτανε πρωτα τα λουσα και τον εφε.ετσι ηταν και ετσι θα ειναι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πρεπει να ειναι ολιγον τι μαλακας ο θεσσαλονικιος που θα παει σε νησι που θα δει τις ιδιες γκομενες που βλεπει ολο το χρονο στα μαγαζια που συχναζει.

της πουτανας το που επαναλειψη ααααααααχαχαχαχαχαχ

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
διαφωνω πρωτον οι θεσσαλονικιες ειναι θεες σε μεγαλο ποσοσστο και δευτερον μισο εκατομμυριο ειναι οποτε θα εχει επιλογες.για μενα καλα κανει ο θεσσαλονικιος και παει σκιαθο απο αυτην την αποψη.και εγω αν ειχα ευκαιρια εφοσον μιλαμε για ελλαδα να πηγαινα σε καποιο ελληνικο νησι με ωραιες ελληνιδες με αρκετους ελληνες γενικως οπως παρο π.χ. σκιαθο θα πηγαινα σιγουρα.φιλικα κωστας.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

Συνημμένα

• Picture17.jpg