n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.552
- Πόντοι
- 46.232
εμ... δειξε μου το "φιλο"σου να σου πω ποιος εισαιΕχεις παρει στραβο δρομο και καποιον μου θυμιζεις....
εμ... δειξε μου το "φιλο"σου να σου πω ποιος εισαιΕχεις παρει στραβο δρομο και καποιον μου θυμιζεις....
πάντως πολλές φορές την έχω φανταστεί την σκηνή να τρώω γεμιστό μπιφτέκι με παντζαρόχορτα και να της τον δίνω ακα πίπα αφού μολις πριν μου έχει κάνει κωλοφραπα...δε θελω να τη γαμησω ειλικρινα...μονο να μου κωλοτριφτεί λίγο και να τον πάρει πιπα με φτυσίματα δυνατά....τότε το δηλώνω ξεκάθαρα ότι....ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!!!!!!!
...για το επόμενο δίωρο.
και καλά κάνεις...και προς θεού μήν τολμήσεις και πάς κανα μικρό άφρο...έκανα ένα μοναχικό πρόσφατο πέρασμα και πραγματικά η θλίψη κυρίευσε τη ψυχή μου...
το μικρο αφροδιτη το στρηπ....Μικρό άφρο; τι είναι αυτό; έχω πάει άραγε;
...μουνια εχει και στο δρομο δε βλεπω το λογο να παω στον σκαραβαιο και να τα μου στραγγισουν το πορτοφολι...
αυτη που εμοιαζε με την ριαννα???? οχιΜία μαυρούκα με καλό σώμα που δούλευε εκει το καλοκαίρι, Λίνδα...Χριστινα δεν θυμαμαι ακριβώς είναι ακόμη εκεί ??
Εαν δεν με απατα τραγικα η μνημη μου, καθοτι μεσηλικας.........Α ναι ?
Εαν δεν με απατα τραγικα η μνημη μου, καθοτι μεσηλικας.........
Επίσκεψη χθές με τον ξάδελφο!
Μετά από το επεισόδιο με το μπουκάλι που είχαν τα μικρά Ρουμανάκια, το μαγαζί ήταν χαλαρό!
ΛΑΘΟΣ του ΠΕΡΙΛΚΗ και ΝΙΚΟΥ που ανεβάσανε την τιμή στο γυναικείο ποτό. Μόνο ζημια θα έχουν. Θα τις κερνάμε έξω
μετά την δουλιά ότι ώρα σχολάνε.
Οι δικές μας σχολάνε 1 με 2.
Οι άλλες δικές μας έχουν ρεπό ΚυριακοΔεύτερο!
Πάντως χθές υπήρχε μια καινούργια θεά από την λατρεμένη ΡΩΣΙΑ. Ποσωπικά με τρέλλανε......!!!!!!!!!!!!!
εγώ προσωπικά 10 ευρώ το γυναικειο ποτο δέν το πληρωνωΕπίσκεψη χθές με τον ξάδελφο!
Μετά από το επεισόδιο με το μπουκάλι που είχαν τα μικρά Ρουμανάκια, το μαγαζί ήταν χαλαρό!
ΛΑΘΟΣ του ΠΕΡΙΛΚΗ και ΝΙΚΟΥ που ανεβάσανε την τιμή στο γυναικείο ποτό. Μόνο ζημια θα έχουν. Θα τις κερνάμε έξω
μετά την δουλιά ότι ώρα σχολάνε.
Οι δικές μας σχολάνε 1 με 2.
Οι άλλες δικές μας έχουν ρεπό ΚυριακοΔεύτερο!
Πάντως χθές υπήρχε μια καινούργια θεά από την λατρεμένη ΡΩΣΙΑ. Ποσωπικά με τρέλλανε......!!!!!!!!!!!!!