Νέα

ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ: Το θρυλικό VW ή κάτι περισσότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
εγώ προσωπικά 10 ευρώ το γυναικειο ποτο δέν το πληρωνω
εδώ δέν πλήρωνα τις καλές εποχές που είχε 8.....

Κοιτα ..10 έχει και στα περισσότερα κωλόμπαρα,  με λίγο αλκοόλ μέσα, αλλά ο παπάρας ο σκαραβαίος με τον τζίρο που κάνει θα μπορούσε να το έχει φθηνότερα. Και το ποτήρι κρασί το γυναικείο από 16 το πήγε 20, άλλη μαλακία και αυτή.
Εγώ σου λέω ο κόσμος θα συνεχίσει να πηγαίνει γιατί για κάποιο λόγο τους πελάτες εκει τους συνεπαίρνει το όλο κλίμα κεφιού και η μπαχαλοκατάσταση που επικρατεί, κάτι που δεν βρίσκεις σε άλλα μαγαζιά (κωλόμπαρα) της πιάτσας.
Προσωπικά εγώ το έχω παρατήσει από το καλοκαίρι, είμαι δηλαδή για μιά επίσκεψη στο μήνα, ίσως και πιο αραιά, προφανώς με τέτοια αραιή συχνότητα επισκέψεων δεν  μπορείς να ελπίζεις και πολλά σε γνωριμίες εκεί μέσα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κοιτα ..10 έχει και στα περισσότερα κωλόμπαρα,  με λίγο αλκοόλ μέσα, αλλά ο παπάρας ο σκαραβαίος με τον τζίρο που κάνει θα μπορούσε να το έχει φθηνότερα. Και το ποτήρι κρασί το γυναικείο από 16 το πήγε 20, άλλη μαλακία και αυτή.
Εγώ σου λέω ο κόσμος θα συνεχίσει να πηγαίνει γιατί για κάποιο λόγο τους πελάτες εκει τους συνεπαίρνει το όλο κλίμα κεφιού και η μπαχαλοκατάσταση που επικρατεί, κάτι που δεν βρίσκεις σε άλλα μαγαζιά (κωλόμπαρα) της πιάτσας.
Προσωπικά εγώ το έχω παρατήσει από το καλοκαίρι, είμαι δηλαδή για μιά επίσκεψη στο μήνα, ίσως και πιο αραιά, προφανώς με τέτοια αραιή συχνότητα επισκέψεων δεν μπορείς να ελπίζεις και πολλά σε γνωριμίες εκεί μέσα
Τι γνωριμιες θες να κανεις απο εκει μεσα δηλαδη ?

Τι καλο μπορει να προκυψει απο ενα τετοιο μερος ?

Χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν απο εκει γενικα.

Απλα εκει θα πας να κανεις το κεφι σου, να πεις την μαλακια σου και να φυγεις ..... ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.075
Πόντοι
2.560
Πολλοί πιστεύουν ότι μπορεί και να ερωτευτούνε εκεί μέσα και πράγμα απόλυτα δικαιολογημένο γιατί υπαρχουν κάτι τρελά καβλάκια εκεί!!Προσωπική μου επιλογή είναι το Τζουλίνι!!'Ενα ρουμανάκι σκέτη κάβλα!!!Έχει ένα κομποσχοίνι τατουάζ στο δεξί πόδι!Και κάτι βυζάκια θάνατος!
Όμορφο μαγαζί,και έχει φάση!Τώρα κοντά λογικά θα πρέπει να γίνει και το αποκριάτικο πάρτι....!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πολλοί πιστεύουν ότι μπορεί και να ερωτευτούνε εκεί μέσα και πράγμα απόλυτα δικαιολογημένο γιατί υπαρχουν κάτι τρελά καβλάκια εκεί!!Προσωπική μου επιλογή είναι το Τζουλίνι!!'Ενα ρουμανάκι σκέτη κάβλα!!!Έχει ένα κομποσχοίνι τατουάζ στο δεξί πόδι!Και κάτι βυζάκια θάνατος!
Όμορφο μαγαζί,και έχει φάση!Τώρα κοντά λογικά θα πρέπει να γίνει και το αποκριάτικο πάρτι....!
Ναι βρε συ .... εχεις δικιο !!!!!!!
Μην χαθει το κελεπουρι ......

Θα σας ερωτευθουν σφοδρα και θα τις αποκαταστησετε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.075
Πόντοι
2.560
Υποψήφιοι ανάδοχοι πατέρες....!!!
Εννέα στίς δέκα εκεί έχουν παιδί!!!!! :2funny: :2funny: :grin: :2funny:
Σώσε μας γιατρέέέέέ.....!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Υποψήφιοι ανάδοχοι πατέρες....!!!
Εννέα στίς δέκα εκεί έχουν παιδί!!!!! :2funny: :2funny: :grin: :2funny:
Σώσε μας γιατρέέέέέ.....!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τα παιδια δεν φταινε σε τιποτα... Και καλο ειναι να εχουν εναν πατερα ακομη κι αν δεν ειναι ο βιολογικος τους
Οσο να ειναι χρειαζεται... Για να τους δωσει καποιες βασεις να προχωρεσουν στην ζωη.
Ομως αυτο συννεπαγεται ευθυνη και ωριμοτητα και αληθινο ενδιαφερον.....

Αλλωστε ειναι κριμα να πληρωσουν αυτα, τυχον λαθος επιλλογες της μητερας, η παιχνιδια της τυχης, να μεινουν χωρις πατερα....

Το βασικο ερωτημα ειναι τι επιζητουν οσοι πανε εκει στα κωλομπαρα....
Αν παει κανεις για το κεφι του χωρις να περιμενει κατι ειναι οκ
Αν ομως παει κανεις για σχεσεις και τετοια, τοτε κατι δεν παει καλα...... :uglystupid:

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
:2funny: :2funny:

Καλησπέρα συνάδελφοι!!!!!!!!

Χαλαρά είπαμε εκεί , εχει ωραία μωρά και οποιος μπορεί Φορτώνει έξυπνα.

Ουτε ερωτες , ουτε σχεσεις , απλά παιγνιδι έξω χωρίς χορηγίες.

Εκεί είναι η μαγκιά..

Το ποτό στα 10 είναι πάρα πολύ. Αλλά τα δικά μου μωρά μου κάνουν οικονομία γιατι είμαι καλό παιδί....... :fuck2: :fuck2: :fuck2:

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
εχτες περασα απο κει,καλα μιλαμε γινοταν το αδιαχορητο,εει πολυ καλα κομματια μερικες ειναι πολυ πολυ ομορφες

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
:2funny: :2funny:

Καλησπέρα συνάδελφοι!!!!!!!!

Χαλαρά είπαμε εκεί , εχει ωραία μωρά και οποιος μπορεί Φορτώνει έξυπνα.

Ουτε ερωτες , ουτε σχεσεις , απλά παιγνιδι έξω χωρίς χορηγίες.

Εκεί είναι η μαγκιά..

συμπαΤο ποτό στα 10 είναι πάρα πολύ. Αλλά τα δικά μου μωρά μου κάνουν οικονομία γιατι είμαι καλό παιδί....... :fuck2: :fuck2: :fuck2:
ξέρεις καμμια απο κεί μέσα που να μην έχει τον αλβανό της ???
έχω δεί κάτι μάγκες σαν και σένα στο ιντερνετ ......
τα περι οικονομίας στό σκαραβαιο ισχυει για όλους ....
μπάς και ξαναπάς ....κυρίως εαν δέν εχει πέσει πολυ δουλεια ..διαφορετικά πέφτει σινιαλο από τόν νίκο και τόν περικλή.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.325
Πόντοι
46.232
σήμερα το απόγευμα κατά της 17.30 όλα ήταν μιά χαρά ,
τι εννοώ??? οι κοπέλες ήταν ποιο πολλές απο τους πελάτες..... :grin: :grin:
το μόνο που με χάλασε ότι η κλαούντια φορούσε τζήν  και όχι κολάν.....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Χθεσινοβραδυνη επισκεψη με τον zidane68 και Μαθιου μετα απο πολυ καιρο.
Αρκετος κοσμος αλλα οχι ασφυκτικα, με αρκετες κοπελες.

Η Ολγα εκ Μολδαβιας η πρωτη που με πλησιασε για κουβεντουλα, για να ακολουθησει η Σακιρα εξ Αιγυπτου και για να κλεισουν οι  "επιδρομες" με μια ψηλη κοπελα απο Ρωσσια οπως μου ειπε, αλλα δεν συγκρατησα το ονομα της.
Αντιστοιχα "πεσιματα" και στους συναγωνιστες χωρις ομως επιτυχια απο πλευρας των δεσποινιδων για κερασμα.

Η πολυ καλη τιμη της μπυρας εκανε θετικη εντυπση, αντιθετα με τη τιμη του "κερασματος" στα 10 ευρω.
Οχι πως απο τα 8 στα 10 θα μας σωσει το 2ευρω, αλλα ειναι το "γαμωτο".....

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Το μεγάλωμα του μαγαζιού βοηθάει , ώστε ο κόσμος να απλώνεται.

Το ποτό στα 10 ευρω τα χαλά όλα όμως.

Πρέπει ο Νικόλας και ο Περίκλής να το σκεφτούν λιγάκι.

Εγω προσωπικά δεν έχω παράπονο γιατί τα παιδιά είναι πολύ εντάξει σε όλους τους τομείς.

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Χθεσινοβραδυνη επισκεψη με τον zidane68 και Μαθιου μετα απο πολυ καιρο.
Αρκετος κοσμος αλλα οχι ασφυκτικα, με αρκετες κοπελες.

Η Ολγα εκ Μολδαβιας η πρωτη που με πλησιασε για κουβεντουλα, για να ακολουθησει η Σακιρα εξ Αιγυπτου και για να κλεισουν οι  "επιδρομες" με μια ψηλη κοπελα απο Ρωσσια οπως μου ειπε, αλλα δεν συγκρατησα το ονομα της.
Αντιστοιχα "πεσιματα" και στους συναγωνιστες χωρις ομως επιτυχια απο πλευρας των δεσποινιδων για κερασμα.

Η πολυ καλη τιμη της μπυρας εκανε θετικη εντυπση, αντιθετα με τη τιμη του "κερασματος" στα 10 ευρω.
Οχι πως απο τα 8 στα 10 θα μας σωσει το 2ευρω, αλλα ειναι το "γαμωτο".....

οκ και απο παιχνίδι ? παίζει κάτι ? η όποιος είναι γατόνι παίζει μπάλα και οι άλλοι μόνο φάτε μάτια ψάρια....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μπαλα μπορει να παιξει ο οποιοσδηποτε.
Το θεμα ειναι εαν θα σκοραρει ή θα φαει πολλα γκολ ?

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
αυτό το άθλημα έχει συγκινήσεις και θέλει κότσια και ρίσκο

Stories

Νέο!