Άλλος γαμάει και άλλος πληρώνει?
Αυτό συμβαίνει σχεδόν παντού....
αφού παίζουν μπάλλα τα μωρά γιατί δεν τα έχω δεί τις τρίτες και τις τετάρτες το βράδυ πουθενά? εκτός αν παίζουν με την στεάουα στο γιουρόπα τις πέμπτες.
Ο σκαραβαιος δεν ειναι για γαμιση για αυτους που πανε εκει, ειναι μονο για αερογαμιση εγκεφαλικο και δουλεια για το σπιτι.
φιλε καλα τα λές αλλά
τί πιθανότητες ομως έχει ένας 60ρης επαρχιώτης μπετατζής η ταξιτζής να πάει σέ ένα νορμάλ μπάρ καί νά γνωρίσει γυναικά....
εκει βασίζοντε τα κολόμπαρα και μαδάνε..
φυσικά ο σκαραβαιος μαδάει λιγότερο και γί αυτό 'εχει κόσμο
δηλαδή δέν στα πρίζουν για ποτό και κάθοντε περισσότερη ωρα...
άν θές στην γλωσσα της πιάτσας έχει 50 τοις εκατό φτηνότερο κονσομασιον διοτι υπαρχουν μαγαζια που χρεώνουν 12 ευρώ τό ποτο και μερικά όπως ο κάβος 6 αλλά κάθε 5 λεπτα ζητανε και άλλο ενώ στον σκαραβαιο εάν σε ψιλοπάει η γυναικα περνάς κάνα μισάωρο με 7 ευρώ κέρασμα άσε που άν δέν έχει δουλειά και γουστάρει θάρθει να πιει τόν καφε τηε κάνα μισάωρο χωρίς να κεράσεις.....
. Από τον εαυτό μου;;;;;χαχαχαχα .......Ακου φίλε αυτοί που πηδανε εκεί πάνε μια φωρα τό μήνα και πίνουν ένα καφέ........και εγώ μια φωρα το μήνα πάω......οποίος κατάλαβε κατάλαβε....οι υπόλοιποι ας κερνανε ποτακια μπας και..............Μην κρίνεις απο τον ευατό σου . ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΩΝΕ και καλά μάλιστα!
μωρέ με τα λεφτά σου γαμάς και την κυρά σου.....Μην κρίνεις απο τον ευατό σου . ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΩΝΕ και καλά μάλιστα!
. Από τον εαυτό μου;;;;;χαχαχαχα .......Ακου φίλε αυτοί που πηδανε εκεί πάνε μια φωρα τό μήνα και πίνουν ένα καφέ........και εγώ μια φωρα το μήνα πάω......οποίος κατάλαβε κατάλαβε....οι υπόλοιποι ας κερνανε ποτακια μπας και..............
μωρέ με τα λεφτά σου γαμάς και την κυρά σου.....
εάν πέσει δηλαδή χοντρη χορηγία γαμάς τίς μισές.καί άλλες τόσες και περισσότερο εκτός σκαραβαιου.και λοιπόν??
πλήρωνε μηνιαία ενοικια ,κανένα βραχιόλι κανενα δαχτυλιδι,ψαροταβέρνες κανένα βρακι κολωνακιότικο και καμμια 500ρου για τό παιντι πού είναι στην ρουμανία....
'ετσι τί να συζητήσουμε??
όποιος γαμάει χωρίς να τά σκάσει στον σκαραβαίο εινα ψευτομαλάκας τελεία και παύλα.
ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΟΜΩΣ έτσι..... ,κανένα καφεδάκι κλίγο ψιλομπαλαμουτάκι δέν είναι γαμήσι.....
ούτε τραπέζι στην ψαροταβέρνα τού ιδιοκτήτη ποιο κάτω .ετσι??
Απολύτως εξακριβωμένη πληροφορία: στον εν λόγω πολυχώρο περιμένει τα κεράσματά σας η άλλοτε διάσημη Πέπη (του Ερωτοδικείου)...
εδώ τι παίζει ρε παιδιά ;
πολλή μπατσαρία ρε γαμώτο..
εσάς δε σας πειράζει αυτό ;
οι μπατσοι για τι σας εχουν ?Τους μπάτσους τους έχουμε για επιπλέον προστασία.
Για εξτρα εισοδημα !!!!!!οι μπατσοι για τι σας εχουν ?