Νέα

ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ: Το θρυλικό VW ή κάτι περισσότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Πηγα ειδα και εφυγα ΑΜΕΣΩΣ .... (μιλαω για δευτερολεπτα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)
Μια επεσε και πανω μου και καλα  :2funny: (εντυπωσιακη ηταν  :sunglasses:)

Το προβλημα χωρου ειναι οντως μεγαλο και εκτος αυτου ειναι αστατο συνονθυλευμα ακαθοριστου ειδους

Περισσοτερο με καφενειο κωλομπαρο μοιαζει με στοιχεια απο μπαρ, φαστ φουντ, καφετερια, και ενας θεος ξερει τι αλλο .....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οι γυναικειες παρουσιες ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΕΣ !!!!!!!

Το μειον ειναι οτι μαζευει ολες τις ηλικιες απο νεους μεχρι μαθουσαλες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τιμες και υπηρεσιες δεν εκατσα να δω ωστε να εχω ασφαλη αποψη περι αυτου.....

Αλλωστε θα ηταν καπως να καθισω εκει μεσα καθως ξεχωριζα σαν την μυγα στο γαλα
(εγω κοστουμαρισμενος και οι αλλοι πολυ απλα) θα ενιωθα γρηγορα, πολυ αβολα εκει μεσα....
Δεν υπηρχε καθισμα να καθισεις και ηταν υπερβολικα φωτεινο, για το ειδος μαγαζιου....

Στο βλεμα των κορασιδων εβλεπες το σημα του δολλαριου και του ευρω ........
Σαν υαινες ετοιμες να σε κατασπαραξουν αν εισαι αφελης  :grin:

Γνωμη μου ....

Αν ο χωρος ηταν λιγο πιο αξιοπρεπης και ευρυχωρος, με μια καθορισμενη διακοσμηση και καθορισμενα στοιχεια, συνοδευομενα απο χαμηλες τιμες και καλες υπηρεσιες, ωστε να υπαρχει σωστη αναλογια value for money, θα εκανε μακραν την διαφορα στην νυχτερινη διασκεδαση του ειδους .....

Ισως παω μια καθημερινη να παρω την εμπειρια και μονο.....

Η παρουσα κριτικη ας ΜΗΝ ληφθει απο κανεναν, ως κακοπροεραιτη για θαψιμο του μαγαζιου, αλλα ως μια ακομη γνωμη-αποψη απο καποιον αγνωστο προς βελτιωση ....
τα ίδια πάνω κάτω είχα πει και εγώ και έπεσαν να με φάνε..
το μαγαζί στερείται ταυτότητας..προσπαθεί να το παίξει πολυχώρος, χωρίς όμως να έχει την κατάλληλη υποδομή (κτηριακή,χωροταξική κτλ)..
αλλά και για ποιό λόγο να αλλάξει τη συνταγή??για ποιό λόγο να κάνει βελτιώσεις, αφού έχει πελάτες??

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παιχτουρα ο Σταματης λεει οτι εισαι καλος στο στοιχημα,δωσε κανα στανταρακι  :birdman:
Καλος μπορει να ειναι ο καθε παιχτης, αν δεν παιζει συνεχεια και δεν ειναι αιμοδοτης.Ειμαι παιχτης του στοιχηματος του Ο.Π.Α.Π....παιζω μονο αν μου κτυπησει κατι στο ματι....και ευχαριστως θα σας το γραφω στο θρεντ μου..."νοιωθω κουρασμενος"...δεν παιζω συνεχεια ομως γιατι η διαρκεια τρωει τον παιχτη!!!!Τελευταιο μου χτυπημα στον Ο.Π.Α.Π... ηταν ο ασσος του Ολυμπιακου στο Καραισκακη με την Γερμανικη ομαδα για το Τσαμπιον λιγκ!!!Την ημερα εκεινη τον ειχα κανει δωρο στην περιοχη μου σε πολλα ατομα να παρουν κανενα φραγκο στις δυσκολες εποχες που διανυουμε!!!!.....Κανενας δεν μου εδωσε βαση ουτε και ορισμενοι που ηταν Ολυμπιακοι!!!!...Τεσπα, οποτε θα βλεπω κατι... θα σας το γραφω!!!....Ο Παιχτουρας, εχει Ελληνικη σκεψη.... με την σημασια της εννοιας απο τις ριζες μας και οχι της σημερινης εποχης!!! :)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
το μαγαζί στερείται ταυτότητας..προσπαθεί να το παίξει πολυχώρος, χωρίς όμως να έχει την κατάλληλη υποδομή (κτηριακή,χωροταξική κτλ)..

Καλυτερα δεν μπορουσες να το πεις......  :thumbsup:

αλλά και για ποιό λόγο να αλλάξει τη συνταγή??για ποιό λόγο να κάνει βελτιώσεις, αφού έχει πελάτες??
Σωστη η αποψη σου αν το παρει κανεις με αυτο το σκεπτικο....

Ομως σκεψου πως κολλανε ολες αυτες οι δραστηριοτητες μεταξυ τους ?

Αν το δεις ομως απο αποψη πρεστιζ και ιματζ σαν μια διαφοροποιημενη προταση διασκεδασης με προοπτικες, θα δεις οτι δεν στεκει καθολου......

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αν το δεις ομως απο αποψη πρεστιζ και ιματζ σαν μια διαφοροποιημενη προταση διασκεδασης με προοπτικες, θα δεις οτι δεν στεκει καθολου......
Ακριβως ετσι ειναι....αλλα αν τα κονομανε....δεν τους νοιαζει να κοιταξουν πραγματα που γι αυτους εχουν λιγοτερη σημασια μπροστα στο χρημα!!!!!!!...Το χρημα ειναι αυτο που ενδιαφερει τους "πλειστους", φιλε...axaxouxa!!!!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
εντελώς οφσαιτ εισαι πάλι....
σάν απόδειξη ΛΈΩ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΕ οτι είναι τίγκα από κόσμο και πέφτουν καί πακέτα....
δέν πάει νά μην σου αρέσει και σε μενα και σε σένα...
η αγορά είναι ο ποιο καθοριστικός παράγοντας ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ  πολυ πολυ πολυ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΟΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....
δεν πάει να μην σου αρέσει...αρεσει σε άλλους...
όποιος είναι μάγκας άς κάνει ένα μαγαζί σάν το σκαραβαίο...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
εντελώς οφσαιτ εισαι πάλι....
σάν απόδειξη ΛΈΩ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΕ οτι είναι τίγκα από κόσμο και πέφτουν καί πακέτα....
δέν πάει νά μην σου αρέσει και σε μενα και σε σένα...
η αγορά είναι ο ποιο καθοριστικός παράγοντας ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ  πολυ πολυ πολυ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΟΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....
δεν πάει να μην σου αρέσει...αρεσει σε άλλους...
όποιος είναι μάγκας άς κάνει ένα μαγαζί σάν το σκαραβαίο...
δε στον θιξαμε..μην κανεις έτσι..αισθητικά είναι από τα χειρότερα <<κυριλέ>> κωλόμπαρα που έχω δει..και ως χώρος και ως θαμώνες κτλ..αποψή μου και για αυτό δεν πάω..αυτό δε σημαίνει ό,τι δε θα μιλάω επειδή ορισμένοι έχουν άλλα στο μυαλό τους..

GrStallion

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
175
Πόντοι
1
δε στον θιξαμε..μην κανεις έτσι..αισθητικά είναι από τα χειρότερα <<κυριλέ>> κωλόμπαρα που έχω δει..και ως χώρος και ως θαμώνες κτλ..αποψή μου και για αυτό δεν πάω..αυτό δε σημαίνει ό,τι δε θα μιλάω επειδή ορισμένοι έχουν άλλα στο μυαλό τους..

Πως πήγε το καφεδάκι;  :boobies:

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Καλησπέρα στους συναδέλφους!

Το μαγαζί είναι απο μόνο του μία κατηγορία . Πανέξυπνη ιδέα κάθετη εντελώς!

Μαζεύει όλο το χαρτί , έχει όμορφα μωρά για όλα τα γούστα και ηλικίες ,παίζει!!!

Και φυσικά έχει την ΠΕΤΙ που καθαρίζει!

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Και φυσικά όλα αυτά σε απόλυτα λόγικό προυπολογισμό.

Τα μωρά παίζουν φοβερή μπάλλα εξω , κάνουν καταπληκτική παρέα μέσα και παιρνάς χαλαρά.

Εντάξει ο χώρος είναι λίγο μικρό αλλά η θέση ειναι φοβερή .

Οι dj θέλουν κλωτσές δεν διατηρούν ρυθμό , αλλά το βράδυ βελτιώνεται λίγο.

Τα ποτά σωστά και το φαγητό τίμιο εως συμπαθητικό.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..............ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ!!!!!

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...τα εχει ολα αλλα δε συμφερει καθολου. ουτε φραππε δε σου κανουν εκει μεσα. καθαρη κοροιδια....

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
...τα εχει ολα αλλα δε συμφερει καθολου. ουτε φραππε δε σου κανουν εκει μεσα. καθαρη κοροιδια....
υπάρχει μια στρέβλωση στην εικόνα που έχουν ορισμένοι για συγκεκριμένα μαγαζιά..το κωλόμπαρο δεν είναι για να γαμήσεις..είναι κατάλληλο για <<αγαπούληδες>>, παππούδες και γενικά τύπους που θέλουν να ακούν το παραμύθι..
για ποιό λόγο να πληρώσεις 100-150 ευρώ για μια handjob, όταν μπορείς να πας στο Αμνεζια πχ και με τα ίδια λεφτά να πηδήξεις 3 κοπέλες..
οι οποιες θα είναι και κλάσεις ανώτερες από αυτές του κωλόμπαρου..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αφού παίζουν μπάλλα τα μωρά γιατί δεν τα έχω δεί τις τρίτες και τις τετάρτες το βράδυ πουθενά? εκτός αν παίζουν με την στεάουα στο γιουρόπα τις πέμπτες.

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...μην τα λες σε μενα στα θυματα που ταιζουν τα ρουμανακια του σκαραβαιου πας τα.αλλα αν δεν υπηρχαν θυματα δεν θα υπηρχε κι ο σκαραβαιος...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
...μην τα λες σε μενα στα θυματα που ταιζουν τα ρουμανακια του σκαραβαιου πας τα.αλλα αν δεν υπηρχαν θυματα δεν θα υπηρχε κι ο σκαραβαιος...
δεν τα θεωρώ θύματα..οι περισσότεροι έχουν συνείδηση του τί κάνουν..σκέψου ό,τι πολλοί αρκούνται να τις βγάλουν έξω για φαγητό/καφέ χωρίς άλλες απαιτήσεις..η μοναξιά,η απουσία επικοινωνίας,η αίσθηση του ό,τι είσαι με μια <<νέα>> γυναίκα (έστω και αν βαθιά μέσα σου γνωρίζεις ό,τι το μόνο που βλέπει σε σένα είναι το πορτοφόλι), είναι που τραβά σε αυτά τα μαγαζιά..

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...ειναι αυταπατη φιλε καλλυτερα βγες μονος σου πηγαινε σ ενα κανονικο μπαρακι και δοκιμασε την τυχη σου κανοντας καμακι.αν ειναι να πληρωσω εχω απαιτησεις και δεν αρκουμαι σε κουβεντα ουτε σε μπαλαμουτι.αν θελουν χρηματα οι σκαραβαιησες να πανα εργασθουν ως πορνες αλλα ειν το ευκολο κερδος .ευχαριστω δε θα παρω...

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.969
Πόντοι
3.556
Τα έχουμε πει πάλι ρε παιδιά  οι πελάτες του μαγαζιού ειναι  παρακμιακοι ελληνες  ρουμανοβλαχοι αλβανοτσολιαδες και μερικές φωρες και τσιγγάνοι..Τί πιθανότητες έχουν σε νορμάλ μαγαζιά;;;καμία...εκεί βλέπουν ονειρεύονται και νομίζουν ότι ειναι και αρεστοί.

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...ζησε το μυθο στον σκαραβαιο (πληρωνοντας αδρα)...

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.969
Πόντοι
3.556
Για να μην αναφερθώ στα μπατσακια που βρίσκονται μόνιμα μεσα εκεί κάνοντας οφθαλμολουτρο και ειναι και καλά σε υπηρεσία  οκταωρη (χωρίς ομως να το ξέρει η υπηρεσία)το οποίο οφθαλμολουτρο τό πληρωνη ο έλληνας φορολογούμενος.....

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
...ειναι αυταπατη φιλε καλλυτερα βγες μονος σου πηγαινε σ ενα κανονικο μπαρακι και δοκιμασε την τυχη σου κανοντας καμακι.αν ειναι να πληρωσω εχω απαιτησεις και δεν αρκουμαι σε κουβεντα ουτε σε μπαλαμουτι.αν θελουν χρηματα οι σκαραβαιησες να πανα εργασθουν ως πορνες αλλα ειν το ευκολο κερδος .ευχαριστω δε θα παρω...
φιλε καλα τα λές αλλά
τί πιθανότητες ομως έχει ένας 60ρης επαρχιώτης μπετατζής η ταξιτζής να πάει σέ ένα νορμάλ μπάρ καί νά γνωρίσει γυναικά....
εκει βασίζοντε τα κολόμπαρα και μαδάνε..
φυσικά ο σκαραβαιος μαδάει λιγότερο και γί αυτό 'εχει κόσμο
δηλαδή δέν στα πρίζουν για ποτό και κάθοντε περισσότερη ωρα...
άν θές στην γλωσσα της πιάτσας έχει 50 τοις εκατό φτηνότερο κονσομασιον διοτι υπαρχουν μαγαζια που χρεώνουν 12 ευρώ τό ποτο και μερικά όπως ο κάβος 6 αλλά κάθε 5 λεπτα ζητανε και άλλο ενώ στον σκαραβαιο εάν σε ψιλοπάει η γυναικα περνάς κάνα μισάωρο με 7 ευρώ κέρασμα άσε που άν δέν έχει δουλειά και γουστάρει θάρθει να πιει τόν καφε τηε κάνα μισάωρο χωρίς να κεράσεις.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom