taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 6.305
τα ίδια πάνω κάτω είχα πει και εγώ και έπεσαν να με φάνε..Πηγα ειδα και εφυγα ΑΜΕΣΩΣ .... (μιλαω για δευτερολεπτα.... )
Μια επεσε και πανω μου και καλα (εντυπωσιακη ηταν )
Το προβλημα χωρου ειναι οντως μεγαλο και εκτος αυτου ειναι αστατο συνονθυλευμα ακαθοριστου ειδους
Περισσοτερο με καφενειο κωλομπαρο μοιαζει με στοιχεια απο μπαρ, φαστ φουντ, καφετερια, και ενας θεος ξερει τι αλλο .....
Οι γυναικειες παρουσιες ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΕΣ !!!!!!!
Το μειον ειναι οτι μαζευει ολες τις ηλικιες απο νεους μεχρι μαθουσαλες
Τιμες και υπηρεσιες δεν εκατσα να δω ωστε να εχω ασφαλη αποψη περι αυτου.....
Αλλωστε θα ηταν καπως να καθισω εκει μεσα καθως ξεχωριζα σαν την μυγα στο γαλα
(εγω κοστουμαρισμενος και οι αλλοι πολυ απλα) θα ενιωθα γρηγορα, πολυ αβολα εκει μεσα....
Δεν υπηρχε καθισμα να καθισεις και ηταν υπερβολικα φωτεινο, για το ειδος μαγαζιου....
Στο βλεμα των κορασιδων εβλεπες το σημα του δολλαριου και του ευρω ........
Σαν υαινες ετοιμες να σε κατασπαραξουν αν εισαι αφελης
Γνωμη μου ....
Αν ο χωρος ηταν λιγο πιο αξιοπρεπης και ευρυχωρος, με μια καθορισμενη διακοσμηση και καθορισμενα στοιχεια, συνοδευομενα απο χαμηλες τιμες και καλες υπηρεσιες, ωστε να υπαρχει σωστη αναλογια value for money, θα εκανε μακραν την διαφορα στην νυχτερινη διασκεδαση του ειδους .....
Ισως παω μια καθημερινη να παρω την εμπειρια και μονο.....
Η παρουσα κριτικη ας ΜΗΝ ληφθει απο κανεναν, ως κακοπροεραιτη για θαψιμο του μαγαζιου, αλλα ως μια ακομη γνωμη-αποψη απο καποιον αγνωστο προς βελτιωση ....
το μαγαζί στερείται ταυτότητας..προσπαθεί να το παίξει πολυχώρος, χωρίς όμως να έχει την κατάλληλη υποδομή (κτηριακή,χωροταξική κτλ)..
αλλά και για ποιό λόγο να αλλάξει τη συνταγή??για ποιό λόγο να κάνει βελτιώσεις, αφού έχει πελάτες??