Νέα

Σκάνδαλο πολλών… κιλών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vothros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δεν μπορει παντως ειτε ερθουν τα μεταλλια (χρηση αναβολικων) ειτε δεν ερθουν (μη χρηση) να φταιει η κυβερνηση

Δηλαδή η Ομοσπονδία πράττει απο μόνη της; Και πληρώνει μόνη της τον προϋπολογισμό για την αγορά ντόπας;
Η μήπως η -όποια- κυβέρνηση ρίχνει τη γραμμή "φέρτε μετάλλια, με όποιο κόστος";

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Δηλαδή η Ομοσπονδία πράττει απο μόνη της; Και πληρώνει μόνη της τον προϋπολογισμό για την αγορά ντόπας;
αυτα ειναι πραγματα που ποτε δεν θα ειπωθουν ανοικτα. Αλλωστε υπαρχουν και οι χορηγοι.
Και σε καμμια περιπτωση δε φταινε μονο αυτοι. Δηλαδη οι αθλητες προβατα ειναι?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Απο τη στιγμή που κάποιος συμμετέχει στους σημερινούς Ολυμπιακούς αγώνες αν θέλει μετάλλιο αναγκαστικά θα πάρει "ουσίες και οινοπνεύματα".....
Τώρα το να επιτρέπει η κυβέρνηση, ή αν θές να τους αναγκάζει/υποχρεώνει, να πάρουν "ουσίες και οινοπνεύματα" για να φέρουν μετάλλια μου φαίνεται υπερβολικά τραβηγμένο. Να κάνει τα στραβά μάτια??? Ίσως....

Και για να μην ξεχνιόμαστε, πέρνα και απο το θρέντ του Ολυμπιακού μια βόλτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
αυτα ειναι πραγματα που ποτε δεν θα ειπωθουν ανοικτα. Αλλωστε υπαρχουν και οι χορηγοι.
Και σε καμμια περιπτωση δε φταινε μονο αυτοι. Δηλαδη οι αθλητες προβατα ειναι?
Φυσικά και δεν είναι πρόβατα.
Είδες όμως τι γίνεται όταν κάποιος αθλητής (π.χ. ο αρσιβαρίστας Κωνσταντινίδης το 1997, που ήταν και αστυνομικός παρεμπιπτόντως) βγει να καταγγείλει τη ντόπα. Θα πέσουνε να τον φάνε, αρχής γενομένης απο τους εκπροσώπους του κράτους. Μην ξεχνάς οτι ο τότε Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Σγουρός είναι τώρα ΝΟΜΑΡΧΗΣ Αθηνών. Δεν σου λέει κάτι αυτό;

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Απο τη στιγμή που κάποιος συμμετέχει στους σημερινούς Ολυμπιακούς αγώνες αν θέλει μετάλλιο αναγκαστικά θα πάρει "ουσίες και οινοπνεύματα".....
Τώρα το να επιτρέπει η κυβέρνηση, ή αν θές να τους αναγκάζει/υποχρεώνει, να πάρουν "ουσίες και οινοπνεύματα" για να φέρουν μετάλλια μου φαίνεται υπερβολικά τραβηγμένο. Να κάνει τα στραβά μάτια??? Ίσως....

Και για να μην ξεχνιόμαστε, πέρνα και απο το θρέντ του Ολυμπιακού μια βόλτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στάσου στο ισως...

Και για το δευτερο, ξερεις πολυ καλα οτι αν και αρειανος το κανω ρε φιλε. Εσυ δεν ξερω αν περνας απο το δικο μας

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Στάσου στο ισως...

Και για το δευτερο, ξερεις πολυ καλα οτι αν και αρειανος το κανω ρε φιλε. Εσυ δεν ξερω αν περνας απο το δικο μας

Δεν πήγαινε για σένα το δεύτερο   :grin: :grin: :grin: :grin:
Ξέρει αυτός......που κάνει και την πάπια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Φυσικά και δεν είναι πρόβατα.
Είδες όμως τι γίνεται όταν κάποιος αθλητής (π.χ. ο αρσιβαρίστας Κωνσταντινίδης το 1997, που ήταν και αστυνομικός παρεμπιπτόντως) βγει να καταγγείλει τη ντόπα. Θα πέσουνε να τον φάνε, αρχής γενομένης απο τους εκπροσώπους του κράτους. Μην ξεχνάς οτι ο τότε Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Σγουρός είναι τώρα ΝΟΜΑΡΧΗΣ Αθηνών. Δεν σου λέει κάτι αυτό;

το ειπες πολυ καλα... το 1997. Τοτε ολοι οι ελληνες θα λεγανε α πα πα μα τι λεει το παλικαρι... ειναι αχρηστος και τα ριχνει σε αλλους?
εμένα μου λεει το τοτε και το τωρα. Οπως ειμαι σιγουρος και εσενα και ισως ολους μας

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
πω πω χαμος... γραψε λαθος. Απροσεκτος εντελως

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δεν πήγαινε για σένα το δεύτερο  :grin: :grin: :grin: :grin:
Ξέρει αυτός......που κάνει και την πάπια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να μπω στο θρεντ του Ολυμπιακού γιατί; Για να σχολιάσω τη φοβερή μπάλα που παίξετε χτες;
Δεν ενδιαφέρομαι και τόσο.
Αν έχεις να πεις κάτι γι'αυτό που συζητάμε εδώ, πέστο. Αλλιώς μην είσαι και πάλι εκτός θέματος.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
το ειπες πολυ καλα... το 1997. Τοτε ολοι οι ελληνες θα λεγανε α πα πα μα τι λεει το παλικαρι... ειναι αχρηστος και τα ριχνει σε αλλους?
εμένα μου λεει το τοτε και το τωρα. Οπως ειμαι σιγουρος και εσενα και ισως ολους μας
Δείχνει όμως και την πολιτική πλευρά του θέματος.
Όταν η πολιτεία ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ τον Σγουρό και τον κάνει Νομάρχη Αθηνών.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Δείχνει όμως και την πολιτική πλευρά του θέματος.
Όταν η πολιτεία ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ τον Σγουρό και τον κάνει Νομάρχη Αθηνών.
Γιατί επιμένεις???
Τον Σγουρό τον ψήφισαν και βγήκε αντινομάρχης ή οτι διάολο είναι.
Πολιτική αδιαφορία υπάρχει μόνο και οχι εμπλοκή. Άποψη μου.

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ολα και όλοι είναι ντοπέ. Ολα τα άλλα είναι μαλακίες για τους χαζούς.
Τα παιδιά πάντα και πάντοτε ήταν ντοπαρισμένα, άλλοτε τα κατάφερναν να ξεφύγουν από τους ελέγχους άλλοτε όχι. Τώρα ήταν το όχι.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Γιατί επιμένεις???
Τον Σγουρό τον ψήφισαν και βγήκε αντινομάρχης ή οτι διάολο είναι.
Πολιτική αδιαφορία υπάρχει μόνο και οχι εμπλοκή. Άποψη μου.
Υπάρχει αναμφίβολα και πολιτική αδιαφορία απο μεριάς των ψηφοφόρων.
Όταν όμως ένα κόμμα (εν προκειμένω η ΝΔ, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να το κάνει και το ΠΑΣΟΚ, επι των ημερών του άλλωστε χρίστηκε και το "σπίτι της άρσης βαρών" στη Νίκαια) επιλέγει τον ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ της ντόπας για Νομάρχη, δεν σου λέει τίποτα εσένα;

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Υπάρχει αναμφίβολα και πολιτική αδιαφορία απο μεριάς των ψηφοφόρων.
Όταν όμως ένα κόμμα (εν προκειμένω η ΝΔ, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να το κάνει και το ΠΑΣΟΚ, επι των ημερών του άλλωστε χρίστηκε και το "σπίτι της άρσης βαρών" στη Νίκαια) επιλέγει τον ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ της ντόπας για Νομάρχη, δεν σου λέει τίποτα εσένα;
Τίποτα απολύτως δεν μου λέει, σόρρυ....
Και ο Τζέκος, που τόσο λερώθηκε το ονοματάκι του, που είναι τώρα??
Είχε καμία επίπτωση η ολη ιστορία στην ζωή του? Μπαααααααααααααααααααα

Για να μην το πολυκουράζουμε, εσύ συμφωνείς οτι όποιος θέλει να είναι στην κορυφή των αθλημάτων σήμερα, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, θα ντοπαριστεί??
Επίσης γιατί καθόμαστε και ασχολούμαστε με αυτά που κατά καιρούς βρίσκει η WADA και οχι με αυτά που δεν βρίσκει ποτέ.
Θυμάμαι που είχα διαβάσει, έναν εκπρόσωπο τους, που μιλούσε για γεννετικό/γονιδιακό (????) ντοπάρισμα κλπ κλπ.
Τι να ασχολείσαι λοιπόν με τις σημερινές ασπιρίνες απο την στιγμή που στον αθλητισμό ξεπλένονται μερικά δις.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τίποτα απολύτως δεν μου λέει, σόρρυ....
Και ο Τζέκος, που τόσο λερώθηκε το ονοματάκι του, που είναι τώρα??
Είχε καμία επίπτωση η ολη ιστορία στην ζωή του? Μπαααααααααααααααααααα

Για να μην το πολυκουράζουμε, εσύ συμφωνείς οτι όποιος θέλει να είναι στην κορυφή των αθλημάτων σήμερα, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, θα ντοπαριστεί??
Επίσης γιατί καθόμαστε και ασχολούμαστε με αυτά που κατά καιρούς βρίσκει η WADA και οχι με αυτά που δεν βρίσκει ποτέ.
Θυμάμαι που είχα διαβάσει, έναν εκπρόσωπο τους, που μιλούσε για γεννετικό/γονιδιακό (????) ντοπάρισμα κλπ κλπ.
Τι να ασχολείσαι λοιπόν με τις σημερινές ασπιρίνες απο την στιγμή που στον αθλητισμό ξεπλένονται μερικά δις.
Ο Τζέκος δεν προτάθηκε, ούτε έγινε νομάρχης.
Αν δεν θες να δεις την πολιτική εμπλοκή, no problem.

Επισκέπτης
Ο Τζέκος δεν προτάθηκε, ούτε έγινε νομάρχης.
Αν δεν θες να δεις την πολιτική εμπλοκή, no problem.

Συμφωνω και επαυξανω. Και το χειροτερο δεν ειναι ότι το ΠΑΣΟΚ (ή οποιος αλλος το ιδιο μου κανει) τον εχρισε υποψηφιο Νομαρχη. Το χειροτερο ειναι ότι οι ψηφοφοροι τον ψηφισαν. Φυσικά μονο με κομματικα κριτηρια και όχι για το ποιόν του οπως γινεται συνηθως... :headbang:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ΤΟ 2004 ήταν τροχαίο ατύχημα...
Το 2008 ήταν λάθος υπαλλήλου κινέζικης εταιρείας.... [size=10pt]ΗΜΑΡΤΟΝ[/size]

Μα πόσο πιο ωραίο μπορεί να γίνει αυτό το σενάριο επιτέλους;
Είμαστε τόσο πολύ γελοίοι που δεν μπορούμε ούτε να κρυφτούμε ή απλά το διασκεδάζουμε τραβώντας τα φώτα της (παγκόσμιας) δημοσιότητας πάνω μας;

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ο Λαζόπουλος μόλις είπε κάτι πολύ ωραίο για την υπόθεση (εκτός από τα υπόλοιπα ωραία που είπε σχετικά):

Ας χάσει η άρση βαρών τα μετάλλια.

Και ας τα κερδίσει η άρση της αλήθειας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom