Νέα

Σκάνδαλο πολλών… κιλών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vothros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

zoogle

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
οταν και οι αλλοι περνουν ντοπα, εσυ τι θα περνεις για να φερεις μεταλλια και "δοξα" στην χωρα σου? θα στιβεις πορτοκαλια να παρεις δυναμεις? δεν το επικροτω αλλα δυστυχως ετσι παιζεται το παιχνιδι. παρομοια ιστορια με Κεντερη και Θανου.

καλα κανανε και τους κυνηγαγε η WADA να τους πιασει αφου ηταν πασιφανες οτι ηταν φουλ στην ντοπα αλλα οταν ειχαν παει στο Ρεθυμνο για τον Μορις Γκριν φαγανε πορτα απο γοριλλα... βεβαια τα ελληνικα ΜΜΕ κανανε τεραστιο θεμα το κυνηγητο Κεντερη-Θανου αλλα τσιμουδια για τον Μορις Γκριν και τους αλλους

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
οταν και οι αλλοι περνουν ντοπα, εσυ τι θα περνεις για να φερεις μεταλλια και "δοξα" στην χωρα σου? θα στιβεις πορτοκαλια να παρεις δυναμεις? δεν το επικροτω αλλα δυστυχως ετσι παιζεται το παιχνιδι. παρομοια ιστορια με Κεντερη και Θανου.

καλα κανανε και τους κυνηγαγε η WADA να τους πιασει αφου ηταν πασιφανες οτι ηταν φουλ στην ντοπα αλλα οταν ειχαν παει στο Ρεθυμνο για τον Μορις Γκριν φαγανε πορτα απο γοριλλα... βεβαια τα ελληνικα ΜΜΕ κανανε τεραστιο θεμα το κυνηγητο Κεντερη-Θανου αλλα τσιμουδια για τον Μορις Γκριν και τους αλλους
Και αν δεν παίρνουμε μετάλλια τι έγινε?Θα πάθουμε τίποτα?1000 φορές καθαροί και χωρίς μετάλλιο παρά αυτή η κατάντια...
Όσοι προτιμάνε τα μετάλλια ας μην μας ζαλίζουν για "Ολυμπιακό πνεύμα" και "εθνικούς ήρωες"!

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και αν δεν παίρνουμε μετάλλια τι έγινε?Θα πάθουμε τίποτα?1000 φορές καθαροί και χωρίς μετάλλιο παρά αυτή η κατάντια...
Όσοι προτιμάνε τα μετάλλια ας μην μας ζαλίζουν για "Ολυμπιακό πνεύμα" και "εθνικούς ήρωες"!
απλά όλοι τα παίενουν και πάνω απ όλα οι μεγάλες χώρες και οι οπίες είναι και οι χώρες παραγωγής των αναβολικών απλά το μάρμαρο το πληρώνουν οι μικρές χώρες γιατί τους χαλάνε την σούπα.....

zoogle

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνω. δεν με νοιαζει αν θα παρουμε 1 ή 100 μεταλλια. Απο τη στιγμη ομως που μπανεις στον χορο, θα χορεψεις. Ειδικα για τους αρσιβαριστες που δεν ειχαν μια πενταρα στην τσεπη τους, η λογικη τους ειναι "ας πλακωθω στην ντοπα και στην προπονηση για να παρω μεταλλια, χρηματα, διαφημισεις κτλ. για να φτιαξω την ζωη μου". δυστυχως ομως η ζωη τους θα ειναι συντομη. βλεπε ανακοπες καρδιας, συκωτια κτλ αλλα και πιο συγκεκριμενα ** βλεπε τον Καχιασβιλι με καρκινο στους ορχεις

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Η ντόπα στον αθλητισμό είναι τρελή επιστήμη και αποτελεί όχι απλώς ρουτίνα, αλλά και βασικό στοιχείο σε κάθε άθλημα από το πιο απλό μέχρι και το πιο σύνθετο σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Σε όλα ανεξαιρέτως τα σπορ, ομαδικά ή ατομικά, από ποδόσφαιρό μέχρι πινκ-πόνγκ και από άρση βαρών μέχρι σκοποβολή όλοι οι αθλητές ακολουθούν πρόγραμμα ντοπαρίσματος.

Η μαγκιά των προπονητών δεν είναι αν θα δώσουν ή δεν θα δώσουν ντόπα, αλλά με ποιόν τρόπο θα κάνουν την ντόπα να μην είναι ανιχνευσιμη την περίοδο των αγώνων.

Αυτό για σπορ όπως π.χ. η άρση βαρών που κάθε αθλητής ξέρει ότι έχει να συμμετάσχει σε ένα παγκόσμιο ή πανευρωπαικό πρωτάθλημα κάθε 2 ή 4 χρόνια, κάνει την ζωή του προπονητή εύκολη. Γιατί μπορεί και ρυθμίζει τις δόσεις της ντόπας με τέτοιο τρόπο, ώστε ο αθλητής να την παίρνει σε περιόδους που κάνει την προετοιμασία του και σε τέτοιες ποσότητες ώστε να φτάσει στο pick της απόδοσης την περίοδο των αγώνων, οπότε 1-2 βδομάδες πριν τους αγώνες την κόβει μαχαίρι. Στην συνέχεια τον πλακώνει στα διουρητικά κ.α. έτσι ώστε μέσα στα ούρα του να μην υπάρχουν υπολείμματα των ουσιών. Μια άλλη μέθοδος είναι να κόψει μερικές μέρες νωρίτερα από τους αγώνες την ντόπα και να πάρει άλλες ουσίες οι οποίες καλύπτουν τις παράνομες. Φυσικά ανά πάσα στιγμή μπορεί κάτι να πάει στραβά και να μην δουλέψει το σύστημα λόγω λανθασμένων δοσολογιών (βλέπε Σαμπάνης) ή μη προγραμματισμένων ελέγχων (βλέπε Κεντέρης, Θάνου). Φυσικά υπάρχουν και οι λαμπρές εξαιρέσεις όπου το σύστημα πιάνει και αθλητές από το πουθενά γίνονται ξαφνικά ημίθεοι, κερδίζουν τα φώτα της δημοσιότητας και μετά από λίγο επιστρέφουν στην αφάνεια, εκεί από όπου ξεκίνησαν (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε αλλά θυμηθείτε τον Άγγελο Π........)

Όπως είπα στην αρχή η ντόπα υπάρχει παντού και σε όλα τα σπορ. Ακόμα και στο πιο απίθανο να το φανταστεί κάποιος. Π.χ. γνωρίζετε ότι στην σκοποβολή ή στην τοξοβολία, αθλητές παίρνουν μεγάλες ποσότητες ηρεμιστικών φαρμάκων και άλλων που χορηγούνται σε βαριά καρδιοπαθείς για να ελαττώσουν τον καρδιακό τους ρυθμό έτσι ώστε να έχουν πιο σταθερό χέρι την ώρα που σκοπεύουν, μειώνοντας τις δονήσεις του χεριού από τον καρδιακό παλμό ?
Φυσικά και σε αυτούς δίνεται η κατάλληλη αγωγή παράλληλα με αυτά τα φάρμακα έτσι ώστε να μπλέκονται οι έλεγχοι. Εξ’ου και οι δικαιολογίες του τύπου «είχα συνάχι και πήρα αντιβίωση», «έχω πόνους στην μέση και παίρνω αντιφλεγμονώδη» κτλ. αν πάει κάτι στραβά και γίνει έλεγχος.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Τωρα οι κοτσανες οτι ολοι ντοπαρονται ειναι μπουρδες!! Φυσικα και υπάρχουν ΝΟΜΙΜΑ φαρμακα (εδω σε μικροτραυτατισμους σου δινουν ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ τα οποια ειναι στουκας). Οι αρσιβαρίστες πηραν ΠΑΡΑΝΟΜΑ φαρμακα!!!!!!!!!!!!

Τα αντιφλεγμονώδη δε βοηθούν έναν αθλητή να βελτιώσει τις επιδόσεις του,αλλά να θεραπευτεί από τραυματισμό.Τώρα όταν κάποιοι αθλητές παίρνουν ερυθροποιητίνη,ναδρολόνη,διουριτικά (το χρησιμοποιούν οι αρσιβαρίστες κατά κόρον για να χάσουν κιλά πριν τον αγώνα ώστε να κατέβουν στη χαμηλότερη κατηγορία)κλπ,τα κάνουν εις γνώση τους και εις γνώση των ομοσπονδιών και προπονητών.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Σε άλλα αθλήματα ομαδικά όπως π.χ. το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ όπου οι αθλητές δίνουν αρκετούς αγώνες (πολλές φορές 2 και 3 την εβδομάδα) το ζητούμενο δεν είναι η ατομική δύναμη ή η στιγμιαία καλή επίδοση, αλλά η συνέχεια και ο ρυθμός η ντόπα δίνεται με πιο ήπιους ρυθμούς, αλλά πάντως δίνεται. Στα αθλήματα αυτά βέβαια ιδιαίτερης εκτίμησης χαίρουν τα ναρκωτικά και κυρίως η κόκα διότι δίνουν στον αθλητή μια αίσθηση ευεξίας και διαύγειας που διαρκεί αρκετό χρόνο (όσο τουλάχιστο διαρκεί το παιχνίδι) τον κάνουν πιο χαλαρό (άρα μπορεί π.χ. να έχει πιο καλό σούτ για να βάλει καλάθι).

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο κόσμος των πρωταθλητών μόνο αγγελικά πλασμένος δεν είναι...

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Η ντόπα στον αθλητισμό είναι τρελή επιστήμη και αποτελεί όχι απλώς ρουτίνα, αλλά και βασικό στοιχείο σε κάθε άθλημα από το πιο απλό μέχρι και το πιο σύνθετο σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Σε όλα ανεξαιρέτως τα σπορ, ομαδικά ή ατομικά, από ποδόσφαιρό μέχρι πινκ-πόνγκ και από άρση βαρών μέχρι σκοποβολή όλοι οι αθλητές ακολουθούν πρόγραμμα ντοπαρίσματος.

Η μαγκιά των προπονητών δεν είναι αν θα δώσουν ή δεν θα δώσουν ντόπα, αλλά με ποιόν τρόπο θα κάνουν την ντόπα να μην είναι ανιχνευσιμη την περίοδο των αγώνων.

Αυτό για σπορ όπως π.χ. η άρση βαρών που κάθε αθλητής ξέρει ότι έχει να συμμετάσχει σε ένα παγκόσμιο ή πανευρωπαικό πρωτάθλημα κάθε 2 ή 4 χρόνια, κάνει την ζωή του προπονητή εύκολη. Γιατί μπορεί και ρυθμίζει τις δόσεις της ντόπας με τέτοιο τρόπο, ώστε ο αθλητής να την παίρνει σε περιόδους που κάνει την προετοιμασία του και σε τέτοιες ποσότητες ώστε να φτάσει στο pick της απόδοσης την περίοδο των αγώνων, οπότε 1-2 βδομάδες πριν τους αγώνες την κόβει μαχαίρι. Στην συνέχεια τον πλακώνει στα διουρητικά κ.α. έτσι ώστε μέσα στα ούρα του να μην υπάρχουν υπολείμματα των ουσιών. Μια άλλη μέθοδος είναι να κόψει μερικές μέρες νωρίτερα από τους αγώνες την ντόπα και να πάρει άλλες ουσίες οι οποίες καλύπτουν τις παράνομες. Φυσικά ανά πάσα στιγμή μπορεί κάτι να πάει στραβά και να μην δουλέψει το σύστημα λόγω λανθασμένων δοσολογιών (βλέπε Σαμπάνης) ή μη προγραμματισμένων ελέγχων (βλέπε Κεντέρης, Θάνου). Φυσικά υπάρχουν και οι λαμπρές εξαιρέσεις όπου το σύστημα πιάνει και αθλητές από το πουθενά γίνονται ξαφνικά ημίθεοι, κερδίζουν τα φώτα της δημοσιότητας και μετά από λίγο επιστρέφουν στην αφάνεια, εκεί από όπου ξεκίνησαν (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε αλλά θυμηθείτε τον Άγγελο Π........)

Όπως είπα στην αρχή η ντόπα υπάρχει παντού και σε όλα τα σπορ. Ακόμα και στο πιο απίθανο να το φανταστεί κάποιος. Π.χ. γνωρίζετε ότι στην σκοποβολή ή στην τοξοβολία, αθλητές παίρνουν μεγάλες ποσότητες ηρεμιστικών φαρμάκων και άλλων που χορηγούνται σε βαριά καρδιοπαθείς για να ελαττώσουν τον καρδιακό τους ρυθμό έτσι ώστε να έχουν πιο σταθερό χέρι την ώρα που σκοπεύουν, μειώνοντας τις δονήσεις του χεριού από τον καρδιακό παλμό ?
Φυσικά και σε αυτούς δίνεται η κατάλληλη αγωγή παράλληλα με αυτά τα φάρμακα έτσι ώστε να μπλέκονται οι έλεγχοι. Εξ’ου και οι δικαιολογίες του τύπου «είχα συνάχι και πήρα αντιβίωση», «έχω πόνους στην μέση και παίρνω αντιφλεγμονώδη» κτλ. αν πάει κάτι στραβά και γίνει έλεγχος.
μπραβο ρε φιλε. Αυτη ακριβως ειναι και η δικια μου αποψη. Δεν το εγκρινω αλλα λεω οτι απο τη στιγμη που θα κανεις πρωταθλητισμο τοτε πρεπει να εισαι απφασισμενος οτι θα ντοπαριστεις.
Οπως ειπες η μαγκια του προπονητη, αλλα και του αθλιατρου ειναι να μην σε ανιχνευσουν.

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Σε άλλα αθλήματα ομαδικά όπως π.χ. το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ όπου οι αθλητές δίνουν αρκετούς αγώνες (πολλές φορές 2 και 3 την εβδομάδα) το ζητούμενο δεν είναι η ατομική δύναμη ή η στιγμιαία καλή επίδοση, αλλά η συνέχεια και ο ρυθμός η ντόπα δίνεται με πιο ήπιους ρυθμούς, αλλά πάντως δίνεται. Στα αθλήματα αυτά βέβαια ιδιαίτερης εκτίμησης χαίρουν τα ναρκωτικά και κυρίως η κόκα διότι δίνουν στον αθλητή μια αίσθηση ευεξίας και διαύγειας που διαρκεί αρκετό χρόνο (όσο τουλάχιστο διαρκεί το παιχνίδι) τον κάνουν πιο χαλαρό (άρα μπορεί π.χ. να έχει πιο καλό σούτ για να βάλει καλάθι).

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο κόσμος των πρωταθλητών μόνο αγγελικά πλασμένος δεν είναι...
Οσο αφορα τα ναρκωτικα επισης να μην ξεχναμε και την προσφατη περιπτωση της f1. Περυσι (αν θυμαμαι καλα) ενας γιατρος ομαδας f1 δηλωσε οτι σχεδον ολοι οι οδηγοι κανουν κοκα πριν τον αγωνα ακριβως γιατι τους δινει ευεξια και διαυγεια ωστε να οδηγησουν στο οριο.
Τι να λεμε τωρα...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
:2funny:

Συνημμένα

• tyr76.jpg
    tyr76.jpg
    30,3 KB · Εμφανίσεις: 15

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

Απ' τα λίγα που ξέρω για αθλητισμό και απ' αυτά που ακούω στα παράθυρα φαίνεται πως έτσι είναι τα πράματα.
Επίσης και απ' τις αντιδράσεις των "πρωταγωνιστών" κατόπιν (π.χ. Κεντέρης και Θάνου θα έπρεπε να κάνουν απεργία πείνας έξω από το ΟΑΚΑ αν ήταν καθαροί). Αλλά φαίνεται ότι δεν ήταν, όπως και τούτοι εδώ τώρα.

Τελικά, όπου μπερδεύεται η δημοσιότητα, τα λεφτά, η δόξα, κλπ, φαίνεται ότι χάνει το μυαλό του ο άνθρωπος.

Είναι δυνατόν ο απλός άνθρωπος να λέει "δεν πίνω coca-cola γιατί έχει συντηρητικά μέσα" ή "δεν τρώω κρέας αν δεν ξέρω απο που κρατάει η σκούφια του", και άλλοι άνθρωποι (οι πρωταγωνιστές αυτοί) να καταπίνουν ΟΤΙ τους δίνουν (ή τους κάνουν ένεση - ακόμα χειρότερο) οι προπονητές τους (έστω), ΧΩΡΙΣ να ενδιαφέρονται να μάθουν τι είναι αυτό που τους δίνουν?
Όπως σωστά είπε κάποιος σε μια εκπομπή, εδώ λάμπα για φως δεν αγοράζουμε αν ξέρουμε ότι είναι κινέζικη (γιατί μπορεί να σκάσει) και αυτοί τρώγανε ανεξέλεγκτα κινέζικα σκευάσματα?
Χάθηκαν δηλαδή οι Ελβετικές, οι Αμερικάνικες, οι Αγγλικές φαρμακοβιομηχανίες, και μόνο οι κινέζοι έχουν προχωρήσει την επιστήμη?

Αλλά είπα, μάλλον τους έχει σαλέψει....

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Απ' τα λίγα που ξέρω για αθλητισμό και απ' αυτά που ακούω στα παράθυρα φαίνεται πως έτσι είναι τα πράματα.
Επίσης και απ' τις αντιδράσεις των "πρωταγωνιστών" κατόπιν (π.χ. Κεντέρης και Θάνου θα έπρεπε να κάνουν απεργία πείνας έξω από το ΟΑΚΑ αν ήταν καθαροί). Αλλά φαίνεται ότι δεν ήταν, όπως και τούτοι εδώ τώρα.

Τελικά, όπου μπερδεύεται η δημοσιότητα, τα λεφτά, η δόξα, κλπ, φαίνεται ότι χάνει το μυαλό του ο άνθρωπος.

Είναι δυνατόν ο απλός άνθρωπος να λέει "δεν πίνω coca-cola γιατί έχει συντηρητικά μέσα" ή "δεν τρώω κρέας αν δεν ξέρω απο που κρατάει η σκούφια του", και άλλοι άνθρωποι (οι πρωταγωνιστές αυτοί) να καταπίνουν ΟΤΙ τους δίνουν (ή τους κάνουν ένεση - ακόμα χειρότερο) οι προπονητές τους (έστω), ΧΩΡΙΣ να ενδιαφέρονται να μάθουν τι είναι αυτό που τους δίνουν?
Όπως σωστά είπε κάποιος σε μια εκπομπή, εδώ λάμπα για φως δεν αγοράζουμε αν ξέρουμε ότι είναι κινέζικη (γιατί μπορεί να σκάσει) και αυτοί τρώγανε ανεξέλεγκτα κινέζικα σκευάσματα?
Χάθηκαν δηλαδή οι Ελβετικές, οι Αμερικάνικες, οι Αγγλικές φαρμακοβιομηχανίες, και μόνο οι κινέζοι έχουν προχωρήσει την επιστήμη?

Αλλά είπα, μάλλον τους έχει σαλέψει....
ελα μωρε σταυρο τωρα με τις μαλακιες τους... Για φτυσιμο ειναι ολοι. Αλλα πρωτοι και καλυτεροι ολοι εμεις που περιμενουμε να ξεσπασει το σκανδαλο και μετα σα σιγανοπαπαδιες μα πως και τι, τα πιαδια μας...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Γι' αυτό, καλά κάνουμε και κρατάμε την ανωνυμία μας εδώ στο site.... :2funny:

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
ακουσα και το αλλο το παλαβο χθες.
Σε συζητηση με συγγενικο μου προσωπο και ενω ελεγα οτι παμε για κουκουλωμα πηρα την απαντηση:
μακαρι για να παει η ομαδα ενωμενη στο πεκινο. Εγινα τουρμπο. Δηλαδη μιλαμε για τρομερη υποκρισια. Αν ειναι δυνατον...
Ενταξει να υποστηριξουμε τη γαλανολευκη (το εχω ξαναπει, ετσι και αλλιως και οι αντιπαλοι μας τα ιδια ειναι) αλλα οχι να εθελοτυφλουμε

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
ελα μωρε σταυρο τωρα με τις μαλακιες τους... Για φτυσιμο ειναι ολοι. Αλλα πρωτοι και καλυτεροι ολοι εμεις που περιμενουμε να ξεσπασει το σκανδαλο και μετα σα σιγανοπαπαδιες μα πως και τι, τα πιαδια μας...

Μη μου το λες εμένα αυτό, φίλε.

Είμαι απ τους ΠΟΛΥ λίγους, που όταν μας "είπαν" "Θα διεκδικήσσουμε τους Ολυμπιακούς του 1996" (100 χρόνια αγώνες), είπα "μαλακία".
Ευτυχώς (για μένα) τότε δεν τους πήραμε.
Τους (ξανα)διεκδηκήσαμε 8 χρόνια μετά, και πάλι το ίδιο είπα.
Όταν ανακοινώθηκε ότι τους πήραμε, είπα "γαμώτο, την πατήσαμε". Γιατί ΗΞΕΡΑ ότι θα υπάρξει ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ λογαριασμός στο τέλος, που θα έπρεπε να πληρωθεί.

Εκδήλωσα (τότε - στό όλο διάστημα μέχρι να γίνουν το 2004) την αντίθεσή μου, όπως και αρκετοί άλλοι συμπολίτες.
Και όταν τα παιδιά μου πήγαιναν και γύριζαν στα στάδια έχοντας αγοράσει μαλακίες σουβενίρ, τους τα έλεγα.
ΤΩΡΑ ΠΙΑ έχουν καταλάβει, όχι τότε όμως.

Δεν πήγα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ να δω αγώνα, γιατί δε με ευχαριστεί.

Δεν ξέρω πολλά για αθλητισμό, γιατί δε με ενδιαφέρει να παρακολουθώ το θέμα. Τα "ρεκόρ" μου και τους "πήχεις" μου τα βάζω μόνος μου και τα πετυχαίνω. Σε όποιον τομέα νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.

Αρνούμαι να είμαι μέλος της αγέλης που παρακολουθεί και ακολουθεί. Γι αυτό άλλωστε δεν ξέρω και από ποδόσφαιρο.

Αλλά τώρα το θέμα είναι εθνικό πλέον.
Έχουμε γίνει διεθνώς ρόμπα.
Σαν μέλος του έθνους μιλάω, απ' αυτά που βλέπω ότι γίνονται.

Και σαν μέλος του έθνους κρίνω αυτούς που το ξεφτυλίζουν (όπως θα έκρινα τον καθένα που θα ξεφτύλιζε τη χώρα διεθνώς, άσχετα με το τι δουλειά κάνει) και όχι σαν σιγανοπαπαδιά.

Πάρε και δυό φωτογραφίες της εποχής:

Η μια έχει σχέση με την άρση βαρών.
Η άλλη με τις τότε διαμαρτυρίες μου.  :uglystupid:

Συνημμένα

• 2004-8.JPG
    2004-8.JPG
    99,9 KB · Εμφανίσεις: 15
  • DSCF0574R.JPG
    DSCF0574R.JPG
    77,7 KB · Εμφανίσεις: 16

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
σωστοτατος. Απλά οταν χρησιμοποιησα πρωτο πληθυντικο δεν εννοουσα απαραιτητα εσενα αλλα ολους μας σαν συνολο. Εννοειται οτι υπαρχουν και καποιοι (εσυ, εγω, αλλα και αλλοι) που δυστυχως ομως ειναι οι εξαιρεσεις

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
αλλα οχι να εθελοτυφλουμε

Έχουμε κάνει ποτέ κάτι άλλο ως λαός;
Ό,τι δε μας αρέσει απλά το κλωτσάμε κάτω από το χαλί μέχρις ότου βρωμίσει όπου και αναγκαστικά ξεθάβεται και τότε....κανείς δεν ξέρει τίποτα.
Ή μάλλον όχι, φταίει η σου λί, η μηχανή που τράκαρε, ο βιομήχανος που πέταξε τα λύμματα, φταίει το ναυάγιο που είναι μεγάλο, φταίνε οι ασύμμετρες απειλές, οι σκοτεινές δυνάμεις που μας επιβουλεύονται, ο στρατηγός-άνεμος, ο υπάλληλος παρά τω πρωθυπουργώ που έδρασε αυτοβούλως....
Ποιο θέμα θέλεις να διαλέξεις, να δεις ότι αυτό είναι ο κανόνας στο ελλαδιστάν, ΧΩΡΙΣ εξαιρέσεις;
Ρε να τους κόψουν όλους. Καρφάκι τσακιστό δε μου καίγεται.
Αυτό είναι το μόνο που τσούζει τους νεοέλληνες. Τι θα δουν/πουν οι άλλοι. Αν είμαστε σκατά στην πραγματικότητα δε μας νοιάζει, αρκεί να μην το ξέρει ο ξένος.
Απ έξω "κούκλα" (λέμε τώρα  :jerking: ) κι από μέσα πανούκλα.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Και BTW ούτε εγώ ήθελα τους Ολυμπιακούς του 2004.
Τώρα πληρώνουμε τις μαλακίες και ματαιοδοξίες μερικών.
Και ούτε μπορούμε να απολαύσουμε ό,τι πληρώσαμε πληρώνουμε και θα πληρώνουμε δεν ξέρω για πόσες γενιές ακόμα.
Αλλά όταν βλέπω τη ντορίτσα και την κάθε ντορίτσα να κομπάζει λέγοντας πως διοργανώσαμε τους καλύτερους ολυμπιακούς ever, "κατά γενική ομολογία" (το λέει και γεμίζει το στόμα της), αρχίζω τα καντήλια γι αυτή τη φάρα.

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Το κοστος των Athens Olympics 2004 υπερβαίνει τα EURO20bl για μια χώρα με δημόσιο χρεος ανω των EURO250bl ....

μόλις τωρα αρχησε η αποπληρωμη και θα διαρκέσει περαν της 30ετίας ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom