Νέα

Σκάνδαλο πολλών… κιλών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vothros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Λοιπόν συνάδερφοι...

Πρίν τους ολυμπιακούς της αθήνας του 2004 (το ο και το α με μικρα...) διάβασα στον τοίχο ενός σχολείου το εξής:

ΜΙΖΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΑ και ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ
ειναι τα ΙΔΕΩΔΗ τα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ......

Υ.Γ Δείτε και αυτο (αν δεν το έχετε ήδη δει)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ερώτηση κρίσεως:
Αυτό το χρυσό μετάλλιο στα 400 μέτρα με εμπόδια γυναικών που κέρδισε η Φανή Χαλκιά στην Ολυμπιάδα της Αθήνας, σας φαίνεται πολύ καθαρό;
Αν αύριο την τσιμπήσουν κι' αυτήν ως ντοπαρισμένη, θα πέσετε απο τα σύννεφα σαν να λέμε;

Adraktos

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η πρωτη θα ειναι η η τελευταια

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ναι, αλλά τα πλήθη ούρλιαζαν απο "εθνική υπερηφάνεια" όταν πήρε το χρυσό.
δν φανταζόντουσαν ότι μπορεί να είναι τόσο τραγική η κατάσταση με τις ντόπες... τώρα όλα φαίνονται ότι είναι πιθανά.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δν φανταζόντουσαν ότι μπορεί να είναι τόσο τραγική η κατάσταση με τις ντόπες... τώρα όλα φαίνονται ότι είναι πιθανά.
Όχι και δεν φανταζόντουσαν.
Η Τσιαμήτα που εξαφανίστηκε μετά το χρυσό στο Παγκόσμιο, και κανείς δεν την έχει δει απο τότε, δεν υποψίασε κανέναν;
Επι του συγκεκριμένου λοιπόν:
Την εικοστή πέμπτη επίδοση είχε η Χαλκιά.
Και κέρδισε με διαφορά σχεδόν είκοσι μέτρων απο τη δεύτερη.
Σου φαίνεται πολύ φυσιολογικό αυτό;
Αν όλα αυτά τα καταπίνουμε εν ονόματι ενός χρυσού μεταλλίου παραπάνω, τότε χέστα.
Και ελπίζω να θυμάσαι τις γιούχες του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κοινού στα 200 μέτρα, όταν δεν συμμετείχε (και καλώς δεν συμμετείχε. αφού ήταν ντοπαρισμένος και τελικά τον τσιμπήσανε, αφού σκηνοθέτησε το δήθεν ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα) ο Κεντέρης.
Τόσο πολύ μυαλό θέλει για να καταλάβει κανείς τα αυτονόητα;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Όχι και δεν φανταζόντουσαν.
Η Τσιαμήτα που εξαφανίστηκε μετά το χρυσό στο Παγκόσμιο, δεν υποψίασε κανέναν;
Την εικοστή πέμπτη επίδοση είχε η Χαλκιά.
Και κέρδισε με διαφορά σχεδόν είκοσι μέτρων απο τη δεύτερη.
Σου φαίνεται πολύ φυσιολογικό αυτό;
Αν όλα αυτά τα καταπίνουμε εν ονόματι ενός χρυσού μεταλλίου παραπάνω, τότε χέστα.

δυστυχώς δεν είναι όλοι τόσο πονηρεμένοι.. ούτε εγώ σκέφτηκα ότι μπορεί να έχουν πάρει ληγμένα... αλλά μου φάνηκε περίεργο που αυτοί με τα μετάλλια δεν είχαν φανεί πουθενά αλλού.

τι να πω... τώρα μέχρι και τον Ευαγγελάτος υποψιάζομαι να παίρνει ντόπα.... φαίνεται θα λέγονται έτσι καλύτερα οι ειδήσεις

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δυστυχώς δεν είναι όλοι τόσο πονηρεμένοι.. ούτε εγώ σκέφτηκα ότι μπορεί να έχουν πάρει ληγμένα... αλλά μου φάνηκε περίεργο που αυτοί με τα μετάλλια δεν είχαν φανεί πουθενά αλλού.

τι να πω... τώρα μέχρι και τον Ευαγγελάτος υποψιάζομαι να παίρνει ντόπα.... φαίνεται θα λέγονται έτσι καλύτερα οι ειδήσεις

Θα σου πρότεινα κάτι λοιπόν:
Να ΜΗΝ κάνουμε συνάρτηση του πόσο πετυχημένοι είμαστε ως χώρα εν σχέσει με το πόσα χρυσά μετάλλια παίρνουμε στην Ολυμπιάδα.
Τα ίδια κάνανε και οι Ανατολικογερμανοί με τις ντόπες, τη δεκαετία του 70 και του 80.
Ξέρεις πόσους ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ Ολυμπιονίκες μετράνε;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Θα σου πρότεινα κάτι λοιπόν:
Να ΜΗΝ κάνουμε συνάρτηση του πόσο πετυχημένοι είμαστε ως χώρα εν σχέσει με το πόσα χρυσά μετάλλια παίρνουμε στην Ολυμπιάδα.
Τα ίδια κάνανε και οι Ανατολικογερμανοί με τις ντόπες, τη δεκαετία του 70 και του 80.
Ξέρεις πόσους ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ Ολυμπιονίκες μετράνε;
δεν είναι μόνο η ελλάδα που ντοπάρει. αλλά μας καίει περισσότερο επειδή γίνεται στο ίδιο μας το σπίτι. όταν ακούστηκαν τα ίδαι για marion jones εμένα δν μου έκανε εντύπωση αλλά ούτε ξαφνιάστηκα... μην σου πω ότι το περίμενα... με τους δικούς μας με πείραξε το ότι παραιτήθηκε ο ιακώβου σαν να ήταν όντως υπαίτιος ... και μάλλον είναι με τις κινήσεις του... καλά θα κάνει να βγει και να πει τι γίνεται... είναι άντρας και πρέπει να τιμήσει τον κόσμο που τον υποστήριζε τόσο καιρό

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δεν είναι μόνο η ελλάδα που ντοπάρει. αλλά μας καίει περισσότερο επειδή γίνεται στο ίδιο μας το σπίτι. όταν ακούστηκαν τα ίδαι για marion jones εμένα δν μου έκανε εντύπωση αλλά ούτε ξαφνιάστηκα... μην σου πω ότι το περίμενα... με τους δικούς μας με πείραξε το ότι παραιτήθηκε ο ιακώβου σαν να ήταν όντως υπαίτιος ... και μάλλον είναι με τις κινήσεις του... καλά θα κάνει να βγει και να πει τι γίνεται... είναι άντρας και πρέπει να τιμήσει τον κόσμο που τον υποστήριζε τόσο καιρό
Δεν είναι μόνο η Ελλάδα που ντοπάρει, σωστά.
Αλλά μόνο η Ελλάδα βρέθηκε να έχει 11 στους 14 αθλητές της άρσης βαρών ντοπαρισμένους. Και γύρευε πόσους θα βρουν ακόμα.
Που σημαίνει οτι για χρόνια μας είχε πιάσει η μαζική ψύχωση "φέρτε μετάλλια". Με την ευθύνη και της πολιτείας, που "βράβευσε" τον πρωτεργάτη της ντόπας στην άρση βαρών, τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Σγουρό, προτείνοντάς τον για τη θέση του Νομάρχη. Λες να ήταν αθώος μήπως κι αυτός; Η ο Ιακώβου;
Αν λοιπόν απαλλαγούμε απ' αυτό το καταραμένο σύνδρομο δια παντός, τότε μόνον θα ηρεμήσουν τα πράγματα. Και τότε μόνο θα πάψουμε να είμαστε οι παγκοσμίως δακτυλοδεικτούμενοι ως πρωταθλητές της ντόπας.
Για να στο πω κι αλλιώτικα:
Μπορεί π.χ. να πιαστεί κάποιος Σουηδός ντοπαρισμένος.
Συνολικά όμως ο Σουηδικός αθλητισμός δεν διακατέχεται απο την υστερία του να έχουμε ντε και καλά μετάλλια. Ούτε οι Σουηδοί φίλαθλοι άλλωστε.
Είναι μια τεράστια διαφορά, νομίζω.

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
σωστος εισαι αγορι μου αλλα μη ζηταμε και τρελα πραγματα. Ο Αντρας, με την εννοια που προφανως θέλεις να πεις, δυστυχως (ή ευτυχώς) δε φαινεται απο τα ρουχα που φοραει.
Οπως βεβαια ειναι αδιανοητο γιατι η marion jones αποφασισε να κανει τις δηλωσεις αυτες. Τι δηλαδη κριση ηθικης ηταν αυτή?

babacha

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Προσεχώς "Ανακάλυψη Αμερικής"

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Καλημέρα και από εμένα!
Οι δημοσιογράφοι που εξυμνούσαν όλους τους ολυμπιονίκες είναι αυτοί που τώρα τους θάβουν,προκειμένου να ανέβουν στα μηχανάκια της AGB.Είναι απλώς ανόητος όποιος νομίζει ότι δεν παίρνουν φάρμακα οι αθλητές που κάνουν πρωταθλητισμό,και ότι κάνουν τα ρεκόρ με βιταμίνες.Όσον αφορά τα "κατά λάθος" "μου έριξαν στην πορτοκαλάδα" κλπ,είναι ανόητα επιχειρήματα που δεν πείθουν ούτε παιδάκια δημοτικού.Για να γίνει κάποιος πρωταθλητής,δεν αρκεί μόνο ένα χάπι ή μόνο μια ένεση.Πρέπει να κάνει "κύκλους" προετοιμασίας με διάφορα φάρμακα για να μπορέσει να φτάσει σε ένα επίπεδο.Οι αθλητές είναι συμμέτοχοι,και τα παίρνουν εις γνώση τους,διότι η επιτυχία,τα χρήματα,και η αναγνωρισιμότητα,είναι γλυκά για να μην τα αγγίξουν!Τα ΜΜΕ προσπαθούν να περάσουν στον κόσμο ότι οι αθλητές είναι τα θύματα,κάτι το οποίο δεν ισχύει βέβαια.Όσον αφορά αυτά που λένε ότι στα γυμναστήρια πλησιάζουν τους πιτσιρικάδες επιτήδειοι για να τους πουλήσουν φάρμακα είναι βλακώδες.Οι πιτσιρικάδες ρωτάνε τους υπευθύνους.Ακόμα και γκόμενες προκειμένου να χάσουν κιλά αγοράζουν διάφορα φάρμακα με τη θέλησή τους φυσικά.Τα ίδια τα ΜΜΕ ευθύνονται στη ζήτηση και τη διακίνηση με τα πρότυπα που προβάλλουν μέσα από τις χαζοταινίες τους!Βέβαια,για τη μάστιγα του αλκοολισμού,θεωρούν ότι δεν ευθύνονται που μέσω της διαφήμισης ποτών,η Ελληνική νεολαία πίνει ποτάμια!!!Βλέπετε τα λεφτά είναι πολλά!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.929
Πόντοι
6.925
Ερώτηση κρίσεως:
Αυτό το χρυσό μετάλλιο στα 400 μέτρα με εμπόδια γυναικών που κέρδισε η Φανή Χαλκιά στην Ολυμπιάδα της Αθήνας, σας φαίνεται πολύ καθαρό;
Αν αύριο την τσιμπήσουν κι' αυτήν ως ντοπαρισμένη, θα πέσετε απο τα σύννεφα σαν να λέμε;

Από φίλη - συναθλήτρια της που απεξαρτηθη έμαθα πως ΟΧΙ βέβαια.
Τίγκα στο υλικό ήταν αλλά πριν τους αγώνες παίρνουν για ένα διάστημα άλλα σκευάσματα που κρύβουν τα προηγούμενα. Τα παληκάρια μας τδεν πρόλαβαν φαίνεται.
Στο σύστημα του Ιακώβου είναι ανακατεμένοι από μαγείρισες που τους ταίζουν έως φσρμακοποιοί που ανοίγουν τα κοινά φαρμακα και τα "εμπλουτίζουν" (π.χ έπαιρνε το απλό legofer που είναι σίδηρος - τα παίρνουν ακόμα και οι έγκυες - το οποίο είχε μέσα έξτρα  κοκτέιλ)
Τίποτα δεν γίνεται εν αγνόια των αθλητών αλλά και αυτοί δεν ξέρουν ακριβώς τι τους ταίζουν.

Επισκέπτης
Ανακοινώσεις για νέα θετικά δείγματα αθλητών σε ελέγχους ντόπινγκ θα γίνουν την Τετάρτη, σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπρόεδρου του ΕΣΚΑΝ, καθηγητή Αστ.Δεληγιάννη σε εκπομπή της ΝΕΤ.

Σύμφωνα με τον Α. Δεληγιάννη τα νέα θετικά δείγματα που θα ανακοινωθούν περιλαμβάνουν διαφορετικές ουσίες από εκείνες που ανιχνεύτηκαν στους 11 αρσιβαρίστες και αφορούν αθλητές από άλλα αθλήματα - ενδεικτικά ανέφερε την ποδηλασία, το χάντμπολ και μια άρνηση στον στίβο.

Από την αρχή του 2008 η ΕΣΚΑΝ έχει διενεργήσει 700 ελέγχους ντόπινγκ και έχει ανακοινώσει 8 θετικά αποτελέσματα. Σχολιάζοντας ο Α.Δεληγιάννης το e-mail του κινέζικου εργοστασίου, το οποίο παρουσίασε ο δικηγόρος του Χρήστου Ιακώβου, είπε: «Για μένα αυτά είναι κινέζικα».

Παράλληλα η Ομοσπονδία της Αρσης Βαρών (ΕΟΑΒ) δεν προτίθεται να ζητήσει εξέταση του δεύτερου δείγματος των 11 αθλητών που βρέθηκαν «θετικοί» στη χρήση αναβολικών.

Η θέση της Ομοσπονδίας και των αθλητών λέγεται πως είναι αυτή της αποδοχής των αποτελεσμάτων, υιοθετώντας συγχρόνως τη γραμμή του λάθους όσον αφορά τα σκευάσματα που χορηγήθηκαν.

Σήμερα αναμένεται η απολογία του Χρήστου Ιακώβου στην εξεταστική επιτροπή της Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών. Ο αρχιπροπονητής της εθνικής ομάδας είχε προγραμματισθεί να καταθέσει την Τρίτη, αλλά τελικά η κατάθεσή του αναβλήθηκε για μια μέρα. Ο Ιακώβου πήγε όμως στο γραφείο του δικηγόρου του όπου συνέταξε υπόμνημα.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο αρχιπροπονητής της εθνικής ομάδας θα είναι ξεκαθάρος, τονίζοντας ότι «εδώ και δεκαεννιά χρόνια γνώριζε η Ομοσπονδία τι έδινα στους αθλητές» μια θέση η οποία... καρφώνει αρκετούς και σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις.

Επίσης την Τετάρτη, ενώπιον του εισαγγελέα, έχει κληθεί να καταθέσει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών Νίκος Σκιαδάς.

Newsroom ΔΟΛ

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
  Εγω περιμενω τον ΣΟΥΒΛΑΤΖΗ των "ολυμπιονικων" να βγει να πει
Εγω μια φορα σας εστειλα πιτα γυρο απο ΟΛΑ και με πρηξατε οτι δεν επρεπε να ειχα βαλει τζατζικι. Αλλα τα χαπια των κινεζων ξερατε να τα καταπίνετε χωρις να ρωτατε!!!!!!!!!"

Τωρα οι κοτσανες οτι ολοι ντοπαρονται ειναι μπουρδες!! Φυσικα και υπάρχουν ΝΟΜΙΜΑ φαρμακα (εδω σε μικροτραυτατισμους σου δινουν ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ τα οποια ειναι στουκας). Οι αρσιβαρίστες πηραν ΠΑΡΑΝΟΜΑ φαρμακα!!!!!!!!!!!!

edit Οταν ο Ιακωβου Ελεγε κατσε κατω απο την μπαρα μηπως εννουσε αυτη

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μας περνάνε για  :jerking: αλλά εγώ θα παραδεχθώ την οποιαδήποτε κυβέρνηση βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο και καθαρίσει αυτή την ΒΡΩΜΑ !Δεν τρέχει και τίποτα...20-30 αξιωματικοί λιγότεροι και απελευθέρωση άλλων τόσων αδειών πρακτορείου ΠΡΟΠΟ! :uglystupid:
Η πλάκα είναι που είχαν δώσει τα ονόματα "Κεντέρης" , "Θάνου" στις 2 γραμμές τραμ και μετά τρέχανε να τα αλλάξουν... :jerking:...τώρα τις ονομάσαν "Θουκιδίδης" και "Περικλής" (αν θυμάμαι καλά) και έχουν το κεφάλι τους ήσυχο! :2funny:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΠΕΚΙΝΟ  η ολυμπιάδα της μαστούρας θα είναι έτσι και περάσουν όλες της ομοσπονδίες από τεστ βλέπω να γίνεται η Ολυμπιάδα με τα Τσικό της κάθε χώρας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom