Επισκέπτης
Τωρα λενε οτι οι Κινεζικη εταιρεια που προμηθευει βιταμινες την ομαδα εστειλε λαθος σκευασμα... Δικηγόρος των αθλητων ειναι αυτο το λαμογιο ο Δημητρακοπουλος (τον θυμαστε απο την υποθεση Θανου-Κεντερη;;;). Σιγουρα παμε για κουκουλωμα
Γιατί η WADA δεν ξέρει ότι και η κουτσή Μαρία χαπακώνεται?Απλά όποιον δεν γουστάρουν τον ξεμπροστιάζουν κατά τη γνώμη μου...Μισο λεπτο, δεν ειναι ετσι οπως τα λετε. Η υποθεση εχει παει πια πολυ ψηλα . WADA και λοιπα. Εκει δεν ειναι Ελλαδα να κουκουλωνεται ενα τοσο μεγαλο θεμα ετσι απλα. Εκει πεφτει τσεκουρι
Τωρα λενε οτι οι Κινεζικη εταιρεια που προμηθευει βιταμινες την ομαδα εστειλε λαθος σκευασμα... Δικηγόρος των αθλητων ειναι αυτο το λαμογιο ο Δημητρακοπουλος (τον θυμαστε απο την υποθεση Θανου-Κεντερη;;;). Σιγουρα παμε για κουκουλωμα
Μακαρι να υπηρχαν αποδειξεις και πιστεψε με καποιος θα εβγαινε να τα πει, η να τα γραψειΡητορικο ερωτημα:
Εσεις περιμενατε να δειτε αυτο για να βγαλετε συμπερασματα?
Δεν το ξερατε οτι αυτο γινοταν ολα τα χρονια?
Εγω ειμαι σιγουρος οτι και ο Δημας ετσι τα πηρε τα μεταλια.
Και ας κοτευει να βγει καποιος να τα πει.
Μακαρι να υπηρχαν αποδειξεις και πιστεψε με καποιος θα εβγαινε να τα πει, η να τα γραψει
Πολλά γίνονται...τα συμφέροντα είναι τεράστια!!!Το συμπέρασμα είναι ότι δεν μπορείς να ασχοληθείς σοβαρά ως θεατής με κάποια αθλήματα και τους αντίστοιχους αθλητές που μπήκαν άθελα ή όχι σε αυτό το λούκι!Το ΚΡΑΤΟΣ κάνει την δουλειά του όταν ηρωποιεί αυτά τα παιδιά...εμείς δεν πρέπει να μασάμε και να αρχίζουμε τις εθνικές εξάρσεις!!!Τοτε που πεφτανε τα μεταλλια σαν την βροχη ελεγχοι γινοντουσαν?
Το ξερετε οτι πολλες φορες αλλαζουν τα δειγματα και πανε "καθαρα" για ελεγχο?
Και να βρισκοντουσαν αποδειξεις (απο Ελληνικης πλευρας) θα το κουκουλωνανε.
Γιατί η WADA δεν ξέρει ότι και η κουτσή Μαρία χαπακώνεται?Απλά όποιον δεν γουστάρουν τον ξεμπροστιάζουν κατά τη γνώμη μου...
το λαθος ηταν το 11/14. Η πραγματικοτητα ειναι 14/14 και ισως και 15/14. Τα ξαναπαμε. Στο επιπεδο αυτο ειναι ολοι ντοπαρισμενοιΚάτι πήρε το αυτί μου στις ειδήσεις ότι τελικά έγινε λάθος στο πρώτο δείγμα και όλες οι ουσίες ήταν επιτρεπόμενες!Και ο Ιακώβου γιατί παραιτήθηκε αμέσως αφού ηταν αθώος?
Πάμε για ηρωικό κουκούλωμα μάλλον...
α. εννοειται!!!Δύο ερωτήσεις:
α. Αν κάποιος μετά την Ατλάντα το 1996 η το Σίδνεϋ το 2000 έβγαινε και έλεγε αυτό που όλοι παραδέχεστε σήμερα ως αυτονόητο, οτι δηλαδή ο Πύρρος και ο Κεντέρης είναι ντοπαρισμένοι, δεν θα πέφτανε όλοι να τον φάνε ως ανθέλληνα;
β. Υπάρχουν η όχι ευθύνες των κυβερνήσεων (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) που ανήγαγαν τη συλλογή μεταλλίων σε εθνικό θέμα;
α. εννοειται!!!
β. Η εκαστοτε κυβερνηση προσπαθει να εκμεταλευτει τα μεταλλια (μη ξεχναμε οτι πισω απο καθε αποστολη ομαδας υπαρχει η ομοσπονδια) για ευνοητους λογους. Σιγουρα αν η ομοσπονδια κανει καλα τη δουλεια της τοτε η ομαδα θα ειναι πιο οργανωμενη και με μια σωστη προετοιμασια μπορει και να ερθουν καποια μεταλλια περισσοτερα.
παλι λαθος αποστολη.α. εννοειται!!!
β. Η εκαστοτε κυβερνηση προσπαθει να εκμεταλευτει τα μεταλλια (μη ξεχναμε οτι πισω απο καθε αποστολη ομαδας υπαρχει η ομοσπονδια) για ευνοητους λογους. Σιγουρα αν η ομοσπονδια κανει καλα τη δουλεια της τοτε η ομαδα θα ειναι πιο οργανωμενη και με μια σωστη προετοιμασια μπορει και να ερθουν καποια μεταλλια περισσοτερα.
α γεια σου... Ειναι λαθος να το κανουμε εθνικο ζητημα. Σιγουρα ειναι σημαντικο να ερθουν μεταλλια αλλα οχι και εθνικο ζητημα.Άρα, είμαστε επικίνδυνοι υποκριτές, τόσο ως κράτος όσο και ως λαός, αφού "διψάμε" τόσο για ντοπαρισμένα μετάλλια, αφου δι΄αυτών "καταξιωνόμαστε" ως έθνος.
Η Ανατολική Γερμανία του 2008 είμαστε, καμμιά άλλη χώρα δεν είχε ποτέ τόση ψύχωση για μετάλλια.
Να μας χαιρόμαστε!