Νέα

Σκάνδαλο πολλών… κιλών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vothros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Δε θα αναφερω τις θεωριες περι ντοπας(ολοι το ξεραμε,ολοι παιρνουν κτλ.)
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι μπηκε πρωτο θεμα και ως μεγαλη ειδηση το οτι πιαστηκαν να ντοπαρονται
ελληνες αθλητες!
Ενω ειναι ξεκαθαρο πως διανυουμε μια απο τις χειροτερες δεκαετιες πεινας,φτωχειας και σκανδαλων στη συγχρονη ιστορια.
Παρακαμπτουμε τα πιο σημαντικα θεματα της χωρας για να προβαλουμε ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

Εθνικη ξεφτιλα ειναι να ελληνοποιεις μεταναστες και να τους βαζεις να παιζουν εξ ονοματος της ελλαδας.
Μπασταρδεμενη φυλη βαλκανιων με τα ολα της η ελλαδα σιγα σιγα.

Σταρχιδια μου αν πιαστηκε ντοπε
η εθνικη αρσης βαρων,η θανου,ο κεντερης .. ακομα και  ο τζολε η ο καραγκουνης να ειναι ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!

Η "εθνικη(?)" ελλαδος(μπασταρδεμενη μιξη βαλκανιων) ειναι η κατ εξορισμος εννοια της διαφθορας και της αρπαχτης!

Μας εφαγε το μαραζι για το τι θα πει ο κοσμος για το "σκανδαλο" των αθλητων λες και ειμαστε η χωρα που παραγει
αθλητισμο και παιδεια.
Εχουμε μεινει στην ατακα οτι εμεις "δωσαμε τα φωτα του πολιτισμου" και δεν βλεπουμε οτι ειμαστε βουτηγμενοι
και χρεωμενοι στα σκατα μεχρι το λαιμο!
Μεγαλομανια,δηθεν ανωτεροτητα εναντι αλλων υπερδυναμεων στο χωρο του αθλητισμου επειδη καποιες φορες
ξεχωριζει και η ελλαδιτσα σε καποια αθληματα.

Βλεπω απο το ποδοσφαιρο μεχρι τη ιστιοπλοια πως γινεται καποιος "Εθνικος Ηρωας" μετα την κατακτηση ενος τροπαιου.
Βλεπω αλλα κρατη που ειναι καθε χρονο η αφροκρεμα του αθλητισμου στους τομεις και δε κανουν σα λιγουρια
οταν μπαινει γκολ η οταν κερδιζει ενα χρυσο μεταλλιο!
Το θεμα για αυτα ειναι ΠΟΣΑ θα κερδισει,
ενω για εμας τους γυφτους ειναι ΑΝ θα κερδισουμε.

Για οσους ξερουν ενα παιδι απο τα 13 που μπαινει πχ σε ομαδα πολο "μεγαλης ομαδας" θα παρει ειδικα σκευασματα προκειμενου να αναπτυξει δυνατοτητες να ανταγωνιστει σε επαγγελματικο επιπεδο.
Μιλαμε για ΠΟΛΟ!
Φαντασου στα πιο διαδεδομενα αθληματα!

Μαλακιες λεμε τωρα?
Παντως εμενα και το....Ρεχαγκελ το γερμανοπουστα να πιασουν ντοπε ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!

Θεατες στον αναμενομενο χωρο δισεκατομυριων των παραγοντων στο μπουρδελοχωρι της Ευρωπης ειμαστε καθε χρονο.
Η σφαλιαρα της ντοπας μας πειραξε τελικα?

Καλα ρε πουστη μου δε προσβαλεται ΚΑΝΕΝΑΣ?
Δε νοιωθει οτι παιζουν με την νοημοσυνη του,οταν τα καναλια προβαλλουν ως ειδηση τετοιες μαλακιες
τη στιγμη που το ασφαλιστικο ψηφιστηκε?
Δε θυμωνει κανενας οταν βλεπει τον Αλβανο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ που εχει ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΘΕΙ να γινεται δημοσιος υπαλληλος(ελληνικο ονειρο) η στελεχος στις Ε.Δ επειδη καταφερε με τη ντοπα να παρει το χρυσο μεταλλιο?
Δε θυμωνει κανενας οταν τα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ της εθνικης ελλαδος ζητουν ΠΡΙΜ και κανουν Λευκη απεργια?

Απο ποτε ρε το να αγωνιζεται καποιος για μια "πατριδα" σημαινει οτι θα εχει παροχες και εξασφαλιση για την υπολοιπη ζωη του?

Γιατι να κονομαει περισσοτερα λεφτα η καβλοσπυρου η θανου απο τη ντοπα και να μη παιρνει ενα χρυσο μεταλλιο
ενας εθελοντης πυροσβεστης που πεθαινει για να σωσει εναν συνανθρωπο?

Εμεις τους καναμε ετσι!
Μια μπαλια του Ριβαλντο μαλακα σε εναν αγωνα με τη λαρισα κανει ενα μηνιατικο απο μας τους "απλους θεατες".
Οποιος νομιζει λοιπον οτι το θεμα του ντοπινγκ,του αθλητισμου ενδιαφερει τους Ελληνες και οχι
τις πολυεθνικες εταιρειες που επενδυουν καμπανιες δισεκατομυριων καθε χρονο στα πολυδιαφημισμενα τομαρια
που ζητανε χρηματικη αποζημιωση επειδη εκπροσωπουν ενα υποτιθεμενο(ελληνικο) εθνος
ειναι πολυ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!

Σταρχιδια μου λοιπον!

Συνημμένα

• 1195915762050.jpg
    1195915762050.jpg
    72,2 KB · Εμφανίσεις: 17

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Φερτε μου να πιω να ξημερωθω πω πω πω τι μπουκιτσι ηταν αυτο!

Προχθες καταδικαστηκε επισης και ενας ποδοσφαιριστης του Εργοτελη γιατι στον αγωνα με το βαζελο παροτι ηταν στον παγκο στην εξεταση ουρων προεκυψε θετικος σε κοκαινη.
2 χρονακια εξω.
Ο Μαραντονε ΄΄επινε τις ψιλες΄΄του αλλα επαιζε και ΜΠΑΛΑΡΑ  :rockon:τουλαχιστον(οσοι τον βλεπαμε τοτε πιτσιρικαδες καυλωναμε ασχημα) :rockon:
Οι αλλοι οι μαλακες πινουν και αρχιδια μπαλες. :jerking:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ητανε κοινο μυστικο για τους κατεχοντες.
Εμενα μου ειχε σφυριξει προπονητης στιβου που προπονουσε την αδελφη μου στη σφυρα πριν απο 10 χρονια, οτι ο Χρησταρας ειναι ο dealer και ολοι στην Ελλαδα προμη8ευονται απο αυτον.
(τροφοδοτουσε οχι μονο την αρση βαρων, αλλα ολα τα αθληματα)
Απλως ειχε βρει το κολπο και προμηθευοταν ουσιες που δεν ηταν στην λιστα.
Τωρα τονε βλεπω να ανοιγει σουβλατζιδικο, σαν τον ... αλλο. :rockon:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά όλοι ντοπάρονται Έλληνες και ξένοι αθλητές. Δε γίνεται πρωταθλητισμός
χωρίς ντόπα σε όλα τα αθλήματα. Απλά οι ιθύνοντες κάνουν ότι δε βλέπουν προκειμένου
να έρχονται μετάλια και να εισρέει το χρήμα. Πως νομίζεται ότι η Ελλλάδα από εκεί που
ήταν ανύπαρκτη στο παγκόσμιο αθλητισμό πριν 15 χρόνια ξαφνικά έγινε πρωταγωνίστρια?
Γεννήθηκε μήπως ξαφνικά η γεννιά των σούπερ αθλητών? Όχι απλά το έριξαν στη σούπερ ντόπα
όπως και οι άλλοι. Αν ήθελαν να σταματήσει το φαινόμενο θα ρίχναν καταρχήν τον Ιακώβου
καμμιά 10ετία στον Κορυδαλλό χωρίς αναστολή θα απαγόρευαν στους ντοπέ αθλητές τον αθλητισμό
θα τους έπαιρναν τα μετάλλια καθώς και όλα τα κέρδη που αποκόμισαν σε παλαιότερες χρονιές
από τον αθλητισμό κλπ. Τότε θα βλέπαμε αν ξανάπαιρνε κανένας ντόπα. Αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε
τίποτα δε θα γίνει, απλά λίγος ντόρος και σε λίγο όλα θα ξεχαστούν ως συνήθως. Και μη ξεχνάτε το ρητό.
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη..... :) :)

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Κάτσε καλά ρε φίλε...Ποια ντόπα δεν υπάρχει ?
Και  ποιά ιδιότητα έχεις, ώστε να μιλάς τόσο απόλυτα ?
Ντόπες υπάρχουν για τα πάντα...Ακόμη και για την αγωνιστική ιχνογραφία ...
Δεν είναι πρόθεση μου, το να σε αρπάξω απο τα μούτρα, αλλά κάνε κράτει...
Είναι πολλαπλά και επιστημονικά τεκμηριωμένο, ότι οι συνθετικές ουσίες ( και όχι μόνο ), προκαλούν και προάγουν επιδόσεις, πέραν των γονιδιακά οριοθετημένων. Τελεία και παύλα !

Ήμουν στο χώρο αγαπητε

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.388
Πόντοι
12.056
Δε θα αναφερω τις θεωριες περι ντοπας(ολοι το ξεραμε,ολοι παιρνουν κτλ.)
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι μπηκε πρωτο θεμα και ως μεγαλη ειδηση το οτι πιαστηκαν να ντοπαρονται
ελληνες αθλητες!
Ενω ειναι ξεκαθαρο πως διανυουμε μια απο τις χειροτερες δεκαετιες πεινας,φτωχειας και σκανδαλων στη συγχρονη ιστορια.
Παρακαμπτουμε τα πιο σημαντικα θεματα της χωρας για να προβαλουμε ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

Εθνικη ξεφτιλα ειναι να ελληνοποιεις μεταναστες και να τους βαζεις να παιζουν εξ ονοματος της ελλαδας.
Μπασταρδεμενη φυλη βαλκανιων με τα ολα της η ελλαδα σιγα σιγα.

Σταρχιδια μου αν πιαστηκε ντοπε
η εθνικη αρσης βαρων,η θανου,ο κεντερης .. ακομα και  ο τζολε η ο καραγκουνης να ειναι ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!

Η "εθνικη(?)" ελλαδος(μπασταρδεμενη μιξη βαλκανιων) ειναι η κατ εξορισμος εννοια της διαφθορας και της αρπαχτης!

Μας εφαγε το μαραζι για το τι θα πει ο κοσμος για το "σκανδαλο" των αθλητων λες και ειμαστε η χωρα που παραγει
αθλητισμο και παιδεια.
Εχουμε μεινει στην ατακα οτι εμεις "δωσαμε τα φωτα του πολιτισμου" και δεν βλεπουμε οτι ειμαστε βουτηγμενοι
και χρεωμενοι στα σκατα μεχρι το λαιμο!
Μεγαλομανια,δηθεν ανωτεροτητα εναντι αλλων υπερδυναμεων στο χωρο του αθλητισμου επειδη καποιες φορες
ξεχωριζει και η ελλαδιτσα σε καποια αθληματα.

Βλεπω απο το ποδοσφαιρο μεχρι τη ιστιοπλοια πως γινεται καποιος "Εθνικος Ηρωας" μετα την κατακτηση ενος τροπαιου.
Βλεπω αλλα κρατη που ειναι καθε χρονο η αφροκρεμα του αθλητισμου στους τομεις και δε κανουν σα λιγουρια
οταν μπαινει γκολ η οταν κερδιζει ενα χρυσο μεταλλιο!
Το θεμα για αυτα ειναι ΠΟΣΑ θα κερδισει,
ενω για εμας τους γυφτους ειναι ΑΝ θα κερδισουμε.

Για οσους ξερουν ενα παιδι απο τα 13 που μπαινει πχ σε ομαδα πολο "μεγαλης ομαδας" θα παρει ειδικα σκευασματα προκειμενου να αναπτυξει δυνατοτητες να ανταγωνιστει σε επαγγελματικο επιπεδο.
Μιλαμε για ΠΟΛΟ!
Φαντασου στα πιο διαδεδομενα αθληματα!

Μαλακιες λεμε τωρα?
Παντως εμενα και το....Ρεχαγκελ το γερμανοπουστα να πιασουν ντοπε ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!

Θεατες στον αναμενομενο χωρο δισεκατομυριων των παραγοντων στο μπουρδελοχωρι της Ευρωπης ειμαστε καθε χρονο.
Η σφαλιαρα της ντοπας μας πειραξε τελικα?

Καλα ρε πουστη μου δε προσβαλεται ΚΑΝΕΝΑΣ?
Δε νοιωθει οτι παιζουν με την νοημοσυνη του,οταν τα καναλια προβαλλουν ως ειδηση τετοιες μαλακιες
τη στιγμη που το ασφαλιστικο ψηφιστηκε?
Δε θυμωνει κανενας οταν βλεπει τον Αλβανο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ που εχει ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΘΕΙ να γινεται δημοσιος υπαλληλος(ελληνικο ονειρο) η στελεχος στις Ε.Δ επειδη καταφερε με τη ντοπα να παρει το χρυσο μεταλλιο?
Δε θυμωνει κανενας οταν τα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ της εθνικης ελλαδος ζητουν ΠΡΙΜ και κανουν Λευκη απεργια?

Απο ποτε ρε το να αγωνιζεται καποιος για μια "πατριδα" σημαινει οτι θα εχει παροχες και εξασφαλιση για την υπολοιπη ζωη του?

Γιατι να κονομαει περισσοτερα λεφτα η καβλοσπυρου η θανου απο τη ντοπα και να μη παιρνει ενα χρυσο μεταλλιο
ενας εθελοντης πυροσβεστης που πεθαινει για να σωσει εναν συνανθρωπο?

Εμεις τους καναμε ετσι!
Μια μπαλια του Ριβαλντο μαλακα σε εναν αγωνα με τη λαρισα κανει ενα μηνιατικο απο μας τους "απλους θεατες".
Οποιος νομιζει λοιπον οτι το θεμα του ντοπινγκ,του αθλητισμου ενδιαφερει τους Ελληνες και οχι
τις πολυεθνικες εταιρειες που επενδυουν καμπανιες δισεκατομυριων καθε χρονο στα πολυδιαφημισμενα τομαρια
που ζητανε χρηματικη αποζημιωση επειδη εκπροσωπουν ενα υποτιθεμενο(ελληνικο) εθνος
ειναι πολυ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!

Σταρχιδια μου λοιπον!

Good posting  :thumbsup: :thumbsup:

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
δεν παρακολουθησα το θεμα, αλλα θεωρω οτι για να μην παθουμε την καζουρα του 2004 (θανου - κεντερης) αποφασισαν να κανουν ενα ξεσκαρταρισμα. Απλα το ξεσκαρταρισμα πηγαν να το κανουν πολυ νωρις.
Και τι θελω να πω... Παιδια ας μην γελιομαστε (και δεν το κανουμε γιατι ειδα αυτα που ποσταρατε) καθαρος αθλητης σε αυτο το επιπεδο ΔΕΝ υπάρχει (αυτο ειναι τουλαχιστον ο κανονας). Απλά 3 μηνες πριν τους ολυμπιακους η ντοπα ανιχνευεται πολυ πιο ευκολα από οτι 15 - 30 μέρες πριν. Είναι ακόμα είτε στον κύκλο τους είτε μόλις βγήκαν από αυτόν.
Δεν δικαιολογώ κανένας σε καμία περίπτωση αλλά ούτε πρεπει να παραμυθιαζομαστε. Εντάξει μας αρέσει η γαλανόλευκη ψηλα αλλά δεν ανέβαινει έτσι απλά ας μη γελιόμαστε

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
ναι ρε μεγαλε ετσι ειναι συμφωνω μαζι σου πολυ καλο ποστ

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Ήμουν στο χώρο αγαπητε
Γι αυτό λοιπόν θα πρέπει να σου ακούγονται γνώριμα τα όσα είπα.
Τυγχάνει να ήμουν και να είμαι στον χώρο, τόσο ως αθλητής όσο και ως επιστήμονας αργότερα. Και αυτός είναι ο λόγος που πιθανόν να ακούγομαι άκαμπτος.
Λάσπη κακιά και βρομερή, φίλε μου...κακά τα ψέμματα.
Και όπως ειπώθηκε είναι εξαιρετική μαλακία και εκνευριστικό, η πιτυρίδα και το κλάσιμο του κάθε τσογλανιού, που δεν ξέρει να αρθρώσει λέξη, να κερδίζει τόσα πολλά, όταν γενικότερα πάμε κατά διαόλου, και ο κοσμάκης τριγύρω βασανίζεται καθημερινά...
Μας πετάνε κάθε τρείς και δύο από μια μαλακία σκάνδαλο για να ξεχνιόμαστε απο τα ουσιώδη, και ως μαλάκες εμείς κουρδιζόμαστε και κυνηγάμε την ουρά μας...
Ουστ αγέλη κοπριτών  :jerking: :jerking: :jerking:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ήταν απλά θέμα χρόνου.
Είναι γνωστό σε όλους μας ανεξαιρέτως πώς δουλεύει η βιομηχανία του πρωταθλητισμού, σε συνδυασμό με τις φαρμακοβιομηχανίες-μαμούθ.
Το θέμα όμως δεν είναι ακριβώς αυτό. Είναι ότι
1) έστω ότι όλοι ντοπάρονται (που έτσι πιστεύω ότι συμβαίνει παγκοσμίως) κάποιοι είναι απλά πιο άξιοι από τους υπολοίπους και έχουν συνεχείς διακρίσεις. Τι να κάνουμε, το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει ο Χ τυχαίος αν ντοπαριστεί και τρέξει και το ίδιο πχ κάποιος που είναι το 'όνομα' του χώρου; Όχι.
2) ακόμα και αν ντοπάρεσαι, πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς τις συνέπειες αυτής σου της παράνομης (ακόμα) πράξης και όχι να βγάινεις να κλαίγεσαι μετά και να λες ότι σε ρίξανε και σε επιβουλεύονται και ζηλεύουν τα μεγάλα σου ταλέντα.

Χίλιες φορές Τζόουνς που καταδικάστηκε σε 6μηνη φυλάκιση, παρά Κεντέρης-Θάνου που έπαιξαν - και εξακολουθούν να παίζουν - με τη νοημοσύνη μας ότι ήταν καθαροί και έπαθαν ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα. Έλεος.
Η απόλυτη ξεφτίλα.

Τέλος κάτι τελευταίο που θα ήθελα να προσθέσω είναι πως, εντάξει, κι άλλοι πιάνονται ντοπαρισμένοι. Δεν είμαστε ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο περιστατικό, ως χώρα. Πάντα όμως φροντίζουμε να είμαστε το χειρότερο μακράν παγκοσμίως.
11/14 της ομάδας.... Ημαρτον! :tickedoff:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως πιστεύουν ότι θα γλιτώσουν τους ελέγχους. Αφού ξέρουν ότι στα διεθνή πρωταθλήματα κάνουν ελέγχους, πως πιστεύουν ότι θα ξεφύγουν τον έλεγχο.

Αν πιστεύουν ότι οι ουσίες που τους δίνουν δεν ανιχνεύονται ή ότι δεν θα τους κάνουν έλεγχους διότι κάποιος θα το φροντίσει, τότε είναι πολύ αφελείς.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως πιστεύουν ότι θα γλιτώσουν τους ελέγχους. Αφού ξέρουν ότι στα διεθνή πρωταθλήματα κάνουν ελέγχους, πως πιστεύουν ότι θα ξεφύγουν τον έλεγχο.

Αν πιστεύουν ότι οι ουσίες που τους δίνουν δεν ανιχνεύονται ή ότι δεν θα τους κάνουν έλεγχους διότι κάποιος θα το φροντίσει, τότε είναι πολύ αφελείς.

Η βλακεία αυτής της χώρας σίγουρα δεν έχει όρια.
Από κει και πέρα πάντως, από τη μια μεριά είναι οι φαρμακοβιομηχανίες που φτιάχνουν συνεχώς καινούρια φάρμακα που ή δεν ανιχνεύονται από τα υπάρχοντα τεστ ή ανιχνεύονται σε άσχετα χρονικά σημεία. Όμως όπως εξελίσσουν οι βιομηχανίες αυτές τα φάρμακα, άλλο τόσο εξελίσσονται και οι μέθοδοι που τα ανιχνεύουν.
Πάντα - θεωρώ εγώ - τα φάρμακα είναι ένα βήμα μπροστά, και λογικό ακούγεται αυτό, αλλά κάποια στιγμή φτάνουν και τα τεστ. Σαν κλέφτες και αστυνόμοι είναι το όλο "παιχνίδι"...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Υπότιτλος στις ειδήσεις του μέγκα:

ΠΟΙΟΣ ΕΡΙΞΕ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ;

Μάλιστα... δηλαδή για άλλη μια φορά κανείς δε γνώριζε τίποτα. Κάποιες σκοτεινές δυνάμεις θέλουν να σβήσουν την Ελλάδα από το χάρτη με κάθε τρόπο και μέσο.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ειναι γεγονος οτι ζουμε σε μια εποχη που ολοι θελουμε την ευκολη λυση και την συντομη ανοδο για να βολευτουμε..δεν ειναι μονο οι αθλητες που το κυνηγουν αυτο αλλα και απλοι ανθρωποι της καθημερινοτητος μας. ανθρωποι που τα δινουν ολα για να ανεβουν γρηγορα τα σκαλοπατια. θελουν να δειχτουν με καθε τροπο. δεν εχουν λεφτα και αγοραζουν πανακριβα αυτοκινητα και αγοραζουν ακριβα ρουχα χρεωνοντας πιστωτικες και παιρνοντας δανεια χωρις να σκεφτουν το αυριο. οι αθλητες που κανουν πρωταθλητισμο ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ ντοπαρονται διαφορετικα δεν μπορει να διακριθουν καθως οι υπολοιποι θα το κανουν και θα τους εχουν παντα τελευταιους, η γρηγορη δοξα και το χρημα κανει καποια ανθρωπαρια πεινασμενα που ηρθαν απο την αλβανια να ρισκαρουν ακομη και την ζωη τους για να διακριθουν  και τωρα να μας ξεφτυλιζουν διεθνως. δεν ειναι τυχαια η καταγωγη τους..και να σου ενας προπονητης που τους εκμεταλευτηκε για να αποκωμισει και αυτος κερδη..δειτε τι βιλες εχουν χτισει ολοι τους και διαλογιστειτε τι σοι προτυπα αποτελουν για τα νεα παιδια..και μετα μας φταινε οι emo και τα αποβλακωμενα που περνανε την ζωη τους στα νετ καφε..ειμαστε μια κοινωνια στην απολυτη παρακμη της και δεν βλεπω τροπους ανακαμψης γιατι ολοι βολευομαστε ετσι..πρεπει καποιοι να τιμωρηθουν αυστηρα,αλλα ποιος θα το κανει αυτο?..τι εγινε αραγε με την υποθεση ζαχοπουλου..η σηψη τελικα ειναι αυτη που κυριαρχει στο κωλοκρατος που λεγεται ελλαδα.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ειμαστε μια κοινωνια στην απολυτη παρακμη της και δεν βλεπω τροπους ανακαμψης γιατι ολοι βολευομαστε ετσι..πρεπει καποιοι να τιμωρηθουν αυστηρα,αλλα ποιος θα το κανει αυτο?..τι εγινε αραγε με την υποθεση ζαχοπουλου..η σηψη τελικα ειναι αυτη που κυριαρχει στο κωλοκρατος που λεγεται ελλαδα.
δικιο εχεις φιλε σαπιζουμε στην γαμοχωρα αυτη.

Επισκέπτης
τι εγινε αραγε με την υποθεση ζαχοπουλου..η σηψη τελικα ειναι αυτη που κυριαρχει στο κωλοκρατος που λεγεται ελλαδα.

Ουυ καλα εισαι...αυτο παει τελειωσε κουκουλωθηκε.Την εβγαλε φτηνα ο χοντρος μαλλον.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ειναι γεγονος οτι ζουμε σε μια εποχη που ολοι θελουμε την ευκολη λυση και την συντομη ανοδο για να βολευτουμε..δεν ειναι μονο οι αθλητες που το κυνηγουν αυτο αλλα και απλοι ανθρωποι της καθημερινοτητος μας. ανθρωποι που τα δινουν ολα για να ανεβουν γρηγορα τα σκαλοπατια. θελουν να δειχτουν με καθε τροπο. δεν εχουν λεφτα και αγοραζουν πανακριβα αυτοκινητα και αγοραζουν ακριβα ρουχα χρεωνοντας πιστωτικες και παιρνοντας δανεια χωρις να σκεφτουν το αυριο. οι αθλητες που κανουν πρωταθλητισμο ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ ντοπαρονται διαφορετικα δεν μπορει να διακριθουν καθως οι υπολοιποι θα το κανουν και θα τους εχουν παντα τελευταιους, η γρηγορη δοξα και το χρημα κανει καποια ανθρωπαρια πεινασμενα που ηρθαν απο την αλβανια να ρισκαρουν ακομη και την ζωη τους για να διακριθουν  και τωρα να μας ξεφτυλιζουν διεθνως. δεν ειναι τυχαια η καταγωγη τους..και να σου ενας προπονητης που τους εκμεταλευτηκε για να αποκωμισει και αυτος κερδη..δειτε τι βιλες εχουν χτισει ολοι τους και διαλογιστειτε τι σοι προτυπα αποτελουν για τα νεα παιδια..και μετα μας φταινε οι emo και τα αποβλακωμενα που περνανε την ζωη τους στα νετ καφε..ειμαστε μια κοινωνια στην απολυτη παρακμη της και δεν βλεπω τροπους ανακαμψης γιατι ολοι βολευομαστε ετσι..πρεπει καποιοι να τιμωρηθουν αυστηρα,αλλα ποιος θα το κανει αυτο?..τι εγινε αραγε με την υποθεση ζαχοπουλου..η σηψη τελικα ειναι αυτη που κυριαρχει στο κωλοκρατος που λεγεται ελλαδα.

αντε ρε...

Επισκέπτης
Από τότε που μπήκαν τα χοντρά φράγκα στον αθλητισμό, γαμήθηκαν όλα. It's that simple!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κάτι πήρε το αυτί μου στις ειδήσεις ότι τελικά έγινε λάθος στο πρώτο δείγμα και όλες οι ουσίες ήταν επιτρεπόμενες!Και ο Ιακώβου γιατί παραιτήθηκε αμέσως αφού ηταν αθώος? :think:
Πάμε για ηρωικό κουκούλωμα μάλλον... :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom