PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.188
- Πόντοι
- 456
Υπαρχει ατομο εδω μεσα με 2000 elo?
Εαν ναι μπραβο του και ρισπεκτ.
Εαν ναι μπραβο του και ρισπεκτ.
10 sec ή 15 sec θες ;
Άμα είναι να κάνω λίγο προπόνηση σε αυτόν το χρόνο
Carο Kann(Bullet Game - 1.00min)
Παιζω με τα μαυρα
Δες πως του αλλαξα τα φωτα σε 12sec
Bullet Chess • Anon. vs Anon.
Όντως ένας σοβαρος παίκτης οφείλει να παίζει στο άνοιγμα πάντα εντός θεωρίας στις πρώτες κινήσεις. Βαριάντες, υποβαριάντες κτλ τα πάντα όλα, σε οτιδήποτε έχει καταγραφεί ως άνοιγμα από την αρχή του κόσμου. Φυσικά μπορεί να παρεκκλίνει ήπια και ελάχιστα χωρίς κίνδυνο αρκεί να ξέρει πως θα συνεχίσει. Μετά στο μέσο "βλέπουμε" και νομοτελειακά στο φινάλε κερδίζει ο πιο σοβαρός γνωστής πάντα υπό την αίρεση ότι φτάνοντας εκεί δεν έχει γαμηθεί η σκακιέρα.Οι σοβαροί , έχουνε μελετήσει ανοίγματα και παίζουν τυφλοσούρτη τις πρώτες κινήσεις.
Χωρίς να θέλω να μειώσω την νίκη σου, πρώτον το μπούλετ είναι μόνο για αδρεναλίνη και δεύτερον αυτός είναι τελείως άπειρος για να τρώει τέτοιο ματ. Άσε που τα έκανε σκατά.(Bullet Game - 1.00min)
Παιζω με τα μαυρα
Carο Kann
αλλά δεν τον λες και παίχτη να τρώει ματ στην άκρη…
Ποτε εχεις χρονο για μερικες παρτιδες Bullet 1min +0 ?Χωρίς να θέλω να μειώσω την νίκη σου, πρώτον το μπούλετ είναι μόνο για αδρεναλίνη και δεύτερον αυτός είναι τελείως άπειρος για να τρώει τέτοιο ματ. Άσε που τα έκανε σκατά.
Εκτος αν εχεις 4000 ΕΛΟ:Όντως ένας σοβαρος παίκτης οφείλει να παίζει στο άνοιγμα πάντα εντός θεωρίας στις πρώτες κινήσεις. Βαριάντες, υποβαριάντες κτλ τα πάντα όλα, σε οτιδήποτε έχει καταγραφεί ως άνοιγμα από την αρχή του κόσμου.
πρώτον το μπούλετ είναι μόνο για αδρεναλίνη
Παίζω μέχρι 10 sec πάει το pre move κάγκελοΑν προσεξεις καλα, η εναρξη δεν ειναι Caro-Kann
Παντρεψα το Caro-Kann με το French Defense. Ειναι μια δικη μου εναρξη. Την χρησιμοποιω κυριως στα Bullet Games κ μου δινει αρκετες νικες.
Οσον αφορα το "λαθος ή καλυτερα την απροσεξια " του αντιπαλου μου: Αν εχεις την ικανοτητα (ΔΕΝ ειναι ολοι σε θεση να παιξουν Bullet) και εχεις χρονο παιξε 400 Bullet Games στις κορυφαιες επαγγελματικες πλατφορμες του κοσμου, δηλ.
100 παιχνιδια Bullet 1+0 στο LICHESS (France)
100 παιχνιδια Bullet 1+0 στο PLAYCHESS (Germany)
100 παιχνιδια Bullet 1+0 στο CHESS-COM (USA)
100 παιχνιδια Bullet 1+0 στο CHESSTEMPO (USA)
Θα σου ειναι μεγαλη εμπειρια και θα καταλαβεις απο πρωτο χερι τι σημαινει Bullet και γιατι συμβαινουν τοσο "ευκολα" λαθη
Ρε φίλε ο ένας είναι Super GM και η άλλη αν το πας κανονικά CM στο bullet , στο Classical έχει ELO και αυτό πάλι ούτε ΙΜ δεν είναι στο αντρικόΜονο αδρεναλινη ε ?
Λοιπον, παρε ματι το θηριο τον Χανς. Στρογγυλοκαθισε στην καρεκλα του και εκανε ΒΙΔΕΣ την Belenkaya σε 9 sec.
Και το καλυτερο ;; Και το πιο αρρωστο της υπόθεσης;;; Την τσακισε κ στο trash talking!!
5:00 Min vs 1:00 Min
WGM Dina Belenkaya (Russia)
FIDE ELO BLITZ: 2208
FIDE ELO CLASSICAL: 2364
vs
GM Hans Niemann (USA)
FIDE ELO BLITZ: 2618
FIDE ELO CLASSICAL: 2708
Χαχα! Μου έφαγες όμως την υπόλοιπη παράθεση που έγραφα ότι μπορεί να παρεκκλίνει ήπια αρκεί να ξέρει πως θα συνεχίσει. Όποιος ξέρει, όντως μπορεί να κάνει μια δυο παρασπονδίες και δεν τρέχει κάστανο. Δηλαδή και να πετάξεις έναν ίππο στην άκρη η να σπρώχνεις τίποτα b ή g πιόνια στο άσχετο, δεν θα καταστραφείς κιολας διότι θα το στρώσεις μετά. Εδώ βέβαια στο παράδειγμά σου έχουμε εξωπραγματικά έλο αλλά κι εδώ συμβαίνει.Εκτος αν εχεις 4000 ΕΛΟ:
Γνωστά αυτά. Για την ακρίβεια γνωστά όλα αυτά. Όπως είπε όμως κι ο άλλος φίλος, δεν έχουν σχέση αυτά τα δύο άτομα. Επίσης είναι υπέρ του Νίμαν διότι έχω βαρεθεί να βλέπω την μούρη του Κάρλσεν. Λάσκερ πάντως δεν θα γίνει ο Κάρλσεν ποτέ. Ο Λάσκερ εγραψε 27 χρόνια παγκόσμιος πρωταθλητής. Όχι ότι σχετίζονται αλλά το ρεκόρ αυτός το έχει (και θα το έχει).Μονο αδρεναλινη ε ?
Λοιπον, παρε ματι το θηριο τον Χανς. Στρογγυλοκαθισε στην καρεκλα του και εκανε ΒΙΔΕΣ την Belenkaya σε 9 sec.
Και το καλυτερο ;; Και το πιο αρρωστο της υπόθεσης;;; Την τσακισε κ στο trash talking!!
5:00 Min vs 1:00 Min
WGM Dina Belenkaya (Russia)
FIDE ELO BLITZ: 2208
FIDE ELO CLASSICAL: 2364
vs
GM Hans Niemann (USA)
FIDE ELO BLITZ: 2618
FIDE ELO CLASSICAL: 2708
Το Βg5 για μαουσλιπ φαινεται,για Bf4 πηγαινε λογικα(Bullet Game - 1.00min)
Παιζω με τα μαυρα
Πολύ σωστά. Επίσης ο μέγας Κορτσνόι (όπως κι άλλοι) είχε γράψει στην πούτσα του τις σκακίστριες. Γενικώς οι γυναίκες είναι για τον πούτσο καβάλα στο σκάκι. Μία στο πολύ σπάνιο βγαίνει αστέρι (άλλο καλές που το δέχομαι κι άλλο αστέρια) και μας ζαλίζουν τ αρχίδια. Εγώ οπότε παίζω με γυναίκα κοιτάζω τα βυζιά της για να της σπάω τα νεύρα. Και βέβαια όταν μαθαίνουν δεν έχουν καθόλου ψυχραιμία και είναι μαλακισμένα-ανεπίδεκτες μάθησης. Ζήτημα να έχω γνωρίσει 2-3 που προσεγγίζουν το νορμάλ (μέχρι τώρα).Ρε φίλε ο ένας είναι Super GM και η άλλη αν το πας κανονικά CM στο bullet , στο Classical έχει ELO και αυτό πάλι ούτε ΙΜ δεν είναι στο αντρικό
Τώρα για την ισότητα των φύλων και λοιπές μαλακιες της ζωής
Δεν ήξεραν τι να κάνουν και σου λέει φτιάξε τίτλους μόνο για αυτές
πχ WGM είναι FM ή ΝΜ
Γενικά δεν παίζω μπούλετ. Δεν έχω παίξει ποτέ μάλιστα ιντερνετικό μπούλετ. Λογικά θα χάσω. Αν έχεις και κανένα σούπερ ποντίκι θα έχεις ακόμα μεγαλύτερο πλεονέκτημα. Μου αρέσει όμως ως ιδέα για διασκέδαση. Αυτό ναι αλλά όχι ως αξία σκακιού. Θα το κανονίσουμε.Ποτε εχεις χρονο για μερικες παρτιδες Bullet 1min +0 ?