Νέα

Sites για κατέβασμα ταινιών,μουσικής κλπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
μηπως καποιος γνωριζει παιδια σε αυτα τα σιτε που εχει βιντεο χρεωνεσαι οταν κατεβαζεις αυτα τα μικρα βιντεακια?αυτη ειναι η απορια μου?

Επισκέπτης
Συγνώμη αλλά δεν ξέρω πως να βάζω συνδέσμους με απευθείας σύνδεση στην ιστοσελίδα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Έχω κατεβάσει μια ταινία απο torrent αλλά δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους.
Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι για να υποτιτλίζει?
Ή κάποια άλλη λύση?

Σημείωση: Η ταινία δεν είναι τσόντα, εκεί ξέρω καλά αγγλικά!

τους υποτιτλους μπορεις να τους δεις κ με το μιντια πλειερ κ με το vlc πλειερ.
τo bsplayer που προτεινεται ανωθεν εγω θα λεγα να μην τον βαλεις γιατι μπορει να σου φορτωσει διαφημιστικα κ τετοια κ θα στην σπασει ωσπου να τον κανεις uninstall
κ αν δεν εχεις σκοπο να διορθωνεις υποτιτλους απλα θα τους βρεις κ να τους βαλεις να παιξουν δεν σου χρειαζεται.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Λοιπον φίλε μου, σου γράφω μία λίστα με sites που χρησιμοποιώ εγώ...όλα τα αρχεία τα βάζουν σε rapidshare.
Με το free account κατεβάζεις μέχρι κάποιο αριθμό mb ανα ώρα και με τον premium (6?/μηνα) κατεβάζεις τα κέρατα σου.

Αυτά...Έλπίζω να βοήθησα...
επισης να τονισω και κατι αλλο για τα παραπανω σαιτς επειδη τα χρησιμοποιω και εγω..βρισκεις τα παντα απο remix mix νεες κυκλοφοριες ελληνικες ξενες videoclip προγραματα κλπ...επισης κατεβαζεις μια ταινια σε 800 mb αρκετα καλη πιοτητα και οχι σαν τορεντ..!!επισης για οσους δεν ξερουν..!!!επειδη στο rapidshare αν κατεβαζεις free πρεπει να περιμενεις καποιο χρονικο διαστημα μεχρι να ξανακατεβασεις..υπαρχει ενα προγραματακι που δεν πιανει τιποτα απο χωρο και σου αλλαζει το IP  κλεινεις την συνδεση σου την ξανανειγεις και κατεβαζεις χωρις να περιμενεις καθολου..!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
τo bsplayer που προτεινεται ανωθεν εγω θα λεγα να μην τον βαλεις γιατι μπορει να σου φορτωσει διαφημιστικα κ τετοια κ θα στην σπασει ωσπου να τον κανεις uninstall
κ αν δεν εχεις σκοπο να διορθωνεις υποτιτλους απλα θα τους βρεις κ να τους βαλεις να παιξουν δεν σου χρειαζεται.
μπορεις και με το μιντια?? δεν το ηξερα..!!δεν το εψαξα καμια φορα..!!εγω ειμαι ευχαριστημενος και με το bsplayer!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κ το ειναι πολυ καλο για να κατεβαζετε χωρις να ασχολειστε με τα τορρεντς
αλλα χρειαζεται να σας κανει καποιος invite

απο torrents
(το ελληνικο τορρεντ σαιτ)

@θανος...
καλα κ εγω εχω το bsplayer αλλα ξερω οτι μπορει να δημιουργησει κ προβλημα. εχει κανει τετοια σε πολυ κοσμο
αν βαλεις ολα τα αρχεια (ταινιας κ υποτιτλων ονομαζοντας τα το ιδιο πχ.. μπλαμπλα.avi κ μπλαμπλα.srt) στον ιδιο φακελο κ ανοιξεις την ταινια με το windows media player θα την παιζει με τους υποτιτλους. κ με το classic media player παιζουν αλλα θελει καποια ρυθμιση που αυτη τη στιγμη δε θυμαμαι. το καλυτερο πλειερ ειναι το vlc παρα ταυτα

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
για όσους χρησιμοποιούν torrent προγράμματα
για κατέβασμα ταινιών από το rapidshare.com
επίσης ένα πολύ καλό ελληνικό site είναι το όπου εκτός από ταινίες και μουσική μορείς να βρείς και πολλά προγράμματα (έχει ακόμα και τα windows vista)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Λοιπον φίλε μου, σου γράφω μία λίστα με sites που χρησιμοποιώ εγώ...όλα τα αρχεία τα βάζουν σε rapidshare.
Με το free account κατεβάζεις μέχρι κάποιο αριθμό mb ανα ώρα και με τον premium (6?/μηνα) κατεβάζεις τα κέρατα σου.

Αν αφού κατεβάσεις  ένα αρχείο κάνεις disconnect και ξανά πάλι connect παίρνεις άλλη ip-address κι έτσι "ξεγελάς" το rapidshare και συνεχίζεις να κατεβάζεις χωρίς καθυστέρηση

Επισκέπτης
αν εχεις αγορασμενο το μπι_ες_πλειερ δν εχεις κανενα προβλημα....αυτο που αναφερεις περι διαφημησεων γινεται καμια φορα στην φρι βερζιον....η οποια παρ'αυτα σε ενημερωνει πως εχει διαφημισεις....
Το ιδιο προβλημα παρατηρειται κ στους ''κλεφτες''...που εχουν σπασμενη την εκδοση προ....
:):):):):):):):)

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
επισης να τονισω και κατι αλλο για τα παραπανω σαιτς επειδη τα χρησιμοποιω και εγω..βρισκεις τα παντα απο remix mix νεες κυκλοφοριες ελληνικες ξενες videoclip προγραματα κλπ...επισης κατεβαζεις μια ταινια σε 800 mb αρκετα καλη πιοτητα και οχι σαν τορεντ..!!επισης για οσους δεν ξερουν..!!!επειδη στο rapidshare αν κατεβαζεις free πρεπει να περιμενεις καποιο χρονικο διαστημα μεχρι να ξανακατεβασεις..υπαρχει ενα προγραματακι που δεν πιανει τιποτα απο χωρο και σου αλλαζει το IP  κλεινεις την συνδεση σου την ξανανειγεις και κατεβαζεις χωρις να περιμενεις καθολου..!!

Και ποιο είναι αυτό το προγραμματάκι, thanoss?

Επισκέπτης
Free sex movies[] μπαίνεις και κατεβάζεις ολόκληρα dvd λειτουργεί με torrents αλλά χωρίς εγγραφή ή πτιδήποτε άλλο. Το μόνο προβλημα είναι ότι είναι ισπανικό αλλά με πολλές περιγραφές στα αγγλικά.
Μουσική [μετά[/URL] την εγγραφή (δωρεάν) κατεβάζεις ότι θέλεις ξένο ή ελληνικό.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ξεχνουσες να βαλεις το [.url=........... klp

Κώδικας:
[url=http://[URL unfurl="true"]www.mousikosteki.net]www.mousiko[/URL] steki.net[/url]

βασικα δεν χρειαζεται καν να βαζεις τον κωδικα πιο πανω
απλα γραφεις τη διευθυνση κ γινεται active αυτοματα :)

αν εχεις αγορασμενο το μπι_ες_πλειερ δν εχεις κανενα προβλημα....αυτο που αναφερεις περι διαφημησεων γινεται καμια φορα στην φρι βερζιον....η οποια παρ'αυτα σε ενημερωνει πως εχει διαφημισεις....
Το ιδιο προβλημα παρατηρειται κ στους ''κλεφτες''...που εχουν σπασμενη την εκδοση προ....
:):):):):):):):)

καλα παιδι μου κ ποιος ο λογος να τον αγορασει? για να βαζει υποτιτλους? αφου υπαρχουν αλλα φρι κ πολυ πιο ευκολα προγραμματα γι αυτο τον λογο :P

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
παιδια προσεχωs θα ποσταρω κατηγοριεs με dvd
s [links]
οι κατηγοριεs για αρχη θα ειναι foot fetish και squirting[γυναικειο
'χυσιμο']

Εγγρ.
4 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το ξέρω γι΄αυτό και δεν το χρησιμοποιώ.Τίποτε άλλο υπάρχει που να μην χρειάζεται torrent?

Συναγωνιστη μορεισ να κανεις την εξης μαγκια για να εχεις και ικανοποιητικη σσυνδεση στο μtorrent, αλλα και ικανοποιητικο σερφαρισμα στο ιντερνετ...
Δωσε προσοχη : Αφου ανοιξεις το μtorrent και εισαι στο interface του, κατω δεξια εχει κατο κουτακια ξεχωριστα για την ταχυτητα download και για την upload. Την upload της δινεις τη μικροτερη τιμη που σου εχει (10Κ) και την download την βαζεις αναλογα με τη συνδεση σου.Ετσι αφηνεις και ταχυτητα για ταχυτερο σερφαρισμα!!
Και μιας κ τοφερε η κουβεντα για torrent sites αρπαχτε κανα δυο εγγυημενα (πρεπει να κανετε sign up.. Aφοβα, ειναι free) :

Τρομερα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom