marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
μηπως καποιος γνωριζει παιδια σε αυτα τα σιτε που εχει βιντεο χρεωνεσαι οταν κατεβαζεις αυτα τα μικρα βιντεακια?αυτη ειναι η απορια μου?
Έχω κατεβάσει μια ταινία απο torrent αλλά δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους.
Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι για να υποτιτλίζει?
Ή κάποια άλλη λύση?
Σημείωση: Η ταινία δεν είναι τσόντα, εκεί ξέρω καλά αγγλικά!
επισης να τονισω και κατι αλλο για τα παραπανω σαιτς επειδη τα χρησιμοποιω και εγω..βρισκεις τα παντα απο remix mix νεες κυκλοφοριες ελληνικες ξενες videoclip προγραματα κλπ...επισης κατεβαζεις μια ταινια σε 800 mb αρκετα καλη πιοτητα και οχι σαν τορεντ..!!επισης για οσους δεν ξερουν..!!!επειδη στο rapidshare αν κατεβαζεις free πρεπει να περιμενεις καποιο χρονικο διαστημα μεχρι να ξανακατεβασεις..υπαρχει ενα προγραματακι που δεν πιανει τιποτα απο χωρο και σου αλλαζει το IP κλεινεις την συνδεση σου την ξανανειγεις και κατεβαζεις χωρις να περιμενεις καθολου..!!Λοιπον φίλε μου, σου γράφω μία λίστα με sites που χρησιμοποιώ εγώ...όλα τα αρχεία τα βάζουν σε rapidshare.
Με το free account κατεβάζεις μέχρι κάποιο αριθμό mb ανα ώρα και με τον premium (6?/μηνα) κατεβάζεις τα κέρατα σου.
[li]www.greek-fun.com]www.greek-fun.com[/li[/URL]]
[li]www.greek-forum.com]www.greek-forum.com[/li[/URL]]
[li]www.ellinadiko.com]www.ellinadiko.com[/li[/URL]]
[li]www.warezakias.info]www.warezakias.info[/li[/URL]]
[li]www.sexleech.com]www.sexleech.com[/url](πολυ πραμα..(απλά βάλτε antivirus kai antispyware)[/li]
Αυτά...Έλπίζω να βοήθησα...
μπορεις και με το μιντια?? δεν το ηξερα..!!δεν το εψαξα καμια φορα..!!εγω ειμαι ευχαριστημενος και με το bsplayer!!τους υποτιτλους μπορεις να τους δεις κ με το μιντια πλειερ κ με το vlc πλειερ.
τo bsplayer που προτεινεται ανωθεν εγω θα λεγα να μην τον βαλεις γιατι μπορει να σου φορτωσει διαφημιστικα κ τετοια κ θα στην σπασει ωσπου να τον κανεις uninstall
κ αν δεν εχεις σκοπο να διορθωνεις υποτιτλους απλα θα τους βρεις κ να τους βαλεις να παιξουν δεν σου χρειαζεται.
Λοιπον φίλε μου, σου γράφω μία λίστα με sites που χρησιμοποιώ εγώ...όλα τα αρχεία τα βάζουν σε rapidshare.
Με το free account κατεβάζεις μέχρι κάποιο αριθμό mb ανα ώρα και με τον premium (6?/μηνα) κατεβάζεις τα κέρατα σου.
Αν αφού κατεβάσεις ένα αρχείο κάνεις disconnect και ξανά πάλι connect παίρνεις άλλη ip-address κι έτσι "ξεγελάς" το rapidshare και συνεχίζεις να κατεβάζεις χωρίς καθυστέρηση
αν εχεις αγορασμενο το μπι_ες_πλειερ δν εχεις κανενα προβλημα....αυτο που αναφερεις περι διαφημησεων γινεται καμια φορα στην φρι βερζιον....η οποια παρ'αυτα σε ενημερωνει πως εχει διαφημισεις....τους υποτιτλους μπορεις να τους δεις κ με το μιντια πλειερ κ με το vlc πλειερ.
τo bsplayer που προτεινεται ανωθεν εγω θα λεγα να μην τον βαλεις γιατι μπορει να σου φορτωσει διαφημιστικα κ τετοια κ θα στην σπασει ωσπου να τον κανεις uninstall
κ αν δεν εχεις σκοπο να διορθωνεις υποτιτλους απλα θα τους βρεις κ να τους βαλεις να παιξουν δεν σου χρειαζεται.
επισης να τονισω και κατι αλλο για τα παραπανω σαιτς επειδη τα χρησιμοποιω και εγω..βρισκεις τα παντα απο remix mix νεες κυκλοφοριες ελληνικες ξενες videoclip προγραματα κλπ...επισης κατεβαζεις μια ταινια σε 800 mb αρκετα καλη πιοτητα και οχι σαν τορεντ..!!επισης για οσους δεν ξερουν..!!!επειδη στο rapidshare αν κατεβαζεις free πρεπει να περιμενεις καποιο χρονικο διαστημα μεχρι να ξανακατεβασεις..υπαρχει ενα προγραματακι που δεν πιανει τιποτα απο χωρο και σου αλλαζει το IP κλεινεις την συνδεση σου την ξανανειγεις και κατεβαζεις χωρις να περιμενεις καθολου..!!
[url=http://[URL unfurl="true"]www.mousikosteki.net]www.mousiko[/URL] steki.net[/url]
αν εχεις αγορασμενο το μπι_ες_πλειερ δν εχεις κανενα προβλημα....αυτο που αναφερεις περι διαφημησεων γινεται καμια φορα στην φρι βερζιον....η οποια παρ'αυτα σε ενημερωνει πως εχει διαφημισεις....
Το ιδιο προβλημα παρατηρειται κ στους ''κλεφτες''...που εχουν σπασμενη την εκδοση προ....
Και ποιο είναι αυτό το προγραμματάκι, thanoss?
Το ξέρω γι΄αυτό και δεν το χρησιμοποιώ.Τίποτε άλλο υπάρχει που να μην χρειάζεται torrent?