You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sites για κατέβασμα ταινιών,μουσικής κλπ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
δεν εχεις codecs
κατεβασε τo k lite codec pack
η το vlc player που τα παιζει σχεδον ολα
κατεβασε τo k lite codec pack
η το vlc player που τα παιζει σχεδον ολα
εχει ξανασυζητηθει το θεμα www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,8288.45]http://www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,8288.45[/url]
μαλλον πας για συγχωνευση......
μαλλον πας για συγχωνευση......
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Είναι εντελώς δωρεάν....μπες στο download.com βάλε στο search..vlc player και θα το βρεις...υποστηρίζει πολλούς τύπους αρχείων..το vlc player πιο ειναι και που μπορω να το βρω?
Υ.Γ. εχω προσπαθησει και με το power dvd αλλα το ιδιο αποτελεσμα
aarsenikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
kai to einai freeΛοιπον φίλε μου, σου γράφω μία λίστα με sites που χρησιμοποιώ εγώ...όλα τα αρχεία τα βάζουν σε rapidshare.
Με το free account κατεβάζεις μέχρι κάποιο αριθμό mb ανα ώρα και με τον premium (6?/μηνα) κατεβάζεις τα κέρατα σου.
[li]www.greek-fun.com]www.greek-fun.com[/li[/URL]]
[li]www.greek-forum.com]www.greek-forum.com[/li[/URL]]
[li]www.ellinadiko.com]www.ellinadiko.com[/li[/URL]]
[li]www.warezakias.info]www.warezakias.info[/li[/URL]]
[li]www.sexleech.com]www.sexleech.com[/url](πολυ πραμα..(απλά βάλτε antivirus kai antispyware)[/li]
Αυτά...Έλπίζω να βοήθησα...
δεν ειναι οτι δεν δουλευει πια με Invites.. απλα για ενα διαστημα εχουν σταματησει να ισχυουν..
και θα ειναι ανιχτο κατα περιοδους οχι συνεχως για νεες εγγραφες..
οποτε να δοκιμαζετε κατα την διαρκεια ολης της ημερας για εγγραφη!
και θα ειναι ανιχτο κατα περιοδους οχι συνεχως για νεες εγγραφες..
οποτε να δοκιμαζετε κατα την διαρκεια ολης της ημερας για εγγραφη!
Επισκέπτης
www.torrentesx.com]www.torrentesx.com[/url] site με δωρεάν κατέβασμα χωρίς εγγραφή ταινιών sex μέσω torrents. Καθημερινή ενημέρωση χωρίς κίνδυνο για ιούς.....είναι όμως στα ισπανικά αλλά οι περισσότερες ταινίες είναι στα αγγλικά...
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
κ το ειναι πολυ καλο για να κατεβαζετε χωρις να ασχολειστε με τα τορρεντς
αλλα χρειαζεται να σας κανει καποιος invite
Bite or anybody else, χθες με εκαναν invite στο παραπανω. Κατεβασα ενα ξενο μουσικο cd και ολα ok.
Σημερα κατεβασα ενα Ελληνικο cd αλλα οταν κανω unzip μου βγαζει το παρακατω error:
Error: The filename, directory name, or volume label syntax is incorrect.
Error: unable to create output file "D:mp3 MusicGreekThanos Mikroutsikos_O stauros toy notou1102Tessa??????_T???? ??????ts????-????? ?aßßad?a_G?????? ???t?a?.mp3"
Any idea??
μια εκδοχη είναι να μην εχει κατέβει σωστα το αρχείο να εγινε δηλαδη καποιο σφάλμα στο download..
ξαναδοκιμασε να το κατεβάσεις..
επίσης μπορει το αρχείο να εχεί καποιο σφαλμα οπότε και να το κατεβάσεις πάλι θα εχει το ιδιο προβλημα..
οποιος θέλει πρόσκληση ας μου ζητήσει..
ξαναδοκιμασε να το κατεβάσεις..
επίσης μπορει το αρχείο να εχεί καποιο σφαλμα οπότε και να το κατεβάσεις πάλι θα εχει το ιδιο προβλημα..
οποιος θέλει πρόσκληση ας μου ζητήσει..
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Κολπο για να βρεισκετε οτι θελετε!-γραψτε στο google αυτο που θελετε και διπλα γραψτε rapidshare.
ετσι θα βρισκετε οτι θελετε και θα ανακαλυπτετε και νεα site,κυριωs forums που εχουν πολυ πραμα!καλο κατεβασμα!
ετσι θα βρισκετε οτι θελετε και θα ανακαλυπτετε και νεα site,κυριωs forums που εχουν πολυ πραμα!καλο κατεβασμα!
Τα αρχεια του cd ειναι με Ελληνικους χαρακτηρες. Μηπως γι αυτο δεν το κανει unzip το winzip ?
αυτο δεν το ξέρω.. (αλλα δεν νομίζω να φταινε τα ελληνικα..)
Ρε ηγέτη? 02Tessa??????_T???? ??????ts????-????? ?aßßad?a_G?????? ???t?a?.mp3" Ποιά ελληνικά φως μου????
ayta nten einai ellhnikos karntia moy Χτύπισαν τα mp3 φίλε. Πακέτο! Ή πρόβλημα στη συμπίεση άρα δεν μπορείς να κάνες τίποτα ή στη καλύτερη περίπτωση πρόβλημα στη διάρκεια του κατεβάσματος άρα ξανακατέβασέ τα. ʼλλη λύση δεν θα βρείς.
ayta nten einai ellhnikos karntia moy Χτύπισαν τα mp3 φίλε. Πακέτο! Ή πρόβλημα στη συμπίεση άρα δεν μπορείς να κάνες τίποτα ή στη καλύτερη περίπτωση πρόβλημα στη διάρκεια του κατεβάσματος άρα ξανακατέβασέ τα. ʼλλη λύση δεν θα βρείς.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 198
- Εμφανίσεις
- 36K