Νέα

Sites για κατέβασμα ταινιών,μουσικής κλπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Συγγνωμη αλλα αμα το κανεις αυτο στον client σου θα σου σκιστει το ratio κανονικοτατα γιατι θα κανεις τρελο download και πολυ χαμηλο upload.....τα πιο πολλα σαιτ οταν δεν κανεις ικανοποιητικο seed βαζουν κυρωσεις ή σε πετανε εξω......

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Biteme μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ένα πρόγραμμα για υπότιτλους; εχω κατεβάσει γαλλικές ταινίες, έχω και τους υπότιτλους αλλά ..εκεί κπαπου κολλάω και δεν ξέρω πως να κινηθώ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμενα ρωτας ή την μπαιτ? (λεω μηπως μας μπερδεψες....)

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Ρωτάω τη bite γιατί μίλησε για προγράμματα υπότιτλων. Κάθε βοήθεια όμως ευπρόσδεκτη. Ο Melville  δεν είναι μακριά.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Α οκ σορρυ δεν ειδα οτι ειχε γραψει πριν.....εχεις κατεβασει την ταινια και τους υποτιτλους σε αρχειο .srt? αν οχι μπορω να σου δωσω λινκ να τους κατεβασεις σε τετοια μορφη.....αν τους εχεις σε .srt θα πρεπει να μετονομασεις ενα απο τα δυο αρχεια με τον ΑΚΡΙΒΗ τιτλο που εχει το αλλο....πρεπει να εχουν ακριβως τον ιδιο τιτλο για να παιξουν οι υποτιτλους (και φυσικα το ext .srt)

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
mounitsa κατ'αρχάς μερσί για την ανταπόκριση. Το εκτιμώ

Ναι είναι *.srt αλλά δώσε link για μελλοντική χρήση.

Πως προχωράω μανδάμ; Τι πρόγραμμα χρειάζομαι;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δε χρειαζεσαι προγραμμα βρε.....βαζεις σε ενα φακελο το αρχειο με το βιντεο και το αρχειο με τους υποτιτλους και απλα φροντιζεις να εχουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ονομα.......απλα προσεχε οι υποτιτλοι να εχουν στο τελος .srt λογικα μετα θα σου παιζουν κανονικα στην ταινια.....

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
mounitsa merci beaucoup. Αει γουίλ τράει ιτ.

Δώσε σε παρακαλώ και το λινκ δια παν ενδεχόμενον

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
το λινκ αυτο ειναι για να βρισκεις υποτιτλους γενικα.....

ελπιζω να βοηθησα :) :)

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Βοήθησες

Ευχαριστώ πολύ.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Και ποιο είναι αυτό το προγραμματάκι, thanoss?
το προγραματακι αυτο ειναι εμφανισιακα σαν ρολοι και σου αλλαζει το ΙΡ και κλεινεις και ξανανοιγιες το νετ και κατεβαζεις κατευθειαν χωρις να περιμενεις..πιανει μονο 284 κιλομπαιτ..!! rtr λεγεται...!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
πατηστε εδω και κατεβαστε το.....RTR (rapidshare time resetter) αυτο ειναι για ολους οσους κατεβαζουνε με ραπιντ

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
λοιπον πως λειτουργει...!!αφου εχετε κατεβασει ενα part απο rapidshare κανετε διπλο κλικ ανοιγει και πατατε ενα οποιοδηποτε κουμπι του πληκτρολογιου...!!αυτο αλαζει ΙΡ και κανετε ενα disconect και στα καπακια connect και συνεχιζετε πολυ απλα και κατεβαζετε χωρις να περιμενετε καθολου....!!!ειναι τραγικα απλο και γελοιο...!!

Υ.Γ αν καπια φορα δεν πετυχει δεν αλλαξει ΙΡ (που λιγο δυσκολο) πολυ απλα το ξανακανετε ακομη μια φορα.διαρκει 1 λεπτο μεχρι να αλαξετε ΙΡ  και να ξανασυνδεθειτε και να καταβασετε...!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
ποιο πατας ρε θανο?ενα απ τα ρολογακια που ειναι μεσα?

karajan

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
@ thanoss
Σε αρκετα modem αρκει μια αποσυνδεση και επανασυνδεση για να αλλαξει η IP. Εννοω πως δεν χρειαζεται καν να τρεξει καποιος το προγραμματακι αυτο.

@Sincity
Επισης καλα sites για υποτιτλους εκτος του greeksubs που αναφερε η νιτσα ειναι τα:

Επισης νομιζω πως για να παιξει τους υποτιτλους ο windows media player θα πρεπει να εχεις εγκαταστησει ενα προγραμματακι, το vobsub. Απο εκει και περα οτι ειπαν τα παιδια πιο πανω. Σε εναν φακελλο το αρχειο της ταινιας και αυτο των υποτιτλων, με το ιδιο ονομα. (πχ spiderman.avi + spiderman.srt)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εχω την εντυπωση οτι αν εχει εγκαταστησει codecs (πχ τον K-lite που τα εχει ολα) για να παιζει divx κτλ παιζει και υποτιτλους...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.592
Πόντοι
456
λοιπον πως λειτουργει...!!αφου εχετε κατεβασει ενα part απο rapidshare κανετε διπλο κλικ ανοιγει και πατατε ενα οποιοδηποτε κουμπι του πληκτρολογιου...!!αυτο αλαζει ΙΡ και κανετε ενα disconect και στα καπακια connect και συνεχιζετε πολυ απλα και κατεβαζετε χωρις να περιμενετε καθολου....!!!ειναι τραγικα απλο και γελοιο...!!

Υ.Γ αν καπια φορα δεν πετυχει δεν αλλαξει ΙΡ (που λιγο δυσκολο) πολυ απλα το ξανακανετε ακομη μια φορα.διαρκει 1 λεπτο μεχρι να αλαξετε ΙΡ  και να ξανασυνδεθειτε και να καταβασετε...!!!

Δεν χρειάζεται ούτε καν πρόγραμμα, αν έχετε μοντεμ απλά κλείνετε τη σύνδεση σας και ξαναπατάτε connect. Αν έχετε router γράφετε στον internet explorer την ip σας, π.χ. 192.23.48.166 (την βρίσκετε αν από ένα παραθυράκι dos δώσετε την εντολή ipconfig. Aφού λοιπόν γράψετε την Ip στον i.e. σας πάει απευθείας στο λογισμικό του router σας. Εκεί θα βρείτε το κουμπάκι που γράφει connect... καλή τύχη

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.592
Πόντοι
456
Εχω την εντυπωση οτι αν εχει εγκαταστησει codecs (πχ τον K-lite που τα εχει ολα) για να παιζει divx κτλ παιζει και υποτιτλους...

οι υπότιτλοι εμφανίζονται στον windows media player αν έχετε εγκαταστήσει το dvx (βρίσκετε εύκολα αν γράψετε στο γοογλε τη λέξη dvx) μόλις το εγκαταστήσετε και ανοίξετε μια ταινία (.avi αρχείο) θα δείτε στη μπάρα σας κάτω χαμηλά και δεξιά το λογότυπο της dvx. Κάνοντας δεξί κλικ με το ποντίκι θα δείτε το μενού που γράφει "subtitles"

Εγγρ.
4 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συγγνωμη αλλα αμα το κανεις αυτο στον client σου θα σου σκιστει το ratio κανονικοτατα γιατι θα κανεις τρελο download και πολυ χαμηλο upload.....τα πιο πολλα σαιτ οταν δεν κανεις ικανοποιητικο seed βαζουν κυρωσεις ή σε πετανε εξω......
Ρε συ δεν ειπαμε να τοκανει συνεχεια.. Απλα οταν ανοιγει τον browser για να μπορει να σερφαρει...και εγω τωρα πχ που σερφαρωγια καμια ωριτσα ετσι τοχω. Μετα θα ξανασιαξω τις ταχυτητες κ τσουπ!!!
Μια χαραδρα το ρεϊσιο... cheers mounitsa!!!

mkce12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
237
Πόντοι
281
Καλησπερα. Θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω κατεβασει μια ταινια μεσω rapidshare και ενω την ανοιγει το media player δεν εχω εικονα.
Μηπως εχω κανει καμια βλακεια?
Οποιος ξερει και μπορει ας με βοηθησει
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτερων ολους σας. :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom