Νέα

Site Ευταξία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kotkin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

liferider

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
52
Πόντοι
1
Τι έγινε τελικά με Εφταξία? Ξέρει κανεις στα σιγουρα γιατ΄΄ι έχω ακούσει 5 διαφορετικές εκδοχές. Οτί βαρέθηκε και το έκλεισε, ότι τον έκλεισαν μέσα, ότι του χάλασε ο server.... και δεν ξέρω τι να πιστέψω.
Αν κάποιος ξέρει στα σίγουρα ας το πει.

Λοιπον ακου να δεις τι εγινε:
Αρχικα εγινε μια πτωση τασης του ρευματος και του καηκε ο σερβερ, τα πηρε στο κρανιο και αρχισε να τον βαραει μπας και επανελθει αλλα στο τελος βαρεθηκε και τον εκλεισε. Απο τα πολλα χτυπηματα εκανε φασαρια και φωναξαν οι γειτονες το 100 και τον εκλεισαν μεσα.
Οπως καταλαβαινεις ολα συνεβησαν αλλα με διαφορετικη σειρα.

bodisatva

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
στο πρέπει να εγγραφείς, για να "ξεκλειδώσεις" τις ερωτικές ιστορίες & φαντασιώσεις...
αλλά, eftaxias δεν είναι, με τίποτα...

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Χαίρομαι που κ' άλλοι σαν εμένα εκτιμούσαν την προσπάθεια που έκανε ο Ευταξίας.. Με μεράκι.

Σήμερα άρχισα να χαζεύω για παρόμοια site και έπεσα σε ένα που έχει
πολύ υλικό, αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. Η μαγκιά των επιχειρηματιών που βρίσκονται πίσω από την ιδέα είναι πως λέει αν γράψεις μια ιστορία και τους αρέσει τόσο ώστε να δημοσιευθεί, τότε κερδίζεις δωρεάν συνδρομή για ένα μήνα.

Που'σαι ρε Ευταξία γαμώ το...

Οι καλύτερες μαλακίες ήταν από τις ιστορίες του, και τα καλύτερα γέλια... Τι να κλάσουν οι τσόντες...

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Οι περισσότερες από τις ιστορίες ήταν γραμμένες από τον ΙΔΙΟ μαλάκα και αυτό φαινόταν όχι μόνο από τον standard παραληρηματικό τρόπο γραφής (καμία τελεία, πουθενά κόμμα κ.ο.κ.) αλλά επίσης και από τον standard νταλαρέ τρόπο έκφρασης ("εκεί που έπινα ένα ποτάκι", "εκεί που έκανα ένα μπανάκι", "έβαλα στη θεία μου ένα ουϊσκάκι" κ.ο.κ.)

ΚΑΙ οι αγγελίες στο μεταξύ, ήταν κατά πάσα πιθανότητα Μούφα.

Γενικά, δε χρειαζόμαστε τέτοια γυφτοsites. Κατεβάζουν την αισθητική και το επίπεδο.

Είχες διαβάσει καμία από τις ιστορίες που είχε ή έτσι το λες;

Γιατί είσαι πέρα για πέρα λάθος.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγώ πάντως διάβαζα καθημερινά τις ιστορίες....δεν πιστεύω να ήταν ο ίδιος...είχα στείλει και mail σε πολλές κοπέλες και είχαμε μιλήσει κιόλας και μέσω msn....πάντως πολλές ιστορίες ήταν...απίστευτες!!!

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πάντως διάβαζα καθημερινά τις ιστορίες....δεν πιστεύω να ήταν ο ίδιος...είχα στείλει και mail σε πολλές κοπέλες και είχαμε μιλήσει κιόλας και μέσω msn....πάντως πολλές ιστορίες ήταν...απίστευτες!!!

Κρίμα που δεν σώθηκαν. Γιατί είχε όντως πολύ υλικό κ' για τα γούστα μου(την βρίσκω με λέξεις :P) καβλωτικότατο...

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
μεγας χιστις ο ευταξιας και αλλαγες ελαστικων  :rockon:

nikolas22t

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
απλά να σας τονίσω ότι στο έχουν μπει μόνο το 30% των ιστοριών όπως προτοδημοσιεύτικαν στην πρώτη σελίδα

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Οι περισσότεροι πιστεύω έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα για το site του ευταξία...

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Ρε παιδια μιας και το θεμα ειναι για το site του Ευταξια θυμηθηκα παλαιοτερα υπηρχε το site του Πεππα οπου εδειχνε ερασιτεχνικες φωτογραφιες απο γκομενες το θυμαται κανεις?

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μια χαρά ήταν για την εποχή του το site του πεππα!!!!

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Επισης καυλωτικες ιστοριες εχει και στο ενθετο του περιοδικου free το επερνα συνεχεια για μια περιοδο.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Επισης καυλωτικες ιστοριες εχει και στο ενθετο του περιοδικου free το επερνα συνεχεια για μια περιοδο.

Ναι!!! Κι εγώ τις διάβαζα για γέλιο και κατέληγα με την τσαπού μπετόν αρμέ!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

a_mankk

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μια και μιλάμε για site με ερωτικές ιστορίες ρίξτε μια ματιά στο Έχει αρκετές ιστορίες σε διάφορες κατηγορίες και πολλές παλιές από το site του ευταξία. δεν είναι απαραίτητο το login...

leon30

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
80
Πόντοι
1
λοιπον παιδια ευρηκα επιτελους.......χρειαζεται δωρεαν εγγραφη
και μετα πατε στα MOVIES GREEK AND FOREIGN και εχει τα παντα
απο ταινιες ,βιντεο απο κινητα(ελληνικα και παρα παρα πολλα), ελληνικες τσοντες κ.τ.λ
αιντε παλι σωθηκαμε............

:rockon:

Επισκέπτης
απο ταινιες ,βιντεο απο κινητα(ελληνικα και παρα παρα πολλα), ελληνικες τσοντες κ.τ.λ

εχεις δει τις συλλογες εδω μεσα???σιγα μην εχει καλυτερες..

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16

Πως σκατά κάνεις εγγραφή ρε παίκτη;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom