Νέα

Site Ευταξία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kotkin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Χεχε Το βρήκα, ειναι με αλλο ονομα και ολοι εκει, μαωαβακης και λοιποι, μονο που admin δεν ειναι ο eftaxias αλλά ενα ζευγαρι.
αν έχεις βρει κάτι παρόμοιο να το δόσης στο λαό και οποιος έχει βρει κάτι τέτοιο. :boobies: :smitten:

bodisatva

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
όποιος φίλος έχει βρει site που έχουν μεταφερθεί τα γράμματα του eftaxia - ή είναι κάτι αντίστοιχο με αυτόν -, παρακαλώ ας το γράψει

Επισκέπτης
Χεχε Το βρήκα, ειναι με αλλο ονομα και ολοι εκει, μαωαβακης και λοιποι, μονο που admin δεν ειναι ο eftaxias αλλά ενα ζευγαρι.

Να τους δώσεις χαιρετίσματα από τον LiOMas και να τους ρωτήσεις αν τους άρεσε το χουνεράκι που τους έκανα (θα καταλάβουν!) :cheesy:

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
τελικά ξέρει κανεις το νέο site του ευταξία το δόση λοιπόν το link

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Να τους δώσεις χαιρετίσματα από τον LiOMas και να τους ρωτήσεις αν τους άρεσε το χουνεράκι που τους έκανα (θα καταλάβουν!) :cheesy:
τι εννοείς ρε liomas ξέρεις και εσύ τι site; αν ναι δόστο και σε μένα με pm αν δεν το δόσης στο forum.

betoven28

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια ασ στειλει καπιος και σε μενα το καινουργιο σιτε του εφταξια

ευχαριστω

Επισκέπτης
τι εννοείς ρε liomas ξέρεις και εσύ τι site; αν ναι δόστο και σε μένα με pm αν δεν το δόσης στο forum.

Eννοώ ότι έβαλα το δαχτυλάκι μου για να πάρουν τον πέουλα κάτι ηθικομαλάκες εκεί πέρα, συμπεριλαμβανομένου του eftaxia του ίδιου ο οποίος είναι και ο μεγαλύτερος λέρας.

Όσο για το καινούργιο site, δεν το ξέρω ούτε με ενδιαφέρει να σου πω την αλήθεια.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Αν είχες διαβάσει πιο πρίν το φόρουμ, θα έβλεπες ότι ο liomas τα είχε τσουγκρίσει μαζί τους....
respect liomas !

nikdav

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ποιο ειναι το καινουργιο του site.....μπορειτε ν τ στειλετε?

nikolaoy

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
το ποιο πιθανον ειναι να μην υπαρχει κανενα site  αφου κανενας δεν το γραφει....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ποιό είναι το νέο site???ΟΕΟ.......αν υπάρχει φυσικά.....

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
καλημέρα υπάρχει κάτι αντίστοιχο με αυτό το θέμα? αν έχετε βρει κάτι να το στείλετε!αν όχι μην κάνετε τους έξυπνους με  :jerking: για σένα το λέω yorgos.οποιος έχει κάτι αντίστοιχο ας το στήλη.περιμένω από συναγωνιστές και μονο όχι από :jerking: :uglystupid:

nik68

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα και από μένα , από ότι έχω δει το meet.gr , λέει ότι ανεβάζει ιστορίες
Αν ξέρη κανένας φίλος κάποιο άλλο site ας μας το πει , ευχαριστώ

bodisatva

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
το φαίνεται να είναι απλά ένα meeting point για άτομα που είχαν γνωριστεί στον eftaxia... αλλά ιστορίες δεν είδα...

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
καμιά σχέσει με τον  Ευταξία

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
καμμια σχεση,συμφωνω απολυτα..
μπερδεψαμε την ΛΟΥΤΣΑ με την ΒΟΥΡΤΣΑ...

egw25

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τι έγινε τελικά με Εφταξία? Ξέρει κανεις στα σιγουρα γιατ΄΄ι έχω ακούσει 5 διαφορετικές εκδοχές. Οτί βαρέθηκε και το έκλεισε, ότι τον έκλεισαν μέσα, ότι του χάλασε ο server.... και δεν ξέρω τι να πιστέψω.
Αν κάποιος ξέρει στα σίγουρα ας το πει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom