Νέα

Σίσσυ Φειδά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 290
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε αν και δεν θελω να διαφωνω με τον makis19868686 γιατι τον παω σαν μελος  :rockon: , οντως εχεις ενα δικιο , δεν ειναι ξυνη , το παιζει και κανει την ξυνη , ισως για επαγγελματικους λογους , γιατι κανεις δεν θα επαιρνε σοβαρα μια ντεκορατερ ( γιατι αυτο ειναι μην τρελενομαστε τωρα με τιτλους και αρχιδια ) που το παιζει γατουλα και ερχετε σαν καυλετα ντυμενη , γιατι εκτος απο την δουλεια που θα τους εκανε , ο καθενας θα ηθελε να της ριξει και ενα μανικι επειδη την πληρωσε να του φτιαξει το μαγαζι - καφετρια -κλαμπ ή οτι σκατα του εφτιαξε.. Ειμαστε γνωστοι γι αυτα , αν θες να κανεις μια δουλεια παιρνεις αντρα αν θες να καυλαντησεις λιγο και να ριξεις κανενα μανικι περνεις γυναικα να σου κανει την δουλεια ( αμα προλαβει να στην κανει και δεν την κανει κανονικα η ιδια και φυγει γιατι της την επεσες κτλ )..

Επειδη εγραψα και στο νημα για την αλλη την ψωλετα την Μερκουρη και επειδη καποιοι θα με πουν φιδεμπορα αν γραψω και γι αυτη να προλαβω να πω οτι καποιοι αναλογα με την εργασια που κανουμε εχουμε να κανουμε με καποια κυκλωματα και τυπους και κατηγοριες καποιων ανθρωπων..Αλλοι ειναι μανατζερ και η δουλεια τους εχει να κανει με καυλετα με βιζιτες ή με μοντελα κτλ , αλλοι ειναι νταβαδες και εχουν να κανουν με πουτανες και τις ξερουν απ εξω γουστα τιμες ημερομηνιες κτλ.Εγω λογο αντικειμενου εργασιας καποιες και καλα  " γνωστες " τις βλεπω απο πιο κοντα , ισως πουμε και καμια κουβεντα παραπανω , και κανενα ¨γεια " αν μας φερει ο δρομος στο ιδιο μερος η μαγαζι.

Παλιος μου συνέταιρος και παιδικος μου φιλος ηθελε να φτιαξει το μαγαζι του , να κανει μια ανακαινηση κτλ , ειχε φωναξει διαφορους για προσφορες και για ιδεες ωστε να καταληξει καπου και να δωσει την δουλεια , μεσα σε αυτους που φωναξε ηταν και η  συγκεκριμενη ( ειχε λυσσαξει να την φωναξει και αυτην , ολοι φανταζεσται τον λογο )  , ημουν και εγω σε αυτες τις συναντησεις  και ετυχε να ειμαι και με την συγκεκριμενη .

Για να το πω με απλα λογια γιατι απ οτι ειδα και τον 2 σας κοβει το μυαλο , η τυπισσα ειναι μια κανονικη προς καλη 40 αρα , σαν και αυτη και πολυ καλυτερες μπορεις να δεις πολλες στον δρομο ή σε καλες ακριβες γειτονιες που οι 40 αρες ειναι καλοβαλμενες γιατι πολυ απλα την μιση μερα κοιμουνται , την αλλη μιση ειναι για ψωνια ή για καφε με τις φιλεναδες η ειναι στα κομμωτηρια και στα νυχαδικα  και το λιγο που μενει απο την μερα τσιμπουκωνουν τον ματσωμενο που εχουν βρει  για να μπορουν να κανουν αυτη την ζωη , αν τον τσιμπουκωνουν κιολας και δεν εχει βρει αυτος κανενα καυλοραπανο πιτσιρικι και το εχει λιωσει στο πουτσο.

Οπως ειχε γραψει και καποιος στο φορουμ αυτο , ειναι η πουτανα η τηλεοραση και η προβολη που εχουν απο τα μεσα που τις κανει να τις βλεπουμε μουναρες και να μας γινετε η πουτσα μπετοβεργα ...Στην ιδια κατηγορια ανηκει και η συγκεκριμενη , αν δεν ηταν η τηλεοραση θα περναγε απο διπλα μας και ισως να την κοιταγες , αλλα δευτερη ματια μπορει να μην της εριχνε κανεις , στο ραντεβου ειχε ερθει σοβαρα και ωραια ντυμενη , χωρις κατι εξαλλο και προστυχο , ναι μεν ειχε ενα υφακι του τυπου "και καλα εγω ειμαι η γνωστη ταδε " αλλα απο σωματακι ειχε ενα απλο καλοσχηματισμενο , ουτε την τελεια κωλαρα ειχε που να σου πεφτουν τα σαγωνια , ουτε κανενα βυζι τρομερο με καμια ρωγα προστυχη..Εκεινο το καλοκαιρι την πετυχα και στη παραλία με εναν γκομενο που ειχε , και ειδα το σωμα της καλα , γιατι καθομασταν πολυ κοντα με τις ξαπλωστρες , στην παραλια ειχε σαφως καλυτερες 40αρες που τις ριχνανε στ αυτια και απο κορμι και απο καυλα , αλλα ολη η παραλια κοιταγε την Σισσυ ...Παντως με τον γκομενο της ηταν μεσα στην γλυκα , και του μιλαγε ωραια και καυλιαρικα , οποτε μαλλον ξυνισμενη δεν την λες.

Οσο γι αυτο που λες οτι για το χρημα μπορει να κανει πολλα , εκεινο το καλοκαιρι την πετυχα και σε ενα καλο εστιατοριο του νησιου που ειμασταν , ενω με ειχε δει και την ειχα δει , και ειχαμε καταλαβει και οι 2 ποιος ειναι ο αλλος και οτι ψιλογνωριζομαστε δεν ειχαμε ανταλαξει ουτε ενα και καλα "γεια τι κανεις " και τετοια , Στην παρεα μας ομως ηταν και η αδελφη του τυπου που ειχε το μαγαζι και ειναι φραγκατος και ξερει κοσμο κτλ , ηρθε οποτε καποια στιγμη και κάθισε μαζί με μας μιας και ήταν η αδερφη του μαζι μας να μας γνωρισει να πουμε καμια μαλακια και τετοια , οταν εκατσε σε μας περασαν να τον χαιρετίσουν και καθοντουσαν στο τραπεζι μαζι μας για λιγο και καποιοι πελατες του μαγαζιου φραγκατοι και γνωστοι , και ενω ειχαμε τσουγκριστει με την συγκεκριμενη αρκετες φορες και δεν ειχαμε πει ουτε γεια , την βλεπω και τσουπ ερχετε στο τραπεζι να με χαιρετισει να με ρωτησει τι κανω , τι εγινε με την δουλεια του φιλου μου , ποιος την εκανε και πως ειναι το μαγαζι , φυσικα και εγω την συστησα στο τραπεζι , μιας και αυτο ηταν που ηθελε αφου καταλαβε οτι παιζει χρημα για φαγωμα , οποτε Runar και για το θεμα με το χρημα σε βρισκω σωστο.
η σαλατα ναμος ηταν καλη? :grin: παντως οτι εργαψες το εγραψα σε 5 σειρες.δευτερη ματια δεν της εριχνες με τιποτα.ενα μετριο πουρο που προσεχει τον εαυτο του και το ντυσιμο του ειναι.αντε το ξαναγραψα. :grin: σε οσα εγραψες συμφωνω.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
η σαλατα ναμος ηταν καλη? :grin: παντως οτι εργαψες το εγραψα σε 5 σειρες.δευτερη ματια δεν της εριχνες με τιποτα.ενα μετριο πουρο που προσεχει τον εαυτο του και το ντυσιμο του ειναι.αντε το ξαναγραψα. :grin: σε οσα εγραψες συμφωνω.

:thumbsup:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756

Τυπε εσυ εισαι ταλεντο  :rockon: , σε 5 γραμες το ειπες το νοημα , αλλα δεν το ειχαν πιασει ολοι ..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
Δεν κανουμε διαφημιση σε μαγαζια φαγητου τυπε , στο bou ειμαστε , οχι στο ask4food  :rockon: , αλλα το εχεις βρει το μαγαζι

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ναι ναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ημουν και εγω στο κοτερο    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes: ...πάντως μια σαλάτιτσα την κτύπαγα τώρα ..και ευχαρίστως τής έριχνα και κανά δυό-δέκα μανίκια  :rolleyes: ;)
μού την ...ανάβει η θείτσα  :o ;) :2funny: :2funny: :2funny:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Τυπε εσυ εισαι ταλεντο  :rockon: , σε 5 γραμες το ειπες το νοημα , αλλα δεν το ειχαν πιασει ολοι ..
τι να καταλαβουν τα γιδια εδω μεσα ρε τυπε?.
τελος παντων.

την σισσυ την εχω φιλη στο facebook.δεν την γνωριζω προσωπικα,απλα την εχω φιλη οπως εχω και καμια 5-6 ακομα τετοιου ειδους τσιμπουκοσκυλα που μου αρεσουν. στο chat του facebook δεν την ειχα δει μεσα ποτε,ενα βραδυ ομως την πετυχα μεσα στο chat γυρω στις 5 τα ξημερωματα,ανεβαζε κατι μαλακιες απο ενα blog με διακοσμηση που εχει. τις εγραψα στο chat και μου απαντησε κανονικα,ειδε και τις φωτο που εχω στο προφιλ μου,γιατι με ρωτησε για καποιο μερος που ειδε σε μια φωτο.μιλησαμε κανενα 20 λεπτο περιπου,δεν μου φανηκε η γκομενα για κανενα ψωνιο,ισα ισα το αντιθετο. μου ελεγε οτι εχει πεσει πολυ η δουλεια τις απο την οικονομικη κριση και τετοια,αλλα δεν τα ελεγε με υφος κλαψας. ασχετα με ποιον γαμιετε η αν μασουλαει φραγκα απο αυτους που γαμιετε, η γκομενα ειναι πανεξυπνη και παιζει καλα το παιχνιδι τις,και τα γουστα τις βγαζει,και τσιμπαει καλες δουλιτσες σε σπιτια και μαγαζια. και μια ανωνυμη και ασχημη διακοσμητρια να ηταν,καποιος μαλακας-μηχανικος θα την γαμουσε παλι για να τις δινει καμια δουλεια. ετσι παει το παιχνιδι τυποι. δινεις για να παρεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι να καταλαβουν τα γιδια εδω μεσα ρε τυπε?.
τελος παντων.

την σισσυ την εχω φιλη στο facebook.δεν την γνωριζω προσωπικα,απλα την εχω φιλη οπως εχω και καμια 5-6 ακομα τετοιου ειδους τσιμπουκοσκυλα που μου αρεσουν. στο chat του facebook δεν την ειχα δει μεσα ποτε,ενα βραδυ ομως την πετυχα μεσα στο chat γυρω στις 5 τα ξημερωματα,ανεβαζε κατι μαλακιες απο ενα blog με διακοσμηση που εχει. τις εγραψα στο chat και μου απαντησε κανονικα,ειδε και τις φωτο που εχω στο προφιλ μου,γιατι με ρωτησε για καποιο μερος που ειδε σε μια φωτο.μιλησαμε κανενα 20 λεπτο περιπου,δεν μου φανηκε η γκομενα για κανενα ψωνιο,ισα ισα το αντιθετο. μου ελεγε οτι εχει πεσει πολυ η δουλεια τις απο την οικονομικη κριση και τετοια,αλλα δεν τα ελεγε με υφος κλαψας. ασχετα με ποιον γαμιετε η αν μασουλαει φραγκα απο αυτους που γαμιετε, η γκομενα ειναι πανεξυπνη και παιζει καλα το παιχνιδι τις,και τα γουστα τις βγαζει,και τσιμπαει καλες δουλιτσες σε σπιτια και μαγαζια. και μια ανωνυμη και ασχημη διακοσμητρια να ηταν,καποιος μαλακας-μηχανικος θα την γαμουσε παλι για να τις δινει καμια δουλεια. ετσι παει το παιχνιδι τυποι. δινεις για να παρεις.

E μηχανικος θα την πηδουσε ρε τύπε ποιος θα την πηδουσε? καποιος που δεν ξερει να ανοιγει το Skype?

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
E μηχανικος θα την πηδουσε ρε τύπε ποιος θα την πηδουσε? καποιος που δεν ξερει να ανοιγει το Skype?
και τυφλη να ηταν,εσυ δεν θα μπορουσες να την γαμησεις με τιποτα παντως.

αι στο διαολο απο εδω ρε μαλακιστηρι.
εχεις κανει ολα τα θρεντ σαν τα μουτρα σου, μαλακιστηρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom