Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.651
- Πόντοι
- 8.346
Οι αγαπουληδες/σαλιαρηδες δν χρειάζεται να δουν φωτογραφίες. Δν ειναι τόσο ρηχοί όσο εμείςΑναθεμα κ αν ανοιξε κάνεις τη φωτογραφία.
Συμφωνω
Οι αγαπουληδες/σαλιαρηδες δν χρειάζεται να δουν φωτογραφίες. Δν ειναι τόσο ρηχοί όσο εμείςΑναθεμα κ αν ανοιξε κάνεις τη φωτογραφία.
Συμφωνω
Αγυμναστος κωλος για 25χρονη.
Swipe left από μένα και ας το δίνει
...το πρωτο που κοιταξα!!Αναθεμα κ αν ανοιξε κάνεις τη φωτογραφία.
Συμφωνω
Η Φωτο είναι από στουντιακι ?
Για να δούμε ποιο λαγωνικό θα βρει πρώτο ποια ειναι η νεαρη.
Βλέπω 50 σελιδες να γράφονται μέχρι να μάθουμε λεπτομερειες
Κ σου άρεσε? Οκ γουστα είναι αυτά,εμένα οχι...το πρωτο που κοιταξα!!
Και το δευτερο
...nope, αλλα θα περιμενω να δω περισσοτερα πρωταΚ σου άρεσε? Οκ γουστα είναι αυτά,εμένα οχι
Μπορω να ομολογησω οτι εχεις ωραιο κωλιΤίποτα απλά γράφω κάτι άκυρο μέχρι να ενεργοποιηθεί το προφίλ μου
Ουτε κι εμενα, αλλα εχω υπομονη και περιμενω να δω περισσοτερα...nope, αλλα θα περιμενω να δω περισσοτερα πρωτα
Καιρο ειχαμε να δουμε ξανθιαΤίποτα απλά γράφω κάτι άκυρο μέχρι να ενεργοποιηθεί το προφίλ μου
Μπα περίεργο μου ακούγεταιΚαιρο ειχαμε να δουμε ξανθια
Όντως χλαπατσοτος. Μάλλον έχουμε να κάνουμε με κλασική κορασίδα εποχής. Τεμπελιαζει να δουλέψει, τεμπελιαζει και να γυμναστει να φτιάξει λίγο σώμα.π
Ότι απορεια έχετε μπορείτε να ρωτήσετε εδώ είμαι !Κάποτε θα μας εξηγήσει το μωρό
Ενα τηλέφωνόΜε μπερδεύει πολύ το σάιτ έτσι όπως είναι δεν μπορώ να βρω ούτε πως ανεβάζω φωτογραφίες !
Όχι γλυκέ μου !καλησπερα @Sissy-doll πως εισαι??...θα ηθελα να μαθω αν τα καταπινεις...ειναι η τρελα μου...σε ευχαριστω πολυ!!!
Κλίκαρε πάνω στο εικονίδιο και ανεβάζεις φωτογραφίαΜε μπερδεύει πολύ το σάιτ έτσι όπως είναι δεν μπορώ να βρω ούτε πως ανεβάζω φωτογραφίες !