You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 202K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Πολύ ωραίο μωρό φαίνεται Έλληνα, αν και στο πρόσωπο είναι αντίστοιχα καλή, τότε μιλάμε για δύναμη...Καλημέρα Κύριοι!!!
Έχουμε αρκετό υλικό ακόμα... υπομονή.
adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
Παιδια ξεκιινατε να οργανωσετε το επομενο παρτυ πραγματικα αξιζε τον κοπο και περασαμε τελεια!!!
The_Greek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 833
- Πόντοι
- 376
Παιδια ξεκιινατε να οργανωσετε το επομενο παρτυ πραγματικα αξιζε τον κοπο και περασαμε τελεια!!!
The_Greek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 833
- Πόντοι
- 376
Γεια σου Αντρίκο, μύστη και καραμπουζουκλή!
Ο θεσμός αυτός πρέπει να καθιερωθεί 2-3 φορές το χρόνο...
Εμείς σκεφτόμαστε κάτι λίγο διαφορετικό. Εάν θες το σηζητάμε. ;)
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
ο ελληνας αποσυρεταιΠαιδια ξεκιινατε να οργανωσετε το επομενο παρτυ πραγματικα αξιζε τον κοπο και περασαμε τελεια!!!
εχει ακομα αιμορροΐδες!
adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
μην σου πω και 5 φορες το χρονο φιλε εγω εκανα και καποια χιλιομετρα για να ερθω και πραγματικα δεν μετανοιωνω γιατι γνωρισα πολυ ωραιους ανθρωπους αξιολογους και ωραιες γυναικες γελασα και εκανα και ωραιους φιλους απο το παρτυ.οσο για τον ελληνα και τον ζαρντεν δεν τα ηξερα τα παιδια ο φιλος ο γιωργος με συστησε και σαν πρωτη εντυπωση πολυ καλα ατομα που αξιζουν το σεβασμο μας για ολο αυτο που οργανωσαν με απολυτη επιτυχια και μπραβο και σε ολους τους συμετεχοντες ηταν αψογοι!!!!!Γεια σου Αντρίκο, μύστη και καραμπουζουκλή!
Ο θεσμός αυτός πρέπει να καθιερωθεί 2-3 φορές το χρόνο...
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
τι θα συζητησετε ρε παιδια? ποιο θα ειναι το θεμα σας?Χαρτί και καλαμάριον θα τα πούμε, μύστη μου!
Πρέπει να γίνει συζήτηση στρογγυλήςκωλότρυπαςτραπέζης...
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Καθότι τυγχάνω και εγώ μέλος της αξιόλογης τοιάυτης ομάδος, να σας σερβίρω μια κολοκυθόπιτα, για την οποία γίνεται και ο λόγος, φτιαγμένη από τα χεράκια μου!!!Προς το παρόν... έλα και εσύ στην παρέα μας που λέγετε... "Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα!"
Συνημμένα
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
τιμημενε, ειναι νηστησιμη?Καθότι τυγχάνω και εγώ μέλος της αξιόλογης τοιάυτης ομάδος, να σας σερβίρω μια κολοκυθόπιτα, για την οποία γίνεται και ο λόγος, φτιαγμένη από τα χεράκια μου!!!
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Ασφαλώς! Όπως, άλλωστε, αρμόζει στο κλίμα της Σαρακοστής κατά τη διάρκεια της οποίας νηστεύουμε, προσευχόμαστε και τηρούμε εγκράτεια απέναντι σε κάθε επίγειο πειρασμό!τιμημενε, ειναι νηστησιμη?
Capt.Bligh
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Καθότι τυγχάνω και εγώ μέλος της αξιόλογης τοιάυτης ομάδος, να σας σερβίρω μια κολοκυθόπιτα, για την οποία γίνεται και ο λόγος, φτιαγμένη από τα χεράκια μου!!!
και φετουλα???
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Θα χρειαστεί πρωτίστως να λάβετε τη σχετική άδεια από τον παπα zadren!!!και φετουλα???
Capt.Bligh
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Θα χρειαστεί πρωτίστως να λάβετε τη σχετική άδεια από τον παπα zadren!!!
νομιζω πηρα σχετικη αφεση, μετα την καθιερωμενη εξομολογηση
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Την ευλογία του να έχουμε!!!νομιζω πηρα σχετικη αφεση, μετα την καθιερωμενη εξομολογηση
Εμένα μου έχει επιβάλλει αυστηρή νηστεία, καθημερινό εκκλησιασμό και προσευχή για όλη τη Σαρακοστή, προκειμένου να συγχωρεθούν τα ανομήματά μου!!!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
φιλε εγω δεν νηστευω την σαρκα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
εχω γενεθλια σημερα
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Αν θέλεις να κάνεις ένα αξέχαστο πάρτυ γενεθλίων να απευθυνθείς στον έλληνα και τον zadren!!!εχω γενεθλια σημερα
Χρόνια πολλά παιχταρά με υγεία και πουλλά κουρίτσια!!!
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Εδω ειστε ρεμαλια....Αν κανετε την προσευχη αυτη 6 φορες την ημερα μπορειτε να τρωτε οτι θελετε...
Κύριε, Εσύ που, αν και αναμάρτητος, νήστεψες 40 μέρες στην έρημο, δώσε μου τη δύναμη να κάνω κι εγώ τη μικρή νηστεία, που θα μου καθορίσει ο παπα Zadren. Κυρίως όμως ενίσχυσέ με, σε παρακαλώ, στον αγώνα της πνευματικής νηστείας. Και σαν μελος του bou.com και στην σωματικη καθαρση...Δηλαδή, κάνε αυτήν την περίοδο να νηστέψουν τα μάτια μου από άσχημα θεάματα ( οι φωτο που ανεβαζουν οι αμαρτωλοι παπαδες εδω μεσα), τα αυτιά μου από ύποπτα ακούσματα (οσα λενε οι διαφοροι καντηλαναφτες πιρφοροι εδω μεσα στο νημα) , τα χείλη μου από λόγια που δε Σου αρέσουν, ο νους μου από σκέψεις τις βρωμικες και σεξιστικες και η ψυχή μου από επιθυμίες που προσβάλουν την αγάπη Σου οπως η επιθυμια μου να γνωρισω γυναικες που θα με οδηγουν στον κατηφορο και στην κολαση....
Έτσι με την αληθινή αυτή νηστεία να με αξιώσεις να φτάσω με περισσότερη καθαρότητα στην αγία Ανάστασή Σου και με υγεια στο επομενο παρτυ των παπαδων. Αμήν!
Κύριε, Εσύ που, αν και αναμάρτητος, νήστεψες 40 μέρες στην έρημο, δώσε μου τη δύναμη να κάνω κι εγώ τη μικρή νηστεία, που θα μου καθορίσει ο παπα Zadren. Κυρίως όμως ενίσχυσέ με, σε παρακαλώ, στον αγώνα της πνευματικής νηστείας. Και σαν μελος του bou.com και στην σωματικη καθαρση...Δηλαδή, κάνε αυτήν την περίοδο να νηστέψουν τα μάτια μου από άσχημα θεάματα ( οι φωτο που ανεβαζουν οι αμαρτωλοι παπαδες εδω μεσα), τα αυτιά μου από ύποπτα ακούσματα (οσα λενε οι διαφοροι καντηλαναφτες πιρφοροι εδω μεσα στο νημα) , τα χείλη μου από λόγια που δε Σου αρέσουν, ο νους μου από σκέψεις τις βρωμικες και σεξιστικες και η ψυχή μου από επιθυμίες που προσβάλουν την αγάπη Σου οπως η επιθυμια μου να γνωρισω γυναικες που θα με οδηγουν στον κατηφορο και στην κολαση....
Έτσι με την αληθινή αυτή νηστεία να με αξιώσεις να φτάσω με περισσότερη καθαρότητα στην αγία Ανάστασή Σου και με υγεια στο επομενο παρτυ των παπαδων. Αμήν!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K