Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Βλέπω είσαι σειρά μου εσύ. Και έλεγα σιγά μην ξέρουν το Μπλού Όιστερ
Ειναι δυνατον? Με αυτες τις ταινιες μεγαλωσα τυπε. (Ασε που μας εχουν ταραξει στις επαναληψεις το σταρ). Ειμαι γενια των 80s

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
ΥΓ. Ελληνα, μαγκα! Για πες μας γιατι σταματησες να γραφεις εδω μεσα? Αληθεια τι εγινε? Μας επρηζες τα αρχιδια με τις μαλακιες σου και ξαφνικα αλλαξες τερεν...

Υ.Σ. παπά(ρα) Zadren...

Έλληνα μάγκα                                                                                              1)  Εγώ μαι μάγκας και νταής και θα ρθω να σε πάρω ξέρεις για σένα επάλεψα εφτά φορές τον χάρο

Για πες μας γιατι σταματησες να γραφεις εδω μεσα?                                      2)  Φίλε συγνώμη που έχουμε και φυσιολογική ζωή και κανονικές δουλειές.

Αληθεια τι εγινε?                                                                                          3)  Την αλήθεια θα την βρεις μέσα στην ψυχή σου. Έμαθα πως παίζεις ζάρια στις λέσχες πως γυρνάς και στο σπίτι σου τα βράδια ποτέ σου δεν πατάς.

Μας επρηζες τα αρχιδια με τις μαλακιες σου και ξαφνικα αλλαξες τερεν         4)  Αλλάζω τερέν, γαιτί δεν έκρυψα ποτέ τις ανθρώπινες αδυναμίες μου.

djnet71

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
33
Like
576
Πόντοι
6.055
Pos : τερματικό/μηχανάκι για κάρτες!!!

novusordo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
497
Πόντοι
301
ζετα πολυ δυνατη στο παρτυ..το παρτυ χαραζει ιστορια

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Όψιμα συγχαρητήρια για την έμπνευση του πάρτυ. Κάτι σαν τη χοροεσπερίδα που ήθελα να διοργανώσουμε στο λύκειο.
Κι άλλα τέτοια και καλά κέφια… 

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Όψιμα συγχαρητήρια για την έμπνευση του πάρτυ. Κάτι σαν τη χοροεσπερίδα που ήθελα να διοργανώσουμε στο λύκειο.
Κι άλλα τέτοια και καλά κέφια…   

Sponsora... θα μας Σπονσοράρεις????  :grin: :grin: :grin:

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
ser,το τραπεζακι,για τα 5 ατομα ,που θα ετοιμασει ο ελληνας,δεν πιστευω να ειναι χωρις εσενα και εμενα?

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Η Jenifer Li είναι χορεύτρια, show woman και η πιο καυτή Ασιάτισσα στην Ελλάδα..!
Απολαύστε μερικές από τις φωτογραφίες της

Πηγή: [size=10pt]]

Συνημμένα

• Jenifer-1.jpg
    Jenifer-1.jpg
    54,9 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Jenifer-2.jpg
    Jenifer-2.jpg
    392,6 KB · Εμφανίσεις: 69
  • Jenifer-3.jpg
    Jenifer-3.jpg
    81,6 KB · Εμφανίσεις: 57
  • Jenifer-4.jpg
    Jenifer-4.jpg
    348,9 KB · Εμφανίσεις: 33
OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Όποιος θέλει να διαβάσει μερικές ευχές στο Τζενιφεράκι, ας στείλει πμ.... υπάρχει κονέ εξομολόγησης!

:priest:        :priest:        :priest:        :priest:

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
Όποιος θέλει να διαβάσει μερικές ευχές στο Τζενιφεράκι, ας στείλει πμ.... υπάρχει κονέ εξομολόγησης!

:priest:        :priest:        :priest:        :priest:

εγω το τιμοκαταλογο του μυστηριου θελω..
εσεις της εκκλησιας,λετε,οτι θες τεκνο μου,200ευρο! ;)

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
το τζενιφεράκι 200?????? ορίστε???

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
το μόνο που ξέρω είναι οτι στο λίντο την έπαιρναν πριβε με 50ρικο,αλλά πιο πάνω που έκανε παράθεση στο δικό σου ο spanios78, για 200 δεν λεει,εκτός αν δεν το κατάλαβα καλα....

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
το μόνο που ξέρω είναι οτι στο λίντο την έπαιρναν πριβε με 50ρικο,αλλά πιο πάνω που έκανε παράθεση στο δικό σου ο spanios78, για 200 δεν λεει,εκτός αν δεν το κατάλαβα καλα....

Για πες... την έχεις πάρει εσύ στο Lido?  
Δηλαδή μπορώ να πάω Lido, να μπω μέσα, να πάω κατευθείαν στην Jenifer,  χωρίς να πληρώσω είσοδο, χωρίς να αγοράσω έστω ένα ποτό και να της πω
"Πάμε ένα prive να σου ρίξω ένα ψέκασμα με 50 εβραίους".
Σωστά????

Κι αν υποθέσουμε ότι είναι έτσι όπως τα λες... δηλαδή, δεν πληρώνεις τίποτα άλλο και πας κατευθείαν στο ψητό (πράγμα βέβαια που 10000% δεν συμβαίνει)
τότε τι υπηρεσίες θα πάρεις με 50 εβραίους??????  Μπήκες, πλήρωσες, τελείωσες, σκούπισες, έφυγες??????  :think:

Μάλιστα... και τότε γιατί να πάω στο Lido να ψεκάσω με 50 και να μην πάω Μετάξι με τον φίλο Νάσο να ψεκάσω 5 φορές?
Η να πάω Φυλής και να ψεκάσω 2 1/2 φορές?

Να συνεχίσω?

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
διακρίνω μία επίθεση πρωί - πρωί η είναι ιδέα μου?? οχι φίλε μου δεν την εχω πάρει ούτε εχω πάει λίντο....αλλά η τιμή εχει αναφερθεί πολλές φορές και νομίζω είναι εύκολο να το βρεις....ετερον ουδέν!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom