ΑΛΕΞΙΑΡΑ δυναμη!!!!!!!ρε μ εβγαλε νοκ αουτ γ@μω την γυμναστικη που κανω........πολλα τα κυβικα αδερφε!!!!!Αστα αυτα μας πηρες την ΑΛΕΞΙΑ και την εκανες κοπανα κοπανιστη !
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 202K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
ser2000
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.206
- Πόντοι
- 376
Και εγω το θελω ρε συ φιλε,Τωρα μιλας σωστα και πιστευω ισχυει για ολους οσουν ηρθαν κ θα ερθουν στο παρτυ.
ΥΓ Οχι θελεις....αλλα ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ.
Η κωλοδουλεια ειναι λιγο θεμα αλλα θα προσπαθησω
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ !!!!
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
ΑΛΕΞΙΑΡΑ δυναμη!!!!!!!ρε μ εβγαλε νοκ αουτ γ@μω την γυμναστικη που κανω........πολλα τα κυβικα αδερφε!!!!!
Eαν κερδισω κατι ειτε free ειτε 50% θα το χαρισω σε εναν απο εσας με την προυποθεση να παει DUO ALEXIA-ZETAΑστα αυτα μας πηρες την ΑΛΕΞΙΑ και την εκανες κοπανα κοπανιστη !
DUO μ αυτες???????την νοσηλεια σε ιδιωτικο θεραπευτηριο ποιος θα το πληρωσει μετα???????τα δρομολογια που θα χασω μεχρι να συνελθω???????Eαν κερδισω κατι ειτε free ειτε 50% θα το χαρισω σε εναν απο εσας με την προυποθεση να παει DUO ALEXIA-ZETA
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Για αυτο θα το δωσω καπου γιατι θα παει χαμενο. Ξερω οτι δεν θα τα καταφερω κ με τις 2. Θα μπορουσα να παρω μονο Ζετα αλλα το κοριτσι τα αξιζει τα χρηματα οποτε δεν το θεωρω σωστο.DUO μ αυτες???????την νοσηλεια σε ιδιωτικο θεραπευτηριο ποιος θα το πληρωσει μετα???????τα δρομολογια που θα χασω μεχρι να συνελθω???????
οι γυναικες αυτες δεν ειναι τα μοντελα ΑΛΛΑ ασχετως αν το κανουν και επι χρημασοι ΞΕΡΟΥΝ να πηδιουνται ΞΕΡΟΥΝ να σε φτιαξουν!!!!!!!η Αλεξια το εχει τελος!Για αυτο θα το δωσω καπου γιατι θα παει χαμενο. Ξερω οτι δεν θα τα καταφερω κ με τις 2. Θα μπορουσα να παρω μονο Ζετα αλλα το κοριτσι τα αξιζει τα χρηματα οποτε δεν το θεωρω σωστο.
ser2000
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.206
- Πόντοι
- 376
Καλα πας να με ξεκανεις μου φαινεται..Eαν κερδισω κατι ειτε free ειτε 50% θα το χαρισω σε εναν απο εσας με την προυποθεση να παει DUO ALEXIA-ZETA
σαν την αλλη φορα που θα μου φερνανε το 166
με τη μια θα τα καταφερω με τις 2 ποτε !
αυτη η ζετα ΕΔΩ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ γαμωτο
Εκανε ενα χορο ρε συ Apoc εχασ τη μιλια μου !!
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ -
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
οι γυναικες αυτες δεν ειναι τα μοντελα ΑΛΛΑ ασχετως αν το κανουν και επι χρημασοι ΞΕΡΟΥΝ να πηδιουνται ΞΕΡΟΥΝ να σε φτιαξουν!!!!!!!η Αλεξια το εχει τελος!
djnet71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 576
- Πόντοι
- 6.055
τι μου θυμισες αποψε........
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Θες να κανονισω να στην στειλω μην μεινεις μονο στις σκεψεις τυπε μου!!! (εαν δεν την εχει παρει ο Ναυτικος all night)τι μου θυμισες αποψε........
μου μπηκαν σκεψεις τρελες τωρα αλλα αυριο ξεκιναω ξημερωματα........Θες να κανονισω να στην στειλω μην μεινεις μονο στις σκεψεις τυπε μου!!! (εαν δεν την εχει παρει ο Ναυτικος all night)
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Και μενα μερες τωρα αλλα τα δεκατα δεν εχουν περασει ακομα. Δεν με εστειλε ο πυρετος στο νοσοκομειο θα με στειλει η Ζετα ετσι αδυναμος που ειμαι...!μου μπηκαν σκεψεις τρελες τωρα αλλα αυριο ξεκιναω ξημερωματα........
Ακομα????ωωωω περαστικα!Και μενα μερες τωρα αλλα τα δεκατα δεν εχουν περασει ακομα. Δεν με εστειλε ο πυρετος στο νοσοκομειο θα με στειλει η Ζετα ετσι αδυναμος που ειμαι...!
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Δεν εχω κατσει κ καθολου. Αρρωστησε ενα παιδι στην δουλεια κ επρεπε να πηγαινω εγω. Ευτυχως αυριο ξεκουραση.Ακομα????ωωωω περαστικα!
Να σαι καλα φιλε.
Εμενα μου λες?????κατσε να βρεθουμε να σου πω ωραρια!!!!!!!Δεν εχω κατσει κ καθολου. Αρρωστησε ενα παιδι στην δουλεια κ επρεπε να πηγαινω εγω. Ευτυχως αυριο ξεκουραση.
Να σαι καλα φιλε.
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
09:00-21:00 καθε μερα...!Με περνας?Εμενα μου λες?????κατσε να βρεθουμε να σου πω ωραρια!!!!!!!
Θα σου πω απο κοντα!Καλο βραδυ σ ολους εχω και να ξυπνησω και 05:00.....09:00-21:00 καθε μερα...!Με περνας?
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Ωχ καταλαβα απο κοντα.Καλο βραδυ καλη ξεκουραση.Θα σου πω απο κοντα!Καλο βραδυ σ ολους εχω και να ξυπνησω και 05:00.....
spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 142
- Πόντοι
- 6
Μόνο οι γκόμενες.... να πασαλειφτούν!!! Θα βάλουμε τον Spanio να τις πασαλείψει!!!
στο μυαλο μου εισαι ρε ελληνα!!!!
παιδες ΕΓΩ,εγω θα σερβιρω τα κοριτσια!με τα λεπτεπιλεπτα χερακια μου,θα βαλω
τα δυνατα μου,να πασαλειψω ολα τα κοριτσια στο παρτυ!
το διαγωνισμο "μπανανας"τον κανατε γαργαρα ομως...για κοιταξε το!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K