spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 142
- Πόντοι
- 6
To θεμα δεν ειναι ποιος θα φαει τουρτα,αλλα η ολη φαση.. ;)
To θεμα δεν ειναι ποιος θα φαει τουρτα,αλλα η ολη φαση.. ;)
Τα μπούτια σας μόνο μην μπλέξετε!!!
Λοιπόν... πριν πάτε στο στριπτιζάδικο... εάν θέλετε βρισκόμαστε για καφέ. Μετά σας αφήνω καθότι άνθρωπος του Θεού και συνεχίζετε μόνοι σας ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ!!!!
Σκοπός τις συνάντησης να σας βάλω στον σωστό δρόμο!!!
γυναικες επιτρεπονται να ερθουν ?
συγνωμη κοριτσι, αλλα αυτη τη φορα το παρτυ θα ειναι θεματικο με την ονομασια "γκομενοφονιαδες". Αρα οι γυναικες απαγορευονται...Ευλογησε ομως τα γενια του Παπα-Greek...Κανε καθε μερα like στα αγαπησιαρικα σχόλιά του...γυναικες επιτρεπονται να ερθουν ?
ποιος ειπε φιλε οτι επιτρεπεται η εισοδος σε ανεξαρτητες κλωνομπανιερες? Διαβασες γυναικειο ονομα και σε τραβηξε η μουνιλα? Αυτη τη φορα τα rules θα ειναι διαφορετικα καλε φιλε....δεσποινις χριστινα,φυσικα και επιτρεπονται γυναικες,και ειναι ευπροσδεκτες στο παρτυ μας!
ποσο μαλλον,γυναικες με τα δικα σας σωματικα προσοντα!
αν θελετε,εγω διατιθεμαι να σας συνοδεψω στο παρτυ μας.
ειδικα αν φορατε αυτο το μικροσκοπικο ΚΙΛΤ και ψιλοτακουνα,που εχετε στη φοτο.
[εχω και γω τα φετιχ μου]
τοτε να στε σιγουρη,οτι θα ειστε στο επικεντρο του ενδιαφεροντος!
για το πιον μου θα σας διαβεβαιωσουν τα εγκριτα μελη που γραφουν εδω. ;)
μιλατε ρε ρεμαλια,να ερθει το κοριτσι στο παρτυ...
πως η ποσο? ξανα ρωτα φιλε ...Pos θα βάλετε στην είσοδο???
ρε εισαι καλα τωρα? αιδιοσαλατα τρως? ειναι δυνατον να πουμε κατι για σπονσορα και να μην ισχυει? μα ποσο Μερκελ ρε φιλε παιζει να εισαι? Λοιπον ασε τα λογια τα παχια και ελα να δεις απο μονος σου...Σου υποσχομαι την επομενη να μην σου κανω παραθεσεις στα μνμ σου γιατι η εικονα θα ειναι ασχημη...Με το δικο σου το ΟΚ πρινταρω την πρωτη προσκληση για παρτη σου...φιλτατε ολα καλα τα λες και μου αρεσει αλλα πολλα δωρα διαβαζω και για αυτο ηρθα σε αντιπαραθεση με τους διοργανωτες κατα τα αλλα ολα οκ.......
Φιλε εσυ δεν εχεις αναγκη απο παρτυ και παπαριες...Κοιτα λιγο την πορνη φιλη σου που σου εχει καταβροχθησει ολα τα χωραφια ...ολο μελια και περιποιησεις μου εισαι με δαυτην...α, ρε κατακαημενε....γελανε οι νεοι με την καταντια σου αλλα εσενα δε σου καιγεται καρφακι παλιογερε, μπαίγνιο!Ρε χαμένε γιατί δεν λες οτι το party είναι
για γομάρια μόνο και γκόμενες δεν επιτρέπονται ;
Να ξέρουμε που πάμε !
Τοίχο Τοίχο
Φιλε εσυ δεν εχεις αναγκη απο παρτυ και παπαριες...Κοιτα λιγο την πορνη φιλη σου που σου εχει καταβροχθησει ολα τα χωραφια ...ολο μελια και περιποιησεις μου εισαι με δαυτην...α, ρε κατακαημενε....γελανε οι νεοι με την καταντια σου αλλα εσενα δε σου καιγεται καρφακι παλιογερε, μπαίγνιο!
Εγω ομως ακομα εχω αισθηματα για σενα....
Liked you yesterday
Like you still
Always have
Always will
I am totally into you ρε φιλενάδε!!
Κοιτα εγώ σε Μπλου Οίστερ πάρτυ και να ακούω YMCA δεν πάω !
Πάτε εσεις εγώ πάρω αλλού.
Χωράφια δεν έχω. Τα έκανα δωρεά στην Μητρόπολη να βόσκουν τα γίδια για να αποφύγω τον ΕΝΦΙΑ. Όσο για την πόρνη φίλη μου ... ένα πράγμα έχω να πω. Για ποια από όλες λες ;
ποιος ειπε φιλε οτι επιτρεπεται η εισοδος σε ανεξαρτητες κλωνομπανιερες? Διαβασες γυναικειο ονομα και σε τραβηξε η μουνιλα? Αυτη τη φορα τα rules θα ειναι διαφορετικα καλε φιλε....
Απλα ακολουθουμε τις διαδικασιες και περιμενουμε τον Πατερ παπαρα να μας πει τι θα κανουμε....Πατερ Ελληνα περιμενουμε τις αποφασεις σου....
καλημερα!πατερ σχωρα με αν αμαρτησα!
οπως ειπες,ειδα τα πορνοτακουνα,και το φουστακι το κοκκινο,και κατι ανθισε μεσα μου!
τωρα για ολα τα αλα που λες,εσυ και ο παπαελληνας ξερετε,εγω ενας μικρος και ταπεινος θνητος ειμαι!
οι γυναικες αυτες δεν ειναι τα μοντελα ΑΛΛΑ ασχετως αν το κανουν και επι χρημασοι ΞΕΡΟΥΝ να πηδιουνται ΞΕΡΟΥΝ να σε φτιαξουν!!!!!!!η Αλεξια το εχει τελος!
Ρε, κατω τα χερια απο την αρραβωνιαρα μου...θα εχουμε καβγάδες
Κοιτα εγώ σε Μπλου Οίστερ πάρτυ και να ακούω YMCA δεν πάω !
O Tυπος στο 1:30πρεπει να ειναι ο Zad εχει το μουσι ενος Πατερ!!
O Tυπος στο 1:30πρεπει να ειναι ο Zad εχει το μουσι ενος Πατερ!!
ηθελα να ηξερα με τοσο ξυλο που εφαγες χτες, που βρισκεις το κουραγιο και γραφεις μαλακιες παντου και γελας και απο πανω...σωτηρια για σενα δεν υπαρχει πλεον!Αυτός είναι... τέτοια πάρτυ κάνει κιόλας!!!