Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
Τα μπούτια σας μόνο μην μπλέξετε!!!  :grin: :grin: :grin:

Λοιπόν... πριν πάτε στο στριπτιζάδικο... εάν θέλετε βρισκόμαστε για καφέ. Μετά σας αφήνω καθότι άνθρωπος του Θεού και συνεχίζετε μόνοι σας ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ!!!!
Σκοπός τις συνάντησης να σας βάλω στον σωστό δρόμο!!!  :priest:

ρεμαλια αμα παιξει καφεδακι,σφυρατε..

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
γυναικες επιτρεπονται να ερθουν ?

δεσποινις χριστινα,φυσικα και επιτρεπονται γυναικες,και ειναι ευπροσδεκτες στο παρτυ μας!
ποσο μαλλον,γυναικες με τα δικα σας σωματικα προσοντα!
αν θελετε,εγω διατιθεμαι να σας συνοδεψω στο παρτυ μας.
ειδικα αν φορατε αυτο το μικροσκοπικο ΚΙΛΤ και ψιλοτακουνα,που εχετε στη φοτο.
[εχω και γω τα φετιχ μου]
τοτε να στε σιγουρη,οτι θα ειστε στο επικεντρο του ενδιαφεροντος!
για το πιον μου θα σας διαβεβαιωσουν τα εγκριτα μελη που γραφουν εδω. ;)

μιλατε ρε ρεμαλια,να ερθει το κοριτσι στο παρτυ...

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
γυναικες επιτρεπονται να ερθουν ?
συγνωμη κοριτσι, αλλα αυτη τη φορα το παρτυ θα ειναι θεματικο με την ονομασια "γκομενοφονιαδες". Αρα οι γυναικες απαγορευονται...Ευλογησε ομως τα γενια του Παπα-Greek...Κανε καθε μερα  like στα αγαπησιαρικα σχόλιά του...

Ευχαριστω προσωπικα για το ενδιαφερον και σου υποσχομαι την επομενη φορα, την πρτη προσκληση.... :priest:

ΥΓ...Αγαπητοι κλωνοι απο διαφορα γραφεια, ηθοποιοι και καλλιτεχνες της υποκρισισας με νηματα γαματα κλπ τετοιοι του site, μην ενοχλειτε σε ωρα λειτουργιας  ;)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
δεσποινις χριστινα,φυσικα και επιτρεπονται γυναικες,και ειναι ευπροσδεκτες στο παρτυ μας!
ποσο μαλλον,γυναικες με τα δικα σας σωματικα προσοντα!
αν θελετε,εγω διατιθεμαι να σας συνοδεψω στο παρτυ μας.
ειδικα αν φορατε αυτο το μικροσκοπικο ΚΙΛΤ και ψιλοτακουνα,που εχετε στη φοτο.
[εχω και γω τα φετιχ μου]
τοτε να στε σιγουρη,οτι θα ειστε στο επικεντρο του ενδιαφεροντος!
για το πιον μου θα σας διαβεβαιωσουν τα εγκριτα μελη που γραφουν εδω. ;)

μιλατε ρε ρεμαλια,να ερθει το κοριτσι στο παρτυ...
ποιος ειπε φιλε οτι επιτρεπεται η εισοδος σε ανεξαρτητες κλωνομπανιερες? Διαβασες γυναικειο ονομα και σε τραβηξε η μουνιλα? Αυτη τη φορα τα rules θα ειναι διαφορετικα καλε φιλε....
Απλα ακολουθουμε τις διαδικασιες και περιμενουμε τον Πατερ παπαρα να μας πει τι θα κανουμε....Πατερ Ελληνα περιμενουμε τις αποφασεις σου.... :grin:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
φιλτατε ολα καλα τα λες και μου αρεσει αλλα πολλα δωρα διαβαζω και για αυτο ηρθα σε αντιπαραθεση με τους διοργανωτες κατα τα αλλα ολα οκ.......
ρε εισαι καλα τωρα? αιδιοσαλατα τρως? ειναι δυνατον να πουμε κατι για σπονσορα και να μην ισχυει? μα ποσο Μερκελ ρε φιλε παιζει να εισαι? Λοιπον ασε τα λογια τα παχια και ελα να δεις απο μονος σου...Σου υποσχομαι την επομενη να μην σου κανω παραθεσεις στα μνμ σου γιατι η εικονα θα ειναι ασχημη...Με το δικο σου το ΟΚ πρινταρω την πρωτη προσκληση για παρτη σου...

Μην ακους αχούς στο αυτι και καμπανες στο κεφαλι πια! Ασε τις κανπανες να τις διαχειριστει ο παπαρας ο παπας ο Ελληνας...Αυτος ξερει απο αυτα...

ΥΓ. Προς ολους!! Αν για οτιδηποτε λεμε, δεν γινει πραγματικοτητα σας υποσχομαι ο Παπα-Ελληνας να παει να γινει πουτανα στην Κινα... :grin:

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Ρε χαμένε γιατί δεν λες οτι το party είναι
για γομάρια μόνο και γκόμενες δεν επιτρέπονται ;
Να ξέρουμε που πάμε !
Τοίχο Τοίχο

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ρε χαμένε γιατί δεν λες οτι το party είναι
για γομάρια μόνο και γκόμενες δεν επιτρέπονται ;
Να ξέρουμε που πάμε !
Τοίχο Τοίχο
Φιλε εσυ δεν εχεις αναγκη απο παρτυ και παπαριες...Κοιτα λιγο την πορνη φιλη σου που σου εχει καταβροχθησει ολα τα χωραφια ...ολο μελια και περιποιησεις μου εισαι με δαυτην...α, ρε κατακαημενε....γελανε οι νεοι με την καταντια σου αλλα εσενα δε σου καιγεται καρφακι παλιογερε, μπαίγνιο!
Εγω ομως ακομα εχω αισθηματα για σενα....

Liked you yesterday
Like you still
Always have
Always will

I am totally into you ρε φιλενάδε!! :hi:

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Φιλε εσυ δεν εχεις αναγκη απο παρτυ και παπαριες...Κοιτα λιγο την πορνη φιλη σου που σου εχει καταβροχθησει ολα τα χωραφια ...ολο μελια και περιποιησεις μου εισαι με δαυτην...α, ρε κατακαημενε....γελανε οι νεοι με την καταντια σου αλλα εσενα δε σου καιγεται καρφακι παλιογερε, μπαίγνιο!
Εγω ομως ακομα εχω αισθηματα για σενα....

Liked you yesterday
Like you still
Always have
Always will

I am totally into you ρε φιλενάδε!! :hi:

Κοιτα εγώ σε Μπλου Οίστερ πάρτυ και να ακούω YMCA δεν πάω !
Πάτε εσεις εγώ πάω αλλού.
Χωράφια δεν έχω. Τα έκανα δωρεά στην Μητρόπολη να βόσκουν τα γίδια για να αποφύγω τον ΕΝΦΙΑ. Όσο για την πόρνη φίλη μου ... ένα πράγμα έχω να πω. Για ποια από όλες λες ;

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Κοιτα εγώ σε Μπλου Οίστερ πάρτυ και να ακούω YMCA δεν πάω !
Πάτε εσεις εγώ πάρω αλλού.
Χωράφια δεν έχω. Τα έκανα δωρεά στην Μητρόπολη να βόσκουν τα γίδια για να αποφύγω τον ΕΝΦΙΑ. Όσο για την πόρνη φίλη μου ... ένα πράγμα έχω να πω. Για ποια από όλες λες ;
:2funny: :2funny:

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
ποιος ειπε φιλε οτι επιτρεπεται η εισοδος σε ανεξαρτητες κλωνομπανιερες? Διαβασες γυναικειο ονομα και σε τραβηξε η μουνιλα? Αυτη τη φορα τα rules θα ειναι διαφορετικα καλε φιλε....
Απλα ακολουθουμε τις διαδικασιες και περιμενουμε τον Πατερ παπαρα να μας πει τι θα κανουμε....Πατερ Ελληνα περιμενουμε τις αποφασεις σου.... :grin:

καλημερα!πατερ σχωρα με αν αμαρτησα! :kneel:
οπως ειπες,ειδα τα πορνοτακουνα,και το φουστακι το κοκκινο,και κατι ανθισε μεσα μου! :erection:
τωρα για ολα τα αλα που λες,εσυ και ο παπαελληνας ξερετε,εγω ενας μικρος και ταπεινος θνητος ειμαι! :hi:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
καλημερα!πατερ σχωρα με αν αμαρτησα! :kneel:
οπως ειπες,ειδα τα πορνοτακουνα,και το φουστακι το κοκκινο,και κατι ανθισε μεσα μου! :erection:
τωρα για ολα τα αλα που λες,εσυ και ο παπαελληνας ξερετε,εγω ενας μικρος και ταπεινος θνητος ειμαι! :hi:
:priest: :priest:

maniouel

Μέγας
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Κριτικές
25
Like
1.060
Πόντοι
3.910
οι γυναικες αυτες δεν ειναι τα μοντελα ΑΛΛΑ ασχετως αν το κανουν και επι χρημασοι ΞΕΡΟΥΝ να πηδιουνται ΞΕΡΟΥΝ να σε φτιαξουν!!!!!!!η Αλεξια το εχει τελος!

Ρε, κατω τα χερια απο την αρραβωνιαρα μου...θα εχουμε καβγάδες

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Αυτός είναι... τέτοια πάρτυ κάνει κιόλας!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ηθελα να ηξερα με τοσο ξυλο που εφαγες χτες, που βρισκεις το κουραγιο και γραφεις μαλακιες παντου και γελας και απο πανω...σωτηρια για σενα δεν υπαρχει πλεον!

ΥΓ. Ελληνα, μαγκα! Για πες μας γιατι σταματησες να γραφεις εδω μεσα? Αληθεια τι εγινε? Μας επρηζες τα αρχιδια με τις μαλακιες σου και ξαφνικα αλλαξες τερεν...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom