manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.429
- Πόντοι
- 3.187
Ήμαρτον με τα ψέμματα κ τις φαντασίες σου ρε τύπε...Εγω Είπα αν βγει άλλη μια κριτική με το ίδιο περιεχόμενο θα ζητήσω συγνωμη... Θα πω όμως ενα παράδειγμα και ποιος θελει καταλαβαίνει... Αν μπει ενα κοριτσι και δεν αρέσει απο την αρχή σε ενα πελάτη εχει δικαίωμα να την διώξει χωρις να πληρώσει δεν εχει όμως δικαίωμα να χρησιμοποίησει όλη την ώρα και στο τέλος να θυμηθεί πως δε του άρεσε το ενα της νύχι και να ζητάει να πληρώσει τα μισά... Έλεος... Πήγαινε σε ενα εστιατόριο φάε μια μπριζόλα και αφού τη φας πες δε μου άρεσε και ζητά να πληρώσεις τα μισά... Θα σε κοροϊδεύουν όλοι...
Στην κριτική ήμουν σαφέστατος..Είχα πολύ όρεξη κ αγωνία για να συναντήσω κάτι εξαιρετικό κ VFM όπως τόνιζες κ με αυτά που είδα,δε μου κόπηκε μόνο η όρεξη για σεξ,αλλά κ για φαϊ.Η κοπέλα ήρθε 21:35.Αφού έκατσε 1 τεταρτο στο μπάνιο κ μου χαλασε ενα κυβικο νερο,ακολούθησε σεξ (ο θεός να το κάνει) κ η κλήση μου προς εσένα για να σου αναφέρω το πρόβλημα ήταν 22:12 (στο κινητό,δυστυχώς για σένα μορείς να βρεις όλες τις λεπτομέρειες,ακόμη κ τα μνμτα που μ έστελνες την επόμενη).
Άλλη κριτική μπορεί κ να μη βγει..το πιο εύκολο είναι να της αλλάξεις όνομα κ το Βίκυ να γίνει Μαρία,Ελένη,Άννα κοκ..
Το ατυχές παράδειγμα με το εστιατόριο το ανέφερες κ την ώρα που σε πήρα..σου επαναλαμβάνω την απάντηση..σε ένα εστιατόριο που σέβεται τον πελάτη,αν φάει μπριζόλα κάποιος κ δεν του αρέσει,την επιστρέφει κ του φέρνουν άλλη..
Κ δε ζήτησα να μην πληρώσω τπτ,αλλά θεώρησα πως τα 200 για αυτό το πράγμα είναι κλοπή!!