Καλημέρα. Δεν είχα σκοπό να αναφερθώ στο θέμα, καθώς ο Μάριος δεν ήθελε, αλλά όταν διαβάζω ανακρίβειες δεν γίνεται να μην απαντήσω.
Λοιπόν συνάντησα τη Βίκυ τη περασμένη Τετάρτη το βράδυ. Είχε προηγηθεί επικοινωνία με τον Μάριο, αφού μου εξήγησε τα απαραίτητα. Μου έστειλε 2/3 φωτο και συμφωνήσαμε για Βίκυ.
Έφτασε κανονικά στην ώρα της. Η εμφάνιση πολύ προσεγμένη αν και όχι σύμφωνα με τα δικά μου γούστα (δεν είχα ζητήσει κάτι πάνω σ αυτό) Η Βίκυ είναι ξανθιά, με κανονικό σώμα, μικρό στήθος και χαριτωμένο πρόσωπο. Λίγη κουβέντα στην αρχή, να σπάσει ο πάγος (έρχεται αρκετά σφιγμένη) και μου ζητάει να πάει για φρεσκάρισμα. Η αλήθεια είναι πως έκατσε κάποια ώρα στο μπάνιο, αλλά με το που βγήκε, η όλη εικόνα ήταν θετική.
Ξεκίνησε με πολύ GFE κατάσταση και ανέλαβα πρωτοβουλίες εγώ (αν και προτιμά να έχει το πάνω χέρι η ίδια) Η αλήθεια είναι πως ασχολήθηκα αρκετή ώρα με το να την κάνω να πάρει μπρος και πραγματικά έγινε αγνώριστη….. καμιά σχέση με την αρχή…..Κάποια στιγμή μου ζητάει να αναλάβει δράση και ξεκινάει ένα oral, απίστευτο…. Τόσο που με το ζόρι κρατήθηκα, αλλά όχι για πολύ και ο 1ος γύρος τέλειωσε έτσι…..
Χαλάρωση, μπανάκι και για τους δυο μας και ανέλαβε να ξεκινήσει το 2ο γύρο μόνη της. Πάλι με εντυπωσιακό στοματικό και ακολούθησε αρκετό σφυροκόπημα σε πολλές στάσεις χωρίς μα και μη!!!! Αντέχει και δεν δυσανασχετεί.
Η ουσία είναι πως πέρασα καλά. Δεν θα μου μείνει αξέχαστη η συνάντηση, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν έχει να κάνει με τη κοπέλα.
Οσο αναφορά με το χρόνο που περνάει στο μπάνιο, απλά να πω, πως είχαμε συμφωνήσει για 1 ώρα και έκατσε 1:45 ίσως και παραπάνω. Δεν κοιτάζει ποτέ ρολόι, το τηλέφωνο κλειστό και όλη την ώρα ασχολείται με τον πελάτη.
Επειδή κι εγώ έχω ένα θέμα με την εμφάνιση των άκρων, δεν παρατήρησα κάτι άσχημο σε αυτό το θέμα.
Αν θα τη ξανάβλεπα; Θα απαντούσα ίσως, επειδή δεν μου έκανε κάποιο κλικ η πρώτη ματιά.
Δεν είναι εύκολο να ταιριάζεις με όλους/ες πάντα. Παίζει ρόλο και η χημεία, αλλά και ο όλος χειρισμός που για κάθε κοπέλα θα πρέπει να είναι διαφορετικός. Κοινώς ότι δίνεις παίρνεις. Ετσι το βλέπω και συνήθως περνάμε κι οι δυο καλά..