manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.429
- Πόντοι
- 3.187
Χαχαχα...φωτιά στην Αθηναϊκή νύχτα!!!
Χαχαχα...φωτιά στην Αθηναϊκή νύχτα!!!
Μαλλον εχει ξεχασει το password!Ο Καρνέζης δεν θα εμφανιστεί εδώ;;;
Ειλικρινά λιγο με νοιάζουν και οι κριτικές και τα ψέματα και οι ίντριγκες και οι κλώνοι και ολα αυτά εδω μέσα και άλλου το μονο που κάνουν πια ειναι να με διασκεδάζουν έυτυχως εχω τους καλούς φιλους που εκτιμούν αυτο που προσφέρω και τόσα χρόνια έχουμε αναπτύξει μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης... Σύντομα για αυτούς τους φιλους και μονο για αυτούς κάτι που θα συγκλονίσει την αθηναϊκή νύχτα...
Μαλλον εχει ξεχασει το password!
Ποια ηταν τα λάθη; Που τα κοριτςια κάνουν ότι κάνουν με τη θέληση τους; [size=20pt]Που δε πληρώνουμε νταβατζηδες[/size] που δεν λογαριάζουμε ολόκληρα σάιτ που γράφουν χιλιάδες ψέματα επειδή δε πληρώσαμε ... ακόμα συνεχίζει να γράφει ο δίπλα ενώ τον αγνοώ εδώ και χρόνια τόση κακιά που δε πληρώνεται... Τόσο ξεφτίλα... Ποια λάθη; Που ακυρώνουμε πελάτες που "ερωτεύτηκαν" και ζητούσαν απο κοριτςια να μη τα πληρώνουν... Αλλα αυτά δε τα λένε:.. Ναι γιαννη μου... Αυτοκατστροφικες μαλλον ειναι... Επειδή βλέπεις γνωρίζω κάποιους ανθρώπους σοβαρούς σε σχέση με σένα... Ειλικρινά δε καταλαβαινω τι εχεις με το πρόσωπο μου... Ποτέ δε το κατάλαβα...
βιαστικο σε κοφτω !!!! υπομονη φιλε μου να γινει γουρμο το συκο !!!Ο Καρνέζης δεν θα εμφανιστεί εδώ;;;
Όπως νιώθει ενας Πελατης ότι εξαπατήθηκε έτσι να δηλώσω και εγω. Αμφισβητώ την κριτική και την θεωρώ κακόβουλη έως ψεύτικη τη στιγμή που αυτο το καιρο γίνεται τόσο μεγαλος πόλεμος προς τα εδώ... Εχουν γινει ελάχιστα ραντεβού και σχεδόν κανένα απο την βικυ... Τεραςτιος πόλεμος... Κάτι που πάντα ηταν συνηθισμένο φαινόμενο... Θα χαρώ να υπάρξει άλλη μια ίδιου τύπου κριτική τότε θα ζητήσω προσωπικά συγνωμη αλλα αμφιβάλω... Μην ανησυχείτε δε σας τρώμε πια το ψωμί...
Πως ενώ είμαστε σε κλειστό κύκλο βγαίνουν όλο νεα μέλη και γράφουν μου κανει τρομερή εντύπωση... Παλι το φαινόμενο των κλώνων... Τουλάχιστον εγω εχω όνομα και υπόσταση και βγαίνω και μιλάω μπροστά σας... Όλοι οι άλλοι κρύβονται πίσω απο την ανωνυμία του Ίντερνετ... Συγχαρητήρια... Ποσό γελάω πια...
τι καλος ο trive!!αν ημουν βιζιτα θα σου καθομουν ρε πουστη τσαμπα!
Ααα μανακοντα θα επανορθώσω πριν το ραντεβού θα πηγαίνουν τα κοριτςια μανικιούρ πεντικιούρ για να πληρώνεις... Μήπως μετά σε ενοχλεί η φαβορίτα τους;;; Έλεος πια με τις μαλακιες... Όσο σοβαρά πρέπει και οφείλουν να ειναι γραφεία και κοριτσι τόσο και περισσότερο πρέπει να ειναι και οι πελάτες... Εσείς κάνετε τα κοριτςια να μη γουστάρουν αυτο που κάνουν...
Πάντα τα κοριτςια ειναι περιποιημένα... Ακομα δεν έχετε καταλαβει την εικόνα και το θεμα ειναι πολυ απλό κάποιος δεν ήθελε να πληρώσει και στηρίχτηκε ενα νύχι δε θελει και πολυ μυαλό να το καταλάβουμε πιστεύω