Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.458
- Πόντοι
- 456
iso13 αυτο το κιτρινο ανθρωπακι στο προφιλ σου τι στο πουτσο ειναι?θελω κ γω ενα
Eλα ντε πες μου εσυ.
iso13 αυτο το κιτρινο ανθρωπακι στο προφιλ σου τι στο πουτσο ειναι?θελω κ γω ενα
Μπαίνοντας για μπάνιο,έκατσε με το ρολόι 1 τέταρτο,σε σημείο που άρχισα να αναρωτιέμαι αν έχει νερό στο σπίτι της ή αν το κόψανε..
γιατί ο κλειστός κύκλος και το όλο illusion (μοσχό)πουλάεικαι ποιος ο λόγος που μας τα λέτε αυτά δημόσια? Αφού δεν μπορούμε να μπούμε στον κύκλο σας?
Θέλετε να την πείτε σε κάποιους συγκεκριμένους? Θέλετε να την πείτε σε όλους μας?
Νομίζω πως δε χρειαζόταν αυτό το ποστ. Κάντε τη δουλειά σας όπως νομίζετε και αγνοήστε εμάς τους υπόλοιπους.
τι καλος ο trive!!αν ημουν βιζιτα θα σου καθομουν ρε πουστη τσαμπα!και ποιος ο λόγος που μας τα λέτε αυτά δημόσια? Αφού δεν μπορούμε να μπούμε στον κύκλο σας?
Θέλετε να την πείτε σε κάποιους συγκεκριμένους? Θέλετε να την πείτε σε όλους μας?
Νομίζω πως δε χρειαζόταν αυτό το ποστ. Κάντε τη δουλειά σας όπως νομίζετε και αγνοήστε εμάς τους υπόλοιπους.
Καλή ώρα..Εεει τις μαλακιες του, μπας και τσιμπισει κανενας και πληρωσει το μουνι διαμαντι.
Πάρα πολύ κουβαρντά σε βρίσκω απο αυτά που έγραψες.Στο τέλος του ραντεβού, η αίσθησή μου ήταν οτι εξαπατήθηκα,αφού πλήρωσα 200 ευρώ κάτι που άξιζε το πολύ 100..
Απο που το συμπαίρανες αυτό?Πάρα πολύ κουβαρντά σε βρίσκω απο αυτά που έγραψες.
θελει αποφασιστικοτητα κ κρυο αιμα τυπε για να της πεις αντιο με το που βλεπεις κατι ανταξιο των χρηματων που εχεις συμφωνησει να δωσεις...δυστυχως και σε σενα λειτουργησε το κατω κεφαλιΕρώτηση προς τους συναγωνιστές..αν πρόκειται να δώσεις 200 ευρώ,τι περιμένεις να δεις?
Εγώ πάντως,κάτι ανάλογο εμφάνισης CT,μιας κ αυτές παίζουν σε αυτά τα φράγκα..Η φωτό που έλαβα (μόνο σώμα) ήταν άκρως κολακευτική,οπότε έκλεισα το ραντεβού..
Βγαίνοντας κ αφού άφησε την πετσέτα είδα ότι έπρεπε για να ξενερώσω..
Απεριποίητα κάτω άκρα,ενώ ένα νύχι απο τα δάχτυλα του ενός ποδιού ήταν μαύρο κ σάπιο απο χτύπημα..
Λάθος μου μεγάλο που δεν την έδιωξα επι τόπου,αλλα σκέφτηκα πως ίσως αποζημιωθώ στο σεξ..
Στο τέλος του ραντεβού, η αίσθησή μου ήταν οτι εξαπατήθηκα,αφού πλήρωσα 200 ευρώ κάτι που άξιζε το πολύ 100..
Δεν σου φαίνονται πολλά τα εκατό για ένα σώμα μόνο;Και με προσπάθεια να σου φάει τον χρόνο...αυτό λέω.Απο που το συμπαίρανες αυτό?
Σε αυτό δεν έχεις άδικο..ίσως ήμουν κ επιεικήςΔεν σου φαίνονται πολλά τα εκατό για ένα σώμα μόνο;Και με προσπάθεια να σου φάει τον χρόνο...αυτό λέω.
όπου ακούς πολλά κεράσια κόψε τους μπάφους τα κεράσια δεν μιλάνεΝέο μέλος ενώ είμαι γραμμένος απο το '10???Μάλιστα...
Ας αναφερθούμε λοιπόν κ στον "κύριο" Μάριο που μας αποκαλεί ψεύτες..
Ο ίδιος για να πουλήσει το προϊόν του,μου είπε οτι η συγκεκριμένη είναι 100% VFM κ μάλιστα οτι φέρνει της Φαίης...ιεροσυλία...
Λίγη τσίπα αδερφέ...
Θα φέρεις την Άτζελα Δημητρίου??Σύντομα για αυτούς τους φιλους και μονο για αυτούς κάτι που θα συγκλονίσει την αθηναϊκή νύχτα...