apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τετοια φορουσαν τυπεωραιο σκαρπινι,τετοιο φορουσαν και στην βασιλικη χωροφυλακη
τετοια φορουσαν τυπεωραιο σκαρπινι,τετοιο φορουσαν και στην βασιλικη χωροφυλακη
τετοια φορουσαν τυπε
Kι συνεχισες να παραγγελεις απ αυτο το μαγαζι?...οχι πια δεν σιχαινομαι τις κατσαριδες...οταν ημουν πιτσιρικας ναι,αλλα μετα το στρατο κ το φοιτητιλικι οχι πια...μαλιστα εχω βρει ψοφια κατσαριδα σε μακαροναδα πακετο απο ντελιβερι στην Θεσ/κη....δεν σιχαθηκα,απλα πεταξα την μακαροναδα...
αν εβρισκα ομως τριχα θα ειχα θεμα......
πολυ σωστο αυτο που ειπες φιλε.οι γαριδες ειναι οι καταριδες της θαλασσας. ή αλλιως οι κατσαριδες ειναι οι γαριδες της στεριας !!!
με το φαρμακο της bayer που εριξα δεν εχω δει ουτε μια..αλλες φορες μεχρι τωρα θα ειχα δει 2-3 μεγαλες
με σπρευ τις κυνηγας οχι με παππουτσι γτ εχουν καλους αισθητηρες
Με φτερά έχει δει κανείς?
Αυτή τι είναι ένα είδος κατσαρίδας ή καμιά μετάλλαξη από την βρομιά της Αθήνας ?περυσι βραδυ κατα τις 11
προσγειωθηκε πανω στην οθονη του πισι
επεσαν καρεκλες κατω , ποτηρια, φωτιστικα τα εκανα πουτανα ολα
1 ωρα εκανα να την σκοτωσω
Ανοιγω αυτο το θεμα με αφορμη μια ασχημη εμπειρια που ειχα εχτες με μια κατσαριδα που επισκεφτηκε το δωματιο μου λιγο πριν πεσω για υπνο. Δεν ειναι η πρωτη φορα που ειδα κατσαριδα σπιτι μου. Ειναι και η εποχη τετοια που υπαρχει μεγαλη εξαρση της κατσαριδας και κυριως τις ημερες με μεγαλη ζεστη. Το παραξενο ειναι ομως οτι πριν ειχα παρει τα μετρα μου μιας και ειχα ψεκασει ολα τα υποπτα σημεια
Θα ηθελα λοιπον να ανταλλαξουμε εμπειριες και να συζητησουμε πως αντιμετωπιζεται οσο το δυνατον καλυτερα το προβλημα.
μεταλλαγμενες :SΜε φτερά έχει δει κανείς?
Δε μπα να 'χουν και esp, σπρέυ δεν ρίχνω για κανένα λόγο γιατί πρώτα θα ψοφήσω εγώ και μετά η κατσαρίδα
Με φτερά έχει δει κανείς?
Αυτή τι είναι ένα είδος κατσαρίδας ή καμιά μετάλλαξη από την βρομιά της Αθήνας ?
περυσι βραδυ κατα τις 11
προσγειωθηκε πανω στην οθονη του πισι
επεσαν καρεκλες κατω , ποτηρια, φωτιστικα τα εκανα πουτανα ολα
1 ωρα εκανα να την σκοτωσω