apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και σε μεγεθος ανθρωπου τυπεθα ερθουν πτερωτες απο ιαπωνια σε μεγεθος περιστεριου..
και σε μεγεθος ανθρωπου τυπεθα ερθουν πτερωτες απο ιαπωνια σε μεγεθος περιστεριου..
τετοιες εχουν ερθει απο πακισταν.,.και σε μεγεθος ανθρωπου τυπε
ΙΟΥΛΙΟΣ 2010
ποοοσο γλυκος!!
τις σιχαινομαι, τις φοβαμαι, με πιανει υστερια κ κλαιω αν τις δω μεσα στο σπιτι μου. κ φρικαρω οσο σκεφτομαι οτι μπορει να μου φερει η γατα καμια πανω στο κρεβατι :S
προσπαθω να σεβαστω τη ζωη τους οντας χορτοφαγος κ μπλα μπλα μπλα κ απλα να τις απομακρυνω αλλα πανικοβαλλομαι. κ φωναζω καποιον να τις σκοτωσει γτ εγω δεν μπορω. ευτυχως εχω να δω απο το πρηγουμενο καλοκαιρι μετα την απολυμανση που κανανε κ απλα ειχε ερθει η μαλακω να ψοφησει σε μενα
αν υπηρχε τζινι, ειμαι σιγουρη οτι η μια ευχη μου θα ηταν να μην υπαρχουν κατσαριδες σε ακτινα 100 μετρων απο μενα.
ΙΟΥΛΙΟΣ 2010
ωρα 4 το πρωι..
ο γατος ειχε φερει φτερωτη κατσαριδα διπλα στο κρεβατι μου τραυματισμενη..με ξυπνησαν τα φτερουγισματα που εκανε για να πεταξει..
μεγεθος της: περιπου 5,5 εκατοστα..
τετοιες εχουν ερθει απο πακισταν.,.
Με την πείνα που έρχεται τις βλέπω να μας φαίονται χαβιάρι
τυπε μας τα εχουν πρηξει με την κρισηΠοια πείνα ρε φίλε;;;; Σιγά μην βγούμε στο δρόμο και ζητιανεύουμε....ότι σας λένε το καταπίνετε σαν γάλα...
τυπε μας τα εχουν πρηξει με την κριση
ολη μερα αυτη την λεξη ακους
στύση....
με πιάνει στύύύύση
κι ένας ολόκληρος στρατός να μην μπορεί να με κρατήσει !!!
Κρίση....μεγαλη στύσηηη...
κι αυτή να στήνεται στα 4 να φάει το γαμήήήήσι
Χε...χε...χε...:S :S
θα αλλαζα σπιτι. ειλικρινα στο λεω. εδω την ψοφια ειχα δει κ εκανα να πατησω σπιτι μια βδομαδα. κ οταν το αποφασισα, κοιμομουν με ολα τα φωτα ανοιχτα, με το ενα ματι ανοιχτο κ το αυτι τεντωμενο μην κ ακουσω κανα χριτσι χριτσι, να ειμαι ετοιμη να φυγω. εχω απιστευτη φοβια. οταν ημουν μικρη κ εβλεπα καμια με πιανανε κρισεις κ υστερικο κλαμα κ προσπαθουσε καμια ωρα να με ηρεμησει ο πατερας μου
ειμαι τραγικη στο μεγιστο βαθμο.
απο τα σιφωνια ερχονται?
Χε...χε...χε...
Ελατε κοριτσια...πανω της...!!!!!!
Ανοιγω αυτο το θεμα με αφορμη μια ασχημη εμπειρια που ειχα εχτες με μια κατσαριδα που επισκεφτηκε το δωματιο μου λιγο πριν πεσω για υπνο. Δεν ειναι η πρωτη φορα που ειδα κατσαριδα σπιτι μου. Ειναι και η εποχη τετοια που υπαρχει μεγαλη εξαρση της κατσαριδας και κυριως τις ημερες με μεγαλη ζεστη. Το παραξενο ειναι ομως οτι πριν ειχα παρει τα μετρα μου μιας και ειχα ψεκασει ολα τα υποπτα σημεια
Θα ηθελα λοιπον να ανταλλαξουμε εμπειριες και να συζητησουμε πως αντιμετωπιζεται οσο το δυνατον καλυτερα το προβλημα.
!!Υπάρχουν μελέτες επιστημονικές για τις κατσαρίδες που υποστηρίζουν ότι είναι από τα πιο τρυφερά έντομα όσον αφορά την ανατροφή των νεογνών τους.