Νέα

Σιχαίνεστε τις κατσαρίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 630
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συχαίνεστε τις κατσαρίδες?

• Ναι

Ψήφοι: 112 74,7%
  • Όχι

Ψήφοι: 38 25,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    150

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Ανοιγω αυτο το θεμα με αφορμη μια ασχημη εμπειρια που ειχα εχτες με μια κατσαριδα που επισκεφτηκε το δωματιο μου λιγο πριν πεσω για υπνο. Δεν ειναι η πρωτη φορα που ειδα κατσαριδα σπιτι μου. Ειναι και η εποχη τετοια που υπαρχει μεγαλη εξαρση της κατσαριδας και κυριως τις ημερες με μεγαλη ζεστη. Το παραξενο ειναι ομως οτι πριν ειχα παρει τα μετρα μου μιας και ειχα ψεκασει ολα τα υποπτα σημεια :headbang:
Θα ηθελα λοιπον να ανταλλαξουμε εμπειριες και να συζητησουμε πως αντιμετωπιζεται οσο το δυνατον καλυτερα το προβλημα.

Επισκέπτης
αααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
θα λαλησω ρεεεεεεεεεεεεε..
τι διαβαζουμε ρε πουστη καθε μερα εδω μεσα???
πρεπει να βγουν σε βιβλιο καποια θρεντς..
αντισθενη σπευσε ολοταχως πριν το κανει καποιος αλλος & τον κυνηγας μετα για τα δικαιωματα..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εγω περισσότερο απο τις ...τερέζες σιχαίνομαι τον...πλέζουρα...μπλιάχ......το αροξόλ ρεεεεεεεεεεε............. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ειναι και η εποχη τετοια που υπαρχει μεγαλη εξαρση της κατσαριδας και κυριως τις ημερες με μεγαλη ζεστη. Το παραξενο ειναι ομως οτι πριν ειχα παρει τα μετρα μου μιας και ειχα ψεκασει ολα τα υποπτα σημεια :headbang:
Θα ηθελα λοιπον να ανταλλαξουμε εμπειριες και να συζητησουμε πως αντιμετωπιζεται οσο το δυνατον καλυτερα το προβλημα.

Εκτός από τα διάφορα σπρεϋ, κυκλοφορούν και μερικές ΠΟΛΥ αποτελεσματικές παγίδες! Είναι σε μέγεθος πακέτου τσιγάρων, τις αφήνεις στο πάτωμα και περιέχουν δηλητήριο...

Επίσης χρήσιμο είναι κι αυτό το link...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.921
Πόντοι
606
προφανως,επειδη ψεκασες,η κατσαριδα για να επιβιωσει εκανε ηρωικη εξοδο,δεν ειναι περιεργο
Η αηδια ειναι οι μεγαλες κοκκινες κατσαριδες  που μπορει να πεταχτουν ξαφνικα μπροστα σου και να σου κοψουν το αιμα
Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι  να ψεκασεις το σπιτι και να το διατηρεις συνεχως καθαρο

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
αααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
θα λαλησω ρεεεεεεεεεεεεε..
τι διαβαζουμε ρε πουστη καθε μερα εδω μεσα???
πρεπει να βγουν σε βιβλιο καποια θρεντς..
αντισθενη σπευσε ολοταχως πριν το κανει καποιος αλλος & τον κυνηγας μετα για τα δικαιωματα..
Εγώ δεν τις συχαίνομαι αλλά κάνω παρέα μαζί τους.... Όχι ρε μερικοί έχουν κόλλημα με τα έντομα και τα διάφορα <<τέρατα>> της φύσης..
Για παράδειγμα έχω έναν φίλο που μόλις τον ακουμπήσει κουνούπι ή κάτι μεγαλύτερο φτεροτό τέρας μπορεί να πάθει ανακοπή καρδιάς..

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.921
Πόντοι
606
...ασε που μερικες πετανε κιολας  :S :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

GOTHIC TEAR

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Άσε ρε φίλε γκαντεμιά.Και μένα μου σκασαν προχτες 2 σιχαμένες λίγο πριν κοιμηθώ.Αφού εξόντωσα τη 1 με ένα σκουπόξυλο,αφού μου βγήκε το λάδι βέβαια,πάω να ξαπλώσω και τσουπ στο άλλο δωμάτιο βλέπω και τη 2η.Όχι ρε πούστη λέω.Επειδή βαριόμουν να κυνηγήσω και τη 2η λέω "χέστο" και την έπεσα για ύπνο.Ευτυχώς την άλλη μέρα την βρήκα ψοφια προφανώς από το κατσαριδοκτόνο που είχαν ψεκάσει σε όλη την πολυκατοικία. :rolleyes:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Οικολογικό tip:

Δείξτε εμπιστοσύνη στον (ορυκτό) βόρακα που θα βρείτε σε μορφή λευκής σκόνης στα φαρμακεία.
Ανακατέψτε τον με ίση ποσότητα ζάχαρης και απλώστε το μείγμα στα περάσματα των κατσαρίδων.
Για καλύτερα αποτελέσματα δοκιμάστε μείγμα βόρακα, αλευριού και γύψου σε ίσα μέρη και κλείστε με αυτό τα ανοίγματα απ’ όπου περνούν οι κατσαρίδες...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
. Ειναι και η εποχη τετοια που υπαρχει μεγαλη εξαρση της κατσαριδας και κυριως τις ημερες με μεγαλη ζεστη. Το παραξενο ειναι ομως οτι πριν ειχα παρει τα μετρα μου μιας και ειχα ψεκασει ολα τα υποπτα σημεια :headbang:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγώ τις αγαπάω!Έχω 2 στην αυλή με λουράκι και κάθε απόγευμα τις βγάζω βόλτα! :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εμενα μ αρεσει να τις σκοτωνω
κ να κανουν σκριιιιιιιιιιτςςς

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
εμενα μ αρεσει να τις σκοτωνω
κ να κανουν σκριιιιιιιιιιτςςς
εχω στην τουαλετα οταν τις βλεπω περνω καμια λακ η οτιδηποτε σπρει και με αναπτηρα τις καιω. πεφτουν απο το ταβανι φλαμπε γαματο θεαμα

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.921
Πόντοι
606
θελετε δεν θελετε δεν γλιτωνετε(ουμε)απ'τις κατσαριδες.Ειναι το μονο ειδος που θα επιβιωσει σε πυρηνικο ολοκαυτωμα

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
αυτες και τα μοντελα ατακα του μεγιστου Ασλανη

Stories