Θέμης88
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 51
- Like
- 5.464
- Πόντοι
- 11.836
Η Σία?Ουστ μωρη παρτουζιαρα
Η Σία?Ουστ μωρη παρτουζιαρα
εμείς κάτι τέτοιες στο χωριό μου τις λέμε απογαμίδια....
αν δε την γαμούσε ο Λεάνης κανείς δεν θα την ήξερε σήμερα
Οταν πριν πολλά χρόνια κυκλοφορούσε στη Θεσσαλονίκη με το Λεάνη, με τα κολλήτα της τζιν είχε διαστημικό πατούρι, παραμιλούσαν όλοι...Τώρα.....εμείς κάτι τέτοιες στο χωριό μου τις λέμε απογαμίδια....
Γενικά παλιά ήταν πολύ πιο ωραία γκόμενα.Χαλασε...Οταν πριν πολλά χρόνια κυκλοφορούσε στη Θεσσαλονίκη με το Λεάνη, με τα κολλήτα της τζιν είχε διαστημικό πατούρι, παραμιλούσαν όλοι...Τώρα.....
Τώρα σκέψου εγω μιλάω πριν 12-13 χρόνια, μούναρος ήταν, ΄τωρα φίλε επαναπάυτηκε!Γενικά παλιά ήταν πολύ πιο ωραία γκόμενα.Χαλασε...
Δυστυχώς οι περισσότερες έτσι καταλήγουν, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων οι οποίες πάλι έτσι καταλήγουν, απλά λίγο αργότερα!Οταν πριν πολλά χρόνια κυκλοφορούσε στη Θεσσαλονίκη με το Λεάνη, με τα κολλήτα της τζιν είχε διαστημικό πατούρι, παραμιλούσαν όλοι...Τώρα.....
?Δυστυχώς οι περισσότερες έτσι καταλήγουν, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων οι οποίες πάλι έτσι καταλήγουν, απλά λίγο αργότερα!
Πριν τόσο καιρό σίγουρα!Τώρα σκέψου εγω μιλάω πριν 12-13 χρόνια, μούναρος ήταν, ΄τωρα φίλε επαναπάυτηκε!
ο κώλος της οκ....Οταν πριν πολλά χρόνια κυκλοφορούσε στη Θεσσαλονίκη με το Λεάνη, με τα κολλήτα της τζιν είχε διαστημικό πατούρι, παραμιλούσαν όλοι...Τώρα.....
Πόσο να χρεώνει ρε τυπε κάνα εξηνταρι την ώρα!!Έχει κανείς τηλέφωνό της?Πόσο πάει η ώρα μαζί της?
Εντάξει Όχι και 60@ρι .?Πόσο να χρεώνει ρε τυπε κάνα εξηνταρι την ώρα!!
Το επιπεδο της Σιας δεν ειναι για λιγοτερα απο 200 την ωρα...αυστηρα ακαταλληλη για μπαζολατρες πλεμποβιους και Μεταξοπαθεις.Εντάξει Όχι και 60@ρι .?
Μάλλον κατάλληλη για μπαζολάτρες τύπε.Το επιπεδο της Σιας δεν ειναι για λιγοτερα απο 200 την ωρα...αυστηρα ακαταλληλη για μπαζολατρες πλεμποβιους και Μεταξοπαθεις.
έρχονται οι κομμουνισταί και μας παίρνουν τις γκόμενεςεμείς κάτι τέτοιες στο χωριό μου τις λέμε απογαμίδια....
Εντάξει πιο παλιά Ναι τόσα αλλά τώρα κάποιοι έχουν αντίθετη άποψη.Αλλα ούτε για 60 Αλλά ούτε και για διακόσια...Το επιπεδο της Σιας δεν ειναι για λιγοτερα απο 200 την ωρα...αυστηρα ακαταλληλη για μπαζολατρες πλεμποβιους και Μεταξοπαθεις.
Αναρχικοι και μπολσεβικοιέρχονται οι κομμουνισταί και μας παίρνουν τις γκόμενες
Εγκρινω και τους Radiohead εγκρινω και την τοποθετηση σου περι Σιας !Μια χαρά γυναικάρα η Σία.