argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.095
- Πόντοι
- 9.297
Ειμαι καλη νοικοκυρα...απλα τα συγκεκριμενα σεντονια δεν πλενονται!Συγχύστηκες τόσο στη σκέψη να τα πλύνεις που έκανες λάθος
Ειμαι καλη νοικοκυρα...απλα τα συγκεκριμενα σεντονια δεν πλενονται!Συγχύστηκες τόσο στη σκέψη να τα πλύνεις που έκανες λάθος
Κατανοώ τους λόγους.Ειμαι καλη νοικοκυρα...απλα τα συγκεκριμενα σεντονια δεν πλενονται!
Όχι όμως με τρίχα για πουλόβερΕκανα μια ωραια εναλλακτικη μαγειριτσα με μπολικο μπεηκον και λαχανικα.
Σιδερωνα την Δευτερη μερα του Πασχα...αφου πρωτα την επεσα σε ενα υπεροχο τζιλφονι...με ευχαριστησε για το ενδιαφερον μου...μονο αυτο...απροθυμη εδειχνε...και νοικοκυρα και greek lover!
Εχω και τριχα...απλως δεν μαγειρευω topless για να μην βρισκω τριχες μεσα?.Όχι όμως με τρίχα για πουλόβερ
Αν διαβάζει η Σία είμαι σίγουρος ότι ένα μεγάλο ειδύλλιο θα ξεκινήσει.Εχω και τριχα...απλως δεν μαγειρευω topless για να μην βρισκω τριχες μεσα?.
Να της αφιερώσεις αυτόΘα μαγειρευω για χαρη της περιμενοντας να γυρισει κουρασμενη απο την δουλεια....και θα αναζωογονησω την ατελειωτη κορμαρα της...με πολλους τροπους!
μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοιΗ Πελώνη, η Μενδώνη, η Παγώνη, η Κοσιώνη...
Η κυρία Βλαχοδημάρχου. Κάποτε ηταν πολύ καλή, τώρα πλέον η ξινίλα στάζει από τους πόρους της. Την βρίσκω απωθητική πια. Ύφος, τουπέ και αμπελοφιλοσοφία. Αλλά αυτά παθαίνεις άμα είσαι κάθε μέρα με κάτι τύπους σαν τον Πορτοσάλτε ή την άλλη ξινή, Μαρία κάτι, που είναι το πρωί πρωί.Καλα , την κυρα σια λιγουρευεστε?
Αυτή έχει καεί καιρό πριν
αυτα ειναι τα επαγγελματικα γαμησια-καριερες.
Το μουνι σερνει καραβι.
Κατι ηξεραν οι παλιοι
Είναι ιδεολόγος.Μετά το ΚΚ (ο πρώτος της γαμος )το έριξε στην ΝΔ. Ο πατέρας της πολιτικός εξόριστος ήταν, λόγω των ιδεών του..
Ό άγνωστος πρώην σύζυγος της Σίας Κοσιώνη
Πολύ πριν γνωρίσει και ερωτευτεί τον Kώστα Μπακογιάννη και επισημοποιήσει τη σχέση μαζί του, η Σία Κοσιώνη υπήρξε παντρεμένη με τον Μιχάλη Λεάνη, έναν Θεσσαλονικιό δημοσιογράφο και πρώην σκηνοwww.cretewoman.gr