argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.101
- Πόντοι
- 9.297
Δεν την χανω καθε βραδυ...το πιο σταθερο ραντεβου μου?!
Ρε παιδιά τώρα με το μαλλι αυτό εγώ δεν...Δεν την χανω καθε βραδυ...το πιο σταθερο ραντεβου μου?!
Οχι ρε συ μην ξηγιεσαι ετσι στα ρουχα δεν εχουν γουστο αλλα στο κομμωτηριο του ΣΚΑ'Ι' κανιυν θαυματα ακομα και με κοντο μαλλι.Μπραβο απο μενα!Ρε παιδιά τώρα με το μαλλι αυτό εγώ δεν...
δεν ειαι σιγουρος αν ειναι διαστημικη η κωλαρα ή απλα χοντρη.Διαστημικη κωλαρα και πολυ καλη ακομα και με κοντο μαλλι( τυπικο σε νεες μαναδες για να μην τα πολυπιανει το μωρο αλλα και επειδη νιωθουν λιγοτερο σεξυ μετα απο μια γεννα)αλλα θελουν ξηλωμα οι υπευθυνοι για το ντυσιμο της...ειναι λες και βουτηξε ρουχα του αντρα της μερικες φορες...δυο μετρα ποδι εχει και ντυνεται σαν θειτσος;Αισχος και ονειδος...τι'νε αφτο ρε;Πως γκενεν αφτο;
Ναι φοράει κάτι κουταμαρες...ΕΧΕΙ χαλασει λιγο παντως...λιγο η γεννα,λιγο το μαλλι,λιγο οι στυλιστικες της επιλογες
Μύστη,Πανω στην ατελειωτη αυτην κορμαρα η κωλαρα της ειναι διαστημικη.Σε μια μεση Ελληνιδα 15 ποντους πιο κοντη βεβαιως και θα την λεγαμε χοντρη.Θελω να την δαγκωνω και να την γλειφω , να την γλειφω και να την δαγκωνω...!?
Με την φορα που θα εχω παρει ας δαγκωσω και αυτον ... δε γαμιεται!Μύστη,
Πρόσεξε μήπως εκεί που πας να δαγκώσεις κώλο,
πεταχτεί ο σκαμπιλαυτιάς και δαγκώσεις αυτόνε,
γιατί ως γνωστόν αυτόνε τον 'έχει' στο μ@υνί της η Σία η Θεά..
Τι εννοεις;Οτι την γαμαει κιολας;Με την φορα που θα εχω παρει ας δαγκωσω και αυτον ... δε γαμιεται!
ΣωστόςΤην έχει δει κανείς σας από κοντά? Φιάσκο λέμε.. Εν τω μεταξύ ξερνάς μόλις σκέφτεσαι ότι ανήκει σε οικογένεια Μητσοτάκη.. ???
Ενω αν ηταν στο Τσιπρε'ι'κο θα ηταν αξιαγαπητη....Σωστός