Νέα

Σία Κοσιώνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikassos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 595K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.270
Πόντοι
12.756
τι γοητευτικες ρε αυτες να σου δωσω να καταλαβεις τι βλεπεις και λες εχει να γαμηθει απ την πενταημερη στο λυκειο

Γιατρε μην μου βαζεις μεσα επιθετικο στο 93΄ να μου παιξεις φουλ επιθεση για το Χ .... Μονος σου το λες το συστημα , σκεψου να εισαι εσυ ο επομενος μετα απο την πενταημερη τι εχει να γινει  :fuck2: :fuck2: σε βλεπω να πηγαινεις στο Ακη Ζηκου το κεντρο στο Μονακο για να κανεις αποθεραπεια 2 χρονακια  ;)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.270
Πόντοι
12.756
Ευστοχοτατο το γραφομενο σου...πιο καθεστωτικο νιμου δεν εχει η χωρα...πανω σε κοινωνικη αναταραχη θα κουρευτει γουλι...θα της δωσουν το μνημονιο σελιδα σελιδα να το φαει...και μπιτονι πετρελαιο...και τερμα..η μοιρα των προδοτων του Εθνους...που πιπιλανε το μυαλο του πικραμενου πολιτη..

:2funny: :2funny: :2funny: μπραδερι εγραψες

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Γιατρε μην μου βαζεις μεσα επιθετικο στο 93΄ να μου παιξεις φουλ επιθεση για το Χ .... Μονος σου το λες το συστημα , σκεψου να εισαι εσυ ο επομενος μετα απο την πενταημερη τι εχει να γινει  :fuck2: :fuck2: σε βλεπω να πηγαινεις στο Ακη Ζηκου το κεντρο στο Μονακο για να κανεις αποθεραπεια 2 χρονακια  ;)
ρε γιατρε ο αλεφαντος θελει 3 τετοιες για πρωινο αφου εχουν κανει τεστ κοπωσεως δικε μου :grin: :grin:

Επισκέπτης
με επιασες αμεσως μπραδερι , οταν εχουν και λεφτα ειναι ακομα πιο ξινες και γουσταρω με τρελα   :fuck1:... και οταν βλεπουν οτι εγω εχω περισσοτερα ... ισιωνουν αμεσως και κοβουν τους αεριδες και γινονται γατακια ...καριολες ολες με τα δηθεν και τις μαλακιες τους ..πιο τσοκαρα ειναι και απο τις φτωχες που ειναι απλα κοριτσια
με τα απλα κοριτσια θα δεθεις..και δεν μπορεις και να τα πληγωσεις χωρις λογο...κατι τετοια ομως ανθυπογυναια θελουν πολυ ταπεινωση και κανενα ιχνος οικτου.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.270
Πόντοι
12.756
για αυτο το μιλφ που ειναι βασικος μετοχος της bmw εισαι να την κανεις αλοιφη δικε μου :grin: :grin:

Γιατρε  :grin: :grin: :grin: :grin:  πολλα ξερεις  ;)  καλο κομματι , πολυ καλο , αλλα εχει κατι αλλα μιλφοειδη στην Γλυφαδα που ειμαι σιγουρος οτι καποιες απο αυτες τις μερες με βλεπω στο ΥΓΕΙΑ απο στουκα στον μπροστινο μου ...

Τζιπαρα , κορμι θανατος , ρολεξακια χρυσα , μαλλι κομμωτηριο 120 ευρω επισκεψη και 20 ευρω μπουρμπουαρ στην χτενιστρα ...και υφος να σε βλεπει και να τρεχουν τα χυσια σου στα μπατζακια μονο και μονο με την σκεψη οτι αν σε πιασει στα χερια της θα ξεχασεις αν ειμαστε στο ευρω

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Γιατρε  :grin: :grin: :grin: :grin:  πολλα ξερεις  ;)  καλο κομματι , πολυ καλο , αλλα εχει κατι αλλα μιλφοειδη στην Γλυφαδα που ειμαι σιγουρος οτι καποιες απο αυτες τις μερες με βλεπω στο ΥΓΕΙΑ απο στουκα στον μπροστινο μου ...

Τζιπαρα , κορμι θανατος , ρολεξακια χρυσα , μαλλι κομμωτηριο 120 ευρω επισκεψη και 20 ευρω μπουρμπουαρ στην χτενιστρα ...και υφος να σε βλεπει και να τρεχουν τα χυσια σου στα μπατζακια μονο και μονο με την σκεψη οτι αν σε πιασει στα χερια της θα ξεχασεις αν ειμαστε στο ευρω
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.270
Πόντοι
12.756
με τα απλα κοριτσια θα δεθεις..και δεν μπορεις και να τα πληγωσεις χωρις λογο...κατι τετοια ομως ανθυπογυναια θελουν πολυ ταπεινωση και κανενα ιχνος οικτου.

Εισαι σωστος , και οσο πιο φραγκα εχουν τοσο πιο πολυ γουσταρουν την ταπεινωση , σκουπιδια γινονται για παρτυ σου .... περιεργα τρενα οι γκομενες μπραδερ ...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

αν γυρισει την τσαντα της αναποδα θα πεσει κανενα ευρω η μονο σερβιετες και καλλυντικα θα πεσουν? :grin: :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.270
Πόντοι
12.756
ρε γιατρε ο αλεφαντος θελει 3 τετοιες για πρωινο αφου εχουν κανει τεστ κοπωσεως δικε μου :grin: :grin:

Γιατρε να σε στειλω στον Ζηκο να παρεις και τον αερα σου να δεις και την Μονακο να παιζει κανα φιλικο , και να σπασεις τα κοντερ στα εργομετρικα  ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.270
Πόντοι
12.756
αν γυρισει την τσαντα της αναποδα θα πεσει κανενα ευρω η μονο σερβιετες και καλλυντικα θα πεσουν? :grin: :grin:

Θα πεσουν 3 χρυσες καρτουλες , η μια σιγουρα του γκομενου ή του αντρα της ( που εχει να την γαμησει απο τοτε που εβγαλε ο Σημιτης το πρωτο ευρω απο το ΑΤΜ και το κουναγε στις καμερες  ) και κανα 300 αρικο ευρω για να παει να πιει καφε με τις φιλεναδες της και να παρει και κανα μπλουζακι απο την αλλη την αρχιμιλφαρα ( την γυναικα του Εβραιου που εκανε και λιγο στην μπουζου με τα χρηματιστηρια  ;) ξερεις ποια λεω γιατι σε κοβω ενημερωμενο  ) ... Ασε δραμα η κατασταση ... Αυτο πολλαπλασιασε το επι καμια 50αρια απο δαυτες και βγαλε ιατρικο ανακοινωθεν ...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Γιατρε να σε στειλω στον Ζηκο να παρεις και τον αερα σου να δεις και την Μονακο να παιζει κανα φιλικο , και να σπασεις τα κοντερ στα εργομετρικα  ;)
γιατρε γενικως σαν χαρακτηρας ειναι φυσην απαισιοδοξος ανθρωπος αλλα οταν το θεμα αφορα το σεξ περναω τα ορια της υπεραισιοδοξιας δεν περνω χαμπαρι τπτ :grin: :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.270
Πόντοι
12.756
γιατρε γενικως σαν χαρακτηρας ειναι φυσην απαισιοδοξος ανθρωπος αλλα οταν το θεμα αφορα το σεξ περναω τα ορια της υπεραισιοδοξιας δεν περνω χαμπαρι τπτ :grin: :grin:

Γι αυτο σου λεω θα σπασεις τα κοντερια .. επειδη εισαι τουρμπατος , στις χαμηλες δεν τραβας αλλα μολις τουρμπισεις θα γραφεις κατω στην ασφαλτο και με την τεταρτη

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

Puente

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2013
Like
14
Πόντοι
0
Μάγκες καλησπέρα κι από μένα!

Η Σία είναι μουνάρα!!! Θα ήθελα άνετα να  :cum: και να  :kissass:

Σήμερα στο δελτίο φορούσε μία δερμάτινη φούστα...Μες στην καύλα είναι η καριόλα!

Σία rlz!!!

Puente

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2013
Like
14
Πόντοι
0
:lheel:  :cum:

Συνημμένα

• kaula_rule_of.jpg