tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
για πες στο περίπου
μα τι ερωτησεις ειναι αυτες...
απλο... ο ιεραποστολος το προτιμα ιεραποστολικο ενω η Σια πισωκολλητο...
για πες στο περίπου
Σας διαβεβαιώ ότι είναι πιο ζεστή εκ του σύνεγγυς, Μον πτι Μπιζού.
Πόσο σύνεγγυς ρε μάστορη.
Μη μου πεις πως σου αρέσει να τον βουτάς στα παγάκια..
Εσείς κάνετε διακοπές πάντα σε θερμά κλίματα;
Της έσπαγα άνετα τα μπλαζέ μούτρα της
http://[URL unfurl="true"]www.inthevip.gr/wp-content/uploads/sia1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Εγω θα ελεγα αντι να ξεστομιζετε τετοιες κακιες να μαζευομασταν να τις χυναμε ολοι μαζι τα μουτρα. Ακουσε εκει να της σπαγανε τα μουτρα της πουτσοξινης.
Καντε σεξ! Οχι πολεμο!! :2funny: :2funny:
μα τι ερωτησεις ειναι αυτες...
απλο... ο ιεραποστολος το προτιμα ιεραποστολικο ενω η Σια πισωκολλητο...
ποιο εργαλειο ρε τυπέ ετσι ειναι τα εργαλειαε οχι και μπαζο το εργαλειο
πόσο ζεστή να γίνει αγιούλη μου η ξινή ?
έχει κερδίσει με την αξιά της τίτλο ξινομούνας κυριλέ κυράτσας μαζί με τις επίσης προτεινόμενες για βρωμόξυλο στεφανίδου, μανωλίδου, χατζηβασιλείου
Τι να την κάνω ρε φίλε που τα μιλάει τα γερμανικά με την αδερφή τον υπουργό?
Εχώ θέλω να τη δω σε γερμανική τσόντα πως τα μιλάει τα γερμανικά!
Έχεις τέτοια?
Σαν να πάχυνε το κορίτσι μας;
Εχεις δικιο , προχθες που την εβλεπα στο δελτιο το προσεξα και εγω , θα χλαπακιασε καλα στις διακοπες
Μεσα στην καβλα σημερα με τα μαυρα
σφαιρα αναμεσα στα ματια...κανενα ελεος...δεν θεωρειται γυναικα...ειναι ρομποτοειδες ξιπασμενο φρεσκοχωρισμενο που το πιο καυτο πραμα που εχει κανει ειναι femdom στο μαξιλαρι της...αντιερωτικη κρεμαστρα ο αμανες δε..εχει πιασει λιμνη τικικακα και νησους κουριλες....ξινομουνο...και νεοδημοκρατισσα συν τοις αλλοις..Δεν λεω πολυ καλη η Κοσιωνη , αλλα εχει κατι αλλα καλα εξω που παρακαλας να γινει πολεμος για να εχει ολη την μερα ειδησεις
σφαιρα αναμεσα στα ματια...κανενα ελεος...δεν θεωρειται γυναικα...ειναι ρομποτοειδες ξιπασμενο φρεσκοχωρισμενο που το πιο καυτο πραμα που εχει κανει ειναι femdom στο μαξιλαρι της...αντιερωτικη κρεμαστρα ο αμανες δε..εχει πιασει λιμνη τικικακα και νησους κουριλες....ξινομουνο...και νεοδημοκρατισσα συν τοις αλλοις..