GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Μεσα στην καβλα σημερα με τα μαυρα
Στα μπλε είναι ρε χαμένε ασορτί με το γαλάζιο ματάκι, ;) σκέτη τρέλα το μωρο
Μεσα στην καβλα σημερα με τα μαυρα
κοιτα...τα ιδια χαρακτηριστικα προσωπου εχουν αμετρητα καυκασια μωρακια...ομως ο χαρακτηρας της κανει μπαμ...μεγαλη γαλοτσα...νεα εννοια στην λεξη κυρατσα λινατσα και πατημα επι πτωματων...αδιστακτη ανερωτικη...χωρις να εχει καν κλειτοριδα...Με τσακισες αδερφε μου :S , να πιασω καμια ξενη ? ή και αυτη θα μου την βγαλεις οφσαιντ ?
κοιτα...τα ιδια χαρακτηριστικα προσωπου εχουν αμετρητα καυκασια μωρακια...ομως ο χαρακτηρας της κανει μπαμ...μεγαλη γαλοτσα...νεα εννοια στην λεξη κυρατσα λινατσα και πατημα επι πτωματων...αδιστακτη ανερωτικη...χωρις να εχει καν κλειτοριδα...
Αυτες μου αρεσουν οι ξινές , ρε μπραδερι ....τις κανω κεφι
εχει συγκινητικη αλβανοφατσα γιατρε πολυ καληΑυτες μου αρεσουν οι ξινές , ρε μπραδερι ....τις κανω κεφι
Αυτες μου αρεσουν οι ξινές , ρε μπραδερι ....τις κανω κεφι
εχει συγκινητικη αλβανοφατσα γιατρε πολυ καλη
Σου αρέσει αυτό το ψυχρό, ανοιχτόχρωμο, βρετανικό στυλ?
ελα ρε γιατρε ολλανδε κλασσικη γκομενα του καπιταλισμου ειναι η τυπισσα βγαλμενει λες και ειναι απο το σιτι του λονδινουΣου αρέσει αυτό το ψυχρό, ανοιχτόχρωμο, βρετανικό στυλ?
πρεπει να σου μπανισω απο τις γνωστες κανα τετοιο κρυομπλαστρο λεφτουδικο που ειναι μοντελακι και απαρτο λογω φλώρικου περιγυρου...να το παρεις να του κατεβασεις μηχανη...μεσα σε ενα μηνα..Αυτες μου αρεσουν οι ξινές , ρε μπραδερι ....τις κανω κεφι
σφαιρα αναμεσα στα ματια...κανενα ελεος...δεν θεωρειται γυναικα...ειναι ρομποτοειδες ξιπασμενο φρεσκοχωρισμενο που το πιο καυτο πραμα που εχει κανει ειναι femdom στο μαξιλαρι της...αντιερωτικη κρεμαστρα ο αμανες δε..εχει πιασει λιμνη τικικακα και νησους κουριλες....ξινομουνο...και νεοδημοκρατισσα συν τοις αλλοις..
ελα ρε γιατρε ολλανδε κλασσικη γκομενα του καπιταλισμου ειναι η τυπισσα βγαλμενει λες και ειναι απο το σιτι του λονδινου
Ευστοχοτατο το γραφομενο σου...πιο καθεστωτικο νιμου δεν εχει η χωρα...πανω σε κοινωνικη αναταραχη θα κουρευτει γουλι...θα της δωσουν το μνημονιο σελιδα σελιδα να το φαει...και μπιτονι πετρελαιο...και τερμα..η μοιρα των προδοτων του Εθνους...που πιπιλανε το μυαλο του πικραμενου πολιτη..ελα ρε γιατρε ολλανδε κλασσικη γκομενα του καπιταλισμου ειναι η τυπισσα βγαλμενει λες και ειναι απο το σιτι του λονδινου
τι γοητευτικες ρε αυτες να σου δωσω να καταλαβεις τι βλεπεις και λες εχει να γαμηθει απ την πενταημερη στο λυκειοΌχι, αυτό το στυλ μου αρέσει....τις θεωρώ γοητευτικές γυναίκες!
Κατά τα άλλα, δεν διαφωνώ!
κοσωνη...μιρ μιρ..αλο...γι'αυτο το υφακι της και αλλων πολλων τετοιων...γουσταρω Εθνικιστικη εξουσια να ψαχνουν το κεφαλι τους...Γνήσια Αλβανόφατσα, σίγουρα η φάρα της θα μιλάει καλά τα Αλβανικά .... απο ποιό Αρβανιτοχώρι κατάγεται ?
κομμουνι εισαι γιατρε? :SΕυστοχοτατο το γραφομενο σου...πιο καθεστωτικο νιμου δεν εχει η χωρα...πανω σε κοινωνικη αναταραχη θα κουρευτει γουλι...θα της δωσουν το μνημονιο σελιδα σελιδα να το φαει...και μπιτονι πετρελαιο...και τερμα..η μοιρα των προδοτων του Εθνους...που πιπιλανε το μυαλο του πικραμενου πολιτη..
τι γοητευτικες ρε αυτες να σου δωσω να καταλαβεις τι βλεπεις και λες εχει να γαμηθει απ την πενταημερη στο λυκειο
πρεπει να σου μπανισω απο τις γνωστες κανα τετοιο κρυομπλαστρο λεφτουδικο που ειναι μοντελακι και απαρτο λογω φλώρικου περιγυρου...να το παρεις να του κατεβασεις μηχανη...μεσα σε ενα μηνα..
και τελικα δεν μας ειπες ρε γιατρε καταφερες την χωρισες την αρραβωνιαρα απ το δικο της?Μα γι' αυτό δεν είπα οτι την θεωρώ ωραία γκόμενα!Δεν διαφωνώ!Απλά πιστεύω οτι είναι γοητευτική!
πρεπει να σου μπανισω απο τις γνωστες κανα τετοιο κρυομπλαστρο λεφτουδικο που ειναι μοντελακι και απαρτο λογω φλώρικου περιγυρου...να το παρεις να του κατεβασεις μηχανη...μεσα σε ενα μηνα..