Φίλε μου ακόμα δεν έχεις καταλάβει... Λέμε ότι τα μπουρδέλα των 20 ευρώ αποτελούν για πολλούς άντρες τη μοναδική επιλογή για σεξ και πάνε σε αυτά 2-3 φορές τη βδομάδα γιατί δεν έχουν γκόμενα αλλά και δε γουστάρουν να τραβάνε μαλακία. Μιλάμε για ανθρώπους χαμηλόμισθους των 600-700 ευρώ το μήνα. Για να κάνει κάποιος σεξ με μια λογική συχνότητα (τουλάχιστον 2 φορές τη βδομάδα) σε στούντιο χρειάζεται τουλάχιστον 400-450 ευρώ το μήνα. Όπως καταλαβαίνεις κάτι τέτοιο είναι αδύνατο για έναν εργαζόμενο των 700 ευρώ.
Πρέπει πάση θυσία να διατηρηθεί το μπουρδέλο των 20 ευρώ, εγώ και πολλοί άλλοι προτιμάμε να γαμάμε 3 φορές εκεί παρά 1 φορά σε στούντιο και τις υπόλοιπες να τις τραβάμε στο χέρι!
Σωστοτατος!!
Αν νομίζεις ότι δεν είναι μαλακία να εκτονόνεσαι για 5 λεπτά εντάξει εχεις δίκιο.
Εγώ θα έδινα 50-100 όχι σε στούντιο αλλα να μπώ σε χώρο με πολλές γκόμενες για πολλές ώρες να μιλήσω να πιω τα ποτά μου να φάω και να γαμήσω όσες φορές θέλω και όπως και όποτε μου κάνει κέφι. Να φύγω γεμάτος και όχι να λέω βιαζόταν και η τσατσά χτύπαγε την πόσρτα άντε τελείωνε μλκα περιμένει άλλος, Αν σου αρέσει αυτό είμαι με το μέρος σου εγώ δεν τη βρίσκω γιατί μου δίνεται η ευκαιρία και ζώ και το πρώτο... και να μπορώ να καταλάβω τη μεγάλη διαφορά.
Άσε που οικονομικά με συμφέρει γιατί για μια βδομάδα αισθάνομαι ανεβασμένος και ωραίος.