You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σφράγισμα Oίκων Aνοχής
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KATERINA69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 44K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Χαχαχαχαχαχ....με τις υπάρχουσες προυποθέσεις....ούτε περίπτερο δεν ανοίγουμε....Επιτέλους πρέπει οι πολιτικοί μας (όλων των αποχρώσεων) να αντιληφθούν ότι η πορνεία δεν είναι έγκλημα, αλλά ένα επάγγελμα όπως όλα τα άλλα. Το σύνταγμα επιτάσει την προστασία της εργασίας και έτσι θα πρέπει να γίνεται. Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ...
Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει ένα νομοθετικό πλαίσιο, το οποίο θα βάλει μία τάξη σε αυτό το χάος που υπάρχει σήμερα. Και έτσι θα μπορούν να λειτουργούν κάτω από συγκεκριμένες προδιαγραφές και κανόνες. Το νομοθετικό αυτό πλαίσιο θα πρεπει να λάβει υπόψιν του όλες τις παραμέτρους αλλά ΝΑ ΜΗΝ επηρεαστεί από γελοίες κραυγές, εκκλησιαστικών, θρησκευτικών, πολιτιστικών και λοιπών ηλιθίων παραγοντίσκων .
Μόνο με αυτό θα μπορέσει η Ελλάδα να βγεί από το χάος αυτό που υπάρχει, οι κοπέλλες να εξασκούν το επάγγελμα που έχουν επιλέξει με αξιοπρέπεια και κρατική προστασία (και αστυνομική επίσης) και οι πελάτες να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες τους σε ένα πολιτισμένο, αξιοπρεπές περιβάλλον.
Οσο στην Ελλάδα υπάρχει αυτό το αλλαλούμ αυτά θα γίνονται.
Αν κάποιος μπορεί να μου βρεί μία μονοκατοικία στο κέντρο της ΑΘήνας που να απέχει 200 μέτρα από σχολείο, εκκλησία, πλατεία, γήπεδο, ευκτήριο οίκο κλπ...και η οποία να είναι αξιοπρεπής... θα την αγοράσω και θα την δώσω στην Κατερίνα να μπορεί να κάνει την δουλειά της σαν άνθρωπος...
Ας αφήσουμε τα "κουβαρντιλίκια" στους άλλους...Εσύ μη χαλιέσαι...ξέρουν αυτοί....!!!!!
Εσύ θα τα βρεις έτοιμα...τώρα τί και πώς...θα δείξει....!!!!
Χαχαχαχαχαχ....με τις υπάρχουσες προυποθέσεις....ούτε περίπτερο δεν ανοίγουμε....
Ας αφήσουμε τα "κουβαρντιλίκια" στους άλλους...Εσύ μη χαλιέσαι...ξέρουν αυτοί....!!!!!
Εσύ θα το βρεις έτοιμο...τώρα τί και πώς...θα δείξει....!!!!
ρε Κατερίνα δεν είναι κουβαρντιλίκι... τα έχω παρει στο κρανίο με την μαλακία που δέρνει την ελληνική κοινωνία (δηλαδή όλους μας για να βάλω και την αφεντιά μου μέσα).. είμαι σίγουρος ότι οποιαδήποτε κυβέρνηση, οποιουδήποτε κόματος αν πάει να κάνει κάτι, θα συναντήσει αντιδράσεις από παντού και ειδικά από κατοίκους της κάθε περιοχής που θα λένε "Οχι σκουπίδια στην γειτονιά μας". .φτάνει πιά με τον φαρισαισμό μας.. είμαι 53 χρόνων και κουράστηκα να φωνάζω... δεν φταίει καμμιά κυβέρνηση και καμμιά εξουσία .. εμείς φταίμε και κανένας άλλος..
Χαχαχαχαχαχ....με τις υπάρχουσες προυποθέσεις....ούτε περίπτερο δεν ανοίγουμε....
Εσύ θα τα βρεις έτοιμα...τώρα τί και πώς...θα δείξει....!!!!
ααα και για να μην παρεξηγηθώ δεν είπα ότι θα την δώσω και δωρεάν...
ας την βρώ πρώτα βρε Κατερίνα....
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Ακριβώς...όπως το είπες..το έπιασες το νόημα...όλα ξεκινάνε για κάτι...και για κάποια συμφέροντα...ρε Κατερίνα δεν είναι κουβαρντιλίκι... τα έχω παρει στο κρανίο με την μαλακία που δέρνει την ελληνική κοινωνία (δηλαδή όλους μας για να βάλω και την αφεντιά μου μέσα).. είμαι σίγουρος ότι οποιαδήποτε κυβέρνηση, οποιουδήποτε κόματος αν πάει να κάνει κάτι, θα συναντήσει αντιδράσεις από παντού και ειδικά από κατοίκους της κάθε περιοχής που θα λένε "Οχι σκουπίδια στην γειτονιά μας". .φτάνει πιά με τον φαρισαισμό μας.. είμαι 53 χρόνων και κουράστηκα να φωνάζω... δεν φταίει καμμιά κυβέρνηση και καμμιά εξουσία .. εμείς φταίμε και κανένας άλλος..
Σήμερα είμαστε "εμείς"...αύριο είσαστε "εσείς"και ούτω καθ'εξής...
"Πάρε το αυγό...και κούρευτο"
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Δεν ξέρω για ποιόν χτυπάει η καμπάνα...Για ποιόν κτυπά η καμπάνα λοιπόν!!!!
Αυτό που ξέρω είναι...ότι προχτές που ήμουνα στο μαγαζί και δούλευα...
κάποιος πέρασε για καμπάνες τα βυζιά μου κι εγώ του έδεσα γραβάτα τον πούτσο του...
Πόνεσε λίγο αλλά το ξεπέρασε...!!!!
Δεν ξέρω για ποιόν χτυπάει η καμπάνα...
κάποιος πέρασε για καμπάνες τα βυζιά μου κι εγώ του έδεσα γραβάτα τον πούτσο του...
πρόσεξε μπορεί να του αρέσει κανενός...
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Δεν μου κάνει εντύπωση...
πρόσεξε μπορεί να του αρέσει κανενός...
Δεν μου κάνει εντύπωση...
ούτε και μένα.. άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.. (για το πουλί του είναι ακόμη χειρότερα)...
Δεν ξέρω για ποιόν χτυπάει η καμπάνα...
Το "Το για ποιόν κτυπά η καμπάνα" είναι τίτλος περίφημου μυθιστορήματος του Χεμινγουέει και ο τίτλος υποννοεί ότι αντιμετωπίζω μια κατάσταση που αφορά όλους μας (αναφέρεται στον ισπανικό εμφύλιο πόλεμο), όπως τώρα εσένα με το κυνηγητό των "παρανόμων" ιεροδούλων, αύριο με το κυνηγητό άλλων "μαγισσών" όπως αριστερών που πιστεύουν στην εξελιγκιτή δημιουργία, δηλαδή είναι άθεοι, και άλλων ανεπιθύμητων ομάδων!!!
Επισκέπτης
Τα μπουρδέλα πρέπει να μείνουν στο κέντρο της Αθήνας για να είναι εύκολα προσιτά σε όλους! Υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν άλλη διέξοδο για σεξ και αναγκαστικά πηγαίνουν στα μπουρδέλα 2 και 3 φορές τη βδομάδα, καταλαβαίνετε ότι για αυτούς θα είναι καταστροφή να μεταφερθούν τα σπίτια σε κάποιο μακρινό προάστειο. Αυτοί που μίλανε για την πορνεία σαν να είναι είδος πολυτελείας και διασκέδασης πρέπει να αντιληφθούν ότι για πολλούς άντρες αποτελεί βιοτική ανάγκη και τρόπο ζωής!
τι λετε ρε παιδια, σε ολη την ευρωπη ειναι μαζεμενα τα ρδελα και ασφαλιζμενα αναλογος...
το να ειναι διασπαρτα και σε διαφορους κακους δρομους ειναι χειροτερα.
το δυσκολο θα ειναι να συνενοηθει ο κλαδος μεταξυ τους σε περιπτωση που γινει συστεγαση η ομαδοποιηση.....
το δυσκολο θα ειναι να συνενοηθει ο κλαδος μεταξυ τους σε περιπτωση που γινει συστεγαση η ομαδοποιηση.....
Αν υπήρχε κάτι όπως αυτά, ασφαλές κυριλέ ελεγχόμενο με αρχική τιμή τα 50 και με γκόμενες επαγγελμτίες φωτιά super value for money για όοοολα τα γουστα τι λές θα πήγαινες η θα έλεγες γουστάρω μεταξουργείo λιοσίων φυλής μες το κάτουρο και ψιλοκαλά στουντιάκια?Τα μπουρδέλα πρέπει να μείνουν στο κέντρο της Αθήνας για να είναι εύκολα προσιτά σε όλους! Υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν άλλη διέξοδο για σεξ και αναγκαστικά πηγαίνουν στα μπουρδέλα 2 και 3 φορές τη βδομάδα, καταλαβαίνετε ότι για αυτούς θα είναι καταστροφή να μεταφερθούν τα σπίτια σε κάποιο μακρινό προάστειο. Αυτοί που μίλανε για την πορνεία σαν να είναι είδος πολυτελείας και διασκέδασης πρέπει να αντιληφθούν ότι για πολλούς άντρες αποτελεί βιοτική ανάγκη και τρόπο ζωής!
Συνημμένα
Και λίγο πιο ακριβούτσικο με 79 μαζί με τα ποτά και με όσες και όσο αντέξεις!!!τι λετε ρε παιδια, σε ολη την ευρωπη ειναι μαζεμενα τα ρδελα και ασφαλιζμενα αναλογος...
Και κάποιοι εδώ λένε φο(υ)λ(α) πρόγραμμα 150 γιούργια.
Συνημμένα
Και λίγο πιο ακριβούτσικο με 79 μαζί με τα ποτά και με όσες και όσο αντέξεις!!!
Και κάποιοι εδώ λένε φο(υ)λ(α) πρόγραμμα 150 γιούργια.
ετσι ακριβως
εχει πολλα τετοια στας ευρωπας..
εχει γενικη εισοδο με ποτα κτλ κτλ απεριοριστα και αμα θες κοκο και σου αρεσει καμοια στο 50ρικο κομπλε τα παντα.....
ξερεις ποσοι πανε απλα για να χαζεψουν να πιουνε και 2-3 ποτα και τους βγαινει και φθηνα και ποιοτηκα
γιατι για βαλε 3 ποτα σε ενα στριπ κλαμπ η δυο
αλλα εχουν και αιθουσες προβολης ταινιων , οχι σαν τα ψωνιτζιδικα εδω εκει αμα εισαι ¨χαλιας¨ εφιγες αεροπλανικος απο το μαγαζι!
γενικα ειναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυ μπροστα στο θεμα αυτο ολοι η ευρωπη!!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
Αν υπήρχε κάτι όπως αυτά, ασφαλές κυριλέ ελεγχόμενο με αρχική τιμή τα 50 και με γκόμενες επαγγελμτίες φωτιά super value for money για όοοολα τα γουστα τι λές θα πήγαινες η θα έλεγες γουστάρω μεταξουργείo λιοσίων φυλής μες το κάτουρο και ψιλοκαλά στουντιάκια?
Φίλε μου ακόμα δεν έχεις καταλάβει... Λέμε ότι τα μπουρδέλα των 20 ευρώ αποτελούν για πολλούς άντρες τη μοναδική επιλογή για σεξ και πάνε σε αυτά 2-3 φορές τη βδομάδα γιατί δεν έχουν γκόμενα αλλά και δε γουστάρουν να τραβάνε μαλακία. Μιλάμε για ανθρώπους χαμηλόμισθους των 600-700 ευρώ το μήνα. Για να κάνει κάποιος σεξ με μια λογική συχνότητα (τουλάχιστον 2 φορές τη βδομάδα) σε στούντιο χρειάζεται τουλάχιστον 400-450 ευρώ το μήνα. Όπως καταλαβαίνεις κάτι τέτοιο είναι αδύνατο για έναν εργαζόμενο των 700 ευρώ.
Πρέπει πάση θυσία να διατηρηθεί το μπουρδέλο των 20 ευρώ, εγώ και πολλοί άλλοι προτιμάμε να γαμάμε 3 φορές εκεί παρά 1 φορά σε στούντιο και τις υπόλοιπες να τις τραβάμε στο χέρι!
Φίλε μου ακόμα δεν έχεις καταλάβει... Λέμε ότι τα μπουρδέλα των 20 ευρώ αποτελούν για πολλούς άντρες τη μοναδική επιλογή για σεξ και πάνε σε αυτά 2-3 φορές τη βδομάδα γιατί δεν έχουν γκόμενα αλλά και δε γουστάρουν να τραβάνε μαλακία. Μιλάμε για ανθρώπους χαμηλόμισθους των 600-700 ευρώ το μήνα. Για να κάνει κάποιος σεξ με μια λογική συχνοτητα (τουλάχιστον 2 φορές τη βδομάδα) σε στούντιο χρειάζεται τουλάχιστον 400-450 ευρώ το μήνα. Όπως καταλαβαίνεις κάτι τέτοιο είναι αδύνατο για έναν εργαζόμενο των 700 ευρώ.
Πρέπει πάση θυσία να διατηρηθεί το μπουρδέλο των 20 ευρώ, εγώ και πολλοί άλλοι προτιμάμε να γαμάμε 3 φορές εκεί παρά 1 φορά σε στούντιο και τις υπόλοιπες να τις τραβάμε στο χέρι!
Πολυ σωστά, δεν έχουν όλοι την ίδια οικονομική άνεση και άλλωστε στη Γερμανία οι μισθοί είναι τουλάχιστον διπλάσιοι από τους δικούς μας.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Σωστοτατος!!τα μπουρδέλα των 20 ευρώ αποτελούν για πολλούς άντρες τη μοναδική επιλογή για σεξ και πάνε σε αυτά 2-3 φορές τη βδομάδα γιατί δεν έχουν γκόμενα αλλά και δε γουστάρουν να τραβάνε μαλακία. Μιλάμε για ανθρώπους χαμηλόμισθους των 600-700 ευρώ το μήνα. Για να κάνει κάποιος σεξ με μια λογική συχνότητα (τουλάχιστον 2 φορές τη βδομάδα) σε στούντιο χρειάζεται τουλάχιστον 400-450 ευρώ το μήνα. Όπως καταλαβαίνεις κάτι τέτοιο είναι αδύνατο για έναν εργαζόμενο των 700 ευρώ.
Αυτά μας αξίζουν κυρία Κατερίνα???
Και μην το πάρετε προσωπικά παρακαλώ δεν θέλω να θίξω κανένα εργαζόμενο, απλά τα κορόϊδα είμαστε εμείς ..... που ούτε στη Ζιμπάομπουε και στους παπούα δεν υπάρχουν τετοιες πεμπτοκοσμικές καταστάσεις. Όσο για την κυβέρνηση προσωπικά την κατακρίνω που δεν τα κλείνει και δεν δίνει άδειες για κάτι καλλλίτερο.
Και μην το πάρετε προσωπικά παρακαλώ δεν θέλω να θίξω κανένα εργαζόμενο, απλά τα κορόϊδα είμαστε εμείς ..... που ούτε στη Ζιμπάομπουε και στους παπούα δεν υπάρχουν τετοιες πεμπτοκοσμικές καταστάσεις. Όσο για την κυβέρνηση προσωπικά την κατακρίνω που δεν τα κλείνει και δεν δίνει άδειες για κάτι καλλλίτερο.
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 60