Νέα

Σεζόν σε νησί: γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gazGshore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gazGshore

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
5
Πόντοι
0
Καλησπερα στην παρεα!Ειμαι 24 και φετος αποφασισα και εκλεισα να παω για δουλεια σεζον στην κω,δεν θα μπω σε λεπτομερειες για την συμφωνια μιας και δεν ειναι αυτο που με νοιαζει αλλα ξερω οτι θα δουλεω οντως 8-9ωρες(σπαστα) μιας και ειναι ξενοδοχειο με συγκεκριμενα ωραρια και εχω εναν φιλο που δουλευε εκει απτα 18 ο οποιος φετος δεν παει και με εστειλε
Αυτο που θελω να ρωτησω μιας και ειμαι ψιλοαβγαλτος,κανα 2γκομενες εχω γαμισει και αυτες σε σχεση οταν ειμασταν,πως ειναι η φαση σε νησι?εχει δουλεψει κανεις σας?
Να πω την αληθεια θελω οσο τιποτα να χωνομαι σε τουριστριες αλλα βγαινει η φαση η ειναι μπαρουφες αυτα που λεγαν οι παλιοι?βρισκεις ωραια παρεακια εκει που δουλευεις η ψιλομαλακιες

Γενικα στην πολη δεν την παλευω αλλο και θελω να αλλαξω καταστασεις αλλα να μην λεω μαλακιες το ερωτικο κομματι το χω ψηλα γιατι του πουστη ποτε θα ξανακατσω σε νησι 3-4μηνες

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.323
Πόντοι
25.467
Αν το αντικείμενο της δουλειάς σας είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από υπάλληλος υποδοχής, ξεχάστε το.

• Like
Αντιδράσεις: fil69
OP
OP
G

gazGshore

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
5
Πόντοι
0
Αν το αντικείμενο της δουλειάς σας είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από υπάλληλος υποδοχής, ξεχάστε το.
φιλε δεν ξερω που κολλαει αυτο μιας και θα ηθελα να χωνομαι στον ελευθερο χρονο τις μεσημεριανες και βραδινες ωρες

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.323
Πόντοι
25.467
Γιατί την περίοδο αιχμής που έρχονται και οι περισσότερες ξέμπαρκες, οι ώρες εργασίας είναι πάντα παραπάνω, καθώς και διότι ο φόρτος εργασίας είναι βαρύς, και θα έχετε τέποια κούραση, που θα θέλετε να πέσετε ξερός.

• Like
Αντιδράσεις: fil69

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
φιλε δεν ξερω που κολλαει αυτο μιας και θα ηθελα να χωνομαι στον ελευθερο χρονο τις μεσημεριανες και βραδινες ωρες
δηλαδή θα έχεις πρωινή δουλειά. που σημαίνει ότι δεν μπορείς να ξενυχτάς ιδιαίτερα, οπότε αυτό είναι μείον. το καλοκαίρι τα γαμήσια πέφτουνε στο τέλος της κρεπάλης πρωινές ώρες.
σου μένει λοιπόν παιχνίδι στην παραλία για μπάνιο να προλάβεις να γαμήσεις πριν ετοιμαστούν να βγουν για βράδυ τα γκομενάκια.
καλή επιτυχία

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αφου ειναι 24 θα αντεχει μια χαρα, και εγω σε αυτην την ηλικια δουλεψα στον τουρισμο κι εφαγα 5 σε ενα καλοκαιρι, μια χαρα, στα 24 δεν μασας απο ωραρια.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.323
Πόντοι
25.467
αφου ειναι 24 θα αντεχει μια χαρα, και εγω σε αυτην την ηλικια δουλεψα στον τουρισμο κι εφαγα 5 σε ενα καλοκαιρι, μια χαρα, στα 24 δεν μασας απο ωραρια.
Αν επιτρέπετε, ποιο ήταν το αντικείμενο σας;

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
να με συγχωρείς αλλά να γαμήσεις 5 σε μια σεζόν δηλαδή μια το μήνα θεωρείται αποτυχία.
ούτε γαύδο τέτοια νούμερα.

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.538
Πόντοι
4.096
Αφού ο φίλος σου ήταν εκεί, δεν σε ενημέρωσε?
Μπορεί η δουλειά να είναι παραπάνω όπως είπε και ο φίλος The Saint και να τρως επιπλέον βάρδιες.
Επίσης το με ποιους θα μένεις μαζί έχει σημασία. Συνήθως παραχωρείται ένας χώρος που δεν είναι και οι καλύτερες συνθήκες.
Σίγουρα θα χρειαστείς άλλον έναν για να βγαίνετε παρέα και να έχετε τε ίδια θέλω και τις ίδιες αντοχές.
Αρκετές φορές, παιδιά που δουλεύουν σεζόν τα φτιάχνουν μεταξύ τους και περνάνε κάπως έτσι το καλοκαίρι.
Σίγουρα η ηλικία σου είναι καλή και θα έχεις αντοχές άρα και κάποιες πιθανότητες αν είσαι καλός στο σπορ.

OP
OP
G

gazGshore

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
5
Πόντοι
0
δηλαδή θα έχεις πρωινή δουλειά. που σημαίνει ότι δεν μπορείς να ξενυχτάς ιδιαίτερα, οπότε αυτό είναι μείον. το καλοκαίρι τα γαμήσια πέφτουνε στο τέλος της κρεπάλης πρωινές ώρες.
σου μένει λοιπόν παιχνίδι στην παραλία για μπάνιο να προλάβεις να γαμήσεις πριν ετοιμαστούν να βγουν για βράδυ τα γκομενάκια.
καλή επιτυχία
ευχαριστω πολυ,η δουλεια ξεκιναει 8 οποτε μεχρι τις 4-5 (οχι καθημερινα προφανως) καποιες φορες θα αντεξω...24 ειμαι οπως ειπε κ ο φιλος παραπανω

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.323
Πόντοι
25.467
Αυτό που αναφέρει στην τελευταία παραγραφο ο κ. Καλωδιομένος, είναι και το πιο σημαντικό.

Δηλαδή, αν έχεις τον τρόπο να ρίχνεις γκόμενες εδώ, στο νησί , απλώς αυξάνονται οι στόχοι και άρα οι πιθανότητες.

Αν δεν έχεις τον τρόπο, μην περιμένεις και πολλά.

OP
OP
G

gazGshore

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
5
Πόντοι
0
Αφού ο φίλος σου ήταν εκεί, δεν σε ενημέρωσε?
Μπορεί η δουλειά να είναι παραπάνω όπως είπε και ο φίλος The Saint και να τρως επιπλέον βάρδιες.
Επίσης το με ποιους θα μένεις μαζί έχει σημασία. Συνήθως παραχωρείται ένας χώρος που δεν είναι και οι καλύτερες συνθήκες.
Σίγουρα θα χρειαστείς άλλον έναν για να βγαίνετε παρέα και να έχετε τε ίδια θέλω και τις ίδιες αντοχές.
Αρκετές φορές, παιδιά που δουλεύουν σεζόν τα φτιάχνουν μεταξύ τους και περνάνε κάπως έτσι το καλοκαίρι.
Σίγουρα η ηλικία σου είναι καλή και θα έχεις αντοχές άρα και κάποιες πιθανότητες αν είσαι καλός στο σπορ.
ο φιλος απο οτι ειπε το νησι γεμιζει αγγλακια σκανδιναβακια και ανατολικοευροπαιες,ολες εχουν διαφορετικο βαθμο δυσκολιας αλλα γενικα γαμιουνται...αλλα γενικα εκανα το thread για να παρω κ αλλες γνωμες δεν εχω προσεγγισει ποτε ξενη,εκτος μεσω omegle που εκανα kana cyber sex μικροτερος αλλα δεν το μετραω προφανως

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
ευχαριστω πολυ,η δουλεια ξεκιναει 8 οποτε μεχρι τις 4-5 (οχι καθημερινα προφανως) καποιες φορες θα αντεξω...24 ειμαι οπως ειπε κ ο φιλος παραπανω
σίγουρα θα αντέξεις παραπάνω λόγω ηλικίας, αλλά το καλοκαίρι είναι μακρύυυυ όταν δουλεύεις και κουραστικό. σου εύχομαι τη μεγαλύτερη αντοχή και να περάσεις φίνα!

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Ότι και να κάνεις σε ικετεύω να μην το κάνεις αυτό ποτέ στη ζωή σου.
Καμία κοπέλα που δουλεύει σεζόν σε νησί δεν κάνει για σχέση. καμία.
μπορείς όμως εκτός από τουρίστριες να γαμάς άλλες εργαζόμενες σε ελεύθερη φάση, κυρίως με σχέση στο νησί όπου ο γκόμενος δουλεύει άλλα ωράρια.
έτσι έκανα και εγώ.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
142
Like
52.860
Πόντοι
27.261
Καλησπερα στην παρεα!Ειμαι 24 και φετος αποφασισα και εκλεισα να παω για δουλεια σεζον στην κω,δεν θα μπω σε λεπτομερειες για την συμφωνια μιας και δεν ειναι αυτο που με νοιαζει αλλα ξερω οτι θα δουλεω οντως 8-9ωρες(σπαστα) μιας και ειναι ξενοδοχειο με συγκεκριμενα ωραρια και εχω εναν φιλο που δουλευε εκει απτα 18 ο οποιος φετος δεν παει και με εστειλε
Αυτο που θελω να ρωτησω μιας και ειμαι ψιλοαβγαλτος,κανα 2γκομενες εχω γαμισει και αυτες σε σχεση οταν ειμασταν,πως ειναι η φαση σε νησι?εχει δουλεψει κανεις σας?
Να πω την αληθεια θελω οσο τιποτα να χωνομαι σε τουριστριες αλλα βγαινει η φαση η ειναι μπαρουφες αυτα που λεγαν οι παλιοι?βρισκεις ωραια παρεακια εκει που δουλευεις η ψιλομαλακιες

Γενικα στην πολη δεν την παλευω αλλο και θελω να αλλαξω καταστασεις αλλα να μην λεω μαλακιες το ερωτικο κομματι το χω ψηλα γιατι του πουστη ποτε θα ξανακατσω σε νησι 3-4μηνες
στην κω σκανε αγγλιδες (mainly).
οι αγγλιδες ειναι παντελως χυμα, πινουν οτιδηποτε υγρης μορφης βρισκουν και κανουν τις απιστευτες μαλακιες.
θα δεις ΤΑ απιστευτα :cheesy:
και μονος σου μπορεις να παιξεις μπαλα.
αρα, αν εισαι ευπαρουσιαστος καπως (οσο πιο, τοσο και πιο ευκολο) και τα λες και λιγο-εισαι κοινωνικος (δε χρειαζεται αμπελοφιλοσοφιες), ανετα θα γαμησεις.
απο φινο γκομενακι μεχρι την τελευταια σαμπρελομπουρουχα που θα σου κανει τα γλυκα ματια (αναλογα τα γουστα σου βεβαια).
το θεμα ποσοτητας, εξαρταται καθαρα απο εσενα, αλλα και το τι παιχτης εισαι.
γενικως να ξερεις οτι οι "εξωτερικες"-foreigners γκομενες ειναι παρα πολυ προσιτες στο μπλα μπλα και καμια σχεση δεν εχουν με τις ελληνιδες (ως προς την προσεγγιση).
αυτα κρατα τα (+χωρις αγχος εννοειται) και καλα βολια :wink:

p.s. : ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΤΕΣ, γιατι καθε μερα γαμιουνται με αλλους (γι'αυτο ερχονται επισης αλλωστε).

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
G

gazGshore

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
5
Πόντοι
0
στην κω σκανε αγγλιδες (mainly).
οι αγγλιδες ειναι παντελως χυμα, πινουν οτιδηποτε υγρης μορφης βρισκουν και κανουν τις απιστευτες μαλακιες.
θα δεις ΤΑ απιστευτα :cheesy:
και μονος σου μπορεις να παιξεις μπαλα.
αρα, αν εισαι ευπαρουσιαστος καπως (οσο πιο, τοσο και πιο ευκολο) και τα λες και λιγο-εισαι κοινωνικος, ανετα θα γαμησεις.
απο φινο γκομενακι μεχρι την τελευταια σαμπρομπουρουχα που θα σου κανει τα γλυκα ματια (αναλογα τα γουστα σου βεβαια).
στο θεμα ποσοτητας, εξαρταται καθαρα απο εσενα, αλλα και το τι παιχτης εισαι.
γενικως να ξερεις οτι οι "εξωτερικες"-foreigners γκομενες ειναι παρα πολυ προσιτες στο μπλα μπλα και καμια σχεση δεν εχουν με τις ελληνιδες (ως προς την προσεγγιση).
αυτα κρατα τα (+χωρις αγχος εννοειται) και καλα βολια :wink:
ευχαριστω για την απαντηση φιλε!Δοξα το θεω με το μπλα μπλα το χω(ειδικα το αγγλικο) απλα 1μιση χρονο με την πουτσοκαραντινα εχουμε πεσει...και με τις ελλεηνιες που σε σνομπαρουν σε κατι ινσταγρκαμ και παπαριες εχω θολωσει
παντως ναι για τις αγγλιδες εχω ακουσει κ γω οτι ειναι φουλ χυμα

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.538
Πόντοι
4.096
ο φιλος απο οτι ειπε το νησι γεμιζει αγγλακια σκανδιναβακια και ανατολικοευροπαιες,ολες εχουν διαφορετικο βαθμο δυσκολιας αλλα γενικα γαμιουνται...αλλα γενικα εκανα το thread για να παρω κ αλλες γνωμες δεν εχω προσεγγισει ποτε ξενη,εκτος μεσω omegle που εκανα kana cyber sex μικροτερος αλλα δεν το μετραω προφανως

Γυναίκες προφανώς και θα έχει, ευκαιρίες θα έχεις, όπως υπάρχουν σε όλα τα νησιά. Το θέμα είναι ότι από όσα γράφεις δεν έχεις ιδιαίτερη εμπειρία από φλερτ και γκόμενες.

Δεν ξέρω τι θέση θα έχεις στο ξενοδοχείο, πάντως ό,τι και να κάνεις κρατήσου μακριά από τις πελάτισσες του ξενοδοχείου και τις κόρες αυτών.
Ψάξου έξω να βρεις.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αν επιτρέπετε, ποιο ήταν το αντικείμενο σας;
σε τουριστικα λεωφορεια, καλοκαιρι χαλκιδικη, 7 μερες την εβδομαδα και η μια διπλοβαρδια, εχασα και τα περιττα κιλα εκεινο το καλοκαιρι να ανεβοκατεβαινω στο λεωφορειο και να φορτωνω ξεφορτωνω τα μπαγκαζια

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
142
Like
52.860
Πόντοι
27.261
ευχαριστω για την απαντηση φιλε!Δοξα το θεω με το μπλα μπλα το χω(ειδικα το αγγλικο) απλα 1μιση χρονο με την πουτσοκαραντινα εχουμε πεσει...και με τις ελλεηνιες που σε σνομπαρουν σε κατι ινσταγρκαμ και παπαριες εχω θολωσει
παντως ναι για τις αγγλιδες εχω ακουσει κ γω οτι ειναι φουλ χυμα
ασε τα social μετα για το contact και αμα εισαι και τσαχπινης, θα σκας και στα εξωτερικα να σε φιλοξενουν :wink:

OP
OP
G

gazGshore

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
5
Πόντοι
0
Γυναίκες προφανώς και θα έχει, ευκαιρίες θα έχεις, όπως υπάρχουν σε όλα τα νησιά. Το θέμα είναι ότι από όσα γράφεις δεν έχεις ιδιαίτερη εμπειρία από φλερτ και γκόμενες.

Δεν ξέρω τι θέση θα έχεις στο ξενοδοχείο, πάντως ό,τι και να κάνεις κρατήσου μακριά από τις πελάτισσες του ξενοδοχείου και τις κόρες αυτών.
Ψάξου έξω να βρεις.
ναι μιας και ημουν σε 2μεγαλες σχεσεις δεν εχω παιξει και πολυ μπαλα ποσο μαλλον να παιξω σε κλαμπς χωρους διασκεδασης κλπ γι αυτο υπαρχει ενα αγχος μια αμφιβολια...,παρ΄ολα αυτα εμφανισιακα(αν και ο καθενας εχει το ψωνιο του) ειμαι καλος θεωρω μιας και στη σχολη οσο ημουν σε σχεση ειχα τα φλερτ μου απο γκομενες... το ιδιο και στο σχολειο παλιοτερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom