Νέα

Sexy-καυλιάρες Ελληνίδες ή ξένες αθλήτριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LEFTY2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
απο την στιγμη που δεν ποσταρω την πουτσα μου δεν μπορω να σχολιασω μια πουτσα που θα δω και να πω ποσο μικρη ειναι και τι ελαττωματα εχει
το καταλαβαινεις αυτο?
πες μας οτι για να χωρεσουν τα μπουτια με τον κωλο σου σε φωτο θελεις ειδικο ευρυγωνιο φακο να σε καταλαβουμε και να δειξουμε κατανοηση,αλλα μην μας το παιζεις και μουναρα

προσπαθω να αντιληφθω ποιου ειδους κομπλεξ ειναι αυτο που σε πειθει οτι για να σχολιασεις μια πουτσα πρεπει να μας δειξεις και συ τη δικια σου......

οταν το αντιληφθω θα επιστρεψω στη συγκεκριμενη συζητηση.......

απλα αναλογιζομαι τον τροπο με τον οποιο κανεις συζητησεις στη ζωη σου :2funny: μηπως εισαι και απο τα τυπακια με τις αμαξαρες-σπιταρες και τα μικρα πουλακια ή την γρηγορη εκσπερματωση??

σιγα που δεν θελεις
παρακαλας απο μεσα σου να δεις πουτσα,εστω και σε φωτο

νομιζω οτι μπλεκεις τους χρηστες :)

αλλοι βλεπουν πουτσες και μουνακια οχι εγω ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι αλλά δεν τους λες άσχημους!Λες δεν μου αρέσει εμένα...

ναι.....ακριβως ετσι......(βεβαια για αυτον τον λογο δεν την ειπες στην μπαιτ περι πετροβα? ή μου φανηκε?)

απλα σου λεω οτι η συγκεκριμενη που εβαλες δε νομιζω οτι ανηκει στην κατηγορια "ομορφων" ανθρωπων που απλα σε καποιους δεν αρεσουν...νομιζω οτι ανηκει καθαρα στην κατηγορια "γουστα ειναι αυτα" :P

και νομιζω επισης οτι ησουν ελαφρως εως πολυ εριστικος....και ειδες πως κατεληξε η κουβεντα.......με τις σφηνοπουτσες να λενε διαφορα.......

ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΝΙΝΤΖΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΑΣΧΗΜΗ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Έχω πιει...δεν βλέπεις το άβαταρ? :birdman:

μην μου κανεις τετοιες χειρονομιες
χαλας την ωραια γεματο νοημα ποιοτικη κοσμια συζητηση μας

*P

Ναι αλλά δεν τους λες άσχημους!Λες δεν μου αρέσει εμένα...

nai gate μου δεν λες ασχημη με τπτ την πετρα γιατι ειναι αντικειμενικα ομ ορφη
αλλα η βλασικ δεν ειναι
οσο κ να το λες δεν σημαινει οτι θα γινει κιολας αχαχα
τ οτι σ αρεσει εσενα δεν σημαινει οτι θ αρεσει σε ολους

κ το 1ο μου σχολιο ηταν οτι ΕΜΕΝΑ μου φαινεται ασχημη
κ γιατι σας αρεσει
εσυ αποφασισες να μου την πεις προσωπικα..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μηπως εισαι και απο τα τυπακια με τις αμαξαρες-σπιταρες και τα μικρα πουλακια ή την γρηγορη εκσπερματωση??
με καμακωνεις?δεν προκειται να σου πω να σκασεις

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σ'ευχαριστω μουνιτσα  :-*

χαχχαχαχαχαχ :2funny:

γκατο και κατι αλλο.......απο τη δικη σου πλευρα προφανως σου φαινεται ευκολο το να πεις "απλα εμενα δε μου αρεσει"

για σκεψου ομως να σου πει μια γυναικα για τη μπελουτσι "ειναι πολυ ομορφη απλα εμενα δε μου αρεσει"?

εγω δεν παρατηρω εξαρσεις υστεριας εδω μεσα απο τις γυναικες.....παρα μαλλον απο τους αντρες εαν τους θιξεις καμια γκομενα εξωφυλλου.....

εγω απο την αλλη εντυπωσιαζομαι σπανια απο την ομορφια οποτε ισως ειμαι λανθασμενο μετρο συγκρισης δεν ξερω......παντως ειναι πολυ ευκολο να βγαζουμε την ουρα μας απ εξω ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ναι.....ακριβως ετσι......(βεβαια για αυτον τον λογο δεν την ειπες στην μπαιτ περι πετροβα? ή μου φανηκε?)

απλα σου λεω οτι η συγκεκριμενη που εβαλες δε νομιζω οτι ανηκει στην κατηγορια "ομορφων" ανθρωπων που απλα σε καποιους δεν αρεσουν...νομιζω οτι ανηκει καθαρα στην κατηγορια "γουστα ειναι αυτα" :P

και νομιζω επισης οτι ησουν ελαφρως εως πολυ εριστικος....και ειδες πως κατεληξε η κουβεντα.......με τις σφηνοπουτσες να λενε διαφορα.......

ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΝΙΝΤΖΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΑΣΧΗΜΗ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :2funny:
Ποια είναι η Πέτροβα πάλι? :huh:
Έμένα μου αρέσει η Μπλάνκα και θα βάζω φωτό της όσο και αν χτυπιέστε Ελλεηνίδες! :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ποια είναι η Πέτροβα πάλι? :huh:
Έμένα μου αρέσει η Μπλάνκα και θα βάζω φωτό της όσο και αν χτυπιέστε Ελλεηνίδες! :P

Πετρα πως διαολο την λενε :P αυτην την μοντελα λεω ρε.........ειδα που πλακωνεστε διπλα παλι.......χαχαχαχα

βαζε παιδι μου φωτοζ της εσυ......κανε δουλεια σου......... :)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ποιο είναι το πρόβλημά σου mounitsa?
Εγώ είπα ότι είναι άσχημη αλλά τουλάχιστον έβαλα και 1 μουνάρα & 2 πολύ δυνατές και έτσι τους έφτιαξα. Εσύ τι έκανες?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Εγώ είπα ότι είναι άσχημη αλλά τουλάχιστον έβαλα και 1 μουνάρα & 2 πολύ δυνατές και έτσι τους έφτιαξα. Εσύ τι έκανες?
σε ρουφιανεψε κανονικα η ρουφιανα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

τους εχω υποσχεθει τα βυζια μου.........δεν ειδες? αρχισανε να πεφτουν οι πρωτες φωτογραφιες.....χαχαχαχαχαχαχα

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
ρε mounitsa σορρυ κιολας αλλα σε εχει πιασει υστερια και γραφεις ετσι ασταματητα? :grin: :grin:

ξερω θα με πεις και μενα ''σφηνοπουτσα''...... :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom