doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μαζευτηκαν ολες οι ελλεηνιδες να κανουν κομμα
ελα ρε με το μπαζο
εχει κυτταριτιδα και μπροστα στην μπαιτ δεν πιανει μια
ασε που δεν ξερει να φτιαχνει και σεφταλιες
Εντάξει αν είναι αλογομούρα αυτή...πάω πάσο!Ωραιο γκομενετο αυτο νιντζα.........
ρε γκατο συγγνωμη τωρα....αλλα ειναι ελαφρως αλογομουρα και αγελαδοβλεφαρη η κοπελια........γουστα ειναι αυτα βεβαια.....αλλα οκ μην εξαπτεσαι κι ολας
ελα ρε με το μπαζο
εχει κυτταριτιδα και μπροστα στην μπαιτ δεν πιανει μια
ασε που δεν ξερει να φτιαχνει και σεφταλιες
Εντάξει αν είναι αλογομούρα αυτή...πάω πάσο!
κλαψεεεεεεεεεεεεεεε και αλλου τα παραμυθια οτι δεν εχεις κυτταριτιδαειστε κουραστικοι ωρες ωρες
δεν εχω κυτταριτιδα αλλα δεν ξερω να φτιαχνω κ σεφταλιες
τι ειναι πιο σημαντικο???
παντως οτι κ να λετε θα συνεχισουμε να κρινουμε τις γκομενες που βαζετε που να χτυπιεστε... *P
η του νιντζακι πουχου μια χαρα γκομεναρα ειναι
εσυ δωρητη αντε στην μπλανκα-εχω το βλεμμα της αγελαδας-βλασικ αχαχα
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεε και εσυ ελλεηνιδα μπριζολαε....μια βλεφαροπτωση την εχει....σαν αυτη που κανει ενα πρωιναδικο-μεσημεριαναδικο μοιαζει....θα σε γελασω για το ονομα της........μια που περνιεται για γκομενα......τες παν εμενα αυτο δε μου αρεσει καθολου...αλλα αυτα υποθετω γουστα ειναι.........
γενικα το καθοδικο ματι και η προτεταμενη γναθος ειναι ντεκαβλε για τα γουστα μου
του νιντζα ας πουμε το γκομενακι ηταν τρελο μωρο
δεν ειναι θεμα ελλεηνιδας.......θεμα κομπλεξ ειναι και απ ο,τι βλεπω υπαρχει σε αφθονια
Το βλέπω...δεν ειναι θεμα ελλεηνιδας.......θεμα κομπλεξ ειναι και απ ο,τι βλεπω υπαρχει σε αφθονια
Αχαχαχαχα, καλά άμα πει τίποτα κακό για τον καραμούναρο θα πρέπει να αυτοδιαγραφεί και λίγα λέω.
Bite που είσαι? Κάνεις σεφταλιές ή πάλι σκέφτεσαι λεσβιακά?
κλαψεεεεεεεεεεεεεεε και αλλου τα παραμυθια οτι δεν εχεις κυτταριτιδα
[size=20pt]οχι[/size]εχω, ειμαι κ πανκοντη πανχονδρη παντριχη πανμπαζο
τωρα που ξεκαθαρισαμε οτι ειμαι ετσι χαλια μαυρα κ αραχνα.. μπορω να κρινω? ειναι επειδη τις ζηλευω βρε κουτο.. ειδικα την βλασικ.. αφου λεω να κανω πλαστικες να μοιασω στη βλασικ..
Είσαι κλώνος του talladmirer?μια ειναι η γκομενα ρεεεεεεεεε, γκαμοβα λεγεται και παιζει βολλευ.Κοιταξτε ματια,στομα,θεληματικο βλεμμα
[size=20pt]οχι[/size]
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεε και εσυ ελλεηνιδα μπριζολα
αν δεν ποσταρετε φωτο το κορμι σας δεν εχετε δικαιωμα να κρινετε τις μουναρες τις ξενες
δεν υπαρχει περιπτωση να σε γαμησω μην επιμενειςτι λες ρε ανυπαρτε ελληναρα γαμια....αντε πλυνε τη μουρη σου να συνελθεις και τα ξαναλεμε οταν ενηλικιωθεις....ουστ....
δεν υπαρχει περιπτωση να σε γαμησω μην επιμενεις
ειναι γνωστο οτι δεν γαμαω στρακια και ελλεηνιδες
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεε και εσυ ελλεηνιδα μπριζολα
αν δεν ποσταρετε φωτο το κορμι σας δεν εχετε δικαιωμα να κρινετε τις μουναρες τις ξενες
στη κουζινα σου μπριζολα,τραβα να μαθεις να μαγειρευεις γιατι θα μεινεις στο ραφιβασικα ειναι γνωστο οτι ουτε οι ελληνιδες σου καθονται αλλα ουτε καν τα πουστρακια....κατανοητο το αιτημα σου λοιπον....πηγαινε κοιμησου τωρα εχεις σχολειο αυριο
δεν εχει και πολυ αδικο ο φιλος