Νέα

Sexworkers μέσα σε ένα βούρκο Ελλήνων…

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα SuggarDaddy-gay
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GiorgosM145

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Μηνύματα
1.669
Κριτικές
10
Like
9.099
Πόντοι
1.346
Ελληνες μεσα σε ενα βουρκο σεξεργατριων
 
  • Like
Αντιδράσεις: Nubic

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
5.059
Κριτικές
10
Like
13.074
Πόντοι
3.846
Και στο νομό Ηρακλειου υπάρχει το χωριό Χαρασό (στα ρώσικά σημαίνει εντάξει). Λέγεται ότι πήρε το όνομά του από Σλάβους μισθοφόρους που έφερε στην Κρήτη ο Νικηφόρος Φωκάς.
 

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Μηνύματα
629
Κριτικές
15
Like
1.777
Πόντοι
1.196
Καλά, εσύ είσαι άλλο φρούτο.

Πρώτα έρχομαι και ανεβάζω ένα άρθρο όπου λέγεται ξεκάθαρα ότι η Πορνεία θα πρέπει να είναι νόμιμη επιλογή μιάς γυναίκας ή ενός άντρα και κανείς να μην τους διαπομπεύει επειδή εξασκούν αυτό το επάγγελμα, και μου λένε ότι είμαι δήθεν ΚΚΕ και υποστηρικτής των Πάκιδων.

ΚΚΕ δεν είμαι βέβαια γιατί το ΚΚΕ δεν είναι υποστηρικτής των Πακιστανών εργατών της γης στη Λακωνία, ούτε των Ρωσίδων σεξεργατριών.

Έπειτα εξηγώ ότι όποιος είναι κατά των Ρωσίδων είναι και κατά των πελατών τους.

Οι οποίοι πελάτες είναι μια χαρά άνθρωποι.

Όμως θα πρέπει να καταλάβουν ότι όταν συμβάλλουν σε ρητορικές μίσους κατά των Ρωσίδων που εκπορνεύονται αλλά και των Ρώσων, των Ουκρανών, ακόμα και των Πακιστανών, τότε απλά σκάβουν τον δικό τους λάκο.

Δεν μπορείς να είσαι υπέρ της μετανάστευσης για τις γυναίκες και να αποκλείεις τους άντρες μετανάστες.

Εκτός αν νομίζουν κάποιοι ότι μπορεί να γίνεται διαλογή στα σύνορα και να δίνουν πράσινη κάρτα μόνο στις γυναίκες για άσκηση πορνείας.

Εφόσον προφανώς είμαι κατά της απαγόρευσης της πορνείας και υπέρ του να την ασκούν γυναίκες από Ρωσία, αλλά και Κίνα και οπουδήποτε αλλού, προσωπικά θεωρώ ότι θα πρέπει να δεχόμαστε και τους άντρες ανεξαρτήτως επαγγέλματος.
Δεν μιλας σωστά τυπε,
Διαλογή όχι μόνο στα σύνορα, αλλά περίπολο στουσ δρόμους. Στους ανδρες που δεν εχουν γεννηθεί εδώ και δεν εχουν να επιδείξουν τουλάχιστον 100.000 μετρητά σε τραπεζικό λογαριαμό, θα παρέχεται υποχρεωτικη διαμον΄ή σε Κέντρο. Το πρωί θα επιβαλεται να φευγουν προκειμένου να πα΄νε να εργαστουν και για να καθαρίζουμε το Κέντρο με τη μανικα, με τη δυση του ηλίου όμως επιστροφή. Ελεγχος με μικροτσιπ.
Οι γυναικες είναι αλλη περίπτωση, θα επιτρέπεται να ζουν αναμεσα μας αλλά χωρίς δικαίωμα μισθωτής εργασίας ή λειτουργίας επαγγελματικού χώρου. Δουλειά μόνο φασον και gig economy, ωστε να διασφαλίσουμε ότι θα τοποθετούνται στα σωστά επαγγέλματα.
Μόνο έτσι θα στρώσει αυτός ο τόπος
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom